![]() |
zrób 20lv i zamieszczaj ss ;]
|
ps. Fajnie jest czasem zobaczyc ssy niskolvlowych postaci, graczy nieswiadomych czym naprawde jest tibia i cieszacych sie z tego co robia.[/quote]
nie no nie przesadzaj :p za jakis czas dodam pare ss :) DOWN@ suuper :p |
Cytuj:
czy wy nie możecie andrianosikowi nie mowić tak>?<a może ja o Tobie powiem?Paladyn ze skillami 40/30 hahaha on już jest lepszy. |
Cytuj:
|
Spoko ss :D:D:D Przypomnialem sobie czasy jak bylem newb :>
|
Tak,każdy zaczynał,ale czy jak miałeś 8lvl to wklejałeś zdjęcia jak zabijasz (nawet nie solo, tylko we dwoje)węża???Dla mnie to jest co najmniej dziwne.A jak chciał sobie sprawdzić czy mu wyjdzie to mogł założyć test temat.
|
Zmieniłem zdanie na temat tych ss'ów. "Plx magic plate armor" - żałosne. Takie zachowanie mnie odrzuca od was noobów.
Eloo -Diam~ |
Fajne ss,ki,Każdy musi kiedys zaczac.
Dawaj wiecej! (; |
Nudne sski, nie pokazujace nic ciekawego ani fajnego.
Adrian Belchatow: noobs, fack you Adrian Belchatow: plz magic plate armor ~~cytat z fotki~~ Bucem byc, a jak widze takie imiona postaci to az mnie skreca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie,nie będzie ok,bo ss ktore przedstawiają jak jakas 8lvl postać zabija wilka,a potem ma podjarkeze zlootował za 2h 15gp,wcale nie jest ciekawe.Jest taki temat jak "wasze najwiękże wyczyny" i tam koleś wkleił z 10 ss a na nich zamek zbudowany ze smieci.Tam mozesz sobie zamieszczac ss : "jak zabiłem wilka"X(
|
Screeny są , że tak powiem denne. Wyglądają jakby ktos sie ledwo nauczył wklejać screeny na forum i chcial przetestowac czy je widac (mysle ze jest temat do tego przeznaczony). A update eq (STUDDED LEGS I DRAK SHIELD !!!) nie przedstawial naprawde nic ciekawego, przynajmniej dla niektorych.:) moja rada - osiągnij cos ciekawego i dopiero sie tym chwal ... bo solo snake`a albo wolfa nie ciekawi
|
W końcu jakaś odmiana. Możesz aktualizować ten temat, z czasem zdobędziesz lepsze Eq, skille itp. Takie "osiąganie" wszystkiego powoli byłoby świetne =]
|
|
YYYYYY...... co to .. mamy cie?
Ey jak bys sie w#%^&al tym harem na demony albo nie wiem bys DL'a solowal to by bylo fajnie ale to ....... no sry ale powiem ci ze mnie rozbawiles tym wofl huntem xD Pozdro 4all B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |