![]() |
Sprawa prosta, kto chce tanio i szybko expić, ten trenuje.
Przerwałem gre na długi czas po tym updacie, gdyz od zawsze gralem palkiem. Jednak wrocilem i mam juz 68/58 na 13 lvl'u moim nowym palkiem. Nie było to trudne, jednak trzeba miec znajomych, zeby pozyczyc gotowke i miec monka. Juz niedlugo bedzie dist 70 i zaczynam expic :) Pozniej pewnie znow bede trenil ale to jak uda mi sie kupic duze ilosci kamykow, bo od 70 distancu to nie bardzo sie da trenic z monkiem :) |
Cytuj:
To wcale nie jest duzo, pall musi tez boh kupowac i SD i inne runy,knigh tylko uh expli i hmm a pall dodatkowo SD co jest dosyc drogie. Pozdro |
Skillowanie
Ja na początek od 10skilla do 50skilla skilowałem http://img155.imageshack.us/img155/8508/spear3uv.gif ale teraz gdy mam już 51 nieopyla mi sie spearami, ;( wole na goblinach skillować http://img153.imageshack.us/img153/3631/stone3yz.gif , bo z nich bardzo często wypadają :P a wogle szybciej mi dystans leci przy skillowaniu niż przy expieniu :D
|
Cytuj:
Knight wydaje znacznie wiecej na uhy niz pall na bolty. Pall na 100 lev spokojnie moze expic w p-secie i bohach, knight potrzebuje juz na nizszym levelu eq wartego kilka razy wiecej. Pall nie musi kupowa eq, spokojnie moze poczekac az wyciagnie potrzebny stuff z questow. |
Nieee no człowieku nie skacze tak samo bo ja trenilem i dzienie robilem 2skille a w takim samym czasie anwet 1 nie zrobilem ¬¬ :P.... a co do spearów to na małym lvl'u to walcie na full attack albo skołujcie sobie :spam::spam: SMAL STONE :P .....
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Moje małe pytanie... na czym mam skillować i czym mam dist 45 i lvl 16 to dość słabo jak dla mnie dziś zacząłem skillować small stonami zmarnowałem 15 na to żeby dać 10%+ :/ Spear'y tak sobie ale dobiłem 45 ... już niewiem czym skillować i na czym, czy ktoś udzieli odpowiedzi?
|
Cytuj:
|
Jesli komus pomoze mój przyklad to ja prawie w ogole nie skilowalem ...
Wiec na 8 lvlu na trole po spiry i zrobilem na 10 lvlu 40 dista nie skilowalem nic i tera mam 65 lvl i 81 dista >.> mało ? |
Skillowanie:D
Najlepiej skilowac palem do 40 na troloach ze spear a potem to juz minosy itp. z kamieniami lub inne dystansowce na full def. a juz 55+ to jedziemy cyclopy z spear i to jest najlepszy trening;)
|
Fajnie pieknie. Wszysyc ładnie gadają o monkach i summonach ale istenieje tez cos takiego jak non-pvp -.-. Np. ja mam palka na harmonii i jestem skazany na skillowanie na potworach. Mam 14lvl i 50 dist. Jak? pierwsze skille tak do 30-35 bielm na trollach i trollo podobonych potworach :P 35-45 rotki. Potem to juz cyce. Oczywsice zawsze mam najlepszy shield (vampirka xDDD) Ale na samym poczatku zrobilem 50 shielda. Szybko leci a zawsze sie przyda. Jak zostałes ztrapowany zakladasz shielda i probujesz wyciagnac się z tamtąd. Potem od 50/50 bierzesz luk w lape i lecisz na rotki. Niby zaden exp ale pare gp wpadnie w lape a i dist poleci troche. Potem to juz cyce itp. Nosisz tylko plate set. Boszki jak mowili up od 40lvl+. Proste? Jakieś niejasnosci?
|
Proszę o pomoc.
Witam wszystkich Mistrzów i... nieMistrzów :P. Mam mały problem...
Mianowicie mam 8 lev i skille 35/25 Paladynem na świecie Xenera. Cala kase wydalem juz na speary i na kamulce... Na eq tez. Jestem bez grosza, co mam zrobic chce sie wybić jakoś z tej ciężkiej sytuacji. Proszę o pomoc;( . Będę wdzięczny. Mam utevo lux, brakuje mi do 9 lev 45%. Z góry dziękuję Wam. :) papa. |
Cytuj:
|
@Up:
Ew można kupić mace i wziuuuum na trolle. |
Podziękowania
Mam w dp mace, a chyba nie bedzie potrzeby sprzedawac amra (i tak mam scale);P. Dziękuje Wam za pomoc tak zrobię. Pojde na trole i od razu shielda pocwicze podczas expienia i zdobywania kasy. Dziękuje Wam jeszcze raz :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up Skilowanie powyżej 40-45 dista niema najmniejszego sensu.Lepiej iśc expic za kase kupic strzały i dist będzie ładnie leciał
|
Cytuj:
|
Najlepiej doskilowac do 60-70 w zaleznosci jak co komu pasuje i na co sie idzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW moze na candii wieksze skille nie sa potrzebne... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdzie ty zyjesz i w co ty grasz czlowieku. Przestan palic to gowno. |
Cytuj:
|
A więc mam problem skille 45/40 i nie wiem czy już zacząć expic czy dotrenować do skilla 50 prosze o pomoc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oj ciężko sie gra palem :/, wlaśnie zrobiłem sobie pala 10 lvl dist 39, nie wiem na czym expic, strzaly lecą jak poj*bne, może roty?
|
Cytuj:
|
skoro przy expieniu skile leca tak samo to od jakich skili zaczynaliscie expic zeby w miare sie to oplacalo??;)
|
boze widzisz i nie grzmisz! na kazdej z ośmiu stron tego teamtu ludzie piszą to, ale ty az musiales temat odświeżać -.-
|
Evul Progeusz spekuluje
ARGH! Może i knight więcej traci, ale kto więcej zarobi? Zakładam, że nie ma lootbagów bo non PvP, albo lagi. Mi się mimo wszystko wydaje, że taki bp boltów waży "kapkę" więcej od bp UHów, które pal i tak musi mieć, co prawda mniej, ale nadrabia HMM, GFB, SD. Poza tym z zasady ma znacznie mniej max capa, więc mało co będzie w stanie unieść -.-
Z kolei taki knight nawet bez lootbaga spokojnie zapełni kilkaset capa, co przy hlv, a co za tym idzie, porządnych potworach, daje ZNACZNIE WIĘKSZE zarobki od pala, które zrekompensują owe straty (patrzeć 4-5 strona dyskusji) (nie sądzę by były jakieś gigantyczne) ze sporą nawiązką. Nie mam 100lv pala ani knighta, jednak coś niecoś wiem i wydaje mi się, że mam trochę racji. A CIPsoft jest be, bo wszystkich wypacza (prócz low lvl drutów i sorców z ich różdżkami) - "You are not an owner" i znikające speary... :evul: Progeusz the Satanist: Codename 666:evul: |
@up
I poco odświeżałeś temat archeologu? |
@2up
Knight na wysokim lvlu expi na gownianych potworach wiec nie gadaj ze zarabia wiecej od pala. Pal na smokach ma olbrzymi zysk, przez to że leje z dystansu traci bardzo malo kasy na leczenie w przeciwienstwie do knighta i jego bolt zadaje wieksze obrazenia niz bron knighta na mocnych potworach. Wystarczy, że wypadnie dsm i juz pal jest o niebo lepszy od knighta, bo knight na zolwiach musi expic kilkadziesiąt godzin zeby tyle zarobic. Na wyzszym poziomie mniejszy cap nie przeszkadza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |