Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Silk Road online (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55151)

Ema Toma 09-11-2005 19:47

No stracilem stara postac ;-( Ale co tam...
Tera gram od nowa i robie ice+bow ^^
Już niedługo dzięki mnie bedziecie sie bac przewozic swoje karawany ^^

Aeglos Tribunal 09-11-2005 20:30

Skoro postacie będą usuwane to wg. mnie nie opłaca się grać narazie , ale jednak można pograć , ponieważ będzie można się przywyczaić oraz później poexpić w najlepszym miejscu ;)

Radek 666 09-11-2005 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos Tribunal
Skoro postacie będą usuwane to wg. mnie nie opłaca się grać narazie , ale jednak można pograć , ponieważ będzie można się przywyczaić oraz później poexpić w najlepszym miejscu ;)

Eeee, nie czytałeś chyba newsa. Postacie były tylko RAZ usunięte. Bo zmienili z wersji Alfa na wersje Beta. ^^
Gdyby mieli usuwać co np. około 3 miesięcy, mało osób by w to grało.

Aeglos Tribunal 09-11-2005 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek 666
Eeee, nie czytałeś chyba newsa. Postacie były tylko RAZ usunięte. Bo zmienili z wersji Alfa na wersje Beta. ^^
Gdyby mieli usuwać co np. około 3 miesięcy, mało osób by w to grało.

Aha więc dzięki za wytłumaczenie ;) teraz będe wiedział. Jeśli dużo ludzi z forum będzie grało to można zrobić Guild'ie co Wy na to ? ;P

kierki11 10-11-2005 07:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
"Cannot connect due to server traffic"

Czyli że co, że moja wina czy jak? No niby server normalnie jest, tylko przy naciśnięciu "Connect" jest ten błąd włąśnie...

O so hozi?

Mi to samo wyskakuje,radek 666 o co biega?
Napiszcie czy wy mozecie w to grac,jezeli tak to jak to zrobiliscie(krok po kroku).Pozatym jest tylko jeden serv-Xian i ciagle ma status Overbuded.
Jak zrobic tam postac???
Jakie sa tam servery oprocz xiana?
POZDRO!

Aeglos Tribunal 10-11-2005 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kierki11
Mi to samo wyskakuje,radek 666 o co biega?
Napiszcie czy wy mozecie w to grac,jezeli tak to jak to zrobiliscie(krok po kroku).Pozatym jest tylko jeden serv-Xian i ciagle ma status Overbuded.
Jak zrobic tam postac???
Jakie sa tam servery oprocz xiana?
POZDRO!

Postać się zakłada jak już się podłączysz do Servera ;>. A dostać się raczej nikt nie może bo pewnie jest przeciążony ;> albo coś poprawiają ;P

Radek 666 10-11-2005 13:40

A chodzi o to, że nie można połączyć się serwerem, bo jest na nim za dużo ruch (za dużo osób).

kierki11 10-11-2005 14:44

Cytuj:

A chodzi o to, że nie można połączyć się serwerem, bo jest na nim za dużo ruch (za dużo osób).

Thx.Przed szkola dzis zrobilem 3 kroki i musialem wylanczac,mam nadzieje ze szybko powstana nowe servy :p
POZDRO!

Ema Toma 10-11-2005 16:21

Nowe servy beda w nowym tygodniu :-P Ja tam sie dostaje zawsze po 5~min probowania. W tej chwili mam 16 lev ^^ A te lagi juz powoli wqrwiaja :-P

P0PI 10-11-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ema Toma
Nowe servy beda w nowym tygodniu :-P Ja tam sie dostaje zawsze po 5~min probowania. W tej chwili mam 16 lev ^^ A te lagi juz powoli wqrwiaja :-P

nom lagi denerwuja serw bedzie w tym tygodniu na 99%( glowy sobie nie utne) to beda mniejsze lagi niech nooby i huntezy ida na 2gi serw :D
a tradezy i zlodzieje na 1 :D
juz 18 lvl mam wiec KARAWANY UWAZAC NA KRZAKI :D
ofc jak bede mial 20 lvl hyhy

Aeglos Tribunal 10-11-2005 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0PI
nom lagi denerwuja serw bedzie w tym tygodniu na 99%( glowy sobie nie utne) to beda mniejsze lagi niech nooby i huntezy ida na 2gi serw :D
a tradezy i zlodzieje na 1 :D
juz 18 lvl mam wiec KARAWANY UWAZAC NA KRZAKI :D
ofc jak bede mial 20 lvl hyhy

POPI robisz Thiefa ta ? :> to ja też zrobię ale Fire Mage ;> zobaczę jak się będzie grać;D lecę próbować się zalogować ;)

Skenone 10-11-2005 21:07

Ok... Sciagam gre--)instaluje --)wyskakuje okno startowe--) wciskam start --)
jakas mini pokazowka --) wybieram serv --) wpisuje pasy i id --) cannot connect due to server trafic( tak z 3 razy) --) okienko wyskakuje (disconected to the server --) teraz juz nic nie da sie kliknac prucz confirm --) wsiskam confirm i mnie wywala z gry. I tak za kazdym razem a juz z 30 minut sie dobijam.
:confused: To jest tylko wtedy jak jest przeciazenie? :confused:

P0PI 11-11-2005 00:43

Cytuj:

POPI robisz Thiefa ta ? :> to ja też zrobię ale Fire Mage ;> zobaczę jak się będzie grać;D lecę próbować się zalogować ;)

hehe nom robie juz mam 19 lvl i 30% ale serw padl cos i grac niemoge ( 1:40)
ale jak robisz thiefa to nierob w ogien!!!!!

blysakwice najlepsze poniewaz masz szybszie beganie a ja jescze dalem w lod na ten skill na 12 lvl gdzie zamrazm ziomki w 100% szansie :D ogulnie jazda jest :) i w luki ofc :D

3m sie

Racon 11-11-2005 07:40

POPI ja gral;em do 3 rano i zrobilem 10 lvl od wczoraj do dzis (wczoraj kuzyn mi RAM pozyczyl)
P.S Widzialem cie w miescie ale juz sie wylogowales :(

Aeglos Tribunal 11-11-2005 08:38

ehh Kurde ja nie mogę się podłączyć =\\\\ eh to ja nie robię maga bo mi się nie chce z łuków korzystać :PPPPP zrobię woja ;P a teraz reinstaluję SR może to coś pomoże ;>

Edit:

Jakieś 2 min temu padł server i stronka ciekawe co się dzieje bo udało mi się lognąć , a teraz lipa =\ ale zrobiłem 2 LVLe ;P

Ojczul1 11-11-2005 09:33

Up
Qrwa a ja dopiero sciągnałem i chcialem pograc:(

Radek 666 11-11-2005 09:35

Dobra, ja zacząłem wczoraj grać po resecie (dopiero) bo musiałem ściągać od nowa bo mi się pliki uszkodziły i ani gra nie chciała działać ani z instalki się nie chciało zainstalować od nowa. Ale wczoraj zrobiłem postać. Ma nick MadakupaPL, narazie ma 9 lvl (sux :P), wali ze spearów i błyskawic. Będzie thiefem. Hehehe, niech się wszyscy traderzy strzegą bo niedługo nadejdzie fala thiefów. Moc jest z nami :).

Ema Toma 11-11-2005 10:00

No cos serv padl :S Ale jak bedzie to juz jazda bo brakuje tylko 20% do thiefa ^^ Mam nadzieje, ze sie troche pospiesza..

Aeglos Tribunal 11-11-2005 11:38

Dalej nie ma serva ciekawe co oni robią , a może net im siadł ? albo coś? bo powinni podać przyczynę ale nawet stronka nieiada oby się kolesiowi komp nie spalił bo to szok będzie !!!!!! ja chcem pograć już ;D

Radek 666 11-11-2005 11:52

Cytuj:

Dalej nie ma serva ciekawe co oni robią , a może net im siadł ? albo coś? bo powinni podać przyczynę ale nawet stronka nieiada oby się kolesiowi komp nie spalił bo to szok będzie !!!!!! ja chcem pograć już ;D

A może nowy serwer dodają? :)

Racon 11-11-2005 11:55

Poprawiaja cos z gildia ...

Aeglos Tribunal 11-11-2005 12:02

Cytuj:

A może nowy serwer dodają? :)

nie wiem nie wiem , ale stronka już działa , a client dalej nie =\ wyskakuje mi jakiś bład :SSS

Ojczul1 11-11-2005 12:04

Sryy za double post do kasacji.

Ojczul1 11-11-2005 12:05

W grze nick Ojczul zostane magiem lighting dacie cos za free na start
jak serv bedzie działać?

Aeglos Tribunal 11-11-2005 12:07

ehhh już nawet stronka nie działa =\\\\\\\ niech już włączą bo chcem pograć! >.<

Apticer's 11-11-2005 12:20

Hmm, a ja się próbuje lognąć od 4 dni i zawsze do tej pory że za duży ruch na servie a teraz że server nie działa... No ja podziękuje z taką grę co nawet się lognąć nie moge X( X(

Racon 11-11-2005 12:39

Gra dziala.Tylko servera niema Xd

P0PI 11-11-2005 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apticer's
Hmm, a ja się próbuje lognąć od 4 dni i zawsze do tej pory że za duży ruch na servie a teraz że server nie działa... No ja podziękuje z taką grę co nawet się lognąć nie moge X( X(

trzeba byc wytrywalym :P ja sie loguje nawet ponad 30 minut ale jak sie upre to dziala

Wlazic dziala juz!!!!

Apticer's 11-11-2005 13:09

Aha, jak miło. Pograłem 20 minut, zrobiłem 3 lvl, poszłem pozwiedzać miasto iii... się trapłem. Tj. wlazłem w niewidzialną ściane i się ruszyć nie moge. BTW. tak samo trapnęło się tam z 5 osób. X( X( X( X(

Thimburd 11-11-2005 13:24

Grałem w tą grę wcześniej. Jest to gra "na miesiąc". Coś w stylu R.O.S.E. czy Lineage. We wszystkie gry na tym samym engine graficznym grałem stosunkowo krótko. Poprostu po pewnym czasie, robi się to monotonne i nudne. Najpierw zachwyt, potem dobra zabawa, potem zmęczenie i koniec. Oczywiście innym osobom może się gra podobać, ale ja niestety nie trawie tych gier...

Ojczul1 11-11-2005 16:06

Czy wy też macie takie problemy z wesjciem i ciagle disconected przy logowaniu?

Fivapo 11-11-2005 17:22

yhy mam to samo .Ztego co sie dowiedzalem czynne bedzie za 3-4 dni chyba niejestem pewien?Majom dodac nowe servery .Jeslisie myle prosze mnie poprawidz

Aeglos Tribunal 11-11-2005 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fivapo
yhy mam to samo .Ztego co sie dowiedzalem czynne bedzie za 3-4 dni chyba niejestem pewien?Majom dodac nowe servery .Jeslisie myle prosze mnie poprawidz

Server działa , ale ciężko jest się wbić ;PPPP btw. mam 8 LVL gdzie teraz expić szybko ? ;D krozystam z Long Blade'ów i Lighting ;) , a staty dodaję w str. (tzn. to , gdzie dodaje się HP) :P

P0PI 11-11-2005 22:31

Cytuj:

Server działa , ale ciężko jest się wbić ;PPPP btw. mam 8 LVL gdzie teraz expić szybko ? ;D krozystam z Long Blade'ów i Lighting ;) , a staty dodaję w str. (tzn. to , gdzie dodaje się HP) :P

hmm no to tak jezeli niechcesz isc z questami to radzil bym tak do 13 lvl-a na water ghost od 12-13 do 16 lvl-a na stone ghost najlepiej isc pos chodach na max do gory a od 16 do 19 w strond hold na bandit archer najelpiej na srodkowe wiezy po bokach mass archerow nienadazasz zabijac :)

potem tygryski albo to co chcesz ( przynbajmniej ja tak expilem )

Ojczul1 11-11-2005 22:47

Czy jak prubujecie sie zalogowac to co chwile macie disconected to the server? u wyalcza wam gre?
Przy prubie logowania

Apticer's 12-11-2005 06:46

Tak, a mógłby mi ktoś pomóc? Trapnąłem się i nie wiem jak wyleść więc tą postać już *******e. Ale jak broń najbardziej się opłaca dla kogoś kto ma zamiar zalić z bliska? Sword (+inwestycja w tarcze później), blade czy to takie długo na podobieństwo włuczni ^^?

Baron Kaldrick 12-11-2005 07:38

To zależy, czy preferujesz olbrzymie dmg, czy szybki atak i w razie czego ucieczkę, osłaniając się tarczą.
Jeśli to pierwsze, to możesz zrobić tak jak ja. Big swords (glavie) + fire. Na 11 lvlu walę dmg po ~240 critem.

Fivapo 12-11-2005 07:44

Ludzie jak wy sie logujecie musicie miec niezle szczescie ja jak prubuje to mi pisze discconect i wylancz grE to jest PA .Ale coz poczekam az bedzie wiencej serverow(o ile bedzie wiencej) a tez mi sie wiezyc niechce ze codziennie jest przecionzony server .Z tego by wynikalo ze ludzie grajom 24/h.
A to chyba jest niemozliwe(chyba ) ze jedni sa maniacy i grajom duzo:P

Moze dajom wiencej serverow w ktrotce;]

Racon 12-11-2005 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fivapo
Ludzie jak wy sie logujecie musicie miec niezle szczescie ja jak prubuje to mi pisze discconect i wylancz grE to jest PA .Ale coz poczekam az bedzie wiencej serverow(o ile bedzie wiencej) a tez mi sie wiezyc niechce ze codziennie jest przecionzony server .Z tego by wynikalo ze ludzie grajom 24/h.
A to chyba jest niemozliwe(chyba ) ze jedni sa maniacy i grajom duzo:P

Moze dajom wiencej serverow w ktrotce;]

Możliwe ...
Uciekaja z lekcij zeby zagrac.

Apticer's 12-11-2005 08:22

HyHy, zbiłem się, zrobiłem nowego 'swordmana' i nabiłem w ~2 godziny 5 lvl ;]
Tylko mam dziwny problem... Niektórzy ludzie mają koniki... tylko ja tym koniką nie widze tylnich nóg! To wygląda tragicznie :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19.