Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   To jest mój fart (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5041)

Krein 20-05-2004 14:55

Moje największe farty:
1. Beholder Shield
2. 2 small ruby w 2 kolejnych amazonkach
3. drugi gs i k armor
4. pare dh

Renihali 20-05-2004 21:34

Heh :()

NIekotorzy moga mi wierzyc lub nie ale to prawda...
Ide se do Kazordoon moim druidkiem no i jestem w depo... otweram se dla beki baga a w nim ... KNIGHT ARMOR I PLATE LEGSY !!! Myslalem Ze Sie Poleje Ze Smiechu I Ze SZCZESCIA !!! A Ostatnio w Deadhumanie znalazlem guardian shield :D:D:D A Procz Takich Tych To jeszcze powiem ze zrobilem z 5 leveli na dwarfach i rotach a w depo mam juz z 6 dwarven ringow :D:D No i to hyba wszystko aha i Jeszcze moim knighte mz pierwszego BH solo wypadl mi 2handed sword... A halabarda w cycu byla czesto takze tez mam farta :D:D

Janoo 23-05-2004 01:00

kumpel na fibuli w ciągu okolo 40 min wyciagnał z bh 4 two-heandet swordy ^^
ja niedawno wracając z expa z kopalni znalazlem trupa a w nim dragon hammmer i bp ale mi koles za*** trupa X(

aha 1 wyprawa na poh i z 2 GS'a wypadły k legsy :D (byłem z 2 kumplmi ale spodenki ja nosze 8) )

Termbest_pol 23-05-2004 06:35

Dzieki za te wszystkie posty nie sadzilem ze asz tak duzo napiszecie (moj pierwszy teamt 5 gwiazdkowy) zapraszam na dalsze postki :)

Mister Knight 24-05-2004 21:01

Fajnie, też tak bym chciał. Sory że wykorzystam twój temat ale nie mogę się powstrzymać 8o
Pierwszy raz dzisiaj poszedłem solo na dragona. pierwsze 3 nuda :/ Później 4 smok, wypadły mi p-legsy, serpent sword, prawie 100gp w kasie, i parę burst arrows. Jak na mnie pierwszy hunt i takie rzeczy to fajnie :P Później na AmazonCamp ktoś zlurował zerka, no i że ja go pokonam :P to ide sobie twardo na pomoc. Patrze dead body. Otwieram a tutaj dragon-hammer. Wracam do depot i mój kolega kończył z Tibią, dał mi wszystko co miał w depot pamiętam też mialem niezla breche później :D POZDRO600

P.S. jeszcze raz sorki za wykorzystanie twojego tematu :baby:

Termbest_pol 24-05-2004 21:27

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Mister Knight

P.S. jeszcze raz sorki za wykorzystanie twojego tematu :baby:
E tam stary ja zachecam do tego zeby sie dopisywac (swoje farty) a wiec nie przepraszaj ;)

Karwa 24-05-2004 21:28

Pierwszy hero c shield
drugi hero hunt c arm c legs 2 fs i cos tam jeszcze
Pierwszy demon hunt g legi p ammy 2 g ringi.
drugi necro hunt bohy

jeszcze kilka takich bylo ale nie pamietam juz

Szczawix 25-05-2004 09:37

:] jak mialem deda ;( i wypad mi skul staf to zdążyłem się wrucić i nikt mojich zwłok nie obszukał
z becho two chandedsword i becho shield z jednego
1 drag i d shield i d hammer :))

Shuks 25-05-2004 18:24

1. z 4 huntow na BH wypadly mi 3 Bh shieldy :]
( kazdy hunt liczyl gora 3 godziny )
2. Mysterious Fetish z DS'a w HG xD

Externus 26-05-2004 19:52

ja raz zlootowalem golden legi z demona :D robilem za blokera wiec mialem baaaaardzo duze wydatki (jakies 50 bp uhow ... masakra) ale team pozwolil me golden legi i giant sworda zatrzymac :) reszte wzieli oni bylo tego dzies drugie tyle ale w innych itemach wiec ja jako 1/4 druzyny dostalem polowe lupu :):D:):D

Frank Horrigan 27-05-2004 14:33

5 godzinny hunt przy necro house. Efekt??
- 4 life ring'i
- 1.5 bp viking helmetów
- bp scale armor'ów
- kupe kasy
- mind stone z DS'a

Monoskar 27-05-2004 14:40

Wczoraj pierwsze 2 zabite stworki to Dwarf (wypadł dwarven ring) i Dwarf Soldier (wypadł axe ring).

Może ktoś chce zamienić axe ring'a na sword ring'a na Hibernie w okolicach Carlin :P

Faerghail 28-05-2004 10:32

Brass armor i chain armor - (rownoczesnie) z mino guarda

chrzanu5 30-05-2004 07:09

teraz ja cos dodam :D poszedlem kolega na zamek Elvenbone idziemy na huntera zabilsmy JA PATRZE A TU DRAGON NCKLACKE z 1 huntera!! idzemy dalej juz wracamy 2 warriory pokonalismy i on sprawdzal loota zapomnial 1 sprawdzidz ja ptarze a tam w bagu butelka i POISON DAGGER!! :)) :)) :))

Siweczek 30-05-2004 07:53

Moje farty to:
Mialem malo zycia napisalem do gostka pliss uh me a on mi rzucil pol plecaka uh wiec sie nie uhnolem tylko zjadlem mieso i sie schowalem na jakis okres
A wiecej nie mialem ale mialem pecha: mialem cos z 8 lukuw z 20 kusz i ide na fibule sprzedac w drodze wszystko mi zabrali i nic nie mialem ;(

Termbest_pol 03-06-2004 12:08

Heh ostatnio ide se na draqi i poszedłem na poh patrze DS na mnie idzie .. no to mysle aaa omine se no ale jakos mi sie nie chcialo uciekac i ide BOOM!! 8o
Zgadnijcie co .... G SHIELD :) no były gs zrollowane no to zwiałem do draqa obok Kazzarod :) patrze BOOM! 8o
D shield Prawie zwariowalem kolega mowi idziemy do orc forrest no to lecimy 1 lider BOOM! 8o Warrior helmet
No to ja prawie się ;( ze szczęścia wracamy ama nas dopadła BOOM 8o NO i Prosze państwa Small rubin idziemy Na bh :) zgdnijcie co było w 4 bh BOOM! 8o
BH shield Wszystko naszczescie unieslismy wracamy do venore i tu nagle BOOM 8o Kolega dał mi bp uh za frre :) to był mój najszczęśliwszy dzień.

Kiedyś mialem taka sytuacja ze ktos w depo wyrzucil k armora no i ja BOOM 8o wziolem ;)

Van_Waterflew 04-06-2004 21:57

My lucky:
1st zabilem sam (na rooku) minosa
2st mam niezle skile jak na 8lvlowca (29/24)
3st 2 katany w dwych rotwormach podrzod
4st rozwalam stada rptwormuw:)

Randagast z isarki 05-06-2004 00:46

Co do farta to mi na 3 gsy 2 k legsy wypadły ale szał był.... I najlepsze że jak mknąłem z tym do depo to akurat jacyś pk byli ale jakoś wparowałem do depo cały podjarany ^^

Hais 05-06-2004 10:04

Co do tematu to mam pecha do lootu :) raz wypadl mi war hammer z WW :P dwarven ring z dwarfa 8o

By$iu 05-06-2004 12:22

Moj wyczyn:

Ja znalazlem:Brass armor,Double axe i 23 gp-przez siebie zabitego Mino Guarda.Mysle ze to fart! 8)

Czeszosz 06-06-2004 15:20

Ja mialem ciekawa sytuacje. Ide sobie na fibuli zabijam roty ide twardo patrze Ds leje sie z nim ide dalej a tu wyskakuje 2 potem 3 z 10 rotow sie uzbieralo i zaraz 4 =] Ledwo co ucieklem jeszcze te lagi :/ Masakra

Aaben 06-06-2004 18:39

Hmm...
Mi jedyna chyba NAPRAWDE fajna rzecz jaka wypadla to byl Dwarven Ring z chyba milionowego zabitego dwarfa. Ale najfajniejsze było to, że wtedy z jakimś gosciem lazilem i sie non-stop o loota klocilismy, a tego dwarfa chyba odpuscil i poszedl dalej-na rota. :D

shodek 09-06-2004 11:20

Jeżeli DW ring ze zwyczajnego Dwarfa jest dobrze to kazdy chyba wie gdzie jest Dwarven Bridge...

Wlasnie na tym DW bridgu jak z Venore uciekalem bo ktos pod Venore 2 GS zlurowal to wskoczylem na DW bridge i patrze Dwarf no to go rach-ciach i... TADAM :D
Dwarven ring :D

Elendart 09-06-2004 20:27

niezly fart ja tez kiedys mialem podobny kiedy
2 razy pod rzad wypadl mi war hammer z wild wariorra
8)8)

olmk 09-06-2004 21:04

ja to mam farta

chodze sobie od jakiegos czasu na mino maga expujac przy okazji na trollach , zbieram i sprzedaje zagarki :)
i co - mino mag jak zwykle tylko 10gp i te sliczne martwe weze whhhrrrrrrrr.......!!!!!!!!!!!!!

a tak przy okazji jak ktos chce sobie zafundowac zegareczek piszcie (danubia) xsywa jak wyzej ;)

Entar Srebrna Tarcza 10-06-2004 18:01

przy dp w ab ( doslownie jakies 2 kratki od niego) znalazlem bag a w nim...
dragon neackle, protection amulet, scimitar, 500gp i jakies 200 boltow
niestety zdazylem wziac wszystko oprocz boltow :P ale i tak mialem szczescie :P

Wit 10-06-2004 21:11

Cze

Mój najleprzy loot to backpack który był w ciele jakiegos goscia a w nim:
- ok: 450 kasy
- BP runów IH
- BP runów HMM
- two hunded sword
To najleprzy fart jaki mialem do tej pory... :)

Lolita kosmita 10-06-2004 21:22

Waaa Co powiedziales ze co ci wypadlo z wild warriora ??????? wogle to mozliwe !!!??!?!?! ja zabilem 10 i jakies syfne gp mi zostawialy !!!!
Ahh te wasze fart :PP a tak do fartow to mi z troli zawsze 10 gp wypada :p

Dr.Unknown 10-06-2004 21:31

Farty?

Otóż ja mialem arcyciekawom sytuacje... :))
Ide sobie do carlin(lagg jak...)i patrze kolesia goni valkiria, a on ucieka do carlin.Szedlem z nim łeb w łeb...i pomyślałem ze on jej uzieknie a ona zlapie mnie!(mialem wtedy 9 lvl:/)i tak tez sie stalomając 2 , 2 DWA punkty zycia wszedlem po drabinie...a valkiria...poszla zwiedzac miasto :) poszedlem do świątyni się healnoc(przed swiątynią trupy) i słysze rozmowe:
-Damn lurer! i hate then! i wanna kill him!
a ja wypalam teks
-damn goblins...thay almos killed me...- i poszedlem:)

sry za bledy ale sie spieszylem... 8o

forrrzuno 11-06-2004 19:34

;( Ja niestety mam troche gorsze szęście bo z dwarwów(lub czymś podbnym) wypadają mi tylko muchomorki ;( ;( ;(

By$iu 12-06-2004 07:04

Ladnie

Miales niezlego farta,ja mialem kiedys:Brass arma,duoble axe,!5 gp,hatcheta,wedke w mino guardzie 1!

Ostach 13-06-2004 21:23

jak już się chwalimy to mnie z Valkirii wypadł Double axe,
fajnie nie?? 8)

joey 13-06-2004 21:46

fajnie,
ja z amazonki wyciagnelem small ruby :))
i sprzedalem w ab za 250gp

Entar Srebrna Tarcza 13-06-2004 22:03

dzis z rana w elvenbone castle w mino znalazlem na raz
chain armor. chain helmet, mace, 13gp i bronze amulet!!

pahrahk 14-06-2004 18:39

a ja miałem takiego farta nie na mainie tylko na rooku :P
Ide potrenować nowego chara (na palka lub sorca)
schodz do podziemi patrze dośc dużo martwych orków,no nic ide dalej.Wchodze do pomieszczenia (tam gdzie jest ten room z Chain Armor i brass helmet)
patrze a tam jeden mino na czerwonym hp i obok niego jakies zwłoki ,no nic mino sie na mnie rzuca ja go dobiłem,i z ciekawości przeszukałem zwłoki...
Bow,Bag
50+ Arrows,jakies 70gp do tego wędka i lina :P
Wtedy to myślałem że sie zleje pod siebie ze szczęścia :)) Strzały sobie zatrzymałem a łuk sprzedałem za jakieś 350 gp :P (jeden już miałem to na co mi drugi ?)

Artur-Knight 14-06-2004 20:39

Ja expiłem na dragach z kumplem potem kumpel poszedl i postanowiłem sprawdzic czy solo zabije draga i ide zabijam i otwieram: a tam 10 burst arrows:)

Trener 16-06-2004 20:43

No to ja widze, że też mam niezłego farta :]

Z ghuli to parę razy life ring wypadł;

Z valkiri parę razy palte armor, double axe oraz jakieś diamenty;

z trolli 3 silver amulet;

z swamp trolli wędki;

z mino quarda także wędki :))

z dwarf quardów raz ametyst, parę razy battle hammer oraz jeden raz steel helmet;

Reszty nie pamietam :))

surbi 18-06-2004 12:31

Ja sam nie mam za wielkiego farta, ale moj qmpel znalazł boots of haste w carlinie koło depo :)

/do dzisiaj nie wiem jak on to zrobił ...

Blinek 18-06-2004 17:44

mój the best loocik to byl człowieczek, w ktorym mialem d-hammera i jakieś śmiecie na foldzie. nie uniosłem d-hammera więc zostaiwlem p-legsy i polecialem do carlin. ukryłem go ale jak już wróciłem to nic nie było... ale i tak troche do przodu. poza tym w elf bane zerki mnie zabiły, straciłem d-hammera na 12 levelu i mlv, chcialem go odrobic.. patrze zaraz zabijaja pk, a ciało ląduje pode mną i wyciągam p-armor... aż tak dobrze nie jest, ale zawsze 8)

Vexinal 19-06-2004 08:19

Ja w 4 Bh znalazlem 4 bh shieldy fart jak nic ale to bylo jakis rok temu od tego czasu nic nie wypada ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39.