![]() |
ja sie naucylem ze tibia to strata czasu
jezeli chcesz byc kims na nowym servie to musze duzo grac .... albo we 2-3 (za co mozna dostac bana) strata rl life na glupia gre |
ja nauczyłem sie aby nieufać każdemu oraz lepiej poświecić sie ratując kumpla niż uciec samemu i stracić go.Oraz wiele innych rzeczy których niepamietam :D
|
ja nauczylem się robic trojany :evul:
|
- Nauczyłem się Portugalskiego (Sam, dzięki Tibi, postanowiłem się języka uczyć).
- Zmieniłem zdanie o Polakach (okazuje się, że polacy to najbardziej skretyniały naród na ziemi). - Poszerzyłem swój angielski. - Nauczyłem się cenić cudzą pracę. - Nauczyłem się cierpliwości. - I czegoś tam pewnie jeszcze, ale nie pamiętam :P |
Nauczylem sie angielskiego i to jedyny +
Stracilem ufnosc do ludzi i stwierdzilem ze Polacy to debile i hamy. Zrozumialem ze dla wiekszosci graczy kasa jest wazniejsz niz przyjazn. Oraz ostatnie i najwaznijsze zrozumialem czym jest tibia i naszczescie jzu nie gran w to gówno. |
Ja nauczyłem się podstaw anglika (bo w szkole mam niemca), a poza tym trening moją postacią wyrobił we mnie cierpliwość ;) .
|
Jedyne czego się od niej nauczyłem,to to,żeby w nią nie grać...
|
Ja nauczyłem się żeby nie chodzić na smoki w wieku 12 lat bez blokera (lata = level)
Joke, tak na serio to się nauczyłem że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie (Dziex wszystkim którzy pomogli po hacku :* ), i że niektórzy ludzie się zaprzyjaźniają, tylko po to żeby cie okraść |
Hehe z tibii nauczyłem się by nie ufać zbytnio ludziom, nauczyłem się lepiej angielskiego i poznałem nowych fajnych ludzi z którymi utrzymuje kontakt do dziś(bez skojarzeń ;P)
|
Angielski :p
|
Heh Kiedyś Już Dawno Temu Chyba w Tamtym Roku
Miałem Lekcje Geografi ;( No i Jak Zwykle Facetka (Marlena-głupia Baba) Wyznaczyła Do Odpowiedzi Mnie :evul: Pyta Się Mnie o Kierunki Świata Po Angielsku :] A Ja Na To Exiva :] :] i Dostałem 5 :cup: |
hmm czego ise nauczylem przez tibie
1.angielski poprawil sie :P 2.stosunki z ludzmi sa zarombiste 3.rozsądek- kiedy np. przestac juz expic a kiedy nie 4. uczciwosc- np. gdy cos kupuje (ale to malo wzroslo :D ) 5.cierpliwosc- np. czekam az sie zrespi jakis stwor albo czekam zeby brat mnie puscil do kompa B) |
-że polacy to debile
-angielski(w 4-6 miałem niemca teraz mam i anglika) -że tibie nie należy grać -że prawie wszyscy wolą pieniądze niż przyjażń. |
Przedewszystkim angielski <nie ucze sie go w szkoe mam niemiecki> dzieki tibi dowiedzialme sie jak pisac niektore slowa wczesniej tylko wiedzialem jak sie sie wymawia... no i zeby nie ufac kazdemu..
|
troche angielskiego !!!!!!NOM !
|
Przez Tibie prawieoblałem 2klase gim X( X( X( X(
za to z Anglika mam 4+ a miełem 3- ;) |
Ja sie nauczylem grajac w tibie Angielskiego. Przed graniem w tibie nieumialem nic z anglika dlatego ze mialem w szkole Niemiecki. Zreszta sam niewiem jak ja moglem sie tego angielskiego nauyczc...
|
Ja dzięi Tibi nauczyłem się (jak wszyscy:)) języka angielskiego :p (to jest wielki plus) a wielkim minusem bedzie to , że przez Tibie stracilem za***i**** dużo czasu :/
...A pozatym teraz wiem naco ludzi stać (nawet kolege z Rl) jeżeli chodzi o kase... X( |
Js sie nauczyłem żeby nie kozaczyć nawet jak już jesteś w czymś dobry:P
|
Że niektore przestepstwa sa nie karalne.
Że istnieja tacy ludzie co dla cyber waluty potrawia zdradzić kumpla. Że niektorzy Polacy sa niedorozwinieci do interentu.(Nie tylko Polacy) |
Żeby nie ufać nikomu poza sobą.... I że zemsta jest słodka, zostaem zdradzony i oszukany, dołączyłem się do Brazilian i sie zemścliśmy na nich
|
Czego sie nauczylem grajac w Tibie?Absolutnie niczego, Tibia to tylko gra... :)
Pozdrawiam, T. |
Ja nauczyłem się że niemożna ufać ludzią :/ dużo razy zaufałem i przez to straciłem jakąś cenną rzecz... a przedewszystkim nauczyłem się angielskiego jak zacząłem grać w tibie nieumiałem prawie nic angielskiego teraz jest dużo lepiej . <<THX FOR TIBIA :D>>
|
Przede wszystkim english ale także że Szwedzi sa fajni a Brazylijczyce to Noooooby jakich malo na tym świecie...
|
sprzedac tamtom postac przemka przybylke bo mam recorwey key i moge w kazdej chwili za***ac (czy to uczciwe?)
|
Ja się nauczyłem bardzo wiele z zachowania i oczywiście umiem lepiej angielski choć i tak zawsze były same piątki nawet jak niegrałęm w Tibie, ale teraz umiem angielski na tyle że jestesm cały 1 rok nauki na przód i jeszcze jedno Tibia mnie nauczyła żeby przechdzić przez pasy tylko na zielonym świetle.
|
O ja się nauczyłem, że nie warto pchać się na Fibule i wrzeszczeć do treniących knightów: Leave or hunted! i powtarzac tego na realu (supermarket, tramwaj etc.) XD Skutki chyba znacie :P i troche angielskiego np. Sorry, me kidding! Mi don't wana ded! XD albo: Don't keal mi! XD Żartuje :P
|
mniej spac
|
Moi koledzy i inni mówią że tibia to samo zło ja wcale tak nie myśle myśle że to ciekawa ale niezachęcająca do gry przez "świętną grafike".Ale ogólne fajna gierka Tibia powinna być na :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
Zobaczymy czy ta "głupawa gra" może czegoś nauczyć. |
Ja myśle, że każdy się troche chociaż z angola podszkolił. :D
Choć ja tam się nauczyłem by nie ufać gościom z niższymi lvl-ami :P |
Nauczyłem się:
- Angielskiego - Nie ufać nikomu - W życiu niema nic za darmo - Nie wkładaj trampek do lodówki! Trochę stary temat ale myślę, że dalej na czasie. |
Angielskiego. Rozmawianie z ludzmi, znajacymi ten jezyk duuuuzo daje ;)
No i poznalem kolege, z ktorym potem pojechalem na zagle. |
Błysnęłam na angielskim xD
|
1. Byc soba ;]
2. Nie przejmowac sie nie powodzeniami 3. Podchodzic do zycia na luzie 4. Nie dac sobie pomiatac i walczyc o swoje |
Niektórzy mówią, że przez Tibię można mieć przechlapaną resztę życia ale w moim przypadku był to wyjątek, dzięki któremu teraz studiuję =). W liceum, 2 lata temu byłem typowym nałogowcem, opuszczałem zajęcia, nie przykładałem się, miałem po 4 zagrożenia. Pewnego dnia jak dostałem bana uświadomiłem sobie co mogę stracić grając w to i ustaliłem sobie, że pogodzę naukę i Tibię. Od tego dnia moje wyniki naukowe były lepsze niż kiedykolwiek, dzięki czemu studiuję =).
|
Ja się poduczyłem angielskiego duzo zwrotów jakie mamy na lekcji albo kartkówki byly tez zwiazane z tibią ;] A także ze nie nalezy ufac niektorym osoba nawet wtedy kiedy udaja ze sa miłe ( Tak Vhaloir :))
|
Nie róbcie sobie jaj, temat nie ma na celu sprawdzenia jakich umiejetnosci przydatnych w Tibii nauczyla was ta gra, ale w życiu. Ten angielski ktorego sie nauczyliscie to angielski tibijczyka... no albo pojedyncze słówka... Nie dać sobą pomiatać? Czy stałeś się po prostu agresywny? ;d
|
angielski... znacznie podszkoliłem się w angielskim...
wiele różnych rzeczy się nauczyłem lecz zbyt drobiazgowe by wymieniać |
A więc wymieniam:
-Angielski -2 razy zawsze myślę,zanim cokolwiek napisze -Pokory -Brak ufności do osób,które nie pochodzą z mojego grona. -Że liczy się szkoła,koledzy czy rodzina -Zmienił mi się charakter (mam nadzieję,że na lepszy) staram się byc bardziej rozważny,kulturalny. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |