Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Sergio Demonslayer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47146)

Hot Sauce 23-08-2005 01:20

Oj, na szczescie Sergio dobrze to przyjal ;/ Szkoda go.

A co do filmu to muza dobrana idealnie :| szkoda tylko, ze w tego typu filmie (pozegnanie) =(

Anis 23-08-2005 03:17

troche go szkoda, ale zaco GM mu deletnal postac za lurowanie ?? lolz
dobrze ze mi jeszcze nieskasowano postaci za lurowanie :p

Volerasi 23-08-2005 10:41

Zaczeło sie od tego że sergio lurowal gsy masowo nieraz po 8 naraz . ale gdy troche z lvlem podskoczyl zaczol zastraszac i pa innych graczy kazał płacić sobie haracze.I to na tyle nie był on wcale taki fajny jak myślicie potrafił zajść za skure i do tego grał w 2 osoby na 1 koncie z qmplem deleted należał mu sie i to na tyle nic dodać nic ująć.

Maqumba 23-08-2005 11:53

JAk?

Ja mam jedno pytanie jak sie robi takie filmiki w wmv, w jakim programie..do reszty sam dojde tylko podajcie tytuł programu :D

Vil 23-08-2005 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volerasi
do tego grał w 2 osoby na 1 koncie z qmplem

nie ma na to dowodow, jako czolowy gracz byl na pewno stale pod lupa a jakos bany ktore dostawal byly zawsze spowodowane " destructive behaviour " - glownie za rasistowskie posty, lurowanie i powerabusing w miejscach przeznaczonych dla graczy PACC.

Sergio to kawal ch***, ale respect nalezy mu sie m.in dlatego ze stworzyl najsilniejsza ekipe na serwie, swietnie nia dowodzil i byl praktycznie nie do ruszenia przez dlugie miesiace, pomimo wysilkow wieeeelu silnych graczy. Zawsze byl wierny Boundowi, nigdy nikogo nie zdradzil...

Koszyk 23-08-2005 13:25

Eh... nie znam kolesia ale i tak go mi zal :( stracic taka postac :(.
Ktos cos pisal ze przejechal by sie to tego GM'a.
Co mu zrobisz? nic deleted i tak bedzie :/

..Kajzer.. 23-08-2005 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elex
Byl dobrym graczem i lamal zasady? Kazal placic haracze, dzielil konto .. Sam siebie zaprzeczasz

Byl bardzo dobrym graczem chodziaz łamał duzo zasad.... stworzyl najsilniejsza ekipe na valori... mowie tutaj o gildi heretic... bylo ich malo.. ale wymiatalai... i za to nalezy mu sie respetc...!! kazdy łamie zadady.. ale on juz do przesady...ale i tak mi go żal ...

popi 23-08-2005 14:49

Fajny Filmik

Szkoda mi go :( tyle grania poszlo sie pier*****
Tylko co sie stalo z jego eq? tez sie poszlo je****?

Waleczny Filip 23-08-2005 16:04

Filmik naprawde swietny, ladnie zrobiony, muzyka oddaje jego klimat. Ogladajac go az sie lezka w oku kreci.

Date youi ( jamera) 23-08-2005 20:07

no szkoda

bardzo szkoda byl spoko ziom ;/ wiem co musi czuc tez mialem cos podobnego

sisza 23-08-2005 22:35

mi sie muza otwarza ale nie film:( dlaczego moge prosić o pomoc

Anis 23-08-2005 22:41

za dobrze sie nieznam ale mysle ze Ci jakiegos kodeka brakuje

Jaskul 24-08-2005 15:10

Daj ktos tytul piosenki.

Ksztan WWO 24-08-2005 16:07

Linkin Park- in the end (tak mi siostra powiedziała a ona zan sie na nich :P:P)

Krol Macius I 24-08-2005 19:25

spoko filmik

Larzyk 27-08-2005 01:13

??

Nie wiedziałem że on dzielił konto to moze tlumaczyc jego zachowania tu byl spokojny a na drgi dzień szalal. Jesli wiekszoć bound ma takie zmienne nastroje to oznacza że wiekszość z nich dzieli konto?? Co do filmiku Spoko :)

Valo 27-08-2005 01:54

1. Tak, Sergio dzielil konto z kolega od 80lvlu, sam to powiedzial.
2. Tak byl zly, ale byl bardzo lojalny i stal sie legenda.
3. Nie od zawsze byl najsilniejszy, kiedys Huch'net go wyrzucil z Valorii i Sergio nie mogl grac poniewaz byl "hunted forever". Sergio zaplacil Huch'net'owi 300k i o ile pamietam demon helmet. Huch'net go uwolnil, co bylo wielkim bledem. Sergio szybko zaczal robic kolejne levele i zebral swoja ekipe z ktora wygral wojne ze Swat Team.
4. Sergio stal sie jednym z wladcow Valorii, potem przyszla wojna Shadow Pilgrims kontra Heretics, ktora wygralo Heretics. Potem Heretics przeksztalcilo sie w Bound.
5. Ci, ktorzy mowia ze Sergio to "kawal ch***" nigdy go nie znali i sa kompletnymi laikami w historii mojego swiata(czyt. Valorii) Sergio byl liderem doskonalym, najlepszym jakiego kiedykolwiek w calej Tibii poznalem.

Spoczywaj w pokoju...

(Prawie wszytkie poprzednie posty sa bzdura i wymyslami graczy ktorzy go nie znali, ktorzy nie znali takze historii Valorii)

Sir Duet 27-08-2005 02:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valo
2. Tak byl zly, ale byl bardzo lojalny i stal sie legenda.
3. Nie od zawsze byl najsilniejszy, kiedys Huch'net go wyrzucil z Valorii i Sergio nie mogl grac poniewaz byl "hunted forever". Sergio zaplacil Huch'net'owi 300k i o ile pamietam demon helmet. Huch'net go uwolnil, co bylo wielkim bledem. Sergio szybko zaczal robic kolejne levele i zebral swoja ekipe z ktora wygral wojne ze Swat Team.
4. Sergio stal sie jednym z wladcow Valorii, potem przyszla wojna Shadow Pilgrims kontra Heretics, ktora wygralo Heretics. Potem Heretics przeksztalcilo sie w Bound.
5. Ci, ktorzy mowia ze Sergio to "kawal ch***" nigdy go nie znali i sa kompletnymi laikami w historii mojego swiata(czyt. Valorii) Sergio byl liderem doskonalym, najlepszym jakiego kiedykolwiek w calej Tibii poznalem.

Spoczywaj w pokoju...

(Prawie wszytkie poprzednie posty sa bzdura i wymyslami graczy ktorzy go nie znali, ktorzy nie znali takze historii Valorii)

nic dodac nic ujac -.-
*******icie bzdury ****a bardzo mi go zal jak ogladalem ten filmik to lezka mi sie w ou zakrecila ...

Ksztan WWO 27-08-2005 13:45

nie na temat ...

News ...
za temat na forum (dokladnie ten) zostalem z huntowany by Behehuh
......... 11:50 Behehuh: Your payment is 20k atm, IF you want to be free send it to my darashia depot,
................
ktoś masz szczęście ....

Miszczu 27-08-2005 13:49

Nie przestrzegal zasad gry i dostal kare... wedlug mnie za surową po obejrzeniu tego filmu zgadzam sie z sir duetem az łezka sie w oku zakrecila ale naleza mu sie gratulacje ze wczesniej nie zrezygnowal i teraz tez nie rezygnuje....

Bania 27-08-2005 14:18

Wiecie..nie grałam na jego świecie, nie znam historii ale filmik jest zarąbisty.Muza dobrana świetnie i te cytaty...Normalnie łezka w oku mi się zakręciła ; P

zaku 27-08-2005 15:13

tak mi tez sie zebralo na lzy... akurat jak w piosence lp byl final to akurat byl cytat gm'a i tak nic z tad ni z owad... Łza sie zakreiła

etelek 27-08-2005 15:20

Rehost Plx !!!

Rehost Plx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Volerasi 27-08-2005 15:56

piosenka to Linkinpark in the end (Remix)

Kamlot De'Kapy 27-08-2005 17:22

Kurde... szkoda mi go... :( te cytaty najlepsze... zobaczcie ile on mial kasy, jaki eq, i co do sprzedania (dla tych co niewiedza...) http://photobucket.com/albums/v237/SergioDemonslayer/ ... Filmik fajny...

DRoN 27-08-2005 17:22

... dlaczego on odszedł , dlaczego!?!?!?!?!?!? ... ;(

Tasiorstrasz 27-08-2005 19:20

Przykra sprawa :( , szkoda go i szkoda tego ze GMy tak potraktowali takiego hlvla

Korialstrasz 27-08-2005 22:20

Ehh

no trudno szkoda bo tyle cyklpów trza było zgładzić

Querix of Ice 27-08-2005 23:08

Filmik MASSAKRA Te cytaty, muzyka aż ciary przechodza po ciele

Vil 27-08-2005 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valo

wybacz, ale :

-gralem na Valorce baardzo dlugo, uwaznie przygladalem sie wyczynom Boundu w kolejnych jego postaciach, dla calej ekipy kierujacej ta gildia odczuwam bardzo duzy respekt, prawdopodobnie wiekszy niz dla Del'toro, co jednak nie zmienia faktu, ze Sergio mi osobiscie zaszedl mocno za skore, pokazal sie od najgorszej strony, pomimo tego ze wiem jaki on jest dla przyjaciol, nadal uwazam ze w stosunku do graczy neutralnych/ przeciwnikow zachowuje sie jak k**** ( patrz reakcja na delete Lane'a )

-co do dzielenia konta, nie wiedzialem ze sie przyznal. Moj blad.

sim

Valo 28-08-2005 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil
wybacz, ale :

-gralem na Valorce baardzo dlugo, uwaznie przygladalem sie wyczynom Boundu w kolejnych jego postaciach, dla calej ekipy kierujacej ta gildia odczuwam bardzo duzy respekt, prawdopodobnie wiekszy niz dla Del'toro, co jednak nie zmienia faktu, ze Sergio mi osobiscie zaszedl mocno za skore, pokazal sie od najgorszej strony, pomimo tego ze wiem jaki on jest dla przyjaciol, nadal uwazam ze w stosunku do graczy neutralnych/ przeciwnikow zachowuje sie jak k**** ( patrz reakcja na delete Lane'a )

-co do dzielenia konta, nie wiedzialem ze sie przyznal. Moj blad.

sim

Nie dluzej niz ja, to raz. Dwa to, ze wlasnie przez to, ze bylo dwoch posiadaczy tej postaci byla ona taka "zeschizowana" i odpowiadala tak w roznych tematach. Tak naprawde nie ma nienawisci na Valorii, tylko po prostu kazdy chce wygrac. Ja jestem w Excessum, doszedlem bo przegrywali i trzeba im pomoc, ale Bound nigdy mnie nie zwyzywa czy cos bo wiedza ze to tylko gra. No to na tyle. Btw. Vil to moze nie Vilil vel Iracjonalny aka Bartek ?

Ferion 28-08-2005 09:34

Za co on dostał del?

Ciotka 31-08-2005 15:56

żal mi go...głupie gm'y...dostał delete za lurowanie..wejdź na tibia.com i zobacz jesgo photobucket

Kaczy roX 31-08-2005 17:04

:((

Az sie łza w oku kreci w tych ostatnich momentach :( :P

Strażnik Dusz 31-08-2005 17:42

Powiem kturtko

Dobrze mu tak sam sie o to prosil 8o. Ladnie mowiac Zadurzo Narozrabial:D

DRoN 31-08-2005 18:07

... jak można mówić , że go szkoda , jeśli on do tego dążył ... Tibia mu sie znudziła , więc miał kilka możliwości odejścia np. na rook , ale to nic mu nie da , a jak zaczął gniębić ludzi , którym sie podoba , to co jemu sie nie podoba (czyli Tibia) , to wtedy ma jakąś satysfakcje , że może zrujnować komuś chara ...

Gisio 31-08-2005 19:31

Fil jest poprostu wspaniały dawno mi się tak smutno niezrobiło pod koniec :(

Ciotka 31-08-2005 19:33

No mi też... :( :( :( :(

Novaq Roz......alacz 31-08-2005 20:03

Szkoda Goscia.. Oglondalem u kolegi

Ale jedno mnie dziwi...
Za co dostal Deleta??..
________
Dialog Z Evul Player
EP: Hi
Noob: Hiho
EP: Pol?
Noob: No,br
EP: DIE!!

Vasth 31-08-2005 21:28

Mógł by ktos ten film spakowac w ****** ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.