![]() |
Cytuj:
@raul to nie ja powiedizalem ze ktos jest noobem bo ma niski lvl tlyko ktos poweidizał ze poisoner jest noobem bo na 19lvl siedzi na rooku wiec według tej osoby sunrise jest najwiekszym noobem na świecie bo majoc chyba 85lvl siedzi na rooku wiec według mnie to nie sunrise jest noobem a własciciel tamtego posta |
Cytuj:
|
Cytuj:
zgadzam sie w 100% mi tez sie by sie zahcialo grac na rooku zeby dorownac najlepszej polce na rooku |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nooob by się uśmiał:D:D:D::D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1. nie powinno byc dziur tylko same drabiny bo newbie nie wiedza jak sie ropac. 2. nie powinno byc dziur do otwarcia za pomoca lopaty tylko znowu schody bo newbie nie umieja lopaty uzywac. 3. nie powinno byc w ogole maina, bo newbie nie wiedza ze cos takiego w ogole istnieje (sam pytajac sie niektorych osob "czy idziesz na main" uslyszalem odpowiedz "a co to jest?"). Ja bym jednak tego nie chcial zeby nie bylo maina, bo wtedy rook bylby strasznie przepelniony i nie byloby gdzie expic. Ale to jedyny powod, poniewaz i tak nie pojde nigdy na maina. ;) |
Afff, bramki które wymagałyby wyższego lvl'a niż 8 nie miałyby sensu, gdyż newbie myślały by, że mają zdobyć np. 20 lvl i siedziały by na rooku zamiast na 8 lvl'u wyjść na maina.
|
Dawno mnie tu nie było i pewnie to juz moj ostatni post :)
Czytając kilka ostatnich postów (oprucz tego autorstwa instynktu :P) odnioslem wrazenie ze dyskusja przeniosla sie na temat "czy lepiej grac na rooku czy na mainie". Było mówione ze w gre na mainie czeba wlozyc duzo pracy. I czy własnie to ma jakis sens grac po to zeby pracowac. Ja zycilem tibie (zrobilem knighta 22 lvl dalem koledze, zrobilem juz 2 razy rookstayera 15 i 12 lvl ( tego drugiego dalem instynktowi :P) i wiele innych nisko lvl postaci) i wiecie co mnie w tibi w****ialo : skiloowanie i wbijanie mlvl TO NEI MA SENSU!! bo czy ma sens granie i trecenie wielu godzin na skillowanie??? Gra w ktura sie gra zeby sie na meczyc nei ma najmniejszego sensu. Grac sie powinno po to zeby sie odprezyc i odpoczac. |
poisoner, odpisz mi cos plax
|
Cytuj:
1. gra nie jest monotonna (wbijanie skilli i mlvli to jest zabawa dla idioty takiego jak emilok, bo nic nie trzeba przy tym myslec) 2. na mainie postac powyzej 100 lvla jest tak silna ze nawet demon nie dostarcza wystarczajacej adrenaliny, natomiast na roku ze wzgledu na slabe skille i slaby eq, to kazda wizyta w mino hell nawet na wysokim lvlu dostarcza niezapomnianych wrazen i jest dreszczyk emocji zawsze kiedy bije nas kilka minosow i szukamy miejsca na zastawienie sie boxami, a tu sie nagle okazuje ze ktos zrobil trapa i to jest naprawde adrenalina, a nie walka z 1 tylko demonem i na dodatek jest mozliwosc ucieczki jesli nas za mocno wali :p ) Cytuj:
|
Cytuj:
Boże koleś, ty chyba jesteś n0000bem...piszesz tak glupie posty że aż szkoda komentować....Chowaj się lepiej, zrozum glupcze że nie będzię nigdy żadnych bramek levelowych!! Mino hell czy też rot hell nie są żadnymi expowiskami dla rookstayerów. Może i rookstayerzy tam expią ale nie jest powiedziane że to jest miejsce dla nich i tylko oni mogą tam expić. Boże czy żeby wejść do kanalów pod Carlin czy Trolli pod Ab trzeba mieć określony level bo to jest powiedzmy miejsce dla jakiś Newbie czy dla niskich leveli na mainie?? Lol, to nie jest tak że Cipsoft nie popiera jakiś tam rybaków czy Uhmakerów bo jest im to obojętne czy ktoś lowi se ryby czy nie czaisz? Stworzyli Rooka po to by nauczyć się podstawowych czynności a nie siedzieć na nim do nie wiadomo którego levela...Dlatego nie popierają rookstayerów, bo chcą aby ludzie szli na Maina kumasz? ehh szkoda więcej tlumaczyć |
Sorki za Double posta.
|
Cytuj:
|
X( NIE BEDZIE NIGDY ZADNYCH BRAMEK LVL NA ROOKU!!!!!
X( NIE BEDZIE NIGDY PROFESJI ROOKSLAYER!!!!! X( NIE BEDZIE DODATKOWYCH TERENOW/POTWOROW DLA ROOKSLAYEROW!!!!! X( JESLI CIPSOFT ZOBACZY ZE JEST WAS ZA DUZO - ZKONCZY SIE ZABAWA NA ROOKU Z 8LVL+ Jesli chcecie to zrobcie sobie OTS z rookiem i edytujcie go jak chcecie. Jedyne realne co od cip mozecie chciec, to storzenie servera "nonpvp i nonvocation", na ktorym wszystkie skille by rosly rowno i w miare szybko... a dobre eq mozna by latwo kupic u NPC. (albo co tam jescze lubicie) Poziom tego dzialu wyraznie spada od chwili gdy paru dzieciakow dorwalo sie do klawiatury ;) Przestancie pieprzyc o glupotach!!! X( P.S. Jesli temat byl dla zwaly to sorry za moja wypowiedz |
Cytuj:
a tak wogole to sorki za offtopic z mojej storny |
@up
ja tak wogóle popieram Inkasa ^.-. A wogóle nienapisał offtopica, bo powiedział, że nie będzie bramek lvlowych, ani że mino hell nie jest tylko dla rookstayerów, a tak wogóle ty offtopa walnełeś -.-. Cytuj:
Jak ja tego nie lubie... Quest spike sword nieistnieje! I kop sobie po 100 razy w każde miejsce kilofem, rzucaj ciałami minosów w różne strony, złów 10000 ryb i połóż obok wysepki z Spike'em, ale i tak go niezdobedziesz! Być może istatniał quest, ale już go niema, a jak chcesz się męczyć i nigdy nie osiągnąć skutku to życze powodzenia -.-' Cytuj:
Cytuj:
@topic Po co te bramki? No dobra bramki by mogły być, ale od mniejszych lvli... ale i tak te bramki lvlowe to głupi pomysł... |
poisoner ty po*****y noobie!!!
ty tak gadasz ze sa nooby to sie ku**a popatrz co ty piszesz X(
takie pomtsly z bramkami to swojej glupiej starej powiedz zeby ci takie bramki lvleowe do klopa i bo lodowki zamontowala brudasie jeszcze jeden taki text ze ci nooby przeszakadzaja to cie w rl spotkam i cie ku**a to studzienki wrzuce szczurom na pozarcie X( X( X( _______________________ szkoda ze takie s****ibomble jak ty siedza na forum i gadaja na nowych takie glupoty ciekawe jak ty siuraku wpadales w trapy i cie raty zabijaly co robiles?? suck mine dick .i. |
K***a na tym forum napisalem moze z 2 albo 3 posty ale jak patrze na wypowiedzi takiego idioty jak Poisoner to az mnie krew zalewa. Gra na mainie jest monotonna?? Na Rooku tylko non stop bijesz te same potworki = monotonnosc, ciagle lazisz z lootem do sklepu = monotonnosc, wracasz znow bic potworki itp. itd. TO SIE K***A ROWNA JEDNA WIELKA MONOTONNOSC. Ty chyba naprawde nie dawales sobie rady na mainie. Pvp - enforced, rozumiem graja tam ludzie naprawde zdolni. Pvp - normalny serwer dla ludzi, co nie boja sie pk ani tego ze straca lvl czy skille. Non Pvp - to jeszcze rozumiem, duzo osob zaczyna na tych serwerach i juz na nich zostaje, czesc osob przechodzi na nie bo pk nie daja im spokoju. Rookstayer - TEGO K***A NIE ROZUMIEM. Zero zabawy. Na mainie zawsze pomyslisz : Wejsc w ta dziure czy nie? Bedzie tam cos groznego czy nie? A na Rook'u? Zostawiasz postac gdzie chcesz i idziesz sie wykapac bo i tak nawet jak by ci neta na 3 lata odlaczyli to bys nie padl bo ta nie ma na czym. Zero dreszczyku emocji, zero wspolnych wypraw ze znajomymi ( jezeli dla ciebie 3-4 maski siedzace na rotach to jush jakis hunt no to ci gratuluje ) Powiedz mi czlowieku jaka ty masz przyjemnosc z gry? Na rook'u brakuje wszystkiego co by moglo naprawde przyciagnac czyjakolwiek uwage zeby mlucic dzien w dzien te same potwory, przechodzic przez te same obszary itp.
|
Poisoner sam jestes n00bem zawszony szczylu ***any przez stado murzynow z Afryki jestes po***any s*******aj na kapuche a nie grasz w ta gre chyba jest troche za madra jak na ciebie !! X( Najbardziej mnie roz***ales tekstem ze Sunrise ma 430 lvl na maine a Instynkt 300 jestes idiota jak jestes takim koksem to zrob 150+ lvl na mainie a nie *******isz jestem ciekawy czy instynkt jak by grala na mainie to by zrobila chociaz 130+lvl (watpie) Sunrise moze lizac kape Eternalowi Cacherowi frajerze !! X(
|
Cytuj:
|
ja . jakie zwas so . kazdy ma prawo do wyrazenia swojego zdania ale jak sie z tym nei zgadzacie to nie jezidzicje mu po rodiznie jak to jedna osoba zrobila ani tez nie musicie tak go wyzywac porostu anpsizcie ze glupi pomysl i tyle kazdy to zrozumie
|
My opinion
Tak więc można zgodzić się z wieloma osobami, jednakże nie powinniśmy zapominać o kilku ważnych rzeczach.
1. Rookslayerzy "powinni być" (chodź sam wychodzę z założenia, ze są) dla zaczynających grę, dlatego, że niekiedy niektórzy ludzie zaczynają dopiero grę i potrzebują pomocy z rozwianiu jej tajemnic. 2. Rook jest to tylko wyspa przejściowa do zapoznania się z ogólnym game-playem, więc nie rozumiem czemu mówisz iż oni zabierają Ci exp'a. Ważnym faktem jest to, że to Ty niepowinieneś być na Rooku a nie oni. 3. Ten kto jest Rookslayerem powinien wykazywać się przejrzystością języka i nienagannym zachowaniem. Ponadto powinien być zawsze skory do pomocy i otwarty na prośby tych którzy potrzebują pomocy ze strony owego gracza. @Topic Sądze, że wprowadzenie bramek nie jest wyjściem ( argumenty powyżej ^) |
jaki czopek nawet nie wiesz o co mi chodzilo i sie dopi******sz
Musc, przepraszam za wszystko!
|
Cytuj:
wzniecilo cie to ze mnei znawywzywales stales sie przez to lepszy?? bo ja sodze ze se tlyko nabijasz posty(to byl twoj 4 post hyba) czy ja cie wyzywam nie a ty odrazu mnei wyzywasz i jesli ci nei hodzi o bramki lvlowe to na hu* oglodasz ten temat i go komentujesz Benedictus stoPIERWSZY: przeprosiny przyjete |
Jednym slowem szkoda slow na wasze bezsensowne wypowiedzi. Nie wnosicie niczego do tematu, tylko sie w****iacie jak male dzieci ktorym mamusia zabrala zabawke i jezdzicie bo mnie. Czy ja napisalem o kims ze jest kretyn bo nie akceptuje bramek lvlowych??? A wy bez przerwy mnie wyzywacie!!! Ciekawy jestem czy byscie na rl byli takie pakery jak tutaj udajecie? Nie podobaja wam sie bramki lvlowe, to powiedzcie to grzecznie, a nie z morda na mnie ze jestem skonczonym idiota. Chcesz kogos obrazic, bo ci zycie niemile? To rob to na rl, a nie bedziesz spamowal mojego tematu. Nie masz co napisac poza bezsensowym "to idiotyczny pomysl" to nie pisz nic, bo od niektorych wypowiedzi to mozna *******ca dostac. Ja nikogo nie obrazam za to ze ma odmienne zdanie, wiec i mnie nie obrazajcie. A takie wypowiedzi jak ta benedictusa to prosze moderatorow, zeby byly jak najszybciej usuwane. Co ci niby musc zrobic ze go tak wyzywasz? Obrazil cie? Twoj komentarz swiadczy o poziomie twojej inteligencji, pewnie jestes zakompleksionym na rl dzieckiem ktoremu wszyscy dokuczaja i teraz sie mscisz w necie. Prosze moderatorow o usuniecie tego komentarza i innych uzytkownikow o zachowywanie sie zgodne z regulaminem. Koniec kropka. X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
NOOB PLX - To co ja mam do 8 lvl chofzić z clubem o jacketem - to jest śmieszne -.- temat do zamknięcia a ten kto go wymyślił prosi o warrna -.- niech tylko dla ciebie ustalą takie bamki - zobaczysz jak fajnie przechodzić rooka w rok X( X( X( :confused:
|
omg noob normalni ludzie wychodza z rooka na 8 lvl -.-
|
Cytuj:
|
hehe wedlug mnie jak sie rooka przejdzie to od razu powinno sie pojsc na maina a nie lazic po rooku jescze dluzej B)
|
Cytuj:
@ up A jak sobie wyobrażasz to na mainie ze 50 lvl nie ma magic sworda? |
Cytuj:
A z kąd wiesz , że koleś na niskim lvlu jest noobem?! Może ma postać hight lvla i ma dobry sposob na mino/roty Ja nie popieram bramek lvlowych na rooku :] |
A czemu CipSoft nie zrobi czegos takiego:
Jesli ktos nabil 8lvl ale nie wychodzi z rooka, to po pierwszym logu automatycznie wyrzuca go na maina do losowego miasta(carlin, venore, thais :P) |
OMG o co się tak kłucicie?
Cipy nie zrobią tych bramek więc nie ma o czym gadać (ale też coś powiem). @Poisoner Doceniam twoją wytrwałość w graniu (i odpowiadaniu na posty) ale stwierdzenie że 100 lvl na mainie zrobi każdy idiota nie było mądre :confused: tak jak to co mówiłeś o huncie na Demony (że niby nie ma adrenaliny bo cie nie zabiją lol? :D ), jak dla mnie siedzenie na rooku to nie jest gra bo na rooku masz baaardzo ograniczone możliwości np: mało potworów brak czarów i lepszego eq. Wiadomo że każdy gra gdzie i jak lubi ale sorry to co ty opisujesz to jest już noobstwo np: trapowanie takiego 3lvl newbie. X( :evul: Jeszcze jedno ty byś chcial całego rooka dle siebie i innych rookstayerów a nie dla innych newbies którzy zaczynają grę?. X( @up Dobry pomysł ale nie od 8 lvla bo są goście co lubią posiedzieć na rooku dłużej .Według mnie rookstayerzy (a nie slayerzy jak wielu pisze) powinni pomagać innym graczom a nie przeszkadzać zajmować respy i trapować ,powinni dostawać zezwolenie od cipów na zostanie na rooku (to sie Poisonerowi nie spodoba) w charakterze bardziej tutora niż rookstayera. @Topic Bramkom mówimy stanowczo nie (chybaże dodatkowym miejscom z trudniejszymi potworami (specjalnie dla rookstayerów) |
Ja na rooku mam 12lv i nie wydaje mi sie zeby te bramki byly potrzebne, chociaż czasami nooby sa wstretne i opieprzaja ze wszystkiego. Może powinny zrobic 1 takie miejsce gdzie mozna wchodzic tam np od 12lv i ekspic na czymś trudniejszym :D
|
Cytuj:
był szybszy to jeso loot i moze niekazdy chce nabijac 15 level zeba na chain armora pojsc jak idzie sie na niego na 2 levelu ^^ |
Zgadzam SIĘ
Masz racje powinno tak byc ba mam dosyc platajacych sie noobow 8o
|
Ja uwazam ze nooby albo newbie jak kto woli sa czescia rook-a nie nie mozna zrobic czegos takiego jak bramek levelowych gdyz przez to zycie na rooku stanie sie strasznie monotonne
Ps. Sam jestem rookstayer-em ( na 28 lev ) i nooby nie raz daly i dawaja ;) mi sie we znaki ale cuz taki juz jest nasz los |
bramki lvlowe to jakas brednia, rook ne zostal stworzony do tego zeby na nim zostawac, cala filozofia, skoro nubeb ginie w mino hell to juz jest tylko jego problem
|
bramki lvlowe
siema jestem kacper jesli chodzi o bramki lvlowe to dobry pomysł KURWAMAĆ
|
Nie no... Kolejny mały noobek na forum, który uważa się za mistrza...
Dam ci dobrą rade Kacper... Nie pisz w tematach, które były założone już dawno, a ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia, wniesienia czegoś nowego lub zainspirowania swoją wiedzą wyjaśniając bardzo ważna sprawe... To się kieruje nie tylko do niego, ale do całego forum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |