![]() |
GZ dal awszystkich GM. A tak apropo czy na Berylii jest nowy GM? bo coś mi się wydaje że tak. Proszę o odpowiedź.
|
Jest nowy gm o to szczesliwiec Thunder Lucky
|
Wow ej moze ktos wtlumaczyc dokladniej na czym polega wybieranie gm? jak przebiega ten proces? prosze o dokladene informacje:). Jak zostac chociazby tym kim oni byli wczesniej? dzieki.
|
Kolejny GameMaster: Thunder Lucky
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:/
No i po co tylu GM`ow ?? GameMasterzy sa tylko od dawania banow :ban: . W swoim Tibijskim zyciu widzialem tylko raz GMa ( a nie gralem tylko na bon yowi). Co takiego waznego Gm robi w tibii ?? Nic !!! Tylko daje bany za nic, nawet sobie nie mozna z kims na jednym koncie zagrac bo odrazu ip sprawdza :/. Jak dla mnie to moglo by w ogole nie byc Gamemesterow !!
|
JA licze oczywiście na Dabka :P :) Musi byc Gm bo Polak :) Rox :) ;)
|
Cytuj:
Nie podoba się? WON... Stwórz sobie sam gre, ustal zasady, a potem się wku***** jak ktoś je będzie łamał... Miło tak? @topic: Może w końcu zmniejszy się kretynizm i n00bstwo. edit: @down: Ile jadu i zawiści... |
Cytuj:
A jezeli nie masz zamiaru odpowiadac na moje pytanie, to wes nie cytuj mojego posta!! |
Ja rozumiem, że senior tutor ale wybierać na gma 23 level?
|
Ja osobiście typuje Mikey'a Mac'Mannus'a
@up Panuje ogólne przekonanie ze Gm to 100 + koles ale przeciez mógł grac w tibie bardzo długo i wcale nie nabijać lv'ów tylko udzielac sie na forach stronkach itp. pomagac ludzią na help ch. pomagac Cip'ą. |
Cytuj:
|
No no no zaraz lepiej sie zapowiada.
Moze jakis polak zostanie gm i uratuje silvere przed rodzinka zenho ktora dzieli konta i masowo zabija wszystkich graczy ktorzy nie naleza do nich i maja 50lvl+. Gz dla wybrancow :D |
Cytuj:
|
18:42 GM Trithaithus: The account of Dimnariel has been banished for account trading. The accounts of Vori'Cra Wrath and Darren Hastehave been banished for account sharing.
LEPSZE CZASY CZEKAJĄ NA VALORI!!! Gratz Dla Nowych GM'ów !!!Hail Trithaithus!!! |
Hmm GZ dla nich.. Musieli neizle zapracowac ;) ... Moze drom zostane kiedys gmem :P huhu co to by sie dzialo :P
|
Dabeek na gma!!!!
uwazam pewnie tak jak duzo ludu na forum ze bardzo dobrym gmem bylby Dabeek.. po pierwsze jest to polak i duzo latwiej byloby sie z nm skontaktowac co do jakichs rad po drugie latwiej byloby doniesc mu o afkrach cheaterach itp itd no i zycie polaków w tibi byloby latwiejsze.. Dabeek powodzenia
|
Cytuj:
Przydałby się taki Dabek na GMa. |
Cytuj:
A co do ots: gz, bo mało jest otsów na których można poważnie pograć. Ale już o tym nie gadajmy, nie chcę łamać regulaminu. Ps: Popracuj nad ortografią - dys~~~ nie jest wytłumaczeniem! |
Dla waszej informacji:
GM nie ma możliwości summonowania potworów.(tak mi sie przynajmniej wydaje:) Może to zrobić tylko God albo ktoś z Customer support. To samo z przedmiotami. GM jest od banowania i pilnowania reguł. Wcale nie jest tak fajnie:) |
Cytuj:
|
A co do hasła : Drom na GM'a to ja mam lepsze:
PO MOIM TRUPIE!!!! |
Gram 2 lata i widzialem tylko 4 razy gma w tym od roku cisza ;]
a zeby odpowiedzial bo ktos na makro czy mc stoi to nigdy ;] |
Cytuj:
pozatym są ludzie którzy nie grają dla lvl'a lecz po to by pomagać innym. |
1:0 Dla Brazyli
Jak wybrano GM brazylijczyka to zauważyłem że brazylijczycy pozwalają sobie na wszystko X( .Mam nadzieje że GM Vauban niebedzie całkowicie po stronie brazyli
## GRATULACJE DLA NOWYCH GM'ów |
to wybrali juz 4 GM'ow jeszce 2 :p i odpowie mi ktos od kiedy daabek jest senior tutorem ? :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw, gratulacje 100lvl. |
Ludzie tak bardzo chceicie zeby dabeek byl gmem a moze on sam nie chce sobie zawracac glowy banowaniem i woli grac i nabijac levele :p Dabeek chcesz byc GMem czy nie?
|
Nowy GM Renjiro Braveheart :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |