Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nebulo. Co z toba?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53419)

Vil 15-11-2005 00:49

Co sie nie udalo na valorii na razie udaje sie na nebuli ;p Mialem racje mowiac ze jedyna recepta na gre tam jest dobry kontakt ze Szwedami... Tylko kto mnie wtedy sluchal ;p

pozdro Koqu, Sowqu i reszta starej ekipy Diahmy

______
Vilqu

Polewkin 15-11-2005 16:17

KIedys istniala dobra gildi Pro' pierwsza gildia polska jedna z lepszych niestety polegli w walce ze swe i zakonczylismy grac na nebuli to jeszcze na poczatku jej istnienia bylo ;]

Zuno Ryder 16-11-2005 09:17

Life is brutal and full of zasadzkas a sometimes kopas w dupas...

Jak ci sie nie podoba to zmien server... Zobacz ile podobnych postow jest. PA to nic nowego

Madzia0022 17-11-2005 20:46

Wizz lowe is hunted przez Sqeensy :) ciekawe czy to prawda ? 8o

Xeltix 17-11-2005 21:07

Na Nebuli nie da sie odczuc PA , gram dosyc dlugo na servie i nikt nie probowal mnie zabic czy chocby wyrzucic z expowiska .

Angel_Deserve_To_Die 17-11-2005 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeltix
Na Nebuli nie da sie odczuc PA , gram dosyc dlugo na servie i nikt nie probowal mnie zabic czy chocby wyrzucic z expowiska .

sory za szczerość ale chyba większość czasu siedzisz w dp a jak idziesz expić to na roty albo dwarfy.

Madzia0022 17-11-2005 22:55

Co wy tam wiecie on naroku jeszcze siedzi :baby: :baby: :baby: :baby:

mattiz 18-11-2005 18:43

Ja gram na Nebuli, ale rookslayerem, i nie mam tego typu problemów.

A na poważnie, to sytuacja na Nebuli jest po prostu nienormalna. Gorszego servera chyba nie ma. Zawsze trafiają mi się najgorsze servery. Kto w ogóle gra jeszcze na Nebuli z polaków? No, niewiele osób.

Madzia0022 19-11-2005 07:11

Co ty tam wiesz o zabijaniu ty stara ....... jestes :evul: :evul:

Elmer 19-11-2005 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mattiz
Kto w ogóle gra jeszcze na Nebuli z polaków? No, niewiele osób.

Najwiekszą społecznością na Nebuli są właśnie polacy.

@topic
Szczerze mówiąc to nikt nigdy mnie nie wyrzucił z expowisk na Nebuli. Problem jednak jest i to bardzo duży. Często któryś z kolegów pisze, że został zabity za nic.
Co do zbliżającej wojny to czas pokaże. Każda z zamieszanych stron (glamour/wizz lowe/equal~/lithium) chce się jaknajbardziej wycfanić i zawrzeć jak najlepsze dla siebie sojusze. niewiadomo jak zachowają się polacy (My). Tak jak wspomniałem...czas pokaże.

Lefrian 19-11-2005 21:36

Wystarczy że będziecie na trade pisać adres do keylogerów. Wtedy ci h lvl wbija na to i serwer się oczyści B) Reput dla mnie za pomysł :cup:

August 19-11-2005 21:44

@up Reput to nie wiem, ale warn/ban by sie przydal za glupte...

@Friida
wojny chyba nie bedzie Wizz odchodzi z serva i koniec tematu... Glamour nie bedzie chcialo walczyc z Equal~ i na odwrot to sa starzy kumple...
Wiec wojny raczej nie bedzie tylko po prostu Wizzek zmienia serv :P bo ma hunta.

djmtv 21-11-2005 08:59

Zaczyna mnie to smieszyc na nebuli pa
wiekszym problemem tego serva jest to ze gra tam 40-240 osob
o 20 w godzinach szczytu jest max 300 osob online
to troche malo
Nebula PA tak zgadza sie a gdzie tego PA nie ma ? bo moim zdaniem jest wszedzie nebula to juz ktorys server z rzedu swego czasu dostalem hunta ja jak i ludek na shiverze za to ze mamy za wysokie skille (5 i 7 w axe na servie)
opuscilismy ten server (pol roku puzniej dalej jestem tam 26 a axe)
Poprostu Nebula ma swoj klimat wiele osob nie moze tege zniesc ze niektorzy sa lepsi (na kazdym servie jest tak ze h-lvle rzadza) jednak duza ilosc polakow potrafila sie dogadac ze szwedami narazie nie ma planow zeby bic polakow chociaz kilku swedow mowilo ze jest nudno (2 dni puzniej padl cano`ac) zal mi go ale jedyn moj kontakt z tym panem to jak mnie wy***al na z katerdry :/
skoro da sie grac to trzeba expic ja obecnie nie moge ( nie mam netu tam gdzie studiuje) odrazu wytlumacze czego ludek nie gra :D
jego problemem sa runy ktorych na tym servie nie ma v-shieldy i inny loot ktory ma nie da sie sprzedac a trzeba miec skas kase na runy w sklepie
Ludek swierdzil ze *******i taka zabawe i sie nie bedzie meczyl poszedl na inny server ja z reszta tez (wrocilismy do ekipy z ktora zaczynalismy grac na tym servie) ale bedziemy logowac na nebuli jak sytuacja sie poprawi beda runy i ludzie to to calkiem mily server bedzie ;) i bedzie dalo sie grac sorcem/druidem

a rebelia na nebuli to glupi pomysl nic to nie tylko na servie zostanie <150 osob

P.S ale chaos :D

Elmer 21-11-2005 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv
Zaczyna mnie to smieszyc na nebuli pa
wiekszym problemem tego serva jest to ze gra tam 40-240 osob
o 20 w godzinach szczytu jest max 300 osob online

Wczoraj było ~400 i spawn necro był szybciutki. Co do wojny, to roem (lub Roots(nie wiem kto pisze)) Moim zdaniem wojna będzie. Niech tylko polacy przegonią Szwedów w lv to wojna gwarantowana. Oni nie dadzą sobie wydrzeć władzy.

djmtv 21-11-2005 09:33

Elmer roots :D
roem ja i ludek poszlismy do rei, rivena, i pozostalych na furore
tylko ze zaden z nas nie chce zostawiac char`a na nebuli :)
byc bedzie wizz jest hunted przez najwiekszego nooba na servie :) myslalem ze gorzej byc nie moze :D a jednak
jak sqeensy to wygra do jedyna nadzieja w xakanie bo to rowny typ :D

ja juz niedlugo wroce na nebule :D jeszcze 30k expa i 27lvl i monk trening potem exp
roem tez zagra
ludek ? problem zawsze jeden runyyyyyyyy

jak sie uda wy*******ic sqeensiego i wizza z nebuli bedzie luz i ludzie wroca :D

btw wogle jest mowa o akcji zeby sciagnac ludzi i rodawac eq na poczatek
ale to sie jeszcze obgada :D byla taka akcja na ktoryms z serverow :D

Elmer o co chodzi z Lithum i za co zginol knaak ?

Xeltix 21-11-2005 22:00

@up
masz racje taka akcja moze sie udac

August 21-11-2005 22:11

Jak powstanie nowy swiat znowu duzo osob odejdze... :( a szkoda bo tutaj juz sie w miare uspokoilo i mogli by ludzie wrocic a nie odchodzic..

Madzia0022 22-11-2005 07:31

niejest zaciekawie :( wczoraj ledwo ucieklam przed smiercia !
Jak beda : Xian Xun , Gauwartt'Pulse , Poxar online to lepiej schoawc sie w depo bo napewno beda chcieli kogos ubic! :( :confused: ;( ;( ;( ;(

ps. a co to za akcja ? :baby: :baby:

Feli90 23-11-2005 12:01

trzeba cos z tym zrobic ;/
pierw przegonic szwedow z lvl'ami co jest lada wyczynem :/
jakos to bedzie w koncu. :(

August 23-11-2005 13:07

Tu nie chodzi raczej o Szwedow z lvlami... bo oni sami sie bija miedzy soba np: Wizz vs Sqee~ tu raczej chodzi o Lithium to oni ostatnio mieszaja =/ glownie chodzi o Gauwarta on caly czas ma jakies problemy. Bo swe z lvlami jeszcze nie sa tacy zli chociaz fakt ja niedawno tez musialem placic ale nie bez powodu... wiec jak im nie robisz nic to oni raczej tobie tez nie.

Koocur 23-11-2005 13:10

Lithium juz prawie nie istnieje. Gorszym problem jest ze glamour sie cfani strasznie expie sobie na pohu 1h przybiega waritor z jilixi ( chyba tak to sie pisze) i leave i koniec expienia na pohu =( a ze niechcem sie wdawac w konflikty to niewdaje sie w dyskusje bo mysle ze do kompromisu by nie doszlo najszybciej dostalbym hunta :( . I jak tu dobic 60 do soboty ;(

Koso 02-12-2005 07:22

Swe vs Swe

Xakan Dazor => Nov 28 2005, 18:16:25 CET Killed at Level 112 by Baxter Lowe
and by Wizz Lowe

Zaczęło się :D :D :D

Majok 04-12-2005 16:45

co do pvp wspomaganego przez program ventrilo to, że oni je mają to nie znaczy, że dla nas jest nie dostępne. Sama ujawniona nazwa starcza aby nabyć ten program i wtedy nie ma już tak, że polacy przegrają przez brak komunikacji. Możnabyło o tym pomyśleć wcześniej, aby to napisać ale może to teraz wam pomoże.

Podroznik 07-12-2005 11:09

War.

Rebirth vs Glamour and Phyxerian. (ziomy vs h**e)

Od dawna wiadomo bylo ze do tego dojdzie..
Hail Rebirth...
kor** no ja pier**cze jak wygracie to kosmos :]

narazie jest 4:1 dla Rebirth :p

ps. powodem wojny bylo ze czlonkowie z Glamour, atakowali bez podstawnie ludzi z Rebirth, mowili ze to "joke", niekazdemu bylo do smiechu, teraz jak sie dowiadujemy Glamour i tak chcialo wypowiedziec wojne zanim czolowka z Rebirth zdobedzie 100 lvl.

To jest ostatnia szansa na normalna Nebule.

Pramus 07-12-2005 11:13

Nie gram na Nebuli, ale widze, ze jestes czlowiekiem, ktory sam moze byc przwydca. Nioe wazne jaki masz lvl, skille, mglvl itd. Najwazniejsze zebys umial przemawiac do ludzi. I to wlasnie potrafisz. Brawa dla ciebie! Rzadko oceniam ludzi po 1 temacie tejze osoby, ale w twoim przypadku juz widze, ze jestes porzadnym czlowiekiem, ktory walczy o sprawiedliwosc.

Zelarz 08-12-2005 00:29

No i wkoncu prawdziwa wojna z glam.. i phy.. niemialem jeszcze okazji brac w niej udzialu ale jak sie nadazy to hetnie pude xD

Mahau 11-12-2005 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeltix

lol.................. mnie ostatnio wyrzucil polak z guardow i co? Poszedlem do innej kopalni i nawet 5 min nie posiedzialem bo przyszedl nastepny -.-
nebula s00x :baby:

Nixor 11-01-2008 11:55

Tutaj moj advance : P

http://img293.imageshack.us/img293/7...0011kv9.th.jpg

Kapitan Chrupek 11-01-2008 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nixor (Post 1836868)
Tutaj moj advance : P

a Tutaj moja rada ... IDZ SIE KUR*A UTOP W KAŁUŻY
nie dosc ze stary temat to jeszcze jakies gówno podsyła pedał ... z olecka jestes?

Rozqu 29-02-2008 16:22

/up Pewnie jo ! przeczytałem temacik i fajny haha. odświeżam ?-.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05.