Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51158)

Royal Drizt 26-09-2005 10:16

Omg, ja to tak myśle, że może łatwiej by wam było byc na tej wieżycce żeby knighci stali wookoło wejścia z gsami a sorcowie i palowie z tylu z przygotowanymi sdkami na wejście. Zawsze to jakiś pomysł narażeni bylibyście tylko na ue ze strony szwedów jeżeli by do was weszli. A oni by mieli gorszą sytuację bo jeżeli walicie sd lub hmm lub innego runa w ludzi stojących na sobie to wszyscy dostają, więc taka wieżyczka by była trudna do ownięcia. Żeby nie było nie ścisłosci kratkę gdzie wchodzą ludzie zostawiacie pustą i na nią celujecie.

Maniack 26-09-2005 12:27

a jaki kretyn by wszedł w coś takiego ?

PacMan 26-09-2005 13:39

No to co ? - Czekamy na nowy serv xD

Elfind 26-09-2005 14:19

To tak Zostaly nam dwa wyjscia ewakuacja z serwera:( To oznacza calkowite poddanie sie

2 Parztyzantka
Proponuje wybrac nowe dowództwo i walczyć. 30:3 nie jest tragicznie...:P
Popsujmy troche krwi tym h****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Osoby ktore mysla ze sprzedaja chara nikt od was takiego nie kupi...

Coyotos 26-09-2005 14:35

niestety ale juz wam tylko zostala zmiana serwa i tak jak zaplacicie bedziecie hunted : )

Luke06 26-09-2005 15:54

Ponawiam pytanie - czepiają się low lvl ?

Pramus 26-09-2005 16:38

@UP
Heh... Jak nie bedziesz sie rzucal w oczy to Cie nie rusza, bo nie beda chcieli marnowac fragow na Low levele, gdyz moga im sie przydac w przyszlosci ;]

Venderer 26-09-2005 16:40

To ci ciekawe, że o wojnie wypowiadają się akurat Ci co gówno o niej wiedzą (Mówie o niektórych ludziach co anwet 20 lva nie mają ale na polityce znają się "za***iście", a paru takich było)

Osobiście nie mam wyrobionego zdania na temat wojny, oczywiście Chce zwycięstwa Polaków choć nieznam ani przyczyny ani wyniku tej wojny.... ;/

wolfram 26-09-2005 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Po 1..... To bylo dawno. Wtedy jeszcze Damer nie mial scisle okreslonych celow
Po 2..... To ja Pramus Fire'Claw. Ladnie to tak obrazac qmpla? :D

@UP
Masz racje... Tyle, ze to nie twoj pomysl, bo ktos juz to wczesniej na forum tibia.com napisal :)

i ty wiesz i ja wiem ze nie za dlugo na tym serwie siedzisz;]
moze i to bylo na tibia.com ale dopiero dzisiaj to przeczytalem
do damera nie mam zalu ze sie dolaczyl do sikewsa ale do sta'sia mam i mnie wk rwil tym ze mi nie powiedzial ze planowali za***ac sikewsa i przez to mi sie dostalo. gdyby drasen karaja jariaz i gorthard nie pomogli mnie zabic na banshee walczylbym z nimi do konca za polske ale co to za polska ktora sie sama wybija. sikam na thorie ide na nowy i bede pa 4fun

Ghost Lord Jaszczur 26-09-2005 18:17

Jup!

Moim zdaniem dobrym rozwiazaniem byloby zebranie jak najwiecej polakow z Thorii i przerzucenie sie wspolnie na jakis server nowy lub juz istniejacy. Co sądzicie o takim rozwiązaniu

#Up Ten Fokus Oszalał A Ja Się Nim Jaram To Palant ;)

karkaras 26-09-2005 19:08

Pomysl jak pomysl. Ale kto zagwarantuje ze bedzie lepiej??
mam jakiegos pecha do serwerów najpier saphira wszyscy muwili ze najgorszy do momentu kiedy przeszedlem na thorie. teraz na saphirze spokuj a tu nonstop cos
sie zlego dzieje:(((

Pramus 26-09-2005 21:17

20:03 GM DAZETIH THORIA: SIKEWS HAS JUST BEEN BANISHED FOR MASSIVE ACCOUNT SHARING. OBEY THE RULES OR YOUWILL ALSO BE BANISHED/DELETED!

Czyzby szala przechylila sie an druga strone?

Luke06 26-09-2005 22:04

@up: na to wychodzi.. ja sie niemieszam - i tak nic nie zdziałam.. WAM [hlvl].. zyczę powodzenia.. jak sie uda to obok furory to juz 2 serv 'polski' będzie :)

karkaras 27-09-2005 11:36

Nie wiem czy go zbanowali, ale skoro wszycy tak mówią to może być to prawda.
Jak sprawdzic na ile dostał bana? Jednak nie sądze że to coś radykalnie zmieni.
Gdyby dostał delete konta szansa byla by więkssza a tak on wruci za miesiać i dalej bedzę najlepszy. Ale nadzieja jest :P

RegioneK_Ksw 28-09-2005 15:40

...

Narazie Spokojnie :D

RegioneK_Ksw 01-10-2005 12:26

...

Wojna chyba sie narazie skonczyla lub troche przycmila po banie 101 royal palladyna (Fanta) ale mysle ze nadal ona ebdzie trwala !

Jacker 04-10-2005 19:06

Może i chwilowo wojna przycichła ale ostatio u nas w Kazoo tłukliśmy szwedów, co prawda nie z Fanty, ale porządnie dostali. A zaczęło się od tego że ten z 32 lvl pochwalił się że dostał RH od Sikewsa;D

Według mnie Kazoo to jedyne miejsce na Thorii gdzie nie panoszą się Szwedzi. Za to mieszka tu wielhu hlvl-owych polaków i hiszpanów którzy ich na bierząco tłuką. Co prawda mieszkańcem miasta jest Leathal Bex (załozyciel Fanty dla niekumatych) ale rzadko sie pokazuje...

wolfram 04-10-2005 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacker
Za to mieszka tu wielhu hlvl-owych polaków i hiszpanów którzy ich na bierząco tłuką.

sranie w banie?

zal.pl [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]

Leweracja 04-10-2005 22:13

@ktos tam

Gorthard chyba padl za to ze sie owner zmienil -.^

Real gorthard sprzedal chara i gra gdzie indziej teraz (wiem bo byl moim protecktorem)

Swoja droga Sikewsowi nalezal sie ban

@ktostam2

Na solerze polska teoretycznie rzadzi tzn tylko teoretycznie bo 60% h lvl to polacy ale brazylia caly czas goni a ze nikt nie ma ochoty na wojne to jest jak jest

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44.