![]() |
Cytuj:
ty myslisz ze jak ktos dobrze gra to juz ****a z bootem cioto. |
Cytuj:
|
Pobijcie sie o to :O zal.pl
|
O ku**a O ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**aO ku**a
O.o Gratz Makaroneczek Nawet ze z macrem ale iczy sie solo :D Polak potrafi. |
:ooo
Dzieki ze dales wersje rec i wmv, jutro to zraportuje i bedziesz mial miesiac przerwy od tibii... Glupi cziterze X( X( X(
|
Cytuj:
Chochiarz zrobil a nie jak ty zesral bys sie w pory :baby: |
Cytuj:
|
gratz macro do uhow
|
Wszyscy krzycza ze macro... najpierw zrobcie taki lvl a potem zobaczymy jak wy zrobicie anni. A co do filmiku to naprade wielkie gz.
|
Jeden z lepszych filmikow :)
|
Cytuj:
|
wszyscy krzyczycie ze makro , a polowa forum jedzie na TBI... z konkurencyjnego serwisu :) Niema to jak dwulicowosc.
~MB~ |
wielkiegratz!:) niejeden na twoim lvlu by tego nie umial zrobic...:P (chociaz z macro to co innego XD) ale i tak GRZTZ:D
|
Cytuj:
|
A ja sobie patrzyłem czy nadążam ruchem myszki wraz z uhami. Uhy szły równo z moją "dodaną" myszką. Jest to jak najbardziej możliwe.
|
Gz szczescia. Tylko dzieki niemu przezyles :] Bo q to kazdy nacisnac potrafi ..
|
Nie bede potepial makra bo to indywidualny wybor kazdego z osobna.. poza tym wiem ze bez makro bys nie dal rady wiec nie potepiam.. ogolnie gratz wielkiego fuksa bo tylko dzieki niemu wykonales Anni :). Sam mam 117 ale chce wiecej lvlkow zeby bez makro ;P. jeszcze raz gz
|
hm
Tylko czemu nie wziales cial demonow?
Mpa kolo nosa... xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |