![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Odnosnie tego jak to wygladalo w praktyce ( wygladalo, bo teraz dziala to zupelnie inaczej ): 8 lev, z battlehammerem w troll cave na edron, expilem zbierajac spiry. Co zebralem to wyrzucilem, udalo sie tym sposobem po kilku godzinach wbic 24 dista ( dla porownania - club fighting podchodzil juz pod 30 ), z reguly zebrane 5-6 spirow wystarczalo na zabicie max 1 trolla ( wiec ciagle expienie spirami na nich to byla bajka ). Z 25 dista spokojnie mozna bylo z lukiem isc na roty robiac przy okazji strzaly, koszty zwracaly sie z duzym zyskiem, ryzyko smierci zerowe, trening o jakies 20% szybszy niz na trollach ze spirami. Finito I na tym proponuje zakonczyc dyskusje nad sytuacja sprzed 4 miesiecy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. niecelny 2. 12 hp 3. niecelny 4. 11 hp 5. 18 hp 6. 3 hp 7. niecelny 8. 16 hp 9. niecelny 10. 5 hp Albo tak: 1. 23 hp 2. niecelny 3. niecelny 4. niecelny 5. 25 hp 6. niecelny 7. niecelny 8. 17 hp |
Najlepiej trenic do skilla 10 - 30 na trollach. Puźniej możesz przenieść bagaże do Kazordoon i trenowac do skilla 40 w winiarni (duzo dwarfów) . :) ;)
|
Najlepiej trenic do skilla 10 - 30 na trollach. Puźniej możesz przenieść bagaże do Kazordoon i trenowac do skilla 40 w winiarni (duzo dwarfów) . :) ;) jak potrenisz do skilla 40 możesz Bić skille na dwarfach/rotach a jeżeli grasz na świecie pvp i masz dobrych kumpli to mogą postawic ci monka od skilli 45 :) i tak do 70. Puzniej tylko exp exp i exp :baby: :baby:
|
palem to tylko na trolach asz wbijesz skile kture ci otpowadajom gdzie po 50
bo trole to dostem do spiruw a spiry to podstawa treningu u pla |
Zbierasz spiry 100-200~ i piszesz na "Trade" "BUY MONK" i bijesz go za monka placisz moze 1k nie wiem
|
A przy jakim shieldingu (na full def i z dwarven shield) mozna by trenowac na ghoulu (takim dzikim, w jaskini) aby nie zabieral zbyt duzo hp? A slime oplacalne jest?
|
Cytuj:
@TOPIC: Ja swoim palem najpierw zbierałem ile tylko się da spearów z trolli pod Ab'Dendriel, potem na dwarfach (zwykłych) wbiłem ~40 dysta, nastepnie przeszedłem na dwarf solider i wbiłem ~50 dysta i będę na nich wbijać tak do ~60 dysta... |
1. Skilujcie na trolach pod Ab do 35-40 skila dista
2. Przeprwadzcie sie do Venore i jazda do Amazon Camp na amazonki i na Valkerine (z valkerine duzo spirow jest) i tam skilowac gdzies do 55dist i 40 shielda. 3. Na skilach ~ 55/40 przeprowadzic sie do Thais i jazda na cyce i skilowac na cycach (pojedynczo) i tak gdzies do +65 skila (jesli chce wam sie tyle skilowac :P) 4. Po 65 skilu RUPTA CO CHCETA :):P:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |