![]() |
...........
|
...............
|
Mysle, ze sie przyda. jak bede mial czas to sam sprobuje ;]
|
ja mam tyciutki problem :( gdy przenosze gościa z obrazka na trawe to robi sie w niektórych częsciach ciała przeźroczysty :( np zamiast białych włosów ma zielone od trawy >.< jakaś pomoc ? :)
|
Poprostu musisz lekko przyciemnic ten bialy(tzn. tam gdzie te przezroczyste) i gotowe ;]
|
Przyciemnić?... możesz rozwinąć tą myśl - jak ? :]
@down aff... nie bardzo nawet teraz łapie o co ci chodzi... nigdy sie nie bawiłam paintem... a i nie wiesz jak moge znaleść trawe w tym "burdelu" bo mam w folderze kilka tyś plików... a te stare linki do robienia napisów nie działaja =\ |
no jesli pracujesz w paincie (tak jak ja :P ) to masz edycje kolorów coś takiego i przyciemniasz w palecie o kreseczke zeby nie bylo przezroczyste poprostu ;]
|
jednej rzeczy nie czje jak wypakuje TSE do folderu z tibom to co potem niema mczegos takeigo jak EXTRACT FILES neiczje jak to zrobic ok zrobiłem to ale jedna rzecz mnie intryguje som tylko bestie tylko orki rzadnyh ludzi co to ma byc
|
Oo mastahu te ludzie som niegodne twej potegi i mocy uzywania kropek i wielkich oraz polskich liter dlatego uciekly na odlegle sprity do ktorych twa moc nie siega
ciekawa sprawa ci rzadni (krwi) ludzie mogly zamienic sie w orki gratulacje za zobaczenie wszystkich spritow z tibii jakiej masz (7.3?) bo w koncu taka moc i potega nie rzuca slow na wiatr prawda I co łatwo się czytało -.-. BR? |
Witam Wszystkich!!
Ostatnio chcialem zrobic jakis Fake ale niestety nie moge sciagnac Fake Font Converter. Jesli Ktos moze wyslac to to wyslijcie mi to na email: [email protected] bardzo bede wdzzieczny!;] |
Jakie jest hasło przy rozpakowywaniu tego spirt'a :D nigdy wcześniej nie miałem tego rodzaju problemów ;) z góry thx
|
@Babol3:tibia_org_pl (kopiuj i wklej wystarczy).
niech ktoś wyśle mi na maila ten font converter na [email protected] . |
Ja rowniez prosze (tego kto ma) o wyslanie Fake Font Converter. Bede bardzo wdzieczny. Email to: [email protected]
Dzieki za uwage |
moglby mi ktos to przeslac poniewaz stronka niewchodzi
kontakt:gg-8290651 |
To o budynkach najważniejsze.
|
Gdzie mogę znaleźdz to Fake Font Conventer ?? podajcie jakąś stronę.
|
A ja ściągnąłem Reebows Sprite Editor v.1.1 i tam mam 5 przycisków:
Extract Sprites Pack Sprites Donate Website About Naciskam extract sprites i nic ;/ Co zrobić żeby widzieć all rzeczy z tibii? |
@up
Musisz chwilę poczekać bo wypakowuje potem otrzymasz informacje, że wypakowywanie się skończyło.Pozdro @2up h t t p : / / w w w.s p e e d y s h a r e.com/2 9 8 2 9 8 9 9 4 .h t m l zhostowane przez Emo całkowicie bezpieczne! A pamiętaj usuń spację! |
@2up
A wkopiowałeś do niego plik tibia.spr z katalogu z tibią? |
nie moze zadziala a z jakiej tibii mam wkleic? sprobuje z 7.6
EDIT: Dalej nic ;/ |
@up
Wiesz co ? Polecam ci ściągnąc Noxitu Sprite Editor bo możesz załadować sprite'y z Tibii 8.0 i odrazu je wklejać do painta ;]. |
Pewnie nie ściągnie bo nie znajdzie ;/ Ja musiałem prosić, żeby mi Misza na maila wysłał ;/
|
Pomoc :p
:p fajny poradnik :) z tod wziołem pomysł na zainteresowanie sie fake ;) . Ale mam kłopot X( ... Chodzi o 2 rzeczy...
1.Jak robicie pasek życia i nick ?? 2.Chce pobrać Converter ale nie moge pobrac z rapidshare :( ale jest i 2 link :] o ten: http://www.megaupload.com/?d=ZOZ58QWP ale mi pisze,że musze 4 godziny czekac ;/ pomocy! Jak mam to pobrać ?! Prosze o pomoc :p ;( ;( |
Bump, bo temat dobry. Jak tak patrze co tu się dzieje. ;o
|
@Up:
Nie bez powodu Fake tutorial by Cloy jest przyklejony... ;P |
@up:
Cholera, masz rację. Coś mnie zmuliło. No tak, moja wina. Przepraszam. xD Nie zauważyłem poprostu. |
Co do wstępu do tego poradnika to w pełni sie z tobą zgadzam, ale potem w obrazkach jest stara trawa i wydaje mi się że takie same poradniki dotyczące robienia fake gdzieś już widziałem.
|
Nie Prosze!!!!
Bardzo prosze o rehost na np filefront itd. bo rapidshare mi nie dziala Pisze File Not Found. Prosze o rehosta odwdziecze SIE!;););(;(;(;(
@up... Poradnik bardzo fajny dla poczatkujacych(np. mnie xD) GratZ za Wysilek ;) |
Cytuj:
|
@up
Nie Ty szczurze. |
Co wy niewydzicie KUR**??? POMOZCIE A NIE!:(:(:(;(;(
|
Cytuj:
Jak już znajdziesz ten Fake Tutorial to zobacz ostatnią stronę. .............. Tak, wiem. |
Ja Was Nie Kapuje!!! Dajcie Rehosta!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |