![]() |
Hehe, przypomniał mi się wyczyn naszego master of iluzion - Hegemmona :D
A tak na poważnie, teraz Dobo przynajmiej odetchnie od ciagłego klikania "Delete" "Close" "Ban him plx0r" ;) Przy okazji przypomniało mi sie, że Zagłada też kiedyś zrezygnował z moda i Baron :P aVe |
@up: też o tym pomyślałem:)
Ciekawe, czy to będzie to samo:) @top: A ja jako jedna z niewielu osób ośmielę się powiedzieć, że on nie był moim ulubionym modem:P |
Cytuj:
@topic To kiedy skaczecie z wieżowca : d ? |
Cytuj:
@Topic Aaaa, co ja zrobię, chyba sobie paluchy poucinam, jak ja to przeżyję?! A na dodatek w mojej okolicy nie ma wieżowców, aarghhh... Zawsze pozostaje mi satysfakcja, że nie kasował (wielu) moich postów : )) |
Śmieszą mnie niektóre osoby w tym temacie... Ktoś ma popcorn?
|
Cytuj:
|
Takie życie, skoro odszedl musial mieć powody i koniec tematu. Odszedł Dobo może przyjmą innego moderatora na jego miejsce. Nie mówie że mi jest jakość szczegulnie smutno z tego powodu ale Dobo zawsze miał coś mądrego do powiedzenia ple ple ple...
ps. pa pa |
Jeden z najlepszych modków ;( Chlip....
|
Cytuj:
Eeek. Też jestem zaciekawiony tym, że Dobo odszedł z tej funkcji. Ale po cholerę robić wielkie halo na ten temat? Myślicie, że czemu nie założył tematu? Bo nie chciał rozgłosu. Chciał odejść w ciszy. Ale zaraz zacznie się lamentowanie na 666 stron przez n00bków, którzy się wczoraj zarejestrowali. -_- |
"Kraj mi e riwer, kraj mi e riwer..."
Nawet śmierć Wojtyły nie miała takiego rozgłosu... Ludzie, wrzućcie na luz i pomyślcie, co wam da taki temat, i po co robicie rozgłos. @Down Eee ty ślepy jestes...nie wiem jak te płaczące ćwoki, ale chyba pare osób się domyśla... |
@Drunk
Podobnie podsumowal Kald pozegnanie Hege @Wieszok Wyprzedziles mnie ;< Solowa po szkole :P @cala reszta lamentujaca po stracie doba Dajcie sobie spokoj. @Dobo a jaki powod rezygnacji? czyzby nowa szkola dala ci w kosc? :> |
Cytuj:
|
<rzuca w Ghosta Nieudanego spalonym popcornem ;-P>
Zastanawiam sie po co ciągle kontynuujecie ten temat, przecież Dobo pewnie się teraz w fotelu przewraca i zachodzi w głowę "jak k*rwa do tego doszło"? Jak macie do niego troche szacunku to nie spekulujcie, nie dociekajcie, i powypytujcie na GG o ile macie. O ja mam i sie dowiem ;-P No ide stąd bo mi Ghost prawie cały popcorn wessał ;'-((((((( Cya |
Ehz...
Poprosilem doba zeby sobie do podpisu ten tekst walnal, wlasnie po to, zeby nie bylo tego tematu -.-"" Wy tez przeciez nie bedziecie do konca zycia na tym forum. Kiedys wszyscy odejda, w ich miejsce pojawia sie nowi, ktorzy potem tez odejda i tak karuzela bedzie sie krecic dalej... Niektorzy pewnie mysla, ze teraz bedziemy szukali nowego modka. Rozwieje wasze nadzieje i powiem od razu: nie bedzie wyborow w najblizszym czasie ;) Dobo byl dobrym userem i modkiem, ale jak sam zreszta wie to nie robil za wiele ostatnio, tylko OWION odwiedzal i forum MM, tak wiec poradzimy sobie mysle ;) Ktos pamieta jeszcze ten napis na dole forum... Cytuj:
Ciekawe jak sobie MM poradza bez niego... Juz widze te tematy o linkin park :D |
http://img379.imageshack.us/img379/5623/beztytuu9pt.png szkoda że Dobo odszedł, ja se skocze z balkonu z wiezowca sie boje :S
|
Szkoda moda :(
|
Cytuj:
|
Albo jego dziewczyna ;).
"A Dobo ma taaakiegooo małego" :D PWN3D! |
Cytuj:
|
Dobo - "dupa, nie mod". ;)
Przyszedł, zrobił porządek, po cichu odszedł. Nie możemy mieć mu za złe, że ma też swoje życie prywatne. "I żył długo, i szczęśliwie". Koniec historii. |
Dobo nup!Szkoda ze odchodzisz :(.Moj ulubiony modek...
|
Niestety.
Nie znałem tego pana, lecz skoro był moderatorem musiał "coś znaczyć" na tym forum. Ale, skoro zrezygnował z własnej woli, to nie wiem czemu się użalacie. Życze dużo szczęścia, panie Dobo. P. Khan: Dzięki za przedstawienie mi postaci Doba. Po twoim poście wydaję mi się, że był świetny. A takich mało :) |
Cytuj:
Ale, jak to ktoś ujął mądrze, na wszystkich kiedyś przychodzi pora. |
Kurde! I co teraz będzie z Metal Militia? Pewnie to już nie będzie to samo... Ale Dobo! Dzięki za przyjęcie mnie! ;) Bez MM pewnie na tym forum dawno by mnie już nie było ^^ Cóż... Hail Metal Militia i niech Ci muza ciężką będzie... ;)
|
Cytuj:
Generalnie zaskocze was - o odejściu myślałem już rok temu :-). Jednak jak widzicie, niektóre decyzje musiały troche poczekać :-). Cytuj:
Co do śmiesznych momentów - chyba spisze swego rodzaju wspomnienia, na podstawie PW których dostałem. Jeszcze się pomyśli... Aha, i chciałem by to przeszło bez większego echa, no ale widać nie wyszło :-). Ludzie wiedza? Wiedzą. Więc można zamknąć temat p.s Ehzz... już sam nie moge :-P |
Dobuś, dla Cibie wszystko :*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |