![]() |
najładniejszy stwor według mnie to Yeti :P
najbrzytszego stwora nie mam :D reszta jest obojetna ;) |
Ladne:
Dragon Lord Dragon Flamingo Butterfly Brzydkie: Orc [Wszystkie] Demon Spit Nettle |
Według mnie najładniejsze to:
Butterfly Terror bird Efreet Wasp najbrzydsze: Tarantula Carniphila Elder beholder Behemoth :) |
NAJLADNIEJSZE:
-Orc Berserker -Dragon/+Lord -GS -Tarantula -Monk -Dwarfy -Elfy BRZYDKIE: -Dark Monk (sux!) -Hydra (mozna pomylic z Dragiem :P) -Elephant (powinie miec trąbe do góry, jako że atakuje) -Assasin (odwalenie roboty, zdecydowany minus !) |
Ładne
Mocne potwory: Dragon Lord :p Demon ;) Giant Spider 8o Yeti :] Dark Monk 8o Brzydkie (też mocne): Elter Beholder :confused: Minotaur(troszke słabszy) Cyclop(troszke słabszy) |
Siemka!!
Jak chodzi o najladniejsze potfforki to moim zdaniem to: - Giant Spider - Rahemos - Demon - Dragonki A najbrzydsze to: - Beholdery - Banshee I Konda na galanie :P :evul: |
Cytuj:
|
Najładniejsze:
Parrot Butterfly Dragon Lord Gazer Najbrzydsze: Crypt Shamber Demon DS Skeleton All orc's |
Nie jestem do konca pewien pod jakim kontem mam oceniac. Czy to maja byc najladniejsze/najbrzydsze pod wzgledem tego jak dane potwory z natury maja wygladac, czy pod wzgledem wykonania.
Najladniejsze (pod wzgledem wykonania): -Demon -Pig -Beholder -Elder Beholder -Marlekin Najbrzydsze (pod wzgledem wykonania): -Orc -Lion -Demon Skeleton -Sheep Najladniejsze (pod wzgledem naturalnego wywygladu): -Butterfly -Elfy all Najbrzydsze (pod wzgledem naturalnego wywygladu): -zwloki Demona (lekko zgnite) -Ghoul -Crypt Shambler -Elder Beholder |
najładniejsze:faraonowie,DLe,dragony
najbrzydsze:trolle,rat,gazery |
Najładniejsze:
- Fire Elementar, - Bear, - Dragon (ujdzie w tłumie... ;X) Najbrzydsze: - Fire Devil, - Lich, - Black Knight, - Sheep. |
Najładniesze:
Motyl:P DS:P GS:p ....troLL:D najbzydsze: fire devil zerek i slime;p |
[quote=Staler]Najładniejsze:
-Banshee, -Elf, -Bug Najbrzydsze: -Fire Elemental, -Warlock |
Yeti - wielka stopa ;)
|
mi sie podoba banshee fajna lasencja :P
a nie podoba mi sie ghoul |
najładniejsze:
demon, drag, drag lord, hydra. najbrzydsze: bug, the evil eye, kongra. |
Najładniejsze:
Princess Banshi (Nie jestem pedałem) Najbrzeydsze: Cała reszta !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Najładniejsze:
-Lion -Tiger -Crocodile Najbrzydsze: -Sibang -Kongra -Ancient Scarab |
Najładniejszy to łotform a najbzydszy to Ty hehehheeeee :] :D
|
Ładne:
-Tiger -Elf Arcanist -Priestess -Hero -Dragon Lord Brzydkie: -Rotworm -Ghoul -Slime -Demon Skeleton -Elder Beholder |
Najładniejsze:
Parrot; Frost Troll; Mino (all); Smuggler; Terror Bird Paszczury: Crocodile (bo ma płaskostopie XD) Bit.. eerhm... Witch Slime Beholder/Elder beho/Gazer All spiders Behemoth Reszta jest ni wtą strone ni w przeciwną XD |
Najladniejszy - Orc Berserker
Najbrzydszy - Troll (czy mozna bylo cos brzydszego wymyslec?) |
xD
1.Ładne:
Butterfly Panda 2.Brzydkie: Wsyztkie oprócz "patrz punkt 1" ;) |
:d
Najładniejsze :
Elephant , Yeti , Dog , Dworce , Crocodile , Orc Shaman , Merkil , Lizardy , Tarantula , Minotaur Mage , Djiny , Bonebeast , Ancient Scarab , Banshee , Hydra , Behemoth , Faraonki , Nieładne : Giant Spider , Monk , Slime |
ładne:GS,Tarantula,Zerk,MOtyl,Muj char:P
Brzydkie:PAnda ,Noob<Pekerzy :P 8o |
The Best
Najladniejszym potworkiem w tibi jest :
[:*P*A*N*D*A* :D |
ladne:demondras
sheep\black sheep crab butterfly paskudy:Orc all dwaf aall |
najladniejszy jest demon :)
taki umiesniony .... ohh :P a jak oczka mu sie swieca , taki niewinny :P a najbrzydszy warlock i dwarf guard stare dziady i sie woza ... ;D |
mi najbardziej podoba sie GIANT SPIDER, a najmniej carniphilla bleee :)
|
Ładne :
Hydra Hero Beeee (Brzydkie) : Sheep Pig Warlock |
Fajny (ładny..) jest terror bird ^.^
A głupi (brzydki...) jest sibang :/ |
Najłdniejsze soł: Butterfly, pandy i GM :cup: :cup: :cup:
Najbrzetsze soł : rotwormy, slimy i elder beholdery :evul: :evul: :evul: |
Ładne:
Dragon, Dragon lord, Bat, Necromancer Brzydkie: Black Knight |
Ładne potwory to:
Parrot Smugller Chicken i Sheep :D Nekromanta Brzydkie potwory to: Orc Wszystkie rodzaje pajakow Demon Deer |
Najladniejszy potworek to valkyrie albo amazonka a najbrzydszy to ghoul albo Crypt Shambler
|
eee co to jest ????
Oct 24 2005, 02:40:08 CET Killed at Level 222 by a magicthrower
Nie interesuje sie za bardzo wszystkimi potworami w Tibii ale pewien koles Cachero padl i zabil go magicthrower co to jest?? Jak ktos cos wiek albo ma jakies zdjecia tego czegos to napiszcie cos plx :) |
Miss Monster 2005
Najladniejsze potworki:
-Amazonka -Dragon -Serpent Spawn -Necromancer -Elf Arcanist Najbrzydzsze: -Ghoul -Lich -Crypt shambler -Troll -Orc Berserker |
ladne to : all dwarfy, motylek :p , all dragony
brzydkie to: nieumarlaki, wszystko co ma 8 i wiecej nog :D , all beho |
Najładniejsze:
Taki słodki Dog Latająca papuga Hydra :p Najbrzydsze: Scorpion Vampir Mumia |
ekhemmm
Mam pytanko Dlaczego Master of Bymber ma mojego ava?? cos mi tu nie gra (^.-)' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |