![]() |
heh ty masz szczęście do freezów btw jak sie trzyma Rayan i Kili po hacku?
|
heh wiesz zawsze moglobyc gorzej.....mogles zalozyc platinum amulet a nie aola i staracic magic plate armor :P ale spoko nastepne podejscie i wszytko wporzo :]
wiecie co jest najgorsze? dednac z bohami kolegi....:( |
Lepiej P bolty
Według mnie lepiej walić oczywiście z p boltów :) Ale to juz nie moja sprawa ty wykonujesz Anihilatora :P Pozdrawiam
|
Jak sie ubije 1 demona to mozna powiedziec, ze sie przeszlo annihilatora. ;)
A tak pozatym to fajne eq :p |
Gratulacje dla Ciebie za to, że wszedłeś tam. A zmuła, że padłeś przed końcem.
|
Oj Masełko ;p następnym razem się uda :P tzn jak wbijesz ten 150 ;p
|
Jak dobrze pamiętam, jak to ten film to z***ał akcje że nie miał p-boltów, no przynajmniej bolty bo tak walił po 20-40 xD A tak by walił z 50+ cały czas, czasami 150 i by padły szybciej, to nie jest sorc żeby waliś z burstów xD Ja wale więcej od niego w potworki z burstów (...) Przynajmniej podobnie
|
Cytuj:
20-40 ale 2 demony na raz |
Tak niewiele braklo.. :(
|
o0 tak bylo blisko 1 zostal na red no coz ***any lag ale gratz ze tak glugo wystwales
|
ludzie....ogarnijcie sie ...co wy sie martwicie ze ktos dedl ? to jest tylko graa pamietajcie o tym
|
Coz moge napisac, wszystko widac na filmiki, straszny nie fart.
Nastepnym razem na pewno bedzie lepiej /Titaco |
o kur** janiemoge tak blisko juz byl red i jeden padl grrrrrr ja bym sie wkurzyl niezle
|
Lord byllo blisko ale sie nie udalo ;/ szkoda ;/ Azraelio Mac'Mannus to koles z mojego miasta i wykonal ani koles wymiata :D nastepnym razem sie uda Lord :D
widac bylo na filmie freeeza zabraklo troszke szczescia ;/ |
hehehe
tym razem to demony byly sprite, a Ty pragnienie ale pamietaj, ze tej reklamy jest takze druga czesc:P mam nadzieje ze wiesz kto z tej strony jak nie, mala podpowiedz "u nas w gildi kazdy moze robic anni" ::PP |
@DOWN
Oj big sorry gapa ze mnie ^^ ^^ ^^ |
Cytuj:
|
Wielkie Kondolencje ;/
Grałem na Solerze i wiem jaki z ciebie świetny palek. Jeszcze raz skladam ci kondolencje Swieczka dla twojego chara[*] Powodzenia nastepnym razem ;D |
Dlaczego nie biles z power boltow?;s co prawda dostawalby tylko jeden demon ale obrazenia bylyby o wiele wieksze...
|
Szkoda że sie nie udało ale GRATZ że sie nie załamujesz :]
|
Siemasz Maselko...
Cze. Gralem kiedys na Solerze i mialem z toba niemila historie... Biles sobie ludzi pod dp i zabiles 8 lvl i ktos przerzucil trupa pod mojego chara.. Ty pomyslales ze ja go zabralem i zaczoles mnie bic :( prawie mnie zabiles bo wszyscy pod dp mnie blokowali... zeszly mi 4 uh.. ale dziwi mnie jedno widzialem na filmikach : Anhilator i DHQ jakie masz skiile... A mi waliles nie wiecej jak po 30 hp... he.. teraz gram na innym serwie bo na solerze jest kaszana... zchakowali mnie :( :( stracielm b robe k legi cruzsander helmet i takie tam... :( ale teraz na nowym serwie mam lepszy lvl i eq...
Nick: Marcin Org... Swiat: Solera... Lvl: 29 po chaku 27.. :baby: Best solo: Dragon.. To chyba wszystko NARA.... :) |
Siemasz Maselko...
:) Cze. Osobiscie gralem kiedys na solerze, ale teraz juz nie gram... Pamietam jak Ty zabilales dla zabawy ludzi pod dp i zabiles 8 lvl i ktos przerzucil trupa pod mojego palladina i Ty pomyslales ze ja go zabralem i zaczoles mnie bic :( prawie mnie zabiles bo wszyscy pod dp mnie blokowali ale zdarzylem wejsc do dp jak juz nie mialem uh i many na vite... :) puzniej kilka dni potem mnie zchakolwali i stracilem 2 lvl aktualnie mam 27 :( nie gram juz w tibie i nie wiem co zrobic z ta postaci.. nie mam juz tam eq bo stracilem swoje: B-Robe, Knight Legi, Cruzsander Helmet i pelno innych zeczy... X( ;( Heh zastanawia mnie jedno.. Widzialem twoje 2 filmiki: Anhilator i DHQ i skiile masz duze ale wtedy pod tym dp waliles mi nie wiecej niz 30 hp... :) Nara
|
ja gram na solerze :* wiec moze sie spotkamy zagadaj mnie na gg : 2106862
|
szkoda ze byl ded pierwszym razem ale 2 raz to ... wiec wilekie GZ :cup:
|
Cytuj:
|
Anhi
Eh... =/ smutne zkonczenie :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To zycze powodzenia ,mam nadzieje ze neidlugo zawitam na nowej postaci , tak bardzo Tobie znanej Maselko :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |