![]() |
@Ogorek: przeczytaj TO a potem miej pretensje.
|
PACCani nie maja sie czym przejmowac bo moga robic uhy co 45 sek a FACC najszybciej 1 uh na 3 minuty =:( . widac roznice???
co do PACC to niby sie mowi ze to nie kosztuje duzo. no i niby to prawde ale tylko dla dzieciakow z USA ktorzy wydaja jedno kieszonkowe i maja PACC przez caly rok. u nas w polsce to jest troche inaczej. szkoda ze CIPy o tym nie pomyslaly bo przeciez duuuuzo graczy jest made in poland. |
Cytuj:
ej no prawda jest taka ze kazda gra jest robiona dla kasy no i ja o tym doskonale wiem. jednak pamietajmy ze madrzy ludzie maja madre pomysly! dla tego poczytajcie sobie o guild wars i zobaczcie jak tam jest rozwiazany "problem" pieniedzy. btw: ja i tak uwazam ze cipy ciagle robia rozne rzeczy zeby pognebic FACCow. ale to tylko moje skromne zdanie... |
Nie PŁacz!!
Kurna nie płacz!!! Jeżeli chcesz żeby ten temat miał jeszcze jaki¶ sens to przestań się użalać nad tym ze nie masz PACCa X( X( X( X( X( CIP Soft to firma a celem firmy jest zarabianie $$$$ więc nic dziwnego że większo¶ć udogodnień jest dla tych którzy płac±.
|
Brak klopotow
Ja jeszcze nigdy nie mialem klopotow z soulpointami.A inna sprawa ze ciagle siedze na bearach albo wolfach czasem pojde na cos lepszego.Tak jest przynajmniej terz po update.Wczesniej siedzialem w miescie i robilem popare runkow na dzien.Czasem jak mialem caly dzien to zrobilem z jeden dwa BP HMM albo GFB.Moze dlatego mam :mag:lvl 29 :cup: no ale faktem jest to ze jestem jak to mowia ziomki na asterze dobry :mag: . Pozdro dla wszystkich ziomkow z Astery.
|
No według mnie Soul pointy to totalna porażka. Czasem się poprostu nie chce expić no ale przynajmniej likwiduje to uh makerów (przynajmniej w pewnym stopniu). Sam mam pewne problemy z soulami ale wystarczy rotworm i idzie w górę. Czas się przyzwyczaić.
|
Cipsoft i soul pointsy to porazka, ale czemu ignoruja tyle pieknych propozycji dla ulepszenia systemu soul poinstów na forum tibia.com?? Moj wlasny - Po osiagnieciu 50 lvl kupujemy druga promocje dzieki ktorej znikaja nasze soul pointsy i nie musimy sie juz o to gowno w papierku martwic :) jakos nie widzialem farm 50lvl+.
|
Nie podoba mi się pomysł z soul pointami. Chociaż jest lepiej, bo trzeba się trochę pomęczyć. Nie idziemy na łatwiznę musi być trochę trudniej. Szkoda bo się pomęczyć trzeba, ale tak(niestety ;) ) Powinno być. :elf:
|
Cytuj:
|
Nic sie nie stalo
Moim zdaniem jest w tym troche prawdy. Druid/Czarodziej teraz to praco/czasochlonne postacie, do ktorych trzeba przysiasc, a nie stac i bp blankow i food. Jak grasz normalnie druidem to to nie ma najmniejszego znaczenia te "Soul Pointsy". Paladyn ktory nie moze robic uh , tylko "stawia" druta :D sorca i robi runki to juz przeszlosc;] Musi ciezko pracowac.
Cy@ll ;) |
Znowu ja :)
No wiesz Kiciorek bardzo dobrze powiedziales.Ja mam sorka i chcialem se druida zrobic ale teraz juz nie wiem czy uda mi sie to zrobic.Przynajmniej osiagnac :mag: lvl 29 na 14 lvlu ale zawsze mozna probowac.Ten mag jest moja pierwsza postacia tej profesji bo mam jeszcze knight na 15 lvlu ale jest duzo slabszy niz powinien byc.Moje postacie to Songo of Astera i Bulmiczka(wiem wiem zeto babskie imie ale jestem facetem no bo nic nie moglem wymyslec wtedy na imie faceta :D )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |