Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53862)

EliteAkira 21-10-2005 06:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seteus
jesli ktos nieche czegos udawadniac znaczy to ze niechce a nie ze nie wie wiec stfu i do szkoly szczyle.

@on topic.

milo mi sie ogladalo film , po dluzszej przerwie od tibi widze za nic sie nie zmienilo , sa dalej smieszni PA i ich ofiary... noobki :)

Sory Seteus ale Ty jesteś tylko o rok starszy więc sam się ucz ku**a do matury bo nie zdasz czego Ci nie zycze wręcz przeciwnie. Sprawa udowadniania jest inna jak koleś twierdzi, że zna to niech się zastanowi z kim gra... nie raz słyszałem albo widziałem jak to 100+ zabił swojego "kumpla"... no coment :baby: .

Red ripper 21-10-2005 06:53

LoL. Ja nie moge, żeby klepac 120lvl ja bym uciekał :]

Ipeq 21-10-2005 07:49

Dał byś radę uciec,ale rozumiem że nie było Ci łatwo w tej sytuacji.Szkoda że wypadły Ci bohy.

ćPUNEK 21-10-2005 11:40

BOshe co ty żeś odwalił :/ masz racje lepiej przestań grać w tibie -,-

Arbalest 21-10-2005 12:26

Ale wy jesteście zaje*****mi noobami. Łatow powiedzieć "Ale noob zamiast uciekl to latal w kółko" albo "nobeq nawet nie założył tarczy" (Co w tym przypadku by mu nic nie dalo) lub "Że noob go lał". Tu sami byście pewnie podeszli to Jape'ego, wtedy kiedy on krzyczał stop moving or die oddalibyście mu bohy i myśleli, że po wszystkim. Ale PA to PA, wyciągnął by z was wszystko. Najpierw bohy, później armor, bp itd. A z tym, magicwallem to Leader troche zmaścił ale poźniej jak chciał uciekać to Jape stawał na mostku, parcel za sibie i Leader nie miał szans ucieczki chociaż próbował to zrobic nie raz. Później, gdy wiedział, że nic nie może zrobić po prostu go lał, ku zdziweniu Jape'go. No ale cóż mógłby zrobić??? No dopowiedzcie co mógłby Leader zrobić <tylko coś z sensem, a nie coś takiego: a nob mugl uciekac" -.-

Budosz 21-10-2005 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaboinker
Z filmiku wnoskuje, że używales jakiegoś cheata, przynajmniej na swiatlo, ob normalny czlowiek raczej nie jest w stanie "po ciemku: expić na guardach. Właśnie z tego powodu nie jest mi ciebie szkoda.
Pozatym miałeś szansę uciec temu pk, wystarczylo nie atakować go i biec w pobliże 6 kopalni, a tam rozkopać dziure lopatą, a dalej to juz jak chcesz

jak sie nagrywa filmik to niemozna miec light hacka(tibia black ice)Juz kiedys prubowałem jak szedlem z kumplami pekowac poprosty film mi sie nienagral :]

Andre 21-10-2005 13:05

No to tak znam goscia z rl i wiem ze nie jest n00bem poza tym nie mial jak uciec do kazo bo jak WSZYSCY opruc slepyh takih jak niektozy jutaj JAPE caly czas blokowal mu mostek wiec nie mial jak uciec a jak by z nim zaczal negocjeowc to JAPE mowil by ciagle
-boots
-armor
-legs
-helmet
-shield
Wiec w taki sposob by go oskobal z eq a potem i tak by go za***al wiec pzynajmniej zginal z honorem a nie dal sie oskobac jak n00b tak jak wy wszyscy byscie tu zrobili mam was gleboko w dupie wiem ze jak padl to nie mogl zrobic nic innego
SKODA MI GO ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
a jape to taki *** ze pojde go za***ac na 19LVL-u X( X(

Rychulec 21-10-2005 13:19

Z***ałeś film ciemno jak w dupie w tej kopalni X(
A co do ciebie to mogłeś z nim pogadać a nie s*******ać jak Debil :p

Poznanski Rycerz 21-10-2005 13:35

ha

Rozmowa z nim to by gowno dala. Po pierwsze nie powinien go lac. Dobrze ze sie nie za3mal na poczatku... by go z sd potraktowal i koniec. Pozniej ciezko bylo uciec jakby sie nie denerowawal to by dal rade :]

Revlux 24-10-2005 20:22

człowieku pożądnie żeś to za***ał jak ci muwił zebyś stanoł to mogłeś to zrobić a nie uciekac (lecz pewnie jak byś się zatrzymał to i tak by chcial od ciebie wymusić te bohy) powiem ci jedno na twoim miejscu nie grał bym już w tibie :P:P:P:P

Damq 25-10-2005 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revlux
człowieku pożądnie żeś to za***ał jak ci muwił zebyś stanoł to mogłeś to zrobić a nie uciekac (lecz pewnie jak byś się zatrzymał to i tak by chcial od ciebie wymusić te bohy) powiem ci jedno na twoim miejscu nie grał bym już w tibie :P:P:P:P

Ja tez ... jak mozna tak z***ac :(

Rutass 25-10-2005 08:34

Omg noblar plz "Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry " Nie dziwie sie bo jak bym byl takim nobem to by mi sie tez odechciało grac:

1.Mogłes uciekac na Dywan tam po upie masz tez prot zone
2.Nie wiem po c***a go zaatakowales?
3.Nawet gdybys dobiegl na hills to i tak bys nie wlaz <LOL>
4.Moze byles zbyt zdenerwowny
5.Szanse na przezycie miales duze :)

Xulorin 25-10-2005 13:35

Mój outfit -.-"

Vermyn 25-10-2005 14:06

Powiem krótko, zlamiles.

Barto111 25-10-2005 14:23

Jape jaby chcial to by cie odrazu ubil z sdkow, ale to pewnie twoj qmpel i to byl filmik celowo zrobiony!! B) :) ;) :]

EliteAkira 26-10-2005 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barto111
Jape jaby chcial to by cie odrazu ubil z sdkow, ale to pewnie twoj qmpel i to byl filmik celowo zrobiony!! B) :) ;) :]

Kur** łosiu zobacz sobie na tibi.com że leader zginął z reki japeHU** więc po kiego grzyba ginąłby na 40 lv żeby taki noobek jak ty miał podniete z takiego filmiku pomyśl troche i strzel sobie laske może ci na głowe pomoże...........

BoOoYa 26-10-2005 10:52

Widać że ludzie nie spotkali sie z takim czymś... Koleś zawsze mówi "daj bohy a przezyjesz" itp. dasz a on dalej cie bedzie klepal i mowi daj uhy albo cos a na koncu i tak cie zabije chyba ze mu dasz cale eq... Co mial stac i patrzec jak ginie? tak przynajmiej koles sie nie wzbogacil o uhy bo leader stracil je :) a bp mogles wywalic na samym koncu do wody albo gdzies skitrac.

Aversin 26-10-2005 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Budosz
jak sie nagrywa filmik to niemozna miec light hacka(tibia black ice)Juz kiedys prubowałem jak szedlem z kumplami pekowac poprosty film mi sie nienagral :]

Tak napewno grał bez cheatów .. na rozjaśnionym monitorze .. lol ?
Jakoś rozjaśniając monitor dużo nie zyskasz .. najwyżej kawałek rozjaśnionego terenu
[img]http://pebe83*********/inne/bright.jpg[/img]
Więc nie mów mi, że tak się da normalnie huntować dwarf gu i wszystko widać ..

Gdybyś miał łopate to zawsze mogłeś do kaz uciekać ..

Kwaso 26-10-2005 12:19

No cóż....Pech
Ja na twoim miejscu zaczolbym z nim gadac i przedluzal do momentu az zniknelyby krzyzyki i dal loga
A gdyby przedtym zaczol mnie walic to bym zapi******ł do kazzo

Paul84 28-10-2005 09:54

lol... wszyscy tu mowicie ze to noob itd itp... ja was kompletnie nie rozumie, ciekawey co wy byscie zrobili na jego miejscu ? napewno dalibyscie mu te bohy... potem armor... shield... legi... helm... bp... i na samym koncu i tak by zabil!
co do ucieczki to racja... mogles tam przy ostatniej kopalni wejsc do dziury... no i pozniej isc do kazz
co do tego ze mogles w niego nie walic... to tez przyznam racje, ale i tak by Cie zabil (biorac pod uwage opcje, ze nie uciekniesz)

Kshakus 28-10-2005 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Ja tez ... jak mozna tak z***ac :(

Lol nie moge z was dwojga 13 latkow sie zebrało i jedyne co potrafia wypowiedziec to "o bosze ale z***ałes" litości zreszta niestety starsi tez nie wiele mądrzejsi. Robił co mógł panika i strach przed dedem troszke utrudniaja trzezwe myslenie. Zginął hmm trudno nalezy mu wspolczuc człowiek uczy sie na błędach a nie na idiotycznych wypowiedziach zblazowanych kolesi ktorzy sami by pewnie tam padli paps

Galmie 28-10-2005 22:51

Z tym palkiem 120 to przesada ja bym niedal bohyw i gdybym misl juz pasc to bym przynajmniej bp do wody wzucil ;\ <ale szkoda mi ciebie B)

Arbalest 30-10-2005 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galmie
Z tym palkiem 120 to przesada ja bym niedal bohyw i gdybym misl juz pasc to bym przynajmniej bp do wody wzucil ;\ <ale szkoda mi ciebie B)

Wrzucil bp z runami na sam koniec pod drzewo < nie dziwne, że nie zauważyliście> a z samego bp co by mial? line, lopate i troche kasy. rotfl

Cool 30-10-2005 19:47

Grałem kiedyś na elysi i miałem 42 knighta. expiłem sobie w kopalniach i wpada rza shah wtedy na ok.95lvlu i mnie zaczyna bić;/ ale ja na szczęście uciekłem i nie do kaso tylko do ab:P. Potem zagrałem na arcani i znowu to samo, zawsze muszą być PA na servie:< i mi sie już odechciało grać w tibie;/

Morino~ 31-10-2005 08:00

:<

Mogłeś uciekać do kazzo... :/

slimaczek 31-10-2005 09:16

Po tych commentach, było już wiadomo że ten film to bedzie niezla komedia dlatego go sciaglem, bo ostatnio mam malo czasu (robie gre MMORPG na stronie [sethiria]), i nie sciagam tyle filmow co kiedys. Teraz ocena:
1) Zjawia sie gosciu, a ty odrazu spieprzasz - wielki LOL! Powiedzialbys 'can you leave?', jak by zaczal cie lac zapytalbys dlaczego, a jak powiedzial ze pkuje - wtedy ci nic innego nie pozostaje niz ucieczka. No dobra, uciekales, ale on puscil mwalla na sciezke, a ty zamiast ucieknac dolna sciezka do kazzo, to sie bawisz nim w koleczko, bijesz go (ciekawe po jakiego ***a), a kiedy on mowi zebys sie zatrzymal jezeli chcesz zyc, to ty biegniesz dalej. Co do bohow - nawet dobrze pomyślał, widział że masz bohy bo biegłeś dość szybko jak na 40lv, łatwo to można zobaczyć.
A tak wogle, po tutejszych postach to myslalem ze to bedzie duzo wieksza komedia :P A i na dodatek gadasz "I die with honor", po pierwsze powinienes powiedziec "i'll die with honor", po drugie jak wiesz ze panuje na elysii gildia PA w ktorej jest np. on, to juz chyba z gory wiadome ze sobie z nimi nie poradzisz? Zwlaszcza na tym lv.

EliteAkira 06-11-2005 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slimaczek
Po tych commentach, było już wiadomo że ten film to bedzie niezla komedia dlatego go sciaglem, bo ostatnio mam malo czasu (robie gre MMORPG na stronie [sethiria]), i nie sciagam tyle filmow co kiedys. Teraz ocena:
1) Zjawia sie gosciu, a ty odrazu spieprzasz - wielki LOL! Powiedzialbys 'can you leave?', jak by zaczal cie lac zapytalbys dlaczego, a jak powiedzial ze pkuje - wtedy ci nic innego nie pozostaje niz ucieczka. No dobra, uciekales, ale on puscil mwalla na sciezke, a ty zamiast ucieknac dolna sciezka do kazzo, to sie bawisz nim w koleczko, bijesz go (ciekawe po jakiego ***a), a kiedy on mowi zebys sie zatrzymal jezeli chcesz zyc, to ty biegniesz dalej. Co do bohow - nawet dobrze pomyślał, widział że masz bohy bo biegłeś dość szybko jak na 40lv, łatwo to można zobaczyć.
A tak wogle, po tutejszych postach to myslalem ze to bedzie duzo wieksza komedia :P A i na dodatek gadasz "I die with honor", po pierwsze powinienes powiedziec "i'll die with honor", po drugie jak wiesz ze panuje na elysii gildia PA w ktorej jest np. on, to juz chyba z gory wiadome ze sobie z nimi nie poradzisz? Zwlaszcza na tym lv.

Koleś Ty masz 11 lat co Ty wiesz o życiu ?! Weź lepiej smoczka i nie komentuj takich filmów ok? po pierwsze wiadomo że miał bohy nie trzeba patrzeć jak chodzi zwykle koelsie na 40lv mają bohy O_o a Jape.. zaczął odrazu z SD walić dopiero później pisał żeby sie zatrzymał :/. Po drugie czy to wazne jak pisał - pisał szybko wiec nie rozumie o co sie kłucisz. Po trzecie do kazzo nie miał jak uciekać bo nie miał łopaty O_o. Jeśli jesteś ślepy to kup sobie okulary..... NARA :/ Noobie.

Neiters 06-11-2005 21:52

Chyba niemial jak uciec bo ten palek mu blokowal most i niemial lopaty -.-

Neiters 06-11-2005 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rutass
Omg noblar plz "Najwiekszy PA na Elysi, czyli jak w 1 dzien moze odechciec sie gry " Nie dziwie sie bo jak bym byl takim nobem to by mi sie tez odechciało grac:

1.Mogłes uciekac na Dywan tam po upie masz tez prot zone
2.Nie wiem po c***a go zaatakowales?
3.Nawet gdybys dobiegl na hills to i tak bys nie wlaz <LOL>
4.Moze byles zbyt zdenerwowny
5.Szanse na przezycie miales duze :)

Sam jestes noobem jak tak mówisz moze niezauwazyles ze ten palek mu blokwowal most i niemial lopaty??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen
Przecież ten filmik jest totalnie zaplanowany! Koles miales kilka razy tak malo zycia ze ten palek wziol by cie z sd na strzala! Kompletne dno buhahahahaha

Oct 20 2005, 14:50:49 CET Killed at Level 40 by Jape Darklight skoro byl zaplanowany to czemu go zabil??

Marian87 05-11-2007 03:40

@up sorki ze rozkopuje temat ale ma ktos jeszcze ten filmik ?;p bo tam jestem z tego co amietam i chyba tam byla zabawna sytuacja mianowicie "hi im pk" ;p rozwalil mnie ten tekt od jaap ;p

Stinx 05-11-2007 07:56

rehost Plx

Caruel 05-11-2007 08:33

@up
Data dodania : 20-10-2005, 13:33

lol? po co to odświeżałeś? ...

Stinx 05-11-2007 09:39

ja nie odswiezylem!!!!!!!!!!

ktos nademna

topic byl na 1 stronie to kurwa se lookam nie dziala link to pisze ...

Avalanche 05-11-2007 11:39

Teraz nawet ja tego filmiku nie mam ;/ Też bym sobie obejrzal jeszcze raz ;]
toś się pluł że mu ciemno w kopalniach - a jak można było wtedy efektywnie expić Palkiem nie używając TBI GG? Marnować czas na taszczenie torchów, czy może używanie many na utevo gran lux, którą można było przeznaczyć na robienie strzał, co zwiększało czas i zysk z huntów :P

Propan Butan 05-11-2007 12:19

Edit@ lol nie zauwarzyłem że tak stary temat, niepotrzebnie posta dałem

Umaga 05-11-2007 15:40

Niezciagac!!!
Podmienil Linka!!

Kubusssek 05-11-2007 16:35

Czyzby ten napp podmienił linki dzisiaj o 13 ??:baby:

Nobody. 05-11-2007 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Umaga (Post 1731263)
Niezciagac!!!
Podmienil Linka!!

Nie ściągać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubusssek
Czyzby ten napp podmienił linki dzisiaj o 13 ??

Nie, 13:36 w roku 2005.

Ostatnio edytowany przez Avalanche - 20-10-2005 o 13:36.

Brak słów. :>

Ok'rzes 05-11-2007 20:53

LOOOOOOOOL xDD To tylko 2 lata temu... xDD Rotflmaoo xDD

Helmen 06-11-2007 00:45

nice ma eq :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23.