![]() |
A zobacz innych. Jak inni wyglądają na tych zdjęciach? I też zdobywaja punkty. Zdjęcie jakieś genialne nie jest, ale bez przesady... ;)
Edit: P.S. Cytuj:
TAk lub NIE |
No dobra - a jaka impreze moga zrobic za wygrana xx-latkowie (xx-13,14,15?). Strata kasy ;)
|
Musze sie pochwalic... WYGRALEM KONKURS!!! 100 punktow dla was!
|
wow jeseli dalej dziennie bedzie dostawac okolo200-400 punktow to macie szanse na pierwsza trojke. i do kiedy jest ten konkurs
|
i co myslicie ze jakas super impre wam dadza ta? jakies pomieszczenie pewnie sypna, i wypelnia je pierdolami, i tak na ta impreze nie straca wiecej niz 1-2 % calych dochodow z wszystkich zakupionych tostow, poprostu taki ot chwyt marketingowy
|
:/
jestem mało rozumny...
wytłumaczcie mi jeszcze raz ale z ułatwieniem! |
Ja też wygrałem konkurs "pytanie za sto punktów", chociaż admini się pomylili z moim nickiem
Cytuj:
|
jeśli wam sie nie podoba to zrobimy impre w głuchołazach :P :P :P i będzie super
poprawiłem ortokrawie:P |
czy ???
hi sory ze pisze to tutaj, ale nie moglem zarejestrowac sie tam , sam nie iwem czemu . czy ten koles co siedzie obok bosala to nie jest przypadkiem wojtek bo znam takiego ????
Kod:
Maevar Lv13 mlv15 Danubia |
A to tak na polepszenie humorkow i na zachecenie do kupna wspanialych TOSTOW!!! (rotlf) :D
http://members.lycos.co.uk/dromader/tosty_iraq.jpg |
@Gewof:
OWNED! :baby: Nie wiem czy wiecie ale naukowcy odkryli nowa chorobe wscieklych tostow. Dlatego apeluje o ostroznosc :lucznik: |
Ja nie wiem... Co wy się tak czepiacie tych tostów? 8o :D 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |