![]() |
:(
Kiedys na Harmonii Chodzilem na Dark Cathedral do -2 poziomu. Wszystko bylo bardzo dobrze ale gdzy szlem tam znowu Nagle pojawil sie GM i zlurowal Old Widow. Tak sie wkurzylem (wypadlo Blue Robe, Plate Legs i Bp UH i Gfb) ze tam juz wogole nie chodze, bo sie boje. X( X(
@edit: Poradniczek spox. Ale trudno jest dojsc do tych schodow z dark monkami. Podziwiam ludzi ktorzy nie padli od GSa. |
Co do wejscia na 2 poziom do tarantull - niestety nie ma juz takiej opcji zeby tam wejsc tak jak pokazales ( teraz juz to nei dziala :/ ) naszcescie znalazlem miejsce inne, w ktorym mozna ustawic skrzynki
|
Ladny
Wdelug mnie jeden z lepszych poradnikow dotyczacych respu potworow!!:) mosiales sie pewnie ladnie nameczyc zeby zwidziec cale dc:PPNo tam na dole nie jest ciekawie poki ci dla mnie :] wole tam nie wchodzic dziki za poradnik pozdrawaim:cup:
|
Cytuj:
Co takiego?!?! boshe albo grales na otsie albo na test serverze napewno niebylo takiej sytuacji na rl tibii a jesli masz zamiar klamac to idz i nie wracaj !! :baby: X( |
doskonały pradnik, postanowiłem dać 10/10 - wszystko pięknie, czytelnie obrazki przejzyste nie można się tam zgubić :)
|
na -3 można dostać przesztawiając te wszytkie dźwignie na pewną stronę :P
Wtedy będzie można wejść w teleport :) |
Super poradnik. przynamniej wreszcie wiem co jest za tymi schodami ;)
|
rzedko tam bywam ale spox
spoko poradnik tylko ze kilka zbednych informacji ale dla ludzi co tam nie byli to jak najbardziej ja doszedlem do -3 poziomu mimo ze mam 22 lev
------------------------------------------------------------- tibia skończyła się na kill `em all potem to juz tylko komercja :P www.spokoziom3.blox.pl moj blog nie pisalem chyba z rok ale i tak jest beznadzejny |
Super poradnik! Dla mie bomba od 20lvl będę chodzić do katedry. Jest tylko jedno, ale? Czy nie dojdątam czasen GSy?
|
Fajny poradnik i wogle jest super.Ja mam pytanko czy knight na 20 lvlu skille 65/65 da rade tam spokojnie zjechac -1 poziom.Czy dam rade assasinowi i tmy dark monkom no i co wziasc na wypad tam?
|
gs-y
Fajny poradnik ale mam jedno pytanie. Według tego poradnika a by ominąć gs-y trzeba iść przy rzece, ale ich respy zaznczone na mapce są niebezpiecznie bliskio, a ponadto słyszałem, że ktoś widzał dwa trupy tych pająków przy brzegu. Czy jest jakaś bezpieczniejsza droga do dc?
Aha i czy ze skillami 70/70 lev 26 będe miał problemy z assianami i tarantulami? |
sam troche lurowalem w celach edukacyjnych (heauehshaus) i ten najblizszy resp gsow przy katedrze znika w tym domku z tym npc z outfitem monka :>.
Najlepiej miejcie kilka uhow ze soba zeby przejsc te kilka sqm z gsem na glowie. |
giant spidery
resp gsów Oprócz tego zanznaczonego na mapce jest jeszcze obok ruin katedry?
|
trzeba takze uwazac na inne pulapki.raz ide tam palem nagle patrze wild warrior.Mysle se moze by tak ubic dziadzia i zobaczyc czy jest ich wiecej.Nalge :Suprice!You loose 67...by a hunter...X( Albo ide na dc i sie rozmyslam bo lepsze sa dwarfy... no i jestem kolo outlaw camp gdy zaczynam wracac.i nagle :Suprice...Mino mag...no to EO by mi zazdroscil sprinta jakim zwiewalem...A tu jeszcze 1 Sklada mi zyczenia(swieta jakies czy co?)i deadX(
|
po updacie sie cos zmienilo czy resp zostal jak byl ?
|
A z jaka bronia lepiej isc ? Dwureczna czy ... ?:p
|
tą i tą :p
|
spox jest.przyda mi sie bo nie tak dawno padlem na assasinie to bede wiedzial gdzie nie wchodzic lub przygotowac uhy -.- spoxB)
|
z takimi skilami to niebedziesz mial zadnych problemow i z assasinami z tarantulami...
|
Fajny poradnik ale brakuje mi 1.Mógłbyś dodac mapkę jak bezpiecznie przejść POH do DC.No wiecie GS,TOW ;) .
Cipsoft źle zrobił umieszczając DC na końcu POH (chociaz dodaje to klimatu grze ;)) |
Cytuj:
|
dc
raczej nie chodziłem i nie chodze w głab dc ale wcale na poziomie 1 nie jest strasznie, nawet niezle expowiska sa (np.slimy) tylko wkurzaja mnie nobki na 10lvl ktorzy musza ukrasc chocby 5 expa :D
|
Co do GS'a - można go zlurować troszkę dalej niż przed update. Bodajże znika 8 kratek od tego domku z NPC Lorbasem. A co do poziomu -2. To hmm ja byłem tam 20 sekund i tak mnie zjechali, że lol :D.
|
pytko
Cytuj:
|
Ten Vampir on jest 1 czy jest ich tam wiecej i jak mogłbys dać do niego droge byłbym wdzięczny.
B) Thx |
Wlaśnie ! gdzie jest vampir??
:confused: i jeszcze czy tam gdzie te zdjecie z parcelami sa jeszcze wyzsze poziomy z tarantulami?? i jak do nich sie dostac?? |
Ja expiłem przed update 7.8 dość sporo na katedrze i moge coś dodać od siebie odnośnie tych respawnów i nie tylko. Na początek powiem że na full resp(na katedrze rzadko taki jest) skille minimalne 65 żeby na -1 przy schodach wyczyścić i nie tylko inaczej w grę wchodzą Uhy. Gs z tego co wiem przed update mógł dojść tylko do domku tego mnicha a tam wyżej gdzie trzeba iść kilka sqm przy brzegu rzeki znikał właśnie na tym brzegu. Odnośnie respów nie są potrzebne 2-3 lub 1-2 itp. poziom 0, -1, i -2 nie za schodami znam dość dobrze. Oczywiście nie podam wszytskich respów co do jednego dokładnie bo też idealny nie jestem. Nie chce mi się pisać całych nazw potworów więc sobie zastąpie: Smugleer-S, Wild Warrior-WW, Bandit-B, Poison Spider-PS, Centipede-C. Wszystkie ilości będą podane na full respawnie.
Poziom 0 1.bez poprawek, slime bardziej na południe 2.C3 i kilka PS 3.B3, S4 4.3-4S(wyżej 2WW, 2S) 5.to samo 6.2WW Poziom -1 1. 3B,3WW,3S 2. 3WW,2B 3. 3WW,3S 4. północna część-2WW,3C południowa część-5B 5. 4B 6. 4WW 7. 2WW, troche w lewo ok 5-7 nietoperzy 8. 2 Roty 9. ok 8-10PS, i Scorpion kawałek na północ 10.3 Skeletony, 3PS 11.bez poprawek 12.B4, WW2 13.bez poprawek 14.S5,WW2 15.4B 16.4B 17.4B, Assasin 18.Dark Monk, 2 Assasin, 4B 19.C3,Cave Rat 3, PS-kilka Nie pisze więcej bo nie chciałbym wprowadzać innych w błąd podając niezbyt dokładne ilości potworów w innych miejscach, w których expiłem mniej intensywnie, mam nadzieję, że poprawki zostaną wprowadzone. |
Ja byłem tylko raz,a ludzi jest tyle, że szok.
|
Nawet Nawet :)
Całkiem fajny opisik DC ;) . Pewnie wielu graczom sie przyda.
|
Wszystko pięknie, ale mógłby ktoś powiedzieć czy te dane nadal aktualne :P
Co do poradnika 9/10 (za mała aktywność autora w temacie :P) Ja przeszedłem cały poziom -1 z wyjątkiem assasina druidem na 15 lvl z shieldem 19 (Dvaren Shield) przywracając życie Exurą gran z 5 razy. Druidzi i Sorcowie mają bardzo łatwo w tej katedrze. |
teraz po upadach przy rzece sa GS-sy i tarantule. wiem bo szedlem i zobaczylem dedy ale sie szybko wrócilem
|
mam takie pytanie czy mugłbyś pokazać dokładniej jak dojść na dark catedral
nie trafiając na GS trohe głupie pytanie ale oiwedz lub pokasz :) proszę |
prosze nie mowic, niech sam dojdzie i nie rozpowszechniajcie nowej drogi do C poco nam tam nooby z 15 lvlami
|
@UP:
Bo to najlepsze miejsce do expa na 15 lvl! Bandity, wild warriory, smugglery, ghoule!! Cudo a teraz po "Apdejcie" jest tam GS i tarantule i się da przejść ale nie wiem czy niczego się nie napotka:( |
Ide sobie z kolegami na dk idziemy sobie koloe rzeczki hmm taranlue to więc ubijemy kolega mi je rulowal knightem a po chwili wraz z kilkoma tarantulami koło rzeczki pojawił się bardzo miły potworek który przywitał mojego kolege knighta z hitem za 176 więc ja z kolegom druidem bierzemy explo i bloty i jedziemy w niego po chwili GS padł:p Więc raczej mapke dojscia do dk mapa do kasacji bo jak widać tarantule to WIAĆ ile się da!!
|
Podobno niedawno nie było tam tych GSów. Mój kolega widział jak gość na 51 zlurował 5 GSów i je zabił koło DC :confused: to niezbyt pocieszające
|
Najlepiej niech skasują tego Gsa koło rzeczki i niech tam postawią jakies tarantule żeby za łatwo dojść nieszło ni bramke levelową na dark catedral bo mam dos jakis 15-18lvl latających tam i kradnących exp
|
ladny poradnik a czy ten vamp jest w srodku domku? :P bo z kumplami bylem to nie bylo :> albo ktos zabil albo on jets gdzies kolo domku =]
|
bardzo dobry poradnik mi się przyda
mam pytanie czy na 15 lvl drutem sobie poradzę? |
:)
Ja zawsze jak ide na dark c. To podrodze spotykam GS zawsze i nigdy nie doszłem ;(
Kupie Stealth ring i przebiegne ..(może) :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |