![]() |
Co sie nie udalo na valorii na razie udaje sie na nebuli ;p Mialem racje mowiac ze jedyna recepta na gre tam jest dobry kontakt ze Szwedami... Tylko kto mnie wtedy sluchal ;p
pozdro Koqu, Sowqu i reszta starej ekipy Diahmy ______ Vilqu |
KIedys istniala dobra gildi Pro' pierwsza gildia polska jedna z lepszych niestety polegli w walce ze swe i zakonczylismy grac na nebuli to jeszcze na poczatku jej istnienia bylo ;]
|
Life is brutal and full of zasadzkas a sometimes kopas w dupas...
Jak ci sie nie podoba to zmien server... Zobacz ile podobnych postow jest. PA to nic nowego |
Wizz lowe is hunted przez Sqeensy :) ciekawe czy to prawda ? 8o
|
Na Nebuli nie da sie odczuc PA , gram dosyc dlugo na servie i nikt nie probowal mnie zabic czy chocby wyrzucic z expowiska .
|
Cytuj:
|
Co wy tam wiecie on naroku jeszcze siedzi :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Ja gram na Nebuli, ale rookslayerem, i nie mam tego typu problemów.
A na poważnie, to sytuacja na Nebuli jest po prostu nienormalna. Gorszego servera chyba nie ma. Zawsze trafiają mi się najgorsze servery. Kto w ogóle gra jeszcze na Nebuli z polaków? No, niewiele osób. |
Co ty tam wiesz o zabijaniu ty stara ....... jestes :evul: :evul:
|
Cytuj:
@topic Szczerze mówiąc to nikt nigdy mnie nie wyrzucił z expowisk na Nebuli. Problem jednak jest i to bardzo duży. Często któryś z kolegów pisze, że został zabity za nic. Co do zbliżającej wojny to czas pokaże. Każda z zamieszanych stron (glamour/wizz lowe/equal~/lithium) chce się jaknajbardziej wycfanić i zawrzeć jak najlepsze dla siebie sojusze. niewiadomo jak zachowają się polacy (My). Tak jak wspomniałem...czas pokaże. |
Wystarczy że będziecie na trade pisać adres do keylogerów. Wtedy ci h lvl wbija na to i serwer się oczyści B) Reput dla mnie za pomysł :cup:
|
@up Reput to nie wiem, ale warn/ban by sie przydal za glupte...
@Friida wojny chyba nie bedzie Wizz odchodzi z serva i koniec tematu... Glamour nie bedzie chcialo walczyc z Equal~ i na odwrot to sa starzy kumple... Wiec wojny raczej nie bedzie tylko po prostu Wizzek zmienia serv :P bo ma hunta. |
Zaczyna mnie to smieszyc na nebuli pa
wiekszym problemem tego serva jest to ze gra tam 40-240 osob o 20 w godzinach szczytu jest max 300 osob online to troche malo Nebula PA tak zgadza sie a gdzie tego PA nie ma ? bo moim zdaniem jest wszedzie nebula to juz ktorys server z rzedu swego czasu dostalem hunta ja jak i ludek na shiverze za to ze mamy za wysokie skille (5 i 7 w axe na servie) opuscilismy ten server (pol roku puzniej dalej jestem tam 26 a axe) Poprostu Nebula ma swoj klimat wiele osob nie moze tege zniesc ze niektorzy sa lepsi (na kazdym servie jest tak ze h-lvle rzadza) jednak duza ilosc polakow potrafila sie dogadac ze szwedami narazie nie ma planow zeby bic polakow chociaz kilku swedow mowilo ze jest nudno (2 dni puzniej padl cano`ac) zal mi go ale jedyn moj kontakt z tym panem to jak mnie wy***al na z katerdry :/ skoro da sie grac to trzeba expic ja obecnie nie moge ( nie mam netu tam gdzie studiuje) odrazu wytlumacze czego ludek nie gra :D jego problemem sa runy ktorych na tym servie nie ma v-shieldy i inny loot ktory ma nie da sie sprzedac a trzeba miec skas kase na runy w sklepie Ludek swierdzil ze *******i taka zabawe i sie nie bedzie meczyl poszedl na inny server ja z reszta tez (wrocilismy do ekipy z ktora zaczynalismy grac na tym servie) ale bedziemy logowac na nebuli jak sytuacja sie poprawi beda runy i ludzie to to calkiem mily server bedzie ;) i bedzie dalo sie grac sorcem/druidem a rebelia na nebuli to glupi pomysl nic to nie tylko na servie zostanie <150 osob P.S ale chaos :D |
Cytuj:
|
Elmer roots :D
roem ja i ludek poszlismy do rei, rivena, i pozostalych na furore tylko ze zaden z nas nie chce zostawiac char`a na nebuli :) byc bedzie wizz jest hunted przez najwiekszego nooba na servie :) myslalem ze gorzej byc nie moze :D a jednak jak sqeensy to wygra do jedyna nadzieja w xakanie bo to rowny typ :D ja juz niedlugo wroce na nebule :D jeszcze 30k expa i 27lvl i monk trening potem exp roem tez zagra ludek ? problem zawsze jeden runyyyyyyyy jak sie uda wy*******ic sqeensiego i wizza z nebuli bedzie luz i ludzie wroca :D btw wogle jest mowa o akcji zeby sciagnac ludzi i rodawac eq na poczatek ale to sie jeszcze obgada :D byla taka akcja na ktoryms z serverow :D Elmer o co chodzi z Lithum i za co zginol knaak ? |
@up
masz racje taka akcja moze sie udac |
Jak powstanie nowy swiat znowu duzo osob odejdze... :( a szkoda bo tutaj juz sie w miare uspokoilo i mogli by ludzie wrocic a nie odchodzic..
|
niejest zaciekawie :( wczoraj ledwo ucieklam przed smiercia !
Jak beda : Xian Xun , Gauwartt'Pulse , Poxar online to lepiej schoawc sie w depo bo napewno beda chcieli kogos ubic! :( :confused: ;( ;( ;( ;( ps. a co to za akcja ? :baby: :baby: |
trzeba cos z tym zrobic ;/
pierw przegonic szwedow z lvl'ami co jest lada wyczynem :/ jakos to bedzie w koncu. :( |
Tu nie chodzi raczej o Szwedow z lvlami... bo oni sami sie bija miedzy soba np: Wizz vs Sqee~ tu raczej chodzi o Lithium to oni ostatnio mieszaja =/ glownie chodzi o Gauwarta on caly czas ma jakies problemy. Bo swe z lvlami jeszcze nie sa tacy zli chociaz fakt ja niedawno tez musialem placic ale nie bez powodu... wiec jak im nie robisz nic to oni raczej tobie tez nie.
|
Lithium juz prawie nie istnieje. Gorszym problem jest ze glamour sie cfani strasznie expie sobie na pohu 1h przybiega waritor z jilixi ( chyba tak to sie pisze) i leave i koniec expienia na pohu =( a ze niechcem sie wdawac w konflikty to niewdaje sie w dyskusje bo mysle ze do kompromisu by nie doszlo najszybciej dostalbym hunta :( . I jak tu dobic 60 do soboty ;(
|
Swe vs Swe
Xakan Dazor => Nov 28 2005, 18:16:25 CET Killed at Level 112 by Baxter Lowe
and by Wizz Lowe Zaczęło się :D :D :D |
co do pvp wspomaganego przez program ventrilo to, że oni je mają to nie znaczy, że dla nas jest nie dostępne. Sama ujawniona nazwa starcza aby nabyć ten program i wtedy nie ma już tak, że polacy przegrają przez brak komunikacji. Możnabyło o tym pomyśleć wcześniej, aby to napisać ale może to teraz wam pomoże.
|
War.
Rebirth vs Glamour and Phyxerian. (ziomy vs h**e) Od dawna wiadomo bylo ze do tego dojdzie.. Hail Rebirth... kor** no ja pier**cze jak wygracie to kosmos :] narazie jest 4:1 dla Rebirth :p ps. powodem wojny bylo ze czlonkowie z Glamour, atakowali bez podstawnie ludzi z Rebirth, mowili ze to "joke", niekazdemu bylo do smiechu, teraz jak sie dowiadujemy Glamour i tak chcialo wypowiedziec wojne zanim czolowka z Rebirth zdobedzie 100 lvl. To jest ostatnia szansa na normalna Nebule. |
Nie gram na Nebuli, ale widze, ze jestes czlowiekiem, ktory sam moze byc przwydca. Nioe wazne jaki masz lvl, skille, mglvl itd. Najwazniejsze zebys umial przemawiac do ludzi. I to wlasnie potrafisz. Brawa dla ciebie! Rzadko oceniam ludzi po 1 temacie tejze osoby, ale w twoim przypadku juz widze, ze jestes porzadnym czlowiekiem, ktory walczy o sprawiedliwosc.
|
No i wkoncu prawdziwa wojna z glam.. i phy.. niemialem jeszcze okazji brac w niej udzialu ale jak sie nadazy to hetnie pude xD
|
Cytuj:
nebula s00x :baby: |
|
Cytuj:
nie dosc ze stary temat to jeszcze jakies gówno podsyła pedał ... z olecka jestes? |
/up Pewnie jo ! przeczytałem temacik i fajny haha. odświeżam ?-.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |