Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Ekipa na nowy Swiat. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56005)

Diuks 17-11-2005 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon!
Kompletnie Cie nie rozumiem, chcesz zrobic ekipe na nowy server z ludzmi, ktorych nawet nie znasz tylko tyle, ze Ci podadza nick lv, voc...
Mysle, ze niedlugo potrwa Wasz "podboj"

Hmm... Mam nadzieje, że czytałeś cały temat nie tlyko jedną strone. Było gdzieś napisane "podbój" no według mnie nie. Zbiera ekipe i co, on robi co chce jego sprawa. Nie interesuje cię to? To po co tu piszesz.

W kraju panuje wolność słowa i wypowiedzi,ten teamt nikomu nic nei ujmuje nie uraża nikomu więc po co zaczyniacie najeżdżać bezpodstawnie?

Zauważe jeszcze jedną rzecz. Nikt z nas nie wie kiedy powstaną nowe serwery ale nikt chyba nie liczy ze to ędzie teraz. Większość bardziej przychyla się do opcji "gdzieś w okolicy świąt". Czyli to jest jakiś miesiąc a przez miesiąc wsólny rozmów, planów można się zżyć zobaczyć jaki kto jest itp.

P.S. Na koniec dodam że zrobiłem forum zainteresowani będą wiedzieli jak, co i gdzie z tym forum wystarczy zapytać się na gg. Do publicznej wiadomości nie będzie to podane bo besensowanego spamu nei potrzebuje!

Diuks 17-11-2005 14:56

Jak to skasować? Double post SuX

MAximus Achilles 17-11-2005 16:00

nowe serwy

Uwazam ze dobrze ze zbieracie ekipe na nowego serwa i licze ze się spotkamy ( Ze pójdziecie na 1 z alfabetu niemiecki serwer pvp) jednak dobrze niektórzy mówia iz im dluzej bedziecie czekac na nowe serwy tym wiecej osób rezygnuje z gry na nich wiec lepiej zebrac jak najwiecej osób a potem selekcjonowac. Pamietam jak czekali wszyscy na powstanie wakacyjnych serwerów kazdy mówil wpierw ze powstana w czerwcu 20 - 28 a tu nic po tym okresie 40% osob zrezygnowalo z czekania slyszalem okolo 50 opini kiedy wyjda nowe serwy i od róznych osob Furora powstala 7 lipca - nikt takiej daty nie obstawial. WIEC NAPRAWDE NIKT NIE MOZE WIEDZIEC KIEDY WYJDA NOWE SERWY , BO NIE MA Z KAD TEGO WIEDZIEC. kazdy cos powie ze "chyba przed test serwerem 2 powie chyba po test serwie 3 powie przed swietami 4 powie po swietach" a taka jest prawda ze moga nie wyjsc wogóle w najblizszym zcasie gdyz jest juz 66 serwerów Cipy moga czekac az one sie zapelnia troche a nastepnie wprowadzac nowe.MAm jednak nadzieje jak i chyba wszyscy którzy czekaja na to iz wkrótce na tibia.pl zobaczymy news : NIESPODZIANKA SWIATECZNA wyszly 4 nowe swiaty ... ;) mam nadziejeze wiekszosc polaków idaca na nowe serwery pójdzie na 1 z alfabetu nie ma co sie Bac i chodzic na ten z dalszej litery gdyz tak jak wyszla 1z alfabetu furora 2 thoria Wszyscy co chcieli walczyc z obcokrajowcami:> poszli na furore okazalo sie ze nie ma tam zadnych swe br czy innych brudasów a ci co bali sie wojen chcieli grac spokojnie poszli na thorie i z tamtad ich szybko wypedzili szwedzi :baby: Tak wiec pozdrawiam i zycze szybkiego wyjscia nowych serwów i mam głębokie nadzieje ze sie tam wszyscy spotkamy :) Cya

Rabanbar 17-11-2005 20:25

Pisze w tym poscie za dwie osoby bo kumpel nie ma profilu.

Rabanbar:

Mickell Vallerianno, Iridia (Level 22 ale chyba moze sie zaliczyc, mialem jeszcze druga taka-sama postac tylko knighta, nie szukaj mnie tam bo nie gram juz na iridi)

Knight, Gadu-Gadu: 3067062, Proponuje rodzinke, Premium Account.

Pomurnic:

Medic Pomurnic, Iridia

Palladyn, Gadu-Gadu: 2901926, Proponuje rodzinke, Premium Account.

plucik 17-11-2005 20:41

ej mam pytanko

ja bym sie zglosil ale niewiem kto odpowim na mój post ale jak byco to zarezerwuj miejsce dla pallka plx

refgia voc sorc
mlvl 40
lvl 35
premium accont :cup: 8o :D :) :p

Salander 17-11-2005 20:43

zalosne

rodzinka 20:46:25

znowu chara sprzedajesz

rodzinka 20:46:28

?

ramzes 20:46:41

ta

rodzinka 20:46:57

Tak wiec wylatujesz z teamu

rodzinka 20:47:09

Postac sprzedaje poniewaz nei mam czasu grac w tibie

rodzinka 20:47:12

nara

ramzes 20:47:22

a co mam napisac?

ramzes 20:47:30

postac sprzedaje poniewqwaz ....

rodzinka 20:47:38

a kto ci kaze powod podawac

ramzes 20:47:47

jak nei nei gram tym charem i nie jest moj za free dostalem wiec seluje

ramzes 20:48:08

nie mam czym grac czekam na new server

ramzes 20:52:05

ty bys nei sprzedal jak bys mial niepotzrebne acc

ramzes 20:55:47

czyli wylatuje tak?

ramzes 20:59:51

dobra widze ze sie nawet boisz odpisac tak czy nie

ramzes 21:00:07

ok Papa

JAK WIDAC POWOD JEST ZALOSNY ...... X(

Xhacker 17-11-2005 20:54

Widze że kolejne chętne osoby,
no no temat się rozkręca :)

Exodus 17-11-2005 21:19

Uważam że wiekszosc osob ktorych dotychczasowym osiagnieciem byl 25~ lvl nawet z rooka nie wyjdzie chyba ze szybko sie ucza albo sa bardzo wytrwali...

Wiki 17-11-2005 21:29

;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
Uważam że wiekszosc osob ktorych dotychczasowym osiagnieciem byl 25~ lvl nawet z rooka nie wyjdzie chyba ze szybko sie ucza albo sa bardzo wytrwali...

ohhh sory Exodus piszac tego posta bylem bardzo spiacy nie zrozumielismy sie :s

Boryna 17-11-2005 21:33

;]
powodzenia :) mi by się nie chciało grac od nowa
a aldora wcale nie jest taka zła

Urxanon 17-11-2005 23:37

panie Salander GG jest moją prywatną sprawą a wiec naruszył pan moja prywatność co jest nie zgodne z prawem na forum. Jak Dla mnie to tutaj pkt karne powinny polecieć.
A co do powodu to chociażby to, że podajesz passy "koledze" ktory niby jest taki smaki a jednak cie okradł po drugie. Jesteś tak lubiany, że każdy ci daje acc. To jush 4-ty acc na którym cie spotykam w przeciągu miesiąca. Cuchnie od ciebie Chakerstwem na odległość. (Co nie oznacza, że ja go oskarżam o haking, po CHYBA zna kogoś.
@Reszta Wpisani na liste.

Exodus 18-11-2005 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiki
Ja na Nebuli jako pierwszy na servie wbilem 50 60 i 70 lvl wiec nie mow mi ze ja nie wyjde z rooka :S

Naucz się rozumieć to co czytasz...a zobaczysz swoją głupote we własnym poście.

Rabanbar 19-11-2005 08:41

Przede wszystkim dziękuje Raynoldowi za otworzenie tematu.

Po drugie powiedz mi Urxanon kiedy cie złapie na GG bo usiluje od dwóch dni :)

Merkyon 19-11-2005 14:18

Ale lolki xD po pierwsze :jest to temat o ekipie na nowy swiat i mam gdzies wasze klotnie wiec nei zasmiecajcie tego tematu beznadziejnymi postami bo potem trudno wylapac osoby ktore by chccialy isc na nowe swiaty xD a jesli sie macie zamiar nadal kłócic to create new topiec i looz xD ale najlepiej nie na tym forum cya....

Niba 19-11-2005 15:08

Jestem chetny

1) gg 2417131
2) pall
3) Sir niba (postac z 25 lv)
4) Pacc mam B)
5) Co do swiata to lepiej na ten isc co nazwa fajniejsza ;p :]
6) Rodzina?? niee wole sama gilide :p

Pozdro aLL :)

exc1 19-11-2005 19:49

tak to sobie czytam i ze smiechu prawie umarlem

1. powodzenia
2. dam sobie reke odciac ze te wasze plany spala na panewce
3. jak znam zycie to 90% ppl nie wyjdzie ponad 30lvl
4. za 2 miesiace przestaniecie grac i ktos z was stworzy temat "robie ekipe na nowy serv"
5. to jest zalosne

WIEC: udowodnijcie ze sie myle
- bede sledzil wasze postepy

DOBRA RADA: lepiej siedziec na serwie gdzie macie juz cos "nagrane" niz sie pchac na nowy z mysla ze tu pojdzie wam lepiej (moze tak, a moze nie).
nawet jesli ktos ma hunta to lepiej wykupic sie lub zaczac nowa postaca na tym samym serwie (przynajmiej wiecie z kim macie do czynienia i macie jakies itemki i kase).

PS. ja juz to przerabialem wiec wiem jak to jest "HURA! NA NOWY"

-wiec jesli chcecie juz koniecznie isc to nie robcie dziwnych zalozen w stylu 4sorki 4druty itd. bo to i tak nie wypali (zycie to zweryfikuje).

BTW.
teraz z obecnego serwa juz mnie nie wyciagna (roznie bywa raz lepiej, raz gorzej, ale rachunek i tak mam dodatni)

CYA IN TIBIA!

Rabanbar 19-11-2005 20:51

Mam pytanie Urxanon. Co ty od*******asz? Na 6 naszych "rozmów" w 4 sie cie pytam czy jestes co pozostawiasz bez odpowiedzi, w jednej mi odpisałeś wtedy kiedy musialem isc a w jednej kazałeś mi "s*******ać" bo masz zły humor. Mała prośba. Albo organizuj ekipe tak zebys cokolwiek organizowal albo sie do tego nie bierz. A ja dalej pracowicie próbuje się z toba skontaktowac. Mam propozycje, przekaz komuś bardziej odpowiedzialnemu kierowanie grupą (np. mnie :D).

Niba 19-11-2005 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez exc1
1. powodzenia
2. dam sobie reke odciac ze te wasze plany spala na panewce
3. jak znam zycie to 90% ppl nie wyjdzie ponad 30lvl
4. za 2 miesiace przestaniecie grac i ktos z was stworzy temat "robie ekipe na nowy serv"
5. to jest zalosne

WIEC: udowodnijcie ze sie myle
- bede sledzil wasze postepy

DOBRA RADA: lepiej siedziec na serwie gdzie macie juz cos "nagrane" niz sie pchac na nowy z mysla ze tu pojdzie wam lepiej (moze tak, a moze nie).
nawet jesli ktos ma hunta to lepiej wykupic sie lub zaczac nowa postaca na tym samym serwie (przynajmiej wiecie z kim macie do czynienia i macie jakies itemki i kase).

PS. ja juz to przerabialem wiec wiem jak to jest "HURA! NA NOWY"

-wiec jesli chcecie juz koniecznie isc to nie robcie dziwnych zalozen w stylu 4sorki 4druty itd. bo to i tak nie wypali (zycie to zweryfikuje).

BTW.
teraz z obecnego serwa juz mnie nie wyciagna (roznie bywa raz lepiej, raz gorzej, ale rachunek i tak mam dodatni)

CYA IN TIBIA!

Nie powiedzialbym, a jezeli na tym serwie jest zla atmosfera, jest duzo pa i tym podobne to chyba lepiej isc na nowy nieprawdaz ?? Jak bym dostal hunta i mial sie wyplacac do konca zycia to juz bym wolal isc na new. Takie jest moje zdanie :baby:

Exodus 19-11-2005 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Mam pytanie Urxanon. Co ty od*******asz? Na 6 naszych "rozmów" w 4 sie cie pytam czy jestes co pozostawiasz bez odpowiedzi, w jednej mi odpisałeś wtedy kiedy musialem isc a w jednej kazałeś mi "s*******ać" bo masz zły humor. Mała prośba. Albo organizuj ekipe tak zebys cokolwiek organizowal albo sie do tego nie bierz. A ja dalej pracowicie próbuje się z toba skontaktowac. Mam propozycje, przekaz komuś bardziej odpowiedzialnemu kierowanie grupą (np. mnie :D).

Ty masz 22 lvl i 13 lat . Może to dyskryminacja ale nie dziw się ze on cie olewa..

Merkyon 20-11-2005 12:21

@exc1

zgadzam sie z toba ale tylko po częsci xD ja nigdy bym nie zaplcil huntu lub nie zostal na servie na ktorym by mnie ciagle lali xD to jest non sens! po co grac gdzies gdzie trzeba placic za to ze sie gra xD zaplacisz raz , zrobisz jakis blad placisz drugi raz xD najlepsza opcja jest zmiana swiatu lub zrobienie nowej postaci na tym samym servie !

Mam nadzieje ze bedziesz sledzil nasze poczynania xD trzymam Cie za slowo !

@@@sory za bledy ortograficzne

exc1 20-11-2005 12:48

@up

to jeszcze troche potrwa. nowe serwy nie rusza wczesniej niz planowany update. musicie jeszcze troche poczekac.

napisz mi nazwe gildii to bede wam kibicowal.

pozdrawiam ExcOne!

CYA IN TIBIA!

MAximus Achilles 20-11-2005 12:58

lol

Hmm a z kąd ty wiesz kiedy powstana nowe serwy??
Gm ci powiedzial?
bueheuehuehue

Rabanbar 20-11-2005 16:19

Ej niech ktos zamiast Urxanona sie zajmie zorganizowaniem ekipy bo on to wyraznie olewa.

Raohix 20-11-2005 16:41

Ciekawa propozycja

Ja moge dołączyć do ekipy, raczej zmienie serwer, bo mój serwer to już po prostu syf :p mam 31 lvl Ms na Xanterze a na nowym będe grał też sorcem. :evul:

MAximus Achilles 20-11-2005 17:02

hmm

A co ci tak Rabanbar na tej gildi zalezy??
Nie chca cie to nie i juz
Zapewne jestes zaawansowanym graczem w tibie:P to kazda gildia bedzie cię chciala na nowym< no prawie każda:P> Więc wrzuc na luz i czekaj spokojnie na wyjscie swiatów

Falli Gun 21-11-2005 01:17

Z wielką przyjemnością przyłącze się do twojej ekipy.

Falli Gun(65 EK)/Azura
Knight
Pacc
GG 5329986
Zwykła ekipa.

I apeluje z góry, żeby nie robić na nowym servie zbędnych wojen ze śmiesznych powodów typu "bo on mnie przezwał". Mam nadzieje, że z takimi lidźmi tam nie będe miał do czynienia.

Daj mi znać na GG, żebym mógł wlogować się na Falliego i potwierdzić swoją tożsamość.

Thornhill 21-11-2005 12:18

ja bym poszedł z moimi kilkoma (chyba z 7-8) kumplami ale niestety powiedziałeś, że idziesz na światy z dalszą literą, a my preferujemy na odwrót ;)

paior 22-11-2005 06:20

Potwierdzam knighta i będe miał pacca. Może jeszcze mój kumpel palek będzie grał :)

MAximus Achilles 22-11-2005 10:04

nom tera zauwazylem czemu prefgerujesz dalsza litere alfabetu??
Liczysz ze tam nie bedzie wojen, pójda slabsi ludzie czy na co liczysz??

paior 22-11-2005 13:03

a co za róznica ma litera ludzie !!!! byle nie non pvp podsumuj ktos osoby teraz piszcie tylko zgloszenia prosze !!!
dobra jesli on to olewa ja napisze podsumowujac all Mam nadzieje ze zrobimy gildie zakladam nowy temat Pisac te same osoby kim chca byc bo tutaj juz duzy zamet jak mozna zamknac ten temat

Falli Gun 22-11-2005 14:40

Wszyscy zainteresowani dojściem do Gildii Sinus, która powstanie na nowym servie prosze wchodic na sinus.fora.pl.

Wymagane by posiadać chociaż jedną postać na :
facc lv 25
pacc lv 20

Urxanon 04-12-2005 12:22

Im sory

Chciałbym Was wszystkich przeprośić za swoją ignorancje ;( :( Byłem głupi myślałem, że z tego nic niewyjdzie a jednak jest grupka bardzo miłych ludzi już sie biore za uaktualnianie listy. Innym powodem było dziwne zamknięcie tematu X(
No ale jush koniec użalania sie nad soba do dzieła =)
Postanowiłem być jednak Palkiem (te soule x( )

$Szyma$ 01-07-2006 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urxanon
Omg jak w tytule @all nie pamietam kolejności.
Po1: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że chce aby ekipa "panowała nad światem" ( powodzenia 16-to osobową ekipą zapanować nad światem)
Po2: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że to ja rządze.
Po3: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że ja zmuszam kogoś do wybrania mojej i tylko mojej ekipy(jak ktoś chce niech robi własną), voca (Ja nie zmuszam cie do voca, jak chcesz byc knightem a w ekipie beda jush all zajete no to sorry, nie musisz(a nawet nie możesz niestety) do nas dochodzić.)
Teraz po koleji:
@Emilok nie rzadze, dziele po to ja jestem organizatorem (nie szefem) tej ekipy, moze moja babcia ma dzielic voce.
@Scream low lvl ta ?? X( Jak dla mnie ta wiadomość powinna być usunięta ponieważ:
a) Ty masz 20 lvl i jestes TEN high lvl ?? No, dobra wolność słowa, ale nie obrażaj innych na tematy o których nic nie wiesz.
b)Przeczytaj pare razy " Po 1:" -,-
c) koleś sie wypowiada na tematy o których nie wie. (albo wie bardzo mało)
d) Przeczytaj sygne od Lisa ;)
@Lisu A kto ci powiedział o zmuszaniu:
a)Powtarzam ja nikogo nie zmuszam, ja szukam chętnych.
b)Może Masz rację, ale do nowych światów jeszcze pewnie troche czasu. (skoro testa naraie puszczają).
@Blef Nie wiem czy to co napisałeś jest zgłoszeniem, czy zwykłym komentem.
a)Ty chyba nie rozumiesz epitetu "Nowy Świat". Nowy świat jest to świat ktory powstanie dopiero i wtedy bedzie "nowy". To nie jest nowy świat z istniejących światów.
b)Przeczytaj uważnie wymagania: 25lvl minimum. Jesli ktoś ma pare mniejszych lvl 20+ to moze być ale nie np. 8,12,16.

Podsumowywując, spora ilość Polaków nie umi czytać ze zrozumieniem (materiał szkoły podstawowej).
Ludzie Nie piszcie w tym temacie bezsensownych, bezpodstawnych oskarżeń (chyba tak sie to pisze, nie ??) jeśli nic o mnie, temacie, i wogóle takich sprawach ;) nie wiecie. Ja byłem w Sinusie (hail and always in memory) na Thori weszliśmy na świat 4 dni po wpuszczeniu facc, i wyprzedziliśmy wiekszośc indywidualnych pacc, grających od początku.
PISAĆ TYLKO ZGŁOSZENIA, PYTANIA I PORADY !!!!! X( X( X(

no to zróbcie te "ekipe"na honerze mam tam druida 16 lvl jak by co muj nick to:Baximonek Of Dead

ahcarb 04-07-2006 22:35

Hmm ja bym utworzył gildie dopiero po pewnym czasie, szwedów też bedzie masa wiec na razie bym sie tym nie zajmował. Także ide na nowe servy i zapowiada sie ciekawie, nawet bardzo ciekawie. Byłem na 2 forach szweckich i baardzo duuzo ludzi od nich idzie ;]

Van Ziec 05-07-2006 15:05

Smieszne :)

Z tego co przeczytalem to wynika ze trzeba miec lv min 20 albo 25 wiec ty chcesz zawladnac servem w taki sposob ^^? Dla mnie smieszne :] GL... Jak masz cos na swoja obrone to msg here...

Dudzio_Dancer 08-07-2006 20:59

Daje tej rodzinie/gildii... 1 miesiac istnienia... Pozniej zostana tylko nieliczni...
Moje zdanie =)

Hunted aLL xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43.