![]() |
Cytuj:
Ciekawe jest to po co ten Test...Cipy raczej nie robią tylko 4fun bo to strasznie obciąża servy...może coś szykują :D |
Yeah. Wreszcie bedzie mozna wejsc i sie troche wyzyc na tych wszystkich noobach. A tak btw to roz*******cie tam bubble i cachero :P
|
thx za odpowiedz :]
|
Bubble and Cachero OWNED plz
Cytuj:
Sorki za drugi post ale tak mi sie kliknelo :/ |
A JA WIEM CO BEDZIE OTWARTE!!! TO ZAGRODZONE MIEJSCE NA TIQANDZIE!!! Mam nadzieje ze to bedzie wioska gnolli ;]
|
Ciekawe czy bede mogl wejsc na strefe dla PACC :P mam FACC ale :)
PS. Mogl by ktos stowrzyć mini poradnik o Test serv tzn. jak dostac i co mozna zobaczyc kiedy dostepne ... EDIT: Jak to mozliwe że w posta wkleiło mi się coś czego kompletnie nie chciałem ;/ |
heh
hehe no poprostu odwdzieczyli sie za te seria lagow kickow i modernizacji serverow
no to teraz mamy zabawe :P |
Fajnie ze bedzie test server. Szkoda jednak ze nie ma wyznaczonej daty kiedy bedzie mozna publicznie na niego wejsc.
Pozdro B) |
Ten test server to odpowiedź CipSoftu na coraz bardziej rozprzestrzeniające się OTSy, w których ludzi mogli się mordować tymi ludzikami bez obaw straty etc.
Troche jestem zły na nich, bo już dawno mam po PACCu, a oni dopiero teraz dają test serva. Ale cuż kilka osób się ubije. Śmieszą mnie wypowiedzi non-pvp, którzy są aż tak napaleni na ten test server, że aż strach. Dajcie nam Nemtora, Masa~, Bubla etc. Ż-A-L |
haaa rozwale kumpli ze szkoly :-)
|
Mam pytanko czy to znaczy że będzie update ??? i nowe tereny do zwiedzania i czy pacc ma pierwszeństwo na test server ??????
|
Ale to ten test server będzie przed jakimś updatem czy tak dla zabawy????
|
o0
a co to jest wolgule ten test serwer?? i co tam sie robi i czy zmiany sie zapisuja
|
Yyyyy
Yyyyy a jak bedzie cos na Br to ja kce fight z zagrozeniami dla pl czyli rodakow Yyyyy czasem mi odbija :P oo wlasnie na test serverach :P:P :D:D:D
Jestem nawet normalny :P:P:P |
Cytuj:
|
Prosze powiedzcie mi jak sie dostać na ten server?? Bardzo chce sie tam dostać :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: i pomuc niekturym ludziom zejsc z tego świata :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
|
No, ciekawe :) Miło ze strony CipSoftu. Szykuje się masowe puszczanie ue w tłum xd
|
xd
Cachero szykuj sie XD . o uhj przeciez mi sie wczoraj pacc skonczyl XDDDD n to sobie poczekam xd . Dobra kiedy ten test on ?xd
|
Jako, że full n0bków pyta o TestServa, to odpowiem :p :
test server to serwer, na który ludzie się wbijają, aby wypróbować jeszcze przed updatem nowe tereny. Po śmierci (niezależnie kto nas zabije - potwór, czy człowiek) nic nie tracimy. Ani expa, ani skilli, ani Mlvl, ani itemków. Oczywiście w ten dzień na testserva wbijają się masy osób, więc wiadomo, że pewie trzeba będzie czekać na swoją kolej. Dlatego ludzie kupują PACC i nie stoją w kolejce. Potem grają tam ile chcą i nic się nie zapisuje. Można się wyżyć. PAMIĘTAJ, ŻE PO ZAKUPIE PACC NA TIBIA.PL NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ CZEKAĆ W TYSIĄCOSOBOWYCH KOLEJKACH NA WEJŚCIE I NIE BĘDZIESZ GRAĆ JAKO OSTATNI, PODCZAS STRASZNYCH LAGÓW! PO ZAKUPIE PACC NA TEJ STRONIE (NA TIBIA.COM RÓWNIEŻ, ALE TU JEST TANIEJ I BARDZIEJ SIĘ OPŁACA) BĘDZIESZ PIERWSZY I JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ODKRYJESZ TEST SERVER JUŻ NA POCZĄTKU! WIĘC KUP PACC! WEJŚCIE NA TEST SERVER SIĘ ZBLIŻA! CZCESZ STAĆ W KOLEJKACH? |
Cytuj:
|
Nie jestem jeszcze zbyt obeznana i chciałabym sie zapytać o co chodzi z test serwem? Cóż to za serwer? Czy ktos byłby taki łąskawy i by mi powiedział? ;)
EDIT: Juz wszystko wiem, wyprzedziło mnie parę postów. |
Racja
Taki przyklad jesli stan postaci bedzie brany z wczoraj a miales w dp 122 bp uh a dzisiaj juz nie masz to na ts bedziesz mial :D olsnienie czyli miales pacca wczoraj a dzis nie masz to i tak bedzie PRZYKLAD :D :baby:
|
1 glupie pytanie
Jak można bedzie wejsc na tego test serva?? Prosze o szybką odpowiedź :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
|
To sie porozliczamy panowie i panie:]
30 bp uhow wdepo.] i 150 k:]Bedzie sie dzialo :evul: |
Tak jak na ots.Options neetwork zaznaczasz test server login.
|
Thx Velo !!!
|
Cytuj:
|
Fajnie !
Juz sie niemoge doczekac.
Chetnie bym znalazl np.Darth Ryba albo jakiegos kolesia z non-pvp i bysmy razem pekowali. Odpowiedzi : Mam pytanko czy to znaczy że będzie update ??? i nowe tereny do zwiedzania i czy pacc ma pierwszeństwo na test server ?????? Bedzie wszystko to co z nowego update.Tak, PACC bedzie mial piewszenstwo w kolejce. Ale to ten test server będzie przed jakimś updatem czy tak dla zabawy???? Bedzie przed updatem i bedzie on zawieral to co ten update ma wnosic do gry. a co to jest wolgule ten test serwer?? i co tam sie robi i czy zmiany sie zapisuja To jest test przyszlego update.Zmiany sie nie zapisuja. A ponadto : Na test server bedzie mogla sie zalogowac kazda postac i nie bedzie on dzielony na swiaty tylko bedzie on jeden dla wszystkich. Czemu non-pvp maja nie wchodzic na test serv? Jestem pewien, ze jak zawiazemy jakas koalicje i ta koalicja nie bedzie siebie nawzjaem zabijac i bedzie chodzic razem to bedziemy niepokonani. Kto jest za koalicja niech postawi w swoim poscie to : | - Poland - | A ten kto chce do niej wstapic niech postawi to (nie musi on byc ze swiata non-pvp) : || -- CHCĘ -- || Nie przestraszcie sie jezeli bedziecie ++++ w kolejce, wystarczy poczekac (dosyc dlugo). Ale trafilem wlasnie mialem sobie zamowic PACC :cup: . @UP Kiedys to bylo na forum poszukaj. Jak nie znajdziesz to wyslij pw to ja ci dam ilustrowana instrukcje. |
czym się tak podniecacie ?
( i`m n00b) srx, już wszystko wiem |
A to niespodzianka :D
|
Yeah ! We wakacje se nie pogralem na Tescie to se teraz pogram :D
Jestem tylko ciekaw jaki to Tescik czy ten z Summer Update 2005 czy moze juz Christmas Update 2005 8o wtedy bym sie zdziwil na cipsoft swieta za 1,5 miecha a oni testa juz robia :p . Ciekawie kiedy otworza Test Serva xD bo niemam zamiaru czekac na niego do grudnia X( |
To kiedy bedzie
kiedy bedzie wreszcie ten test ??
|
Cytuj:
Rowniez zachecam do umieszczania w swoich postach tego | - Poland - | i tego || -- CHCĘ -- || Bylo wyzej opisane co to znaczy. |
Cytuj:
Kupilbym pacca ale wole wydawac kase na inne rzeczy, moim zdaniem wydanie kasy w rl na tibie to marnotrawstwo :confused: @topic: ja tam olewam- bedzie update, beda nowe tereny, pewnie jeszcze nieraz na nich dedne, albo te tereny beda dla paccow -.-. Tak wiec radzilbym sie nie podniecac :D |
Ja wejde noob charem.
|
Taa, jasne, wszyscy wbijecie ;)
|
Test
YUPI TEST ZA*******E BR I SWE OC SIE MĄDRUJA HEHE
Btw. Kiedy to bedzie i czy bda jakies nowe tereny tam hehe a i UE przed DEPO to normalka a ja i tak pojde an trole w carlin xDDDDDDDDDDDDDDDD |
Uga Buga xD
Nom fajnie Fajnie PVP bendzie :P i bundzie tragedia dla n00bów :P i itemy wszendzie bendom lelzly :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |