![]() |
Cytuj:
|
lpr idiota oczywiscie musial zdradzic loota... cale szczescie ja rzeczytalem komentarze po obejrzeniu filmiku... ale moga byc osoby co najpierw czytaja... ja bym takich noobow od razu banowal...
a co do loota to gosc ma niezle... mysle ze szanse na lootniecie tego z orsha~ sa mniej wiecej takie jak mpa z demonka a o taki mass hunt na orsha~ ciezko wiec niewiele osob takie cacko zdobedzie... gz gz gz... chociaz ja na miejscu tego kolesia filmik bym zachowal dla siebie i najblizszych kumpli a loota nie mowil skad mam ;p ludzie by pewnie questu szukali ;p |
Omg!!!(........................................... ...........................)taki Loot^^! :) :) :) :)
|
niech ktos da screena z tym lootem albo powie jaki jest loot bo nie moge ogladac filmow nie wiem jak :(
|
Widzialem chetnych na ssy , nie wiem , mozliwe ze sa juz w dziale screeny , ale umieszcze je tez tutaj.
http://img489.imageshack.us/img489/4629/uo06682gh.jpg I 2 odslony Lootu (Body i Bag) http://img489.imageshack.us/img489/835/uo06696of.jpg http://img489.imageshack.us/img489/5057/uo06703vl.jpg |
Cytuj:
|
...
to skandal jak tak dalej bedzie to za 2-3 lata beda dostrepne all rary i beda takie jak sov -.-
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. film extra, loot extra, pozdor dla blokera :) :cup: :cup: :cup: @Exodus o tym to nie wiedzialem... :) |
o kur.wa coza loot!
|
Cytuj:
|
Gratz dla tego pana na Elysii. Takiego loota nie widzi sie zbyt czesto :)
Jeszcze raz gratz! :D |
Omg... Szczeka mi opadla :o
|
Lols Jestem ciekawy co sobie pomyslal bloker jak ujzal Th w bagu. Ja bym chbya tam sie posikal ze szczescia :P
|
Ja chcę coś powiedzieć offtopic, chodzi mi o kilka postów wcześniej... Mówicie że jak tak dalej będzie to każdy będzie mieć przedmiot marzeń? Nie zapominajcie że za kilka lat będą kolejne nowe potwory i kolejne przedmioty... kto wie czy nie 5x lepsze od naszych dzisiejszych "Przedmiotów Marzeń" :D
|
Hah, najlepsze było to, jak się na biedaczka rzucili wszyscy ;)
Niceee loot :) Oby tak dalej ;) |
Aż chce sie blokowac to gowno! :) Niewiarygodne TH! Ciekawe co jeszcze on wywala :D
bebi! |
O cholera, szkoda ze nie wiadomo co z tamtego orshiego polecialo
|
Świetny loot ;)
Ja bym dał to na główny news na tibia.pl bo jednak to za***iste osiągnięcie |
Omfg!!!!!
CO ZA LOOT!!!! ALE FARCIAZ ;] GZ DLA TEGO PANA (ale orsh..hity dostawal)
|
Serdeczne i wielkie GZ tla pana blokera... thundi hami nei do pogardzenia - lol
|
pwnd ! wypas !!!! niespodziewałem się
|
locik wypas poprostu zazdroszcze mu ;d
|
Graaaaatz loota, jestes jednym z niewielu, ale teraz tibia sie fajna stanie B)
A oto ja : Profesja:knight:miecz: level:11 :baby: skille:34/32 B) magic level:1 X( Server:Azura |
Wow
ehehhe spoko tylko pozazdroscic gratulacje chlopaki :) niezly loot
pozdrawiam:) |
Cytuj:
Zaspokoje twoją niepewność :p Na danubii też się udało ;) |
****a
Cytuj:
|
Cytuj:
jak zabili Orsha~ to zblizylem leb maksymalnie do ekranu a jak otworzyl baga to spadlem z krzesla na kolana!! jeszczemnie oczy bola od tego wpatrywania sie w TH:P WIELKIE GRATZ!!!! |
Ja już nie gram, ale cały czas (keidy grałem) to na elysi. Brawo Elahrion!! Wreszcie nasz świat sie czymś wykazał! Dalitas Drayner -- jakby podwałował :PP Dużo zaufania mają do siebie. GZ GZ GZ GZ GZ
|
nie no ziom big gratzz dla blokera..
|
gz dla tego pana teraz powinni pokazac filmy blokerow z innych bosow demonow jaki byl lot tu byl niezy czekamz an na valorui bedzie oshbal :D
|
Dagenoth
Własnie zaraportowalem twój post |
Cytuj:
|
Kill it all
Z tego co wiem to padly 3 - Titania, Elysea i gdzieś jeszcze (nie Nova) jak na Novej też to gz dla Nova'iczyków :D.
Nie mówił bym tego ale jak już zostało powiedziane to też napisze - gz TH, z tego co wiem wypadł już GA... nikt więcej nic nie ujawnił a o GA gdzieś tu na forum przeczytałem... Jestem FACCem więc sam nie zapoluję na Orsha jak sie na Shiverze pojawi ale życze wszystkim PACCom powodzenia w huntach i wypaśnych lootow (moze GB? albo DSL?) Go and kill all Orshs. |
dostep do domku jego ma Atish :) - czyli Ezrael z Inferny ;p
|
Cytuj:
zanm orshaa bedize na kazdym swiecie to ... po 2 moze 180 moze na kombo nie pada ale po 2 "turach" go nie ma |
No bawka zajefajny loocik.
No i gratz dla blokera. |
Po prostu cudny lot ! Wreszcie są możliwości żeby zrobyć takie rare itemy :D
|
Wszyscy gratulują blokerowi to i ja pogratuluję, ale bez uherów wiele by pewnie nie zdziałał :P Gz lootu bo TH nie wszyscy mogą się poszczycić ;) Mam nadzieję że kiedyś w takim hunciku będę brał udział na Xancie :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |