Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Killed by Duskiness. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54665)

Losari 03-11-2005 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.

GRATZ DUSKINESS PHI

Dogon mnie 40 ek buhahahaa

Losari 03-11-2005 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F

Haha ja nieginie w 3 sekundy n00bie^^ co do manasow i uhow bylem po deadzie i niemialem czasu zakupic wiekszej ilosci uhow^^

Paxxx 03-11-2005 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Haha ja nieginie w 3 sekundy n00bie^^ co do manasow i uhow bylem po deadzie i niemialem czasu zakupic wiekszej ilosci uhow^^

nie mozeszz nikogo nazywac noobem :/ sam nim jestes wiesz czemu ;)

Aristo~ 03-11-2005 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth
Ja to zostawie bez komentarza ;)
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ;)
Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ;)
Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ;) Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu ;)

Na Artiscie gram tylko ja.

Bongozzpl 03-11-2005 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MetiuII
N/c. Jeśli ta Gildia rządzi furorą to żal za dupe ściska, największe lamy ze ***... Biega z 20 osób i z SD nie może wtrafić. Najlepszy jest ten który nagrywał 0 manasów a zamiast walić w ciebie walił w kumpli. Jedyne SD które dostałeś to kiedy stałeś w trapie. Ludzie biegaja, biją się nawzajem, biegają na yellow hp i się nie uhają. a best było to:
18:29 Fenix'Gru: foxy
18:29 Fenix'Gru: za co go biles?
18:30 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
18:30 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
Gratz !! Best cioty w tibii jakie widzialem :baby: .
Przynajmniej zabiliście Totaly Huntera, siedzi taki 80+ lvl. i wini mnie za to, że wpadł za mną na tarantule i ja mu je pozabijałem.

Czy ty jestes az taki nieinteligentny ze piszesz " Jesli ta guildia rzadzi furora itp~ , a na koncu piszesz : "fajnie ze zabili Totaly huntera itp bo mi sie w***al na tarantule ~.
To swiadczy o tym ze grasz na Furorze i nie wiesz kto tam przoduje , wiec sie nie udzielaj i pomysl najpierw co napiszesz.

Ps do wszystkich co mowia "lamy,share acc, chodzcie na moj swiat sprawdzimy sie z moja guildia" : pomyslcie 2x zanim napiszecie (to nie boli) i nie badzcie wielkimi masta pvp na forum ;-)

Dark Brozyn 03-11-2005 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Dogon mnie 40 ek buhahahaa

jasne że t ring utani i boh i bym Cię mistrzu dogonił. utani gran by się w końcu skończyło bo nawet nie nosisz mf. Ale dałbym Ci 2 żebyś uciekał dłużej. wystarczyły by skile po 60 i war hammer warty 3k góra i twój bp uh który nosisz max ze sobą szybko by się skończył

Losari 03-11-2005 19:34

Cytuj:

jasne że t ring utani i boh i bym Cię mistrzu dogonił. utani gran by się w końcu skończyło bo nawet nie nosisz mf. Ale dałbym Ci 2 żebyś uciekał dłużej. wystarczyły by skile po 60 i war hammer warty 3k góra i twój bp uh który nosisz max ze sobą szybko by się skończył

Widac: jestes lamusem-.- chyba niewiesz jak biega sorc na na 90lvl z full speedem.

Dark Brozyn 03-11-2005 19:52

nie macie jeszcze 90 lvlu :)
to nie wiem :P
kiedy zrobicie 100 ? powodzenia

Losari 03-11-2005 20:05

@up jestes poprostu marny, inaczej mowiac zal.pl

Dark Brozyn 03-11-2005 20:09

wy za to jesteście świetni

Lindlay 03-11-2005 21:08

dumdidum~ ;s

Bongozzpl 03-11-2005 21:44

Cytuj:

poprostu rzadzisz stary ;_)

Bender. 03-11-2005 21:51

Taka jest prawda, że kilku kolesi tam trzyma władze i robią co chcą...

RocketS 03-11-2005 22:01

HaHaHAHA !! TO bylo zalosne! ten spoxster to noob jak ja pier.... omg 10 minut go zabic niemogli w 10 22:50 Foxy Darow: a zaco bilismy go? ten to jest za***isty bije kumpla z gildi niewie za co ... Gz dla ciebie Art~ ze tak dobrze sie trzymales :) Ale mial powod haha za***ista gildia .

Thornhill 04-11-2005 10:13

O kurde, ja bym takich "kolegów" w guildii nie chciał... sux ;s

Paxxx 04-11-2005 10:26

liden?................

Lindlay 04-11-2005 10:36

maly offtop.

SpoXsteR to znany Polski gracz CS-a, i jest on z WWA i o ile sie niemyle to Spoxster z Furory to zwykly Fake namer :S A co do Duskiness, to predzej czy pozniej to upadnie, takiego gildie mono PL nigdy nie trzymaja sie dlugo ;))

tromak 04-11-2005 13:03

Ten filmik tylko pokazuje jacy są ludzie w duskiness. Leją kumpla nawet nie wiedząc za co. (chodź nie wszyscy). Naprawdę zgrana gildia..... (padnie pewnie za jakiś czas)
sarandiel jak pokazał nam wszystkim, lvl nie idzie często w parze z rozumem i zdolnościami.
sarandiel, spoxster, nackers (szczegolnie) - nie którzy ludzie maja dobrą pamięć i są dość mściwi.

Kafes 04-11-2005 13:16

A teraz Losari pochwal sie za co masz delete na arcani. lol mr. non shared

Kafes 04-11-2005 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kalashnikov
Aristo~ padl za kozakowanie. Poza tym tez miales 2 ownera wiec nie mow, ze inni sharuja jezeli jestes sam nie wporzadku.

,,porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>"

Mythera ile ma juz lat? n/c

Kazdy sie wypowiada co bo to nie zrobil, kogo by nie zabil a polowa z WAs ma 15 + lvle....

po 2 sarandiel ledwo sie lognal i odrazu zostal wyciagniety zeby isc ubic te 2 osoby wiec nie mial czasu sie przygotowac.

Po 3 40 ek nie zabilbys 90msa, bo najpierw trzeba go dogonic...

Po 4 Duskiness to nie PA, a szkoda :(.

Po 5 zalosc robicie wypowiadajac sie na temat czegos o czym nie macie pojecia...

Weź koleżko wyjdź. KAZDY sorc 70+ powinien miec zawsze w bp manasy i w domku/depo nie powinno ich zabraknać. I nie udawaj takiego mądrego h lvlu.

Globalna Hiberna 04-11-2005 14:38

Co Za Kretyny!!

15:26 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy??
15:26 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili
15:28 Sarandiel: ja niemam jesc
15:24 Nackers: dajcie sd
15:19 Sarandiel: DAJ ZE 2 MANASY
15:05 Sarandiel: daj manasy
15:05 Doonek: nie mam
15:02 Sarandiel: daj jesc
15:02 Sarandiel: !

15:21 Artisto: NUDY

Co za kretyni, zabic ziomka z guildi za coś takiego, i do tego TAKIE NOOBY, ta babka co nagrywała to noob nad nooby, jak ja sie z niej uśmiałem hAHAHAHAHA. czytajac to co pisze mam wrazenie ze gra tydzien w tibie...
Nevolta nawet nie wiedzial za co go leje idiota !! Artisto trafiłeś na evul noobów i kretynów. SARANDIEL, SPOXSTER, NACKERS, NEVOTTA <--- HAHAHAAHAHAH NOOBY NAD NOOBAMI XD :)

PS:A trzeba było zostac z nami na Hibernie Aristocrat :P

Dark Brozyn 04-11-2005 21:32

ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?

Palek Demon 04-11-2005 21:39

up tak są bardzo zgrani <lol2>
ta gildia to banda noob
SARA: dasz manasy masz fod? kurde uhnij mnie bo nie mam mlvl xD

Jalokowy_ 05-11-2005 11:37

No i dobrze... noobow co nei przestrzegaja price list (warrior helmet 3k?) trzeba likwidowac :p . A pozatym...czym zawinił Aristo? ;(

Foxium 05-11-2005 20:19

juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.

ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.

Enjoy~

Aragorrn 05-11-2005 21:11

!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.

http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html

Enjoy !

Powiem ci ze jakbym mial 200 lv i bym wpadl tam to bym ci pomogl mi sie wydaje ze jestes spoko a oni tacy cwaniacy szczegolnie ten Spox.....
cieszyl by ja bym wpadl jakbym mial 200lv i bym go zabil i juz by nie cieszyl ; d ; d

WielkiSorc 05-11-2005 21:38

Zgadzam się

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foxium
juz mi sie nie chcialo czytac tych wszystkich wypowiedzi. moge powiedziec tylko tyle ze jeszcze nie widzialem takiej opcji a gram juz sporo, na morganie nawet takiego czegos nie bylo jak to co tutaj sie dzieje. I generalnie to Artisto i tak was ownuje, widac jak wam s*******al a wy go w trapie nawet szybko ***nac nie mogliscie, jednym slowem straciliscie dobrego gracza no ale macie to w dupie bo przeciez chcecie miec resp jednego demona na 1h. poza tym to jest dowod ze nie jestescie wobec siebie lojalni, problemow w gildii nie rozwiazuje sie sila. Dzis Artisto a jutro ktos inny, na miejscu kazdego czlonka Dusk~ bym poprostu odszedl bo bym nie mial zamiaru czekac na moja kolej ktora predzej czy pozniej przyjdzie.

ps. i wiem ze nie wszyscy w tej gildii są tacy debilni zeby lać swoich bo znam tam jedną osobe i jest na prawde wporzadku, i pewnie nie tylko on lecz boicie sie postawić Sara~ i reszcie.

Enjoy~

Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.

ZERGU 05-11-2005 22:42

.....eh....

........ co do Aristo to szczeze mowiac zasluzyl na deda za Totaly Hunter !!!! tyle ze nie powinien zginac z reki zadnego z tych de..li !!!! Totaly Hunter padl za to ze nie ustompil miejsca jednemu NOOBOWI z Duskiness ktory probowal sie wciac na expowisko!!! To bardzo popularna metoda wsrod Duskiness - "...spadaj z tad teraz ja tu expie bo jak nie masz hunta ..." takie pogruzki czesto slyszalem i rownie czesto ustepowalem bo wiem ze gdybym nie ustompil to skonczyl bym jak Totaly Hunter!!!!!!! ;( Myslalem ze w duskiness jest kilku normalnych ludzi ale sie na nich zawiodlem bo tez liza dupy tych MEGA DE..LI !!! W dodatku leja Aristo i nawet nie wiedza za co !!!!!!!! A co do : Sarandiel'a , Spoxster'a i WZOROWEGO PRZYKLADU GLUPIEGO DZIECIAKA Z PROBLEMAMI grajacego Taifun Devilry , to niemoge sie doczekac malego dopisku w waszych rubrykach Character Deaths : Killed at...by.............. !!!! Mysle ze juz niedlugo moje pragnienie sie spelni...

Stev 06-11-2005 01:03

Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....

Xeltix 06-11-2005 01:07

@up
aimbot.pl

Jalokowy_ 06-11-2005 12:51

No i dobrze :p

Michal_angel 06-11-2005 15:29

szkoda ...

Dark Brozyn 06-11-2005 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stev
Ja pier**lę....znam Sarandiela z rl i nie macie pojęcia jaki jest to na ch*j k***a rzucacie te obelgi w jego strone?? LOL A skoro macie coś do Duskiness.....skoro jest banda która chce się trzymać razem i rządzić servem - co w tym złego?? Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki.....Jak ktoś chce się przekonać że Sarandeil NIE JEST noobem..wystarczy napiać na gg....mam parę dobrych filmów i po ich objerzeniu ciekawe czy ktoś nadal bedzię utwierdzony w swej decyzji.
P.S. Dark Brożyn - Zamknął ktoś Ci kiedyś ryj? pie***lisz głupoty jakich mało i jeszcze uważasz się za kogoś ??!??! Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....

Ok come on napisz na gg 7500774 ;] tylko weź run nie zapomnij kupić i manasów i fooda :)

Leppin 06-11-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stev

Zapewne nie chodzi o to jaki Sarandiel jest w RL tylko jaki jest w grze. Kazdy normalny czlowiek ktory obejrzy ten fimik wywnioskuje ze Sarandiel to noob. A jesli rzeczywiscie tak nie jest to pokaz nam te filmiki. Mam nadzieje ze Dark Brozyn skopie ci pupe jesli spotkacie sie na tym otsie. ;)

Foxium 06-11-2005 21:01

@Stev

Nikogo nie obchodzi jaki on jest w RL, co wiecej nie wazne czy ma malucha,toyote supre czy bmw, czy moze nalezy do sekty albo jest ministrantem w kosciele katolickim. Dla mnie moze byc nawet samym Posejdonem. Tu chodzi o gre i jego sposob grania ( i nie tylko jego). a w RL moze i faktycznie jest potulny jak baranek bo nie ma tej wladzy co w grze.

Koszyk 06-11-2005 21:23

Zaaaalosne... poprostu zalosne... gz trapa... takie pvp jakie macie to poprostu... dobra n/c
Gratz Artisto dlugo sie utrzymales :)

,, Artisto jest czystym przykładem jak kończą proste kozaki'' Czym tutaj zakozaczyl? tym ze wylotowal bohy ? O.o

Rozumiem jak by padl 1 vs 1 a nie 1 vs 10+

PS: Duskiness idzcie na OTS'a poczwiczyc pvp bo normalnie jak mozna na takim lvl miec takie slabe pvp?

PS2: Latac bez manasow? super pomysl... i 16 SDkow tez fajnie...

EDIT@:
,,Zapraszam na jakiś OTS i zobaczymy jaki kozak jesteś....''

Spoko kiedy i o ktorej zmowimy sie :) 1 vs 1 a pozniej zebys poczul jak sie czul Artisto 1 vs 10 :) moze byc?

Ema Toma 08-11-2005 06:38

Wow Artisto jestes moim idolem! Chyba bedziesz kims w zyciu ;/

Foxium 11-11-2005 12:41

Ja jeszcze tylko chcialem spytac czy ktos w ogole zamierza sie przeciwstawic tej patologicznej sytuacji (mam na mysli zabijanie swoich) czy moze jednak wszyscy beda czekac na swoja kolej modląc sie o to zeby nigdy nie nadeszła?

Yours,
Fox.

Maksim 11-11-2005 15:10

;] Heh jaka burzliwa konfrontacja.

Maksim 11-11-2005 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielkiSorc
Zgadzam się.
Dlatego zapraszam do Nada, wojna jest nieunikniona, więc wybierajcie, Sprawiedliwośc czy Lizanie dupy i życie w ciągłym stresie o śmierć.

HuHu

Nada już nie istnieje :].

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44.