Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Sweaty cyclops (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55299)

Auron 19-11-2005 07:28

Nic z tego

Ja się poddaje :( skoro mówicie ze qesta niema, po co jeszcze to przedłużać ...? :confused:

kołbaś 19-11-2005 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok
z ang cos koło 'kupka/miarka miedzi', wala sie tego troche tu i tam w tibi

musze cię zmartwić bo iron to żelazo a nie miedź więc to jest kupka/miarka żelaza

szymi 19-11-2005 17:18

najlepszy respawn piece of iron jest w kazo. w miejskiej kopalni respi sie tego 6 obok siebie. ale zeby uzbierac ten 1000 na WS to by trzeba troche tam posiedziec ( 1000:6= 167 dni, czyli pol roku codziennego logowania sie po resecie serva)

bogdan1990 19-11-2005 22:44

Skoro tak wielu z was mówi że tego questa już "NiMa" to może zrobilibyśmy jakiegoś posta do cipów żeby albo skasowali cyca albo żeby zrobili jakiegoś innego questa związanego z spoconym.... To tylko sugestia więc jak komuś się niepodoba to niech nieczyta tego co tu napisałem ;P

styku 20-11-2005 07:52

A mi się nudziło i pogadałem chwilke z Cycem:

Channel saved at Sun Nov 20 08:29:04 2005
08:23 Your last visit in Tibia: 20. Nov 2005 07:14:18 CET.
08:24 Jaale Kardo: hi
08:24 a sweaty cyclops: Hum Humm! Welcume lil' Jaale Kardo.
08:24 Jaale Kardo: lil
08:24 Jaale Kardo: steel
08:24 a sweaty cyclops: Manny kinds of. Like Mesh Kaha Rogh, Za'Kalortith, Uth'Byth, Uth'Morc, Uth'Amon, Uth'Maer, Uth'Doon, and Zatragil
08:24 Jaale Kardo: Mesh Raha Rogh
08:25 Jaale Kardo: Za'Kalortith
08:25 a sweaty cyclops: It's evil. Demon iron is. No good cyclops goes where you can find and need evil flame to melt.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Byth
08:25 a sweaty cyclops: Not good to make stuff off. Bad steel it is. But eating magic, so useful is.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Morc
08:25 a sweaty cyclops: Lil' ones it thieves' steel call sometimes. It's dark and making not much noise.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Amon
08:25 a sweaty cyclops: Brigthsteel is. Much art made with it. Sorcerers to lazy and afraid to enchant much.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Maer
08:25 a sweaty cyclops: Heartiron from heart of big old mountain, found very deep. Lil' lil ones fiercely defend. Not wanting to have it used for stuff but holy stuff.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Doon
08:25 a sweaty cyclops: It's high steel called. Only lil' lil' ones know how make.
08:26 Jaale Kardo: Zatragil
08:26 a sweaty cyclops: Most ancients use dream silver for different stuff. Now ancients most gone. Most not know about.
08:26 Jaale Kardo: Firesword
08:26 a sweaty cyclops: Do lil' one want to trade a fire sword?
08:26 Jaale Kardo: yes
08:26 a sweaty cyclops: You not have stuff me want for.
08:26 Jaale Kardo: serpent sword
08:26 a sweaty cyclops: Do lil' one want to trade a serpent sword?
08:26 Jaale Kardo: warlord sword
08:26 a sweaty cyclops: Do lil' one want to trade a warlord sword?
08:26 Jaale Kardo: giant sword
08:27 Jaale Kardo: golden sickle
08:27 Jaale Kardo: warhammer
08:27 Jaale Kardo: two-handed sword
08:27 Jaale Kardo: halberd
08:28 Jaale Kardo: double axe
08:28 Jaale Kardo: piece of iron
08:28 Jaale Kardo: job
08:28 a sweaty cyclops: I am smith.
08:28 Jaale Kardo: smith
08:28 a sweaty cyclops: Working steel is my profession.
08:28 Jaale Kardo: excalibug
08:28 a sweaty cyclops: Me wish I could make weapon like it.
08:28 Jaale Kardo: bye
08:29 a sweaty cyclops: Good bye lil' one.

Wygląda to tak jakby spocony był zwykłym tradeerem, wystarczy przynieść mu jedną z w.w stali, a on w zamian wykuje/da nam jakąś broń
Możliwe, że np. gdy chcemy otrzymać Serpent Sword (przyjmijmy że da go nam za pieces of iron) musimy dać Cycowi tyle piece of iron aby ich łączna waga była równa wadze Serpent Sworda

Ta rozmowa wykluczyła też, że Excalibug jest Warlord Swordem, ponieważ Cycy wykuć Warlord sworda potrafi, a Excalibuga nie...

@Troche off:
Zauważcie też, że jedna ze stali "śpiewa", a muzyka, jakby nie patrzeć może być związana z bazylem, bo byłą gdzieś taka tabliczka o muzyce chyba, no nie? Jak się upewnie to zedytuje.
Jest też możliwe że to jeden wielki quest. Dla przykładu:
Znajdujemy w jakimś quescie śpiewającą stal, idziemy do cyca, on nam coś z tego robi, później jakimś sposobem (rzecz jasna dzięki tej stali) dostajemy się do bazyla, ubijamy dziada zanosimy imperatorowi, ten z przykrością stwierdza, że zgubił klucz do skarbca, ale w zamian da nam jakiś rzadki rodzaj stali. Mykamy z tym do Cyca, a on nam coś z tego skuje.
Hehe, to oczywiście był przykład, bo możliwości jest na pewno dużo więcej.

Auron 20-11-2005 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez styku
A mi się nudziło i pogadałem chwilke z Cycem:

Channel saved at Sun Nov 20 08:29:04 2005
08:23 Your last visit in Tibia: 20. Nov 2005 07:14:18 CET.
08:24 Jaale Kardo: hi
08:24 a sweaty cyclops: Hum Humm! Welcume lil' Jaale Kardo.
08:24 Jaale Kardo: lil
08:24 Jaale Kardo: steel
08:24 a sweaty cyclops: Manny kinds of. Like Mesh Kaha Rogh, Za'Kalortith, Uth'Byth, Uth'Morc, Uth'Amon, Uth'Maer, Uth'Doon, and Zatragil
08:24 Jaale Kardo: Mesh Raha Rogh
08:25 Jaale Kardo: Za'Kalortith
08:25 a sweaty cyclops: It's evil. Demon iron is. No good cyclops goes where you can find and need evil flame to melt.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Byth
08:25 a sweaty cyclops: Not good to make stuff off. Bad steel it is. But eating magic, so useful is.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Morc
08:25 a sweaty cyclops: Lil' ones it thieves' steel call sometimes. It's dark and making not much noise.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Amon
08:25 a sweaty cyclops: Brigthsteel is. Much art made with it. Sorcerers to lazy and afraid to enchant much.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Maer
08:25 a sweaty cyclops: Heartiron from heart of big old mountain, found very deep. Lil' lil ones fiercely defend. Not wanting to have it used for stuff but holy stuff.
08:25 Jaale Kardo: Uth'Doon
08:25 a sweaty cyclops: It's high steel called. Only lil' lil' ones know how make.
08:26 Jaale Kardo: Zatragil
08:26 a sweaty cyclops: Most ancients use dream silver for different stuff. Now ancients most gone. Most not know about.
08:26 Jaale Kardo: Firesword
08:26 a sweaty cyclops: Do lil' one want to trade a fire sword?
08:26 Jaale Kardo: serpent sword
08:26 a sweaty cyclops: Do lil' one want to trade a serpent sword?
08:26 Jaale Kardo: giant sword
08:27 Jaale Kardo: golden sickle
08:27 Jaale Kardo: warhammer
08:27 Jaale Kardo: two-handed sword
08:27 Jaale Kardo: halberd
08:28 Jaale Kardo: double axe
08:28 Jaale Kardo: piece of iron
08:28 Jaale Kardo: job
08:28 a sweaty cyclops: I am smith.
08:28 Jaale Kardo: smith
08:28 a sweaty cyclops: Working steel is my profession.
08:28 Jaale Kardo: bye
08:29 a sweaty cyclops: Good bye lil' one.

Wygląda to tak jakby spocony był zwykłym tradeerem, wystarczy przynieść mu jedną z w.w stali, a on w zamian wykuje/da nam jakąś broń
Możliwe, że np. gdy chcemy otrzymać Serpent Sword (przyjmijmy że da go nam za pieces of iron) musimy dać Cycowi tyle piece of iron aby ich łączna waga była równa wadze Serpent Sworda

Ta rozmowa wykluczyła też, że Excalibug jest Warlord Swordem, ponieważ Cycy wykuć Warlord sworda potrafi, a Excalibuga nie...

@Troche off:
Zauważcie też, że jedna ze stali "śpiewa", a muzyka, jakby nie patrzeć może być związana z bazylem, bo byłą gdzieś taka tabliczka o muzyce chyba, no nie? Jak się upewnie to zedytuje.
Jest też możliwe że to jeden wielki quest. Dla przykładu:
Znajdujemy w jakimś quescie śpiewającą stal, idziemy do cyca, on nam coś z tego robi, później jakimś sposobem (rzecz jasna dzięki tej stali) dostajemy się do bazyla, ubijamy dziada zanosimy imperatorowi, ten z przykrością stwierdza, że zgubił klucz do skarbca, ale w zamian da nam jakiś rzadki rodzaj stali. Mykamy z tym do Cyca, a on nam coś z tego skuje.
Hehe, to oczywiście był przykład, bo możliwości jest na pewno dużo więcej.

Przykład nieprzykład, ale ciekawy :]

Dawergo 20-11-2005 12:27

To co w końcu trzeba zrobić??

Co w końcu trzeba zrobić?? Bo komu nie przydała by się jakaś broń?? Może ktoś to wreszcie zbierze do kupy co????
Z góry dziękuje :)

-------------
Imie: Dawergo Sewery
Profesja: Druid :mag:
LvL: 21
Mlvl : 29
-------------

Auron 20-11-2005 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo
Co w końcu trzeba zrobić?? Bo komu nie przydała by się jakaś broń?? Może ktoś to wreszcie zbierze do kupy co????

-------------
Imie: Dawergo Sewery
Profesja: Druid :mag:
LvL: 21
Mlvl : 29
-------------

Już to próbowalem zrobic, ale mnie tylko zjechali że ten qest już istnieje ... -.-

Travissekk 20-11-2005 12:42

A skąd wziąc stal?

Dawergo 20-11-2005 15:40

Ludzie

Jeśli uwarzacie że ten quest jest wyłączony to mi to udowodnijcie :P Mam nadzieje że nie znajdziecie dowodów, i powiecie jak zrobić tego questa.
Dziękuje :cup: B)

PS.Udowodnijcie w postaci skreenow.

Tibiańczyk 20-11-2005 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Travissekk
A skąd wziąc stal?

Piece of iron ?

styku 20-11-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo
-------------

Najprościej? Załóż, że Cyc jest zwykłym sklepikarzem tylko że zamiast złotem płacisz mu stalą - problem jest taki, że nie wiemy jaką stalą i gdzie ta "jaka" stal jest...

Dawergo 23-11-2005 15:34

Cytuj:

Najprościej? Załóż, że Cyc jest zwykłym sklepikarzem tylko że zamiast złotem płacisz mu stalą - problem jest taki, że nie wiemy jaką stalą i gdzie ta "jaka" stal jest...

Hmm może ten metal to Piece of Iron?? Jak tak to ile go potrzeba?? Mam nadzieje że to właśnie on.

PS. Już zaczołem go zbierać.

Prezes-Portas 23-11-2005 20:57

lol?

a czytaliscie wywiad ze steve'm.Mowi, ze wszystkie rare sa albo bedz dostepne w najblizszych update'ach, a wywiad byl robiony prze letnim update'm.Wiec prosze bez takich jak "nieaktywne"albo cos takiego

sceptile 23-11-2005 22:24

Cytuj:

It's evil. Demon iron is. No good cyclops goes where you can find and need evil flame to melt.
Czyli:

Jest zły (metal) Jest żelazem demonów . Żaden dobry cyklop nie chodzi gdzie go można znaleźć i potrzebaj złego ognia by stopić.

Czyli może jak się wrzuci na jakiś ogień jakiś miecz, czy coś, to może sie stopi i będziemy mieli z niego metal. N.p. Jak się wrzuci magic sworda ( 8o ) do lawy w anihilatorze to będziemy mieli ten metal, albo cuś w tym stylu

Virgojavier 24-11-2005 01:12

Ten quest był aktywny bardzo dawno temu jeszcze na początku 2001 roku.
Potem został zamkniety.
Trzeba było przynosic żelazo do cyklopa, nagroda byl ów cudny mieczyk, który można teraz u niego podziwiać.
Co do aktualnego przeznaczenia to nikt tego nie wie.
Choć ludzie mówią różne dziwne rzeczy.

syrion 24-11-2005 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >>>DragoN<<<
Nie chcem niektoróch zgarszać. Ale na galanie podajrze byl 8 lvl ktory ma warlord sworda-.- dziwne co nie?? Oo ciekawe jak on go zrobil. Biegnijcei na galane i pytajcie.Pewnie wam powie

Właśnie dlatego nie lubię 8lvli...
A tak poważniej to myślę, że te nisko levelowe postaci to po prostu tylko do pokazywania są tych itemków bo ktoś nie chce ujawniać głównej postaci, żeby nie zasypywali go wszyscy pytaniami jak on to zrobił... Wystarczy obejrzeć jakiś filmik Eternala. Jeśli ktoś oglądał to wie o czym mówię. W życiu nie widziałem tyle spamu naraz. Nie wiedziałem, że ludzie mogą być tak złośliwi i chamscy.
Ale wracając do tematu. Uważam, że jeśli cycek jest to coś musi być z tym questem. Każdy chciałóby jakiś z rarów zdobyć więc przynajmniej żyjmy nadzieją xD
Pojawił się ciekawy pomysł połączenia cycka z bazyliszkiem. A czy ktoś pytał cycka o bazyliszka? Ja przez szkołę po prostu w chwili obecnej mam po prostu bardzo mało czasu na grę... Ale jeśli ktoś ma trochę czasu i odrobinę chęci to prosiłbym próbować.
Jest tylko jeden minus takiego rozwiązania. Jeśli udałoby się nam ten quest rozwiązać to każdy czytelnik tibia.pl miałby taki rar xD ale to mały minus...
Dalej czytacie ten temat? Do roboty szukać rozwiązania.

@Walekifa Jeśli 13nastoletni dwudziesto pięcio poziomowy gracz wie więcej od teoretycznie lepiej doświadczonych graczy więc słuchamy. Oświeć nas a nie tylko piszesz, że mniej więcej wiesz albo coś. Albo lepiej wogóle się nie odzywaj bo widzę, że jeszcze cierpisz na dziecinną manię wielkości (hahaha Ja wiem a wy nie? Powiedziałbym wam ale nie powiem) Więc wogóle się nie odzywaj bo mi tylko nastrój psujesz.

styku 24-11-2005 11:41

@syrion:
Cytuj:

czy ktoś pytał cycka o bazyliszka?
Tak, pytałem, ale udawał, że mnie nie słyszy^^
Jak będę miał troszkę chęci i czasu to wróce się do Ab i popytam go o różne rzeczy. Może śrubokręt Kurika?

A Walekifa coś rzeczywiście za dużo wie... Pewnie ma kontakty w ruskiej mafii;]

Damel 24-11-2005 13:39

Ludzie ja wierze w to, ze sie da rozwiazac tego questa a ludzie ktorzy przyszli tu zaprzeczac tej teori to niech lepiej nie otwieraja ust<nie ciskaja w klawiature> :P
No to tyle co chcialem powiedziec na temat niektorych osób.
A nawiazujac do temetu to mysle ze nie trzeba zbiera piece of iron tylko jakis konkretny przedmiot zamienic na konkretny miecz.
A piece of iron nie trzeba zbierac poniewaz nie znam zadnego questa gdzie trzeba by bylo dawac wiecej niz 1 przedmiot wzamian za inny.

Liwotto 24-11-2005 16:52

cycek

znakiznaki

lampka 25-11-2005 09:02

po update juz nie pamietam którym mozna bylo rozwalac broniom skrzynki i takie tam. Po rozwaleniu takiego duzego kwiata w doniczce robilo sie: You see stone rubbish. nie pamietam co trzeba było rozwalić żeby zrobiło się coś tam rubbish. Chyba posąg z goblinem czy tam minosem. Ja gram na rooku wiec sprubujcie te śmieci przynieść to spoconego.

Dawergo 26-11-2005 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lampka
Po rozwaleniu takiego duzego kwiata w doniczce robilo sie: You see stone rubbish.

To po angielsku znaczy kamienna śmieć ale wszystko jest możliwe :D

poreda 26-11-2005 14:52

Jezeli ktos moze, prosze o przetlumaczenie...
15:43 a sweaty cyclops: Manny kinds of. Like Mesh Kaha Rogh, Za'Kalortith, Uth'Byth, Uth'Morc, Uth'Amon, Uth'Maer, Uth'Doon, and Zatragil
15:43 Neo Shoter: Like Mesh Kaha Rogh
15:43 a sweaty cyclops: Steel that is singing when forged. No one knows where find today.
15:44 Neo Shoter: Za'Kalortith
15:44 a sweaty cyclops: It's evil. Demon iron is. No good cyclops goes where you can find and need evil flame to melt.
15:44 Neo Shoter: Uth'Byth
15:44 a sweaty cyclops: Not good to make stuff off. Bad steel it is. But eating magic, so useful is.
15:50 Neo Shoter: Uth'Amon
15:50 a sweaty cyclops: Brigthsteel is. Much art made with it. Sorcerers to lazy and afraid to enchant much.
15:51 Neo Shoter: Uth'Maer
15:51 a sweaty cyclops: Heartiron from heart of big old mountain, found very deep. Lil' lil ones fiercely defend. Not wanting to have it usedfor stuff but holy stuff.
15:51 Neo Shoter: Uth'Doon
15:51 a sweaty cyclops: It's high steel called. Only lil' lil' ones know how make.
15:51 Neo Shoter: Zatragil
15:51 a sweaty cyclops: Most ancients use dream silver for different stuff. Now ancients most gone. Most not know about.

styku 26-11-2005 20:30

Cytuj:

15:43 a sweaty cyclops: Steel that is singing when forged. No one knows where find today.
Stal która śpiewa kiedy jest skuwana. Nikt nie wie gdzie teraz można ją znaleźć.
Cytuj:

15:44 a sweaty cyclops: It's evil. Demon iron is. No good cyclops goes where you can find and need evil flame to melt.
Jest zła. To stal demona. Dobre cyklopy nie chodzą tam gdzie można ją znaleźć i potrzeba złego ognia by ją stopić.
Cytuj:

15:44 a sweaty cyclops: Not good to make stuff off. Bad steel it is. But eating magic, so useful is.
Nie jest dobra do robienia z niej rzeczy. To zła stal(w sensie że złej jakości). Ale pochłania magię, więc jest użyteczna.
Cytuj:

15:50 a sweaty cyclops: Brigthsteel is. Much art made with it. Sorcerers to lazy and afraid to enchant much.
To jasna\dająca światło stal. Wiele rzeczy jest z niej robione. Czarodzieje są zbyt leniwi i wystraszeni by bardziej ją zakląć.
Cytuj:

15:51 a sweaty cyclops: Heartiron from heart of big old mountain, found very deep. Lil' lil ones fiercely defend. Not wanting to have it usedfor stuff but holy stuff.
Żelazo z serca wielkiej starej góry, znajdywane bardzo głęboko. Nie używane w złykłym, lecz świętym ekwipunku.
Cytuj:

15:51 a sweaty cyclops: It's high steel called. Only lil' lil' ones know how make.
Nazywana stalą wyższą(wysokiej jakości?). Tylko mali(chyba chodzi o ludzi;]) wiedzą jak ją obrabiać.
Cytuj:

15:51 a sweaty cyclops: Most ancients use dream silver for different stuff. Now ancients most gone. Most not know about.
Większość starszych używa srebra z marzeń(może chodzi o płynne srebro, albo cuś takiego?) żeby uzyskać inne rzeczy. Teraz większość starożytnych odeszła. Większość nic nie wie.

Nie władam dobrze angielskim, więc na pewno pojawiły się tu jakieś błędy z mojej strony. Jak zauważycie to napiszcie.

bogdan1990 26-11-2005 21:20

No no......

No teraz to już mnie coraz bardziej pochłania ten temat...
Zaczynamy zchodzić coraz głębiej!
Niestety niemam zbyt wysokiego poziomu więc niemoge zbytnio szukać tej stali no ale mogę razem z wami próbować teoretycznie określić położenie tych stali/metali....
Ludziska robicie ze mnie coraz bardziej wieżącego że ten quest może jeszcze coś znaczyć :p

@Obu panów na dole
Wkoncu jakcyś inteligentni ludzie z inteligentnymi odpowiedziami nieskupiającymi się tylko na nabijaniu postów dla statystyk X(
Kuźwa dajcie mi 300 lvl z pacc a przejde całą tibie i inne wyspy ale znajde odpowiedź :cup:

styku 27-11-2005 07:33

@Gremlin:
Heh, dzięki ;]
Wciąż mnie jednak interesuje czym jest "dream silver", bo raczej nie jest to rtęć alchemiczna, jak wyżej przypuszczałem. Płynne srebro to by było chyba liquid silver no nie? W każdym razie jak ktoś ma jakiś pomysł co by to mogło być, niech pisze, bo jestem bardzo ciekawy^^

Jeszcze co do lil' lil' ones:
Na mapie góra nazwana była Kazardoon Hill. Może nie na tą mapę patrzyłem?
A tak na marginesie to zakres istot, które cyklopy mogą nazywać malutkimi jest całkiem spory;]

@Bogdan:
Mam ten sam problem co ty ;)
Moja posteć też nie jest najsilniejsza więc póki co zajmuje się wypytywaniem

Byłem ostatnio u Cyklopa i pytałem o różne rzeczy. Niestety nie uzyskałem żadnej statysfakcjonującej odpowiedzi. Pytałem m.in. o śrubokręt Kurika, ale nic nie odpowiadał.

poreda 27-11-2005 09:12

Pare zagadek sie rozwiazalo, wiadomo ze nie wszystkie stale sa dostepne, lecz niektore da sie zdobyc, dzisiaj poszukam broken sword-a i sproboje go wymienic na jakis inny miecz. Gdy napisze sie do cyclopa np: Fire Sword, on pyta sie czy chce sie wymienic za jakis "stuff"

Shoun Destroyed 27-11-2005 19:37

Sweaty cyclops

Ja słyszałem że musisz uzbierać 3000 kamyczków (te co wypadają z goblinów) idziesz do Sweaty Cyclps i wykuwa fire sworda :evul: :cup: 8o

syrion 28-11-2005 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bogdan1990
Kuźwa dajcie mi 300 lvl z pacc a przejde całą tibie i inne wyspy ale znajde odpowiedź :cup:

Ta jasne. Patrz ustawia się kolejka z passami do ciebie...
@up prosimy sprawdzone informacje a nie "słyszałem"
Wybaczcie, że mój post nie wnosi nic nowego :P

Silver Drag 28-11-2005 09:05

Zatrghril <--- skladnik do stworzenia warlord sworda czyli porzadnego przez wszystkich graczy Excalibura legendarnego miecza
Znajdzcie na tibia.de filmik PoH Greatest Secret Founed!!

styku 29-11-2005 06:30

Cytuj:

warlord sworda czyli porzadnego przez wszystkich graczy Excalibura
ehh... było już powiedziane, że warlord sword to nie excalibug...
Jak nie wierzysz to zapytaj Cyca o Warlorda i o Excalibuga. Odpowiedzi są takie:

Więc Cyc raczej nie zrobi nam Excalibuga a raczej warlorda...

Edit:
Filmu niestety nie znalazłem. Byłbyś tak miły i podlinkował?

syrion 29-11-2005 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silver Drag
Zatrghril <--- skladnik do stworzenia warlord sworda czyli porzadnego przez wszystkich graczy Excalibura legendarnego miecza
Znajdzcie na tibia.de filmik PoH Greatest Secret Founed!!

Prosiłbym o konkretny link

Beholder 30-11-2005 15:55

hej a wogule jak wejsc do sweaty cyca??
mieszkam w ab i zawsze zatrzymuje sie obok tej gory zeby se popatrzyc na warlord sword,fs'a itd. ale nie wiem jak tam dojsc zeby z cycem pogadac
moze mi ktos wytlumaczyc?

Bellatrix Vampirica 30-11-2005 17:38

potrzebne ci będzie: Scythe(kosa), Shovel(łopata), Rope(lina)

obok depo w Ab masz zboże, w zbożu znajduje się dziura, rozkopujesz dziurę, w środku masz ok. 2 rotwormów, idziesz korytarzykiem, wyskakujesz do góry i będziesz u tego Cyca

Czarna_Mamba 01-12-2005 18:10

;)

Ja tam uważam, że quest nadal jest czynny, i nagrodą jest potężny sword. Ale napewno nie trzeba przyniesc mu 100 pieces of iron, bo to by za proste bylo...

rainrider 15-12-2005 00:04

Lil ones = guardy ;]

Iastemnz 18-12-2005 09:05

Potwierdzenie? OK
Przeciez byl wywiad juz nie pamietam z ktorym z GMów, ale mówil On
ze Każdy przedmiot jest teraz aktualnie do zdobycia trzeba tylko umieć szukać.Zagadajcie do imperatora kazo on tez wam powie ze questy sa wszedzie trzeba tylko 'otwożyć oczy'.Więc ten MLS może byc np. dostępny u tego cyklopa ;) .Osobiscie zaczolem juz robic questa z DSL i nawet nizle idzie B) :] .

__________________________________________________ _

The Day has end,
The lights are off,
You are alone.
Believe in Yourself,
Believe in ME.

Walekifa 19-12-2005 22:15

Cytuj:

Stal która śpiewa kiedy jest skuwana. Nikt nie wie gdzie teraz można ją znaleźć.

Jest zła. To stal demona. Dobre cyklopy nie chodzą tam gdzie można ją znaleźć i potrzeba złego ognia by ją stopić.

Nie jest dobra do robienia z niej rzeczy. To zła stal(w sensie że złej jakości). Ale pochłania magię, więc jest użyteczna.

To jasna\dająca światło stal. Wiele rzeczy jest z niej robione. Czarodzieje są zbyt leniwi i wystraszeni by bardziej ją zakląć.

Żelazo z serca wielkiej starej góry, znajdywane bardzo głęboko. Nie używane w złykłym, lecz świętym ekwipunku.

Nazywana stalą wyższą(wysokiej jakości?). Tylko mali(chyba chodzi o ludzi;]) wiedzą jak ją obrabiać.

Większość starszych używa srebra z marzeń(może chodzi o płynne srebro, albo cuś takiego?) żeby uzyskać inne rzeczy. Teraz większość starożytnych odeszła. Większość nic nie wie.

Nie władam dobrze angielskim, więc na pewno pojawiły się tu jakieś błędy z mojej strony. Jak zauważycie to napiszcie.

Teraz tylko należy zgadnąć o co z czym chodzi,i mamy mieczyk :P .

Cytuj:

To może być bright sword ;) .bo mu trzeba przynieś odpowiedniego "staffa".

Cytuj:

Demon Helmet,shield??

Water Wolf 23-12-2005 09:52

ja wiem jak zdobyc warlord sworda !!!

kostooch 23-12-2005 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Water Wolf
ja wiem jak zdobyc warlord sworda !!!

Bebilon tez.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:11.