![]() |
Gdzie Odcinki ?
|
::"{{
Ow dupe ale niezly pomysl...dialogi tez
|
Heh podoba mi się :P Czekam na dalsze części , może rozwiń jakąś akcje?:P
|
|
Cytuj:
Oboje jestescie nooby... 1. Juz ja wykrylem ten blad. 2. Dark sven, to o to chodzi, ze pisze Benio says 2 razy -.- |
Cytuj:
Rozumiesz? |
Cytuj:
|
kolejny odcinek już dziś powinien byc..... co do akcji... przecież qwa to dopiero 2 odcinek -.- a ten już by chciał pkt. Kulminacyjny -.- , pierw ma być początek, wprowadzenie do całej historii, potem powoli rozkręcana akcja, pkt kulm. no i rozwinięcie akcji ...blablalba
Co do błędu (że Benio says: jest nad Guciem), mówiłem że ten komp na którym pracuje ledwo udźwiga PSP + GG (nie, nie gadu-gadu) + Programik do Sklejek Spritów (Big Thnx Chrystus - kumpel ) + Fake Conventer !!!! Dziś fake pt. First Loot ..... albo First Hunt.... sam jeszcze nie wiem..... albo może Preparation (dobrze ? ) .... zobaczy sie, ASAP !!!!! Tera ide w GW pozabijać noobków na arence (ah te nudne koszenie faction'a -.- ). |
Cytuj:
|
:)
ZArbisty :cup: super :cup: Gratulacje :crusader:
|
Zarąbisty fake gdy takie były wszystkie na forum....(marzenia) ale znalzłem może mały nieistotny błąd na 10 zdjęci częsci 1 jak gosciówa woła pieska jest pogrubione a któryś z bohaterów nie pamietam który mówiać coś ma napisane Yells a nic w tekscie nie jest pogrubione
|
Cytuj:
No wiesz..... no i co z tego :> wiadomo oco biega..... jedynie w tibii jest na tzw. "Krzyku" pogrubienie... (no w paru innych też.... ale raczej do tego są osobne rzeczy). kiedy odcinek ? Sam nie wiem..... musze dokładniej obmyśleć scenario do tego .... bo to taki denny mi wychodził ..... no i musze z dziewczyną pogadać (ahh... dawno jej na gg nie było :* :* :* a w szkole coś jej nie widuje - chora ;( ). |
Pozdroff ja odemnie :*:*:*:* ;)
|
up:
Hehe, ona nie lubi dzieci :). Aha, czy to miało być w sensie że mnie zdradza :D ? Oj w to wątpie i to na 100% wiem że nie zdradza... Topic: Już mniej więcej wiem co ma być w fake'u nowym.... musze jakoś zrobić by wszyscy zaczeli mysleć o tibii (btw. nie przyjmuje żadnych propozycji -.- ). Ave Satan ! P.S. Nie jestem szatanistą, raczej styl dresika lub sk4t3 . |
:) Fajnie... Coraz lepiej! Co ja pieprze! Jest genialne!!!
Fabuła:9-/10 Grafika:9+/10 Ogólnie:10/10 @up: Powysze oceny są według mnie :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
kurde MORE PLX niech ten fakenie zginie jak 2 poprzednie MORE MORE I JESZCZE RAZ MORE
|
Najlepszy fake jaki widziałem, a za światło i fabułe to nagrode powinieneś dostać. :cup:
|
Nie no super... jeszcze nie widziałem takiego fajnego Fake (Orci na rooku też rulez ;) )... ciekawe co bedzie dalej :)
|
c00l
Super...fajne... Kiedy beda kolejne odcinki??
GZ... POMYSL: 20/20 WYKONANIE: 19/20 |
Kiedy ? Teraz pracuje nad dwoma naraz, a fabuły do CP mi brak ... a ten drugi to ten prawdziwy.... ale raczej osadzony w świecie FoI ... (znaczy się to ten prawdziwy Fake Story), a ten to tylko tak z nudów robiony... . Jak wymysle dobrą fabułe do tego to zrobie..... mam przynajmniej 3-4 fotki do odcinka już zrobione, ale brak mi fabuły do całego odcinku .
|
More Plx (10 znaków)
|
Te 3 ostatnie obrazki są jakieś inne bo ich niewidze ale reszta cool Acha i te ludziki to nie so brudni tylkoten w niebieskim ubraniu to raper a ten drugi chodzi kura w dresach z nike (:
|
****a wy***iste rob dalej!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
calkiem calkiem
|
Dobre dobre
Wy***ana jak cipa dziwki ****a teksty za***iste grafika c***owa ale taka ma być przecież to są ****a polacy są umorusani a nie ****a amerykancy czy szwedzi i ****a wogole wy***ane w komos :o
|
heuheuheuauauehuaehuaehuehuahauheuaheuh
Huauehuaehuahuehuheauheuhauehuaehuehuaheuahuehuahe uaheuehuaheu !
Wymiatasz kolo ! Omalo bym sie nie udusił oglądając ten fake ! CZLOWIEKU ! Dobijające było to : - Co ty zrobileś z tym psem !? ( czy jakoś tak on to mówił ) - Zrookowałem ! hahahha JA PIERDYKAM ! 10/10 |
Spox
Niby ziomki a klna jak szewce :)
Ogólnie wszystko spoxsik. Bo lubie jak klna. ____________________________________ Najlepsi na tibi.pl: Baradax,Awager,_DARK_SVEN_,Crowal |
Jak mnie zrobisz nastempnej część to cie shakuje (jaja oczywiśće).
RÓB DALEJ RÓB DALEJ RÓB DALEJ RÓB DALEJ. Morzna tak bez końca :):):):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |