Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Anihi w polowie solo palek :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55910)

Pogromca^^ 14-11-2005 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mich@ł
gosciu zapuścił bota i cieszy sie...
co do makro to ja widziałem nawet takie które zmieniają ringi
a wogóle to miałes ******** fuksa że nie dostałes z prądów od 2 demków na raz bo byś sie wyłożył
Ale gz sie należy

ty myslisz ze jak ktos dobrze gra to juz ****a z bootem cioto.

Phoelerius 14-11-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pogromca^^
WOW Gratz. porostu super widac ze umiesz grac inni bym mieli panike i by odrazu dedli a ci twoji kumple to jakies lamusy pozadne lol :]

Rzeczywiscie skomplikowane, stoisz w miejscu i sie tylko patrzysz kiedy trzeba nowe p bolty zalozyc... A jak demon padnie to musisz otworzyc drzwi i wziasc nagrode.

Makaroneczek 14-11-2005 21:42

Pobijcie sie o to :O zal.pl

quih2 14-11-2005 21:48

O ku**a O ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**a

O.o
Gratz Makaroneczek
Nawet ze z macrem ale iczy sie solo :D

Polak potrafi.

Uhm 14-11-2005 22:01

:ooo

Dzieki ze dales wersje rec i wmv, jutro to zraportuje i bedziesz mial miesiac przerwy od tibii... Glupi cziterze X( X( X(

quih2 14-11-2005 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uhm
Dzieki ze dales wersje rec i wmv, jutro to zraportuje i bedziesz mial miesiac przerwy od tibii... Glupi cziterze X( X( X(

Moze odrazu na policje pojdziesz i zglosisz to -.-

Chochiarz zrobil a nie jak ty zesral bys sie w pory :baby:

Uhm 14-11-2005 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez quih2
Moze odrazu na policje pojdziesz i zglosisz to -.-

Chochiarz zrobil a nie jak ty zesral bys sie w pory :baby:

Spiedalaj!!!!

dubros 15-11-2005 06:30

gratz macro do uhow

Przemo_socho 15-11-2005 06:36

Wszyscy krzycza ze macro... najpierw zrobcie taki lvl a potem zobaczymy jak wy zrobicie anni. A co do filmiku to naprade wielkie gz.

Feli90 15-11-2005 06:40

Jeden z lepszych filmikow :)

dubros 15-11-2005 06:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo_socho
Wszyscy krzycza ze macro... najpierw zrobcie taki lvl a potem zobaczymy jak wy zrobicie anni. A co do filmiku to naprade wielkie gz.

a co to niby niebylo macro? bhuaahuhuaahuahuahuahuahuahu mam podobny lvl i NIEDAL BY RADY UHAJAC SIE CO BILO GO 5 DEMONOW +1 Z LAPY ZEMINIC PBOLTOW I POTEM JAK WSZEDL DO POKOJU Z NAGRODAMI SZEDL I CHMURKI SIE POJAWIALI CZYLI MACRO BO PO CO TAM MIAL BY SIE UHAC ?!!?!?!?!?!?! MACRO 100000% I TYLE

Mystic Bosman 15-11-2005 07:05

wszyscy krzyczycie ze makro , a polowa forum jedzie na TBI... z konkurencyjnego serwisu :) Niema to jak dwulicowosc.

~MB~

Thomas 15-11-2005 10:15

wielkiegratz!:) niejeden na twoim lvlu by tego nie umial zrobic...:P (chociaz z macro to co innego XD) ale i tak GRZTZ:D

Przemo_socho 15-11-2005 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dubros
a co to niby niebylo macro? bhuaahuhuaahuahuahuahuahuahu mam podobny lvl i NIEDAL BY RADY UHAJAC SIE CO BILO GO 5 DEMONOW +1 Z LAPY ZEMINIC PBOLTOW I POTEM JAK WSZEDL DO POKOJU Z NAGRODAMI SZEDL I CHMURKI SIE POJAWIALI CZYLI MACRO BO PO CO TAM MIAL BY SIE UHAC ?!!?!?!?!?!?! MACRO 100000% I TYLE

Czlowieku czy ja napisalem ze on nie uzywa macro? Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Po prostu chcialbym zobaczyc jak Ty to zrobisz. Sorry za offtop

Thornhill 15-11-2005 12:10

A ja sobie patrzyłem czy nadążam ruchem myszki wraz z uhami. Uhy szły równo z moją "dodaną" myszką. Jest to jak najbardziej możliwe.

Aristo~ 15-11-2005 12:18

Gz szczescia. Tylko dzieki niemu przezyles :] Bo q to kazdy nacisnac potrafi ..

Sir Saneris 15-11-2005 12:44

Nie bede potepial makra bo to indywidualny wybor kazdego z osobna.. poza tym wiem ze bez makro bys nie dal rady wiec nie potepiam.. ogolnie gratz wielkiego fuksa bo tylko dzieki niemu wykonales Anni :). Sam mam 117 ale chce wiecej lvlkow zeby bez makro ;P. jeszcze raz gz

Hellraider 15-11-2005 15:52

hm

Tylko czemu nie wziales cial demonow?
Mpa kolo nosa... xD

dubros 15-11-2005 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystic Bosman
wszyscy krzyczycie ze makro , a polowa forum jedzie na TBI... z konkurencyjnego serwisu :) Niema to jak dwulicowosc.

~MB~

nawet jak niemacro tylko TBI to dzila tak samo sam by nigdy nieprzezyl i niedal rady zmienic boltow !!

Thornhill 15-11-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraider
Tylko czemu nie wziales cial demonow?
Mpa kolo nosa... xD

Ryzyko deda.. i możliwe, że by było gó*no a nie mpa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38.