Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Annihilator - Lord Maslo - Solera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47791)

Mati Crusher 26-08-2005 20:45

heh ty masz szczęście do freezów btw jak sie trzyma Rayan i Kili po hacku?

Miszczu 26-08-2005 21:03

heh wiesz zawsze moglobyc gorzej.....mogles zalozyc platinum amulet a nie aola i staracic magic plate armor :P ale spoko nastepne podejscie i wszytko wporzo :]

wiecie co jest najgorsze?
dednac z bohami kolegi....:(

Crused 26-08-2005 21:41

Lepiej P bolty

Według mnie lepiej walić oczywiście z p boltów :) Ale to juz nie moja sprawa ty wykonujesz Anihilatora :P Pozdrawiam

Creizz 26-08-2005 22:38

Jak sie ubije 1 demona to mozna powiedziec, ze sie przeszlo annihilatora. ;)

A tak pozatym to fajne eq :p

Tychanowicz 26-08-2005 23:55

Gratulacje dla Ciebie za to, że wszedłeś tam. A zmuła, że padłeś przed końcem.

matecki 27-08-2005 02:04

Oj Masełko ;p następnym razem się uda :P tzn jak wbijesz ten 150 ;p

Evil_Gogo 28-08-2005 01:28

Jak dobrze pamiętam, jak to ten film to z***ał akcje że nie miał p-boltów, no przynajmniej bolty bo tak walił po 20-40 xD A tak by walił z 50+ cały czas, czasami 150 i by padły szybciej, to nie jest sorc żeby waliś z burstów xD Ja wale więcej od niego w potworki z burstów (...) Przynajmniej podobnie

Rahim z Solerki 28-08-2005 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil_Gogo
Jak dobrze pamiętam, jak to ten film to z***ał akcje że nie miał p-boltów, no przynajmniej bolty bo tak walił po 20-40 xD A tak by walił z 50+ cały czas, czasami 150 i by padły szybciej, to nie jest sorc żeby waliś z burstów xD Ja wale więcej od niego w potworki z burstów (...) Przynajmniej podobnie

20-40 ale 2 demony na raz

Elex 28-08-2005 12:10

Tak niewiele braklo.. :(

Rafish 29-08-2005 10:44

o0 tak bylo blisko 1 zostal na red no coz ***any lag ale gratz ze tak glugo wystwales

lukaszek12 29-08-2005 11:28

ludzie....ogarnijcie sie ...co wy sie martwicie ze ktos dedl ? to jest tylko graa pamietajcie o tym

S1wy 29-08-2005 11:30

Coz moge napisac, wszystko widac na filmiki, straszny nie fart.
Nastepnym razem na pewno bedzie lepiej

/Titaco

black jack 29-08-2005 13:50

o kur** janiemoge tak blisko juz byl red i jeden padl grrrrrr ja bym sie wkurzyl niezle

Sorcerer Dex 29-08-2005 14:29

Lord byllo blisko ale sie nie udalo ;/ szkoda ;/ Azraelio Mac'Mannus to koles z mojego miasta i wykonal ani koles wymiata :D nastepnym razem sie uda Lord :D
widac bylo na filmie freeeza zabraklo troszke szczescia ;/

emilok 30-08-2005 01:23

hehehe
tym razem to demony byly sprite, a Ty pragnienie
ale pamietaj, ze tej reklamy jest takze druga czesc:P

mam nadzieje ze wiesz kto z tej strony
jak nie, mala podpowiedz
"u nas w gildi kazdy moze robic anni" ::PP

$phinx 30-08-2005 01:29

@DOWN

Oj big sorry gapa ze mnie ^^ ^^ ^^

emilok 30-08-2005 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $phinx
Lol to jest fajny film ale jakbyście ine widzieli drugiej części to zdołowany masło i reszta ekipy co dedła (znaczy wszyscy xD) zamartwiali się o to że dh ds i sb zgniją im w ciałach. A druga częśc to jak Goethi Mac'Manhus (nie pamiętam jak sie pisze) robi po krótkim czasie tego questa na solówe trapuje się demona na klate i mwalle *.* I tak zebrał od wszystkich za dokonanie tego demon shieldy i jak dobrze pamiętam uzbierał ich z 11 (chyba) ^^

sciagnij ogladnij i zauwaz ze w tytule jest annihilator, a nir demonn helmet -.-

Yoshu Thor 10-09-2005 12:29

Wielkie Kondolencje ;/

Grałem na Solerze i wiem jaki z ciebie świetny palek.
Jeszcze raz skladam ci kondolencje

Swieczka dla twojego chara[*]

Powodzenia nastepnym razem ;D

Murderer 10-09-2005 13:35

Dlaczego nie biles z power boltow?;s co prawda dostawalby tylko jeden demon ale obrazenia bylyby o wiele wieksze...

Dominico 10-09-2005 14:13

Szkoda że sie nie udało ale GRATZ że sie nie załamujesz :]

KnightRuberas 11-09-2005 13:06

Siemasz Maselko...

Cze. Gralem kiedys na Solerze i mialem z toba niemila historie... Biles sobie ludzi pod dp i zabiles 8 lvl i ktos przerzucil trupa pod mojego chara.. Ty pomyslales ze ja go zabralem i zaczoles mnie bic :( prawie mnie zabiles bo wszyscy pod dp mnie blokowali... zeszly mi 4 uh.. ale dziwi mnie jedno widzialem na filmikach : Anhilator i DHQ jakie masz skiile... A mi waliles nie wiecej jak po 30 hp... he.. teraz gram na innym serwie bo na solerze jest kaszana... zchakowali mnie :( :( stracielm b robe k legi cruzsander helmet i takie tam... :( ale teraz na nowym serwie mam lepszy lvl i eq...
Nick: Marcin Org... Swiat: Solera... Lvl: 29 po chaku 27.. :baby: Best solo: Dragon.. To chyba wszystko NARA.... :)

KnightRuberas 11-09-2005 13:15

Siemasz Maselko...

:) Cze. Osobiscie gralem kiedys na solerze, ale teraz juz nie gram... Pamietam jak Ty zabilales dla zabawy ludzi pod dp i zabiles 8 lvl i ktos przerzucil trupa pod mojego palladina i Ty pomyslales ze ja go zabralem i zaczoles mnie bic :( prawie mnie zabiles bo wszyscy pod dp mnie blokowali ale zdarzylem wejsc do dp jak juz nie mialem uh i many na vite... :) puzniej kilka dni potem mnie zchakolwali i stracilem 2 lvl aktualnie mam 27 :( nie gram juz w tibie i nie wiem co zrobic z ta postaci.. nie mam juz tam eq bo stracilem swoje: B-Robe, Knight Legi, Cruzsander Helmet i pelno innych zeczy... X( ;( Heh zastanawia mnie jedno.. Widzialem twoje 2 filmiki: Anhilator i DHQ i skiile masz duze ale wtedy pod tym dp waliles mi nie wiecej niz 30 hp... :) Nara

adoba 11-09-2005 14:50

ja gram na solerze :* wiec moze sie spotkamy zagadaj mnie na gg : 2106862

Spoko ziomek ^^ 11-09-2005 16:33

szkoda ze byl ded pierwszym razem ale 2 raz to ... wiec wilekie GZ :cup:

Tasiorstrasz 12-09-2005 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spoko ziomek ^^
szkoda ze byl ded pierwszym razem ale 2 raz to ... wiec wilekie GZ :cup:

Znaczy ze drugi raz sie udal? :)

areczki 12-09-2005 19:33

Anhi

Eh... =/ smutne zkonczenie :D:D

Ma$elko 14-09-2005 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
Znaczy ze drugi raz sie udal? :)

Heh, drugi raz w ten piatek , nie wiem o co chodziło temu kolesiowi

Ma$elko 14-09-2005 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KnightRuberas
:) Cze. Osobiscie gralem kiedys na solerze, ale teraz juz nie gram... Pamietam jak Ty zabilales dla zabawy ludzi pod dp i zabiles 8 lvl i ktos przerzucil trupa pod mojego palladina i Ty pomyslales ze ja go zabralem i zaczoles mnie bic :( prawie mnie zabiles bo wszyscy pod dp mnie blokowali ale zdarzylem wejsc do dp jak juz nie mialem uh i many na vite... :) puzniej kilka dni potem mnie zchakolwali i stracilem 2 lvl aktualnie mam 27 :( nie gram juz w tibie i nie wiem co zrobic z ta postaci.. nie mam juz tam eq bo stracilem swoje: B-Robe, Knight Legi, Cruzsander Helmet i pelno innych zeczy... X( ;( Heh zastanawia mnie jedno.. Widzialem twoje 2 filmiki: Anhilator i DHQ i skiile masz duze ale wtedy pod tym dp waliles mi nie wiecej niz 30 hp... :) Nara

Heh ... Power Abuser plx, sory ^.- nikt nie jest doskonały ;]

Tasiorstrasz 14-09-2005 20:01

To zycze powodzenia ,mam nadzieje ze neidlugo zawitam na nowej postaci , tak bardzo Tobie znanej Maselko :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14.