![]() |
ZAjobza fake!! Fabuła 10/10 Wykonanie 9/10! Było kilka błedó jeżeli chodzi o pisanie ... ale nie wazne i tak mi sie podoba !! Dawaj Next!!:P:P
|
2x up i 3x up
Ludzie! Ots nie sluzy do robienia fake,ow, sciagmnij se tibia sprite editor, bo otsa uzywaja tylko ci co fakow sklejac w paincie nie umia! X( |
...
up sam nieumiesz robic uzylem sobie ots map editor zeby se wode zrobic niewiesz jak robilem wiec sie lepiej nieodzywaj -,-
|
---
Fabuła: 8.9/10
Wykonanie: -10/10 Ogólnie: 0/10 Fake robiony w Otsie nie zasługuje na ocenę. |
Cytuj:
Zeby zrobic wode uzywa sie spr, co jest trudniejsze, ale bez oszustwa, i to ty nie umiesh robic skoro otsa uzywasz, a pozatym moje wszystkie fakei sa 100% robione w paincie bez uzywania otsa -.- |
dno
człowieku moim zdaniem historyjka jest do <piiiiiiiiiiip>!Wiem że nie liczy się moje zdanie ale wyrażam opinję:To staje się powoli nudne jak tam babka od razu znalazla sprawców i ich zkick'owała("Exevo Mort Kick" czy jakoś tak).Mogłeś zrobić żeby ona poczekała aż oni wyjdą i ich zaciupać a skoro ma takie boskie moce to niech jej white skull zniknie albo gdyby nie miała takich mocy to niech se kupi albo poprosi od qumpli
|
Kolejny błąd, Elf stoi w miejscu a jego nogi są w ruchu.
|
Wtf?!
A ja dopatrzyłem się najbardziej wnerwiającego błędu! Jakiego? Gdzie jest do jasnej-ciasnej next część?! Jak się tworzy fake to się robi next part...
|
troche nudne
|
DALEJ RÓB PLS 8o 8o 8o 8o
|
Nie czepiajcie sie tego otsa, co was to obchodzi, moze niektórym nie chce się godzinami sklejać wody... jestli wam sie chce prosze bardzo..
Ale niekturzy nie chcą, i wolą zrobić troszke szybciej, ale i ładniej |
Dla mnie to ten fake nie jest dobry ,bo jest fajowy!! 8o
ocena 8/10 nie wiem dlaczego ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |