![]() |
Oj, na szczescie Sergio dobrze to przyjal ;/ Szkoda go.
A co do filmu to muza dobrana idealnie :| szkoda tylko, ze w tego typu filmie (pozegnanie) =( |
troche go szkoda, ale zaco GM mu deletnal postac za lurowanie ?? lolz
dobrze ze mi jeszcze nieskasowano postaci za lurowanie :p |
Zaczeło sie od tego że sergio lurowal gsy masowo nieraz po 8 naraz . ale gdy troche z lvlem podskoczyl zaczol zastraszac i pa innych graczy kazał płacić sobie haracze.I to na tyle nie był on wcale taki fajny jak myślicie potrafił zajść za skure i do tego grał w 2 osoby na 1 koncie z qmplem deleted należał mu sie i to na tyle nic dodać nic ująć.
|
JAk?
Ja mam jedno pytanie jak sie robi takie filmiki w wmv, w jakim programie..do reszty sam dojde tylko podajcie tytuł programu :D
|
Cytuj:
Sergio to kawal ch***, ale respect nalezy mu sie m.in dlatego ze stworzyl najsilniejsza ekipe na serwie, swietnie nia dowodzil i byl praktycznie nie do ruszenia przez dlugie miesiace, pomimo wysilkow wieeeelu silnych graczy. Zawsze byl wierny Boundowi, nigdy nikogo nie zdradzil... |
Eh... nie znam kolesia ale i tak go mi zal :( stracic taka postac :(.
Ktos cos pisal ze przejechal by sie to tego GM'a. Co mu zrobisz? nic deleted i tak bedzie :/ |
Cytuj:
|
Fajny Filmik
Szkoda mi go :( tyle grania poszlo sie pier*****
Tylko co sie stalo z jego eq? tez sie poszlo je****? |
Filmik naprawde swietny, ladnie zrobiony, muzyka oddaje jego klimat. Ogladajac go az sie lezka w oku kreci.
|
no szkoda
bardzo szkoda byl spoko ziom ;/ wiem co musi czuc tez mialem cos podobnego
|
mi sie muza otwarza ale nie film:( dlaczego moge prosić o pomoc
|
za dobrze sie nieznam ale mysle ze Ci jakiegos kodeka brakuje
|
Daj ktos tytul piosenki.
|
Linkin Park- in the end (tak mi siostra powiedziała a ona zan sie na nich :P:P)
|
spoko filmik
|
??
Nie wiedziałem że on dzielił konto to moze tlumaczyc jego zachowania tu byl spokojny a na drgi dzień szalal. Jesli wiekszoć bound ma takie zmienne nastroje to oznacza że wiekszość z nich dzieli konto?? Co do filmiku Spoko :)
|
1. Tak, Sergio dzielil konto z kolega od 80lvlu, sam to powiedzial.
2. Tak byl zly, ale byl bardzo lojalny i stal sie legenda. 3. Nie od zawsze byl najsilniejszy, kiedys Huch'net go wyrzucil z Valorii i Sergio nie mogl grac poniewaz byl "hunted forever". Sergio zaplacil Huch'net'owi 300k i o ile pamietam demon helmet. Huch'net go uwolnil, co bylo wielkim bledem. Sergio szybko zaczal robic kolejne levele i zebral swoja ekipe z ktora wygral wojne ze Swat Team. 4. Sergio stal sie jednym z wladcow Valorii, potem przyszla wojna Shadow Pilgrims kontra Heretics, ktora wygralo Heretics. Potem Heretics przeksztalcilo sie w Bound. 5. Ci, ktorzy mowia ze Sergio to "kawal ch***" nigdy go nie znali i sa kompletnymi laikami w historii mojego swiata(czyt. Valorii) Sergio byl liderem doskonalym, najlepszym jakiego kiedykolwiek w calej Tibii poznalem. Spoczywaj w pokoju... (Prawie wszytkie poprzednie posty sa bzdura i wymyslami graczy ktorzy go nie znali, ktorzy nie znali takze historii Valorii) |
Cytuj:
*******icie bzdury ****a bardzo mi go zal jak ogladalem ten filmik to lezka mi sie w ou zakrecila ... |
nie na temat ...
News ...
za temat na forum (dokladnie ten) zostalem z huntowany by Behehuh ......... 11:50 Behehuh: Your payment is 20k atm, IF you want to be free send it to my darashia depot, ................ ktoś masz szczęście .... |
Nie przestrzegal zasad gry i dostal kare... wedlug mnie za surową po obejrzeniu tego filmu zgadzam sie z sir duetem az łezka sie w oku zakrecila ale naleza mu sie gratulacje ze wczesniej nie zrezygnowal i teraz tez nie rezygnuje....
|
Wiecie..nie grałam na jego świecie, nie znam historii ale filmik jest zarąbisty.Muza dobrana świetnie i te cytaty...Normalnie łezka w oku mi się zakręciła ; P
|
tak mi tez sie zebralo na lzy... akurat jak w piosence lp byl final to akurat byl cytat gm'a i tak nic z tad ni z owad... Łza sie zakreiła
|
Rehost Plx !!!
Rehost Plx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
piosenka to Linkinpark in the end (Remix)
|
Kurde... szkoda mi go... :( te cytaty najlepsze... zobaczcie ile on mial kasy, jaki eq, i co do sprzedania (dla tych co niewiedza...) http://photobucket.com/albums/v237/SergioDemonslayer/ ... Filmik fajny...
|
... dlaczego on odszedł , dlaczego!?!?!?!?!?!? ... ;(
|
Przykra sprawa :( , szkoda go i szkoda tego ze GMy tak potraktowali takiego hlvla
|
Ehh
no trudno szkoda bo tyle cyklpów trza było zgładzić
|
Filmik MASSAKRA Te cytaty, muzyka aż ciary przechodza po ciele
|
Cytuj:
-gralem na Valorce baardzo dlugo, uwaznie przygladalem sie wyczynom Boundu w kolejnych jego postaciach, dla calej ekipy kierujacej ta gildia odczuwam bardzo duzy respekt, prawdopodobnie wiekszy niz dla Del'toro, co jednak nie zmienia faktu, ze Sergio mi osobiscie zaszedl mocno za skore, pokazal sie od najgorszej strony, pomimo tego ze wiem jaki on jest dla przyjaciol, nadal uwazam ze w stosunku do graczy neutralnych/ przeciwnikow zachowuje sie jak k**** ( patrz reakcja na delete Lane'a ) -co do dzielenia konta, nie wiedzialem ze sie przyznal. Moj blad. sim |
Cytuj:
|
Za co on dostał del?
|
żal mi go...głupie gm'y...dostał delete za lurowanie..wejdź na tibia.com i zobacz jesgo photobucket
|
:((
Az sie łza w oku kreci w tych ostatnich momentach :( :P
|
Powiem kturtko
Dobrze mu tak sam sie o to prosil 8o. Ladnie mowiac Zadurzo Narozrabial:D
|
... jak można mówić , że go szkoda , jeśli on do tego dążył ... Tibia mu sie znudziła , więc miał kilka możliwości odejścia np. na rook , ale to nic mu nie da , a jak zaczął gniębić ludzi , którym sie podoba , to co jemu sie nie podoba (czyli Tibia) , to wtedy ma jakąś satysfakcje , że może zrujnować komuś chara ...
|
Fil jest poprostu wspaniały dawno mi się tak smutno niezrobiło pod koniec :(
|
No mi też... :( :( :( :(
|
Szkoda Goscia.. Oglondalem u kolegi
Ale jedno mnie dziwi... Za co dostal Deleta??.. ________ Dialog Z Evul Player EP: Hi Noob: Hiho EP: Pol? Noob: No,br EP: DIE!! |
Mógł by ktos ten film spakowac w ****** ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |