![]() |
Jesli jest jeszcze wolne miejsce to na komunikację się zglaszam;] jeśli nie to mogę być dziką kobietą waszym sprzymierzeńcem, która bedzie podstepnie kastrować rywala :D btw...why? because my nick is Fidelka Kastratka
:p |
Ja chce byc pilotemm myśliwca międzygwiezdnego
nick: Ojczul |
Aha jakbyś mogł Avager to tego robota zrób z dłuuuugą brodą, taką krasnoludzką ;)
|
Ja
II Komunikacja - 2 wolne (Barkus, +Sasek62+, XXX)
Dodaj mnie plz |
JA bym mogła :D
|
Ja się zgłaszam do senatu
|
Nieczytalem calego tematu ale chce byc kimkolwiek ;] moge bys tym robaczkiem ;]
|
Chce wejść!
Gdyby było wolne miejsce zgłaszam się do senatu!
Devil Piewek (jestem grzeczny,kulturalny,miły,mądry i przystojne moge nadesłać zdjęcie).Gdyby była możliwość chciałbym byc prezydentem. Podpisane: Devil Piewek |
A nie można by jeszcze kilka myśliwców w fabryce dorobić? :p
Jeśli jakimś sposobem (nie wiem jakim) uda Ci się mnie dodać do tej pięknej eskadry gwiezdnych myśliwców to... Nick: Dan |
aha a co z kasa i jedzonkiem :p
|
Zgłaszam się
Wiem że mam nikłe szanse ale bardzo chciałbym być Pilotem Myśliwca Między Gwiezdnego, Członkiem Senatu albo Statku desantowego.
Mój nick to Zagru. Edit: :cup: HURA! Udało mi się! :cup: . Wielkie dzięki Avager. :cup: |
Ja moge byc Pilot Myśliwca Między gwiezdnego :)
|
Ja chczem być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego! :cup: plx plx
|
Ja albo naukowcem(szalonym), albo Pilot myśliwca międzygwiezdnego:)
Wedle uznania, mi obojętne. |
A ja chce byc Pilot Transportowca Desantu B)
|
Pilot Myśliwca Między gwiezdnego or naukowiec plx :PPP
|
Niezle, ale troszeczke zakręcone.
Gratz :cup: |
Ja prosze o myśliwca
|
Ja chce być Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego albo naukowcem albo chce być w senacie ;)
|
Ja chcę być prezydentem galaktyki!!! :cup: :cup: :cup: ...
No... Jeżeli się Ty nie zgadzasz... Albo inni... Bo mam trochę wrogów... To może być Pilot Myśliwca Między gwiezdnego albo naukowiec jakimś... @Up: Myślę że raczej chodzi o Nicki z forum. P.S. Znowu spalasz poprzedni Fake... No... Ale może i dobrze... Może tym razem będziesz miał okazję naprawdę się wykazać... |
ja chcem byc pilotem mysliwca albo w senacie :D
|
Cytuj:
Z tym prezydentem gelektyki to ty masz duze szanse,b jestes popularny w dziale fejki ;) Tak wogole to on skonczyl z SOD z powodu ze bylo malo komentow (co ja chyba tez zrobie jesli nie bedzie komentow). |
A moze zrobimy wybory na prezydenta?? :D
@down juz to widze: glosujcie na Crowala bo nie ma innego kandydata! |
Cytuj:
|
Mnie możesz zrobić kimkolwiek, bylebym był :P.
Najlepiej pilotem mysliwca międzygwiezdnego lub innym pilotem :) |
Ja bym chcial zostac pilotem mysliwca miedzy gwiezdnego, moje marzenie z symulatorow mysliwcow, plose :P.
Nick oczywiscie Thorvind. |
Ja chce do senatuu ^^ .
Nick Kraon Ps. Avager dzisiaj pojawi sie SPECJALNY odcinek mojego fake'i wiec lepiej zajzyj ^^ |
Ja chce byc "Pilotem Myśliwca Między gwiezdnego "
|
Chyba juz za duzo tych pilotów mysliwca. Chyba polowa sie nie zalapie :/
@down i ty chyba juz tez sie nie zalapiesz. jak mowisz sa jeszcze 4 wolne miesca, ale Avager nie aktualizowal tego od wczoraj. gdybys czytal wszystkie strony to bys wiedzial, ze zglosilo sie chyba z 10 kandydatów |
d) Pilot Myśliwca Między gwiezdnego - 4 Wolne (Kensai,XXX,XXX,XXX,XXX)
Latanie to moje powołanie od dziecka. Dodatkowo ośiągam niezłe wyniki na symulatorach ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja moge byc Pilot Transportowca Desantu, jesli jest jeszcze wolne miejsce :)
|
Posada blzz
Posada: Pilot Transportowca Opatrzeniowego
Nick: Najemnik Bobi Bede dzielnie służył (YeS SIr...) |
ja moge isc na PMG pod nickiem Zawisza :)
|
Ja moge byc Pilot Transportowca Desantu!plx plx avager :)
|
Dodałem kilka nowych stanowisk oraz odświeżyłem liste... oj dużo było tych chętnych na PMG ...
|
Robot bojowy <--- me plx
Moge powiedziec ze mam doswiadczenie jesli chodzi o roboty. @down A czemu nie? |
Cytuj:
A jaki nick.....bo nie dam ci OnlyM(PL)... Informuje także że dodałem także zupełnie nowe stanowisko (oj, nad tym ostatnim będzie więcej pracy... dla mnie pod względem graficznym :/). EDIT: Także padały pytania czemu ja na prezydenta nie poszedłem.... proste, Kocham wojsko, wszystko co z wojskiem związane, wogóle... te wojny, to mój świat . A prezydent mi sie kojarzy z Polską -.- . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |