![]() |
fajny poradnik extra ale bardzo cie prosze czy na fibule mozna sie dostac na faccu
|
fajny poradnik extra ale bardzo cie prosze czy na fibule mozna sie dostac na faccu
|
up: da sie, trollu jeden :)
topic: pare przeróbek w tekście (bold, size, znaki interpunkcyjne) i bedzie git. |
suuper:cup:
|
Cytuj:
Tak!:) mozna sie dostac na faccu! |
ja nie mam pacca ale kolega ma i bylem jego charem na demon huncie wypadlo mms :D:D kozacko bylo ale dostalem z tego huntu tylko 3 cc ;[[ :D:D
|
Cytuj:
|
fajny poradnik, dużo screenów itd., szkoda ,że nie mam pacc :(
|
Yo ja tez mam pecha (jak zwykle) no i tez pacc niemam. Holerna tibia czemu jest ten pacc. Mogli by zrobic edron dla facc :) kto jest za???niech napisze ja :P zrobcie mnie gm na narenie a bede wdzieczny naprawde
|
ten zegarek mi tu zle idzeX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( wam tez?
|
UP@
Tak, ale po ch*j odrazu z gębą? TOPIC Ładny ten poradnik |
swietnie swietnie ale cos za mało tyh npc ja na edron wiem jak dojsc na fermumbrasa (kiedys mnie rozwalil a potem shakowali mi tamtom postac -.- teraz musze sie zadowolic moim 19sorcem wkoncu to tylko 60lvli mniej)
---------------------------------- (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu dostac z półobrotu!! |
Super, mam w zamiarze kupić pacca i bardzo mi sie przyda wiedza na temat Edron.
|
noby
www.tibia.pl good
|
:elf: szegulnie dla pallów[MONSTER][SPELL][ITEM]:cup::ban:[/ITEM][/SPELL][/MONSTER]
|
Poradnik fajny, mam zamiar kupić PACC więc przydałyby się bardziej szczegółowe opisy poszczególnych wysp dla PACC ;) ale poradnik OK.
Pozdrawiam :) |
;p
Cytuj:
|
no no..całkiem ładnie Ci wyszedł ten poradnik!;) ale i tak wole ankh :p tylko ze pacc sie już skończył :( pzdr
|
@Fu-ji Nasermate
Piszesz na statku Hi Cormaya Yes gdy jestes na Cormay'i piszesz Hi Eremo Yes |
Cytuj:
|
Poradnik ładny tylko powinieneś go zupdatować bo już trochę się zmieniło ;]
|
No raczej by sie przydało :) Mam zamiar kupić PACC więc przyda mi się wiedza o Edron :)
Poradnik it's ok :P |
mam pytania
hejka tibijczycy mam pytania ile kosztuje pacc ile trwa jak szybko expić bez cheatów dzięki:)
|
www.tibia.pl i poszukaj sobie zakladki PACC... Czy to tak ciężko? ;>
|
Inaczej niż statkiem sie nie da i pacc jest potrzebny bo to wyspa paccowa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |