![]() |
Cytuj:
|
Mam bardzo sekretne miejscie na rooku, a nawet dwa. To pokój z mino magiem i ghoulem. Nikt tam nigdy nie chodzi więc można expić
Głupi temat |
Ale wy macie loodki sekretne miejsca ,są one na tyle sekretne że większość jest zaznaczona na tibia.pl w mapach hehe a do tego podajecie takie info o np 20 szkieletach w jaskini bez przesady piszcie jak wiecie cos konkretnego . Bo znajduje się na forum wiadomości "na rooku na 100%jest ghoul widzialem screna" albo na "rooku jest mino mag" nie dajmy się zwariować takie rzeczy wie chyba karzdy nawet prawie początkujacy gracz (np 4lev )
|
mam małe pytanko u minosów ( tam gdzie mozna dostac chain armora) mozna wykopac dziure ( pick) gdzie znajduje sie klucz i czy jak tam wejde bede musial walczyc z jakimis potworkami ? ( prosze odpowiedziec tylko na to...)
aha i czy jest jakis sposob na znajdowanie ukrytych dziur za pomoca picka X( bo jak narazie znalazlem tylko jedne :/ |
@up
W dziurze raczej nic ci nie grozi ale nad dziura jest troche orkowej krwi.... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Pytanie
Ej a może ktoś wie gdzie jest Traning Room na rooku?Prosze odpiszcie jak nie tu to na moje GG 6216760.;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |