![]() |
Cytuj:
|
dobra, później sie z wami chłopcy (;P) skontaktuje...
|
Cytuj:
|
Moja grupa: 1304842
Zgloscie sie jak chcecie zagrac:) Bron Borze zaczynac od "poklikasz?" |
Pierwszy mecz w grupie C zakończony.
Gangrel666 vs Kaldrick 1- 45 : 55 2- 23 : 71 3- 50 : 63 4- 65 : 41 5- 59 : 49 6- 61 : 57 7- 82 : X 4:3 dla Gangrela666 ;) |
Ajjjj, jak ja pamietam te noce spedzone na gamedesire, wybijanie coraz to lepszego miejsca, a czasem nawet bycie najlpeszy w pokoju pod wzgledem pkt. Doszedlem chyba do 7000+ majac na koncie kolo 450 meczy, z czego 370+ wygranych, gra naprawde godna uwagi, z adminami na gamedesire zawsze mozna pogadac, a niektorzy juz sa tam dobre 4 lata, to byly czasy :), jesli zwolnilo by sie jakies miejsce prosilbym pilnie o kontakt na gg 7813598, zwykle niewidoczny...
|
Spoznilem sie? Nieeeeeee.........:(
Szkoda.... Zycze powodzenia :) |
Wyniki i tabela aktualizowana na biezaco. =P
|
Spoznilem sie? Nieeeeeee.........:(
Szkoda.... Zycze powodzenia :) |
Bylaby szansa zebym sie zapisal? :/
|
Niet, niestety nie. =p
|
ok, jakis kontakt z mojej grupy?
moje GG: 5247922 do M@rcina nie mam kontaktu i tak samo do PenguinRuler :[ Kamos nie miał czasu ;p no nic jestem cierpliwy |
Cytuj:
Go Surv!!!! :P |
proponuje dyskwalifikacje dla Surva. Dla przykladu, oi! ;]
I bana dla Dromadera, tez oi! ;] |
Hoomie, a co? Boisz sie, bo wyrosl Ci grozny konkurent? =p
|
Pozwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuklcie mi sie zapisac plx :D DROM ZROB COS!
|
Cytuj:
;) |
Mecz w grupie F
M@rcin-cafe 1. 107-8 2. 81-19 3. 107-21 4. 85-0 Wynik 4:0 =P |
chcialbym prosic o kontakt Gtyka i Arrivalda.... bo chcialbym dograc te mecze..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tabela zupdatowana. Jutro o 20:30 w pokoju Tworki mecz hoomika - zapraszamy. =D |
stfu, zadnych rozpraszaczy mendo ;p
Matka/Lukisa/tego trzeciego ;p prosze o podanie dokladnych terminow, w ktorych moga rozgrywac swoje mecze. |
OGLOSZENIE:
Zmienil sie sklad grupy D - w miejsce Liado, ktory musial sie wycofac z powodu kontuzji wszedl Ryba-knight. Sklad grupy wyglada teraz nastepujaco: 1. GhostNieudany 2. vaviec 3. Superman 4. Ryba-knight BTW: http://www.gamedesire.com/files/game...?gg=27&room=20 stol 18, gra hoomie. Zapraszamy na mecz, zrobmy mu gorrrracy doping =D |
Powracam, bojcie sie xD
Ludzi z mojej grupy: 1. GhostNieudany 2. vaviec 3. Superman Prosze o kontakt gg 7813598 |
no i hoom wygral, ino zagral tylko 2 frejmy... no ale nic, pozostale 2 wygral walkowerem, wiec 4-0 dla masty ;]
|
|
Dobra... Z bólem serca, ale musze niestety zrezygnować... Brak czasu, problemy osobiste nie pozwolą mi na razie grać...Może Regen za mnie wejdzie? On chcial...
|
Chciałbym zgłosić że mam kłopoty z grupą...z Rethfingiem udało mi się rozegrać jeden frame, poczym nie udało mi się go nakłonić do dokończenia meczu, ponieważ twierdzi, że "snooker jest nudny"(moge udowodnić wklejając screen z moich tlenowskich archiwów, z rozmowy z Rethfingiem).
Natomiast 3 osoba nie odpowiedziała na moje PW. Kiedy ostatnio zaglądałem na jego profil, jego ostatnia obecność była datowana na 27 października. |
Cytuj:
|
Wszyscy wiedza ze Drom jest nupem , ale dajcie mnie na miejsce tego gostka ^^ ! :]
|
maniakalny zabojca ostatni raz zawital na forum 18.10.
Wyslalem mu PW z zapytaniem kiedy meczyk, narazie nie odpowiedzial. |
Alexior może za mnie ;P
|
Nie moze, bos juz gral mecze, Badzo =p
A ze swojej strony przypominam, ze zostaly jeszcze 3 dni.. |
Cytuj:
ej no...ja mówiłem ze sie wycofuje... nie mam teraz czasu za bardzo... |
nie nasz problem, beda walkowery dla twoich przeciwnikow i tyle. A ten caly maniakalny zabojca to faktycznie od 2 tygodni sie nie logowal, takze sam nie wiem co z nim zrobic... powiedzmy tak - jak do soboty sie nie zaloguje, to EWENTUALNIE mozna zrobic zamiane na jego miejsce, jakby jeszcze ktos chcial dolaczyc - ale watpie, bo zostana niecale 2 dni na rozegranie meczow...
|
A ja chcialbym tylko powiedziec (napisac) ze Gtyk i Arrivald dalej sie nie odezwali.
I na razie tylko z go-fanem mecz gralem. Gtyk byl dzisiaj o 15:06 .... wiec problemow z dostepem do neta raczej nie ma Arrivald o 16:46 - wiec on tez. Do obu wyslalem PW i napisalem na gg. Zobaczymy jak bedzie EDIT: Arrivald odpisal. mecz umowiony na jutro |
Cytuj:
Alex szybka jest :> Cos wam slabo idzie rozgrywanie tego turnieju ;) |
@Drom
Idzie jak idzie, bo ludzi się pozgłaszali, po czym zapomnieli. Ja napradę chętnie bym im dał jakieś upomnienie, za brak słowności czy za coś w tym stylu...przyda im się w przyszłości. |
Kamos z braku czasu oddał mecz w/o więc 4:0 dla mnie =|
|
"nie nasz problem, beda walkowery dla twoich przeciwnikow i tyle. "
No i dobrze... Oddaje moje wszystkie mecze walkowerem...Czesc... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |