Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

befavaza 04-11-2005 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibiomankaa
Facc tez bedzie mogl byc w test serverze?

Tak ale jego szanse zalogowania się są znacznie mniejsze niz PACC...przynajmniej tak było.

Ciekawe jest to po co ten Test...Cipy raczej nie robią tylko 4fun bo to strasznie obciąża servy...może coś szykują :D

Malurix 04-11-2005 20:42

Yeah. Wreszcie bedzie mozna wejsc i sie troche wyzyc na tych wszystkich noobach. A tak btw to roz*******cie tam bubble i cachero :P

Tibiomankaa 04-11-2005 20:46

thx za odpowiedz :]

Malurix 04-11-2005 20:46

Bubble and Cachero OWNED plz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez John Jamel
Ciekawe co będzie nowego :)

Mysle ze nie wprowadza nic szczegolnego. Moze ujawnia jakis quest albo cus :D A tak btw roz***cie bubble i cachero :p

Sorki za drugi post ale tak mi sie kliknelo :/

Bloodhound 04-11-2005 20:47

A JA WIEM CO BEDZIE OTWARTE!!! TO ZAGRODZONE MIEJSCE NA TIQANDZIE!!! Mam nadzieje ze to bedzie wioska gnolli ;]

fannet 04-11-2005 20:49

Ciekawe czy bede mogl wejsc na strefe dla PACC :P mam FACC ale :)

PS. Mogl by ktos stowrzyć mini poradnik o Test serv tzn. jak dostac i co mozna zobaczyc kiedy dostepne ...

EDIT: Jak to mozliwe że w posta wkleiło mi się coś czego kompletnie nie chciałem ;/

kszychu13 04-11-2005 20:49

heh

hehe no poprostu odwdzieczyli sie za te seria lagow kickow i modernizacji serverow
no to teraz mamy zabawe :P

Anoj 04-11-2005 20:55

Fajnie ze bedzie test server. Szkoda jednak ze nie ma wyznaczonej daty kiedy bedzie mozna publicznie na niego wejsc.
Pozdro B)

Dwik 04-11-2005 20:58

Ten test server to odpowiedź CipSoftu na coraz bardziej rozprzestrzeniające się OTSy, w których ludzi mogli się mordować tymi ludzikami bez obaw straty etc.

Troche jestem zły na nich, bo już dawno mam po PACCu, a oni dopiero teraz dają test serva. Ale cuż kilka osób się ubije. Śmieszą mnie wypowiedzi non-pvp, którzy są aż tak napaleni na ten test server, że aż strach. Dajcie nam Nemtora, Masa~, Bubla etc. Ż-A-L

Vekegi 04-11-2005 21:02

haaa rozwale kumpli ze szkoly :-)

ANALIZER 04-11-2005 21:04

Mam pytanko czy to znaczy że będzie update ??? i nowe tereny do zwiedzania i czy pacc ma pierwszeństwo na test server ??????

bmatrix 04-11-2005 21:11

Ale to ten test server będzie przed jakimś updatem czy tak dla zabawy????

Fluro 04-11-2005 21:19

o0

a co to jest wolgule ten test serwer?? i co tam sie robi i czy zmiany sie zapisuja

Magik van Kamikadze 04-11-2005 21:20

Yyyyy

Yyyyy a jak bedzie cos na Br to ja kce fight z zagrozeniami dla pl czyli rodakow Yyyyy czasem mi odbija :P oo wlasnie na test serverach :P:P :D:D:D

Jestem nawet normalny :P:P:P

Arathorn 04-11-2005 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fannet
A trzeba mniec PACC'a zeby wejsc na test serv?

I czy jak mnie zabija to juz nie moge wejsc na testa czy moge?

Teoretycznie nie trzeba, ale praktycznie bez pacca to ci się nei uda wbić x)

Magin Gewu 04-11-2005 21:27

Prosze powiedzcie mi jak sie dostać na ten server?? Bardzo chce sie tam dostać :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: i pomuc niekturym ludziom zejsc z tego świata :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Magik van Kamikadze 04-11-2005 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arathorn
Teoretycznie nie trzeba, ale praktycznie bez pacca to ci się nei uda wbić x)

ale zawsze moze mu sie udac:P :berserk: hooligani rzadza

Thimburd 04-11-2005 21:30

No, ciekawe :) Miło ze strony CipSoftu. Szykuje się masowe puszczanie ue w tłum xd

Hunterr 04-11-2005 21:32

xd

Cachero szykuj sie XD . o uhj przeciez mi sie wczoraj pacc skonczyl XDDDD n to sobie poczekam xd . Dobra kiedy ten test on ?xd

Legogolas 04-11-2005 21:32

Jako, że full n0bków pyta o TestServa, to odpowiem :p :
test server to serwer, na który ludzie się wbijają, aby wypróbować jeszcze przed updatem nowe tereny. Po śmierci (niezależnie kto nas zabije - potwór, czy człowiek) nic nie tracimy. Ani expa, ani skilli, ani Mlvl, ani itemków. Oczywiście w ten dzień na testserva wbijają się masy osób, więc wiadomo, że pewie trzeba będzie czekać na swoją kolej. Dlatego ludzie kupują PACC i nie stoją w kolejce. Potem grają tam ile chcą i nic się nie zapisuje. Można się wyżyć.

PAMIĘTAJ, ŻE PO ZAKUPIE PACC NA TIBIA.PL NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ CZEKAĆ W TYSIĄCOSOBOWYCH KOLEJKACH NA WEJŚCIE I NIE BĘDZIESZ GRAĆ JAKO OSTATNI, PODCZAS STRASZNYCH LAGÓW! PO ZAKUPIE PACC NA TEJ STRONIE (NA TIBIA.COM RÓWNIEŻ, ALE TU JEST TANIEJ I BARDZIEJ SIĘ OPŁACA) BĘDZIESZ PIERWSZY I JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ODKRYJESZ TEST SERVER JUŻ NA POCZĄTKU! WIĘC KUP PACC! WEJŚCIE NA TEST SERVER SIĘ ZBLIŻA! CZCESZ STAĆ W KOLEJKACH?

Monte 04-11-2005 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legogolas
Jako, że full n0bków pyta o TestServa, to odpowiem :p :
test server to serwer, na który ludzie się wbijają, aby wypróbować jeszcze przed updatem nowe tereny. Po śmierci (niezależnie kto nas zabije - potwór, czy człowiek) nic nie tracimy. Ani expa, ani skilli, ani Mlvl, ani itemków. Oczywiście w ten dzień na testserva wbijają się masy osób, więc wiadomo, że pewie trzeba będzie czekać na swoją kolej. Dlatego ludzie kupują PACC i nie stoją w kolejce. Potem grają tam ile chcą i nic się nie zapisuje. Można się wyżyć.

PAMIĘTAJ, ŻE PO ZAKUPIE PACC NA TIBIA.PL NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ CZEKAĆ W TYSIĄCOSOBOWYCH KOLEJKACH NA WEJŚCIE I NIE BĘDZIESZ GRAĆ JAKO OSTATNI, PODCZAS STRASZNYCH LAGÓW! PO ZAKUPIE PACC NA TEJ STRONIE (NA TIBIA.COM RÓWNIEŻ, ALE TU JEST TANIEJ I BARDZIEJ SIĘ OPŁACA) BĘDZIESZ PIERWSZY I JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ODKRYJESZ TEST SERVER JUŻ NA POCZĄTKU! WIĘC KUP PACC! WEJŚCIE NA TEST SERVER SIĘ ZBLIŻA! CZCESZ STAĆ W KOLEJKACH?

Może jednak pomyślisz o tym, że stan postaci (czyli także to czy jest facc czy pacc) będzie brany pod uwagę z przed kilku dni? -.- Tak to bym już jutro go tu kupił -.-

Arcania Tastiel 04-11-2005 21:38

Nie jestem jeszcze zbyt obeznana i chciałabym sie zapytać o co chodzi z test serwem? Cóż to za serwer? Czy ktos byłby taki łąskawy i by mi powiedział? ;)

EDIT:
Juz wszystko wiem, wyprzedziło mnie parę postów.

Pan Walek 04-11-2005 21:40

Racja

Taki przyklad jesli stan postaci bedzie brany z wczoraj a miales w dp 122 bp uh a dzisiaj juz nie masz to na ts bedziesz mial :D olsnienie czyli miales pacca wczoraj a dzis nie masz to i tak bedzie PRZYKLAD :D :baby:

DaniaStone 04-11-2005 21:42

1 glupie pytanie
Jak można bedzie wejsc na tego test serva?? Prosze o szybką odpowiedź
:baby: :baby: :baby:

besn 04-11-2005 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
@ gracze z non pvp
przynajmniej 70% z was nie wyjdzie dalej niz pare sqm za depo, radze sie nie napalac na testa : P

zaklad?;-)

atka 04-11-2005 21:48

To sie porozliczamy panowie i panie:]
30 bp uhow wdepo.]
i 150 k:]Bedzie sie dzialo :evul:

Velo 04-11-2005 21:48

Tak jak na ots.Options neetwork zaznaczasz test server login.

DaniaStone 04-11-2005 21:50

Thx Velo !!!

atka 04-11-2005 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez besn
zaklad?;-)

Przegrales zaklad,posune sie nawet do stwierdzenia 80 %Na szczescie bedzie mozna sie pobawic ze swoimi 0d 80 lvl wzwyz.] :evul:

Chmielok 04-11-2005 21:51

Fajnie !

Juz sie niemoge doczekac.
Chetnie bym znalazl np.Darth Ryba albo jakiegos kolesia z non-pvp i bysmy razem pekowali.
Odpowiedzi :

Mam pytanko czy to znaczy że będzie update ??? i nowe tereny do zwiedzania i czy pacc ma pierwszeństwo na test server ??????

Bedzie wszystko to co z nowego update.Tak, PACC bedzie mial piewszenstwo w kolejce.

Ale to ten test server będzie przed jakimś updatem czy tak dla zabawy????

Bedzie przed updatem i bedzie on zawieral to co ten update ma wnosic do gry.

a co to jest wolgule ten test serwer?? i co tam sie robi i czy zmiany sie zapisuja

To jest test przyszlego update.Zmiany sie nie zapisuja.

A ponadto :

Na test server bedzie mogla sie zalogowac kazda postac i nie bedzie on dzielony na swiaty tylko bedzie on jeden dla wszystkich.

Czemu non-pvp maja nie wchodzic na test serv?
Jestem pewien, ze jak zawiazemy jakas koalicje i ta koalicja nie bedzie siebie nawzjaem zabijac i bedzie chodzic razem to bedziemy niepokonani.

Kto jest za koalicja niech postawi w swoim poscie to :
|
- Poland -
|

A ten kto chce do niej wstapic niech postawi to (nie musi on byc ze swiata non-pvp) :
||
-- CHCĘ --
||

Nie przestraszcie sie jezeli bedziecie ++++ w kolejce, wystarczy poczekac (dosyc dlugo).

Ale trafilem wlasnie mialem sobie zamowic PACC :cup: .

@UP
Kiedys to bylo na forum poszukaj.
Jak nie znajdziesz to wyslij pw to ja ci dam ilustrowana instrukcje.

Philipeck 04-11-2005 21:52

czym się tak podniecacie ?
( i`m n00b)

srx, już wszystko wiem

Rybzor 04-11-2005 21:54

A to niespodzianka :D

Evil Maul 04-11-2005 21:56

Yeah ! We wakacje se nie pogralem na Tescie to se teraz pogram :D

Jestem tylko ciekaw jaki to Tescik czy ten z Summer Update 2005 czy moze juz Christmas Update 2005 8o wtedy bym sie zdziwil na cipsoft swieta za 1,5 miecha a oni testa juz robia :p . Ciekawie kiedy otworza Test Serva xD bo niemam zamiaru czekac na niego do grudnia X(

Fresak 04-11-2005 22:15

To kiedy bedzie

kiedy bedzie wreszcie ten test ??

Chmielok 04-11-2005 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fresak
kiedy bedzie wreszcie ten test ??

Raczej bedzie to dopiero wiadome na poczatku grudnia.

Rowniez zachecam do umieszczania w swoich postach tego

|
- Poland -
|

i tego

||
-- CHCĘ --
||

Bylo wyzej opisane co to znaczy.

Taka Tuca 04-11-2005 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legogolas

reklama? :)
Kupilbym pacca ale wole wydawac kase na inne rzeczy, moim zdaniem wydanie kasy w rl na tibie to marnotrawstwo :confused:

@topic: ja tam olewam- bedzie update, beda nowe tereny, pewnie jeszcze nieraz na nich dedne, albo te tereny beda dla paccow -.-. Tak wiec radzilbym sie nie podniecac :D

Darth Sumo 04-11-2005 22:37

Ja wejde noob charem.

Thomas'Dark 04-11-2005 22:40

Taa, jasne, wszyscy wbijecie ;)

Alora 04-11-2005 22:53

Test

YUPI TEST ZA*******E BR I SWE OC SIE MĄDRUJA HEHE
Btw. Kiedy to bedzie i czy bda jakies nowe tereny tam hehe a i UE przed DEPO to normalka a ja i tak pojde an trole w carlin xDDDDDDDDDDDDDDDD

Ka'cus 04-11-2005 22:58

Uga Buga xD

Nom fajnie Fajnie PVP bendzie :P i bundzie tragedia dla n00bów :P i itemy wszendzie bendom lelzly :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56.