Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Dywagacje na temat nowych czarów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57124)

Lyssy 04-12-2005 19:32

no, niestety na ue bedzie wymagane 1200 many :( ale teraz gra sorcem bedzie itak najlatwiejsza i najciekawsza =D

Tomm 05-12-2005 00:14

czary palla

moim zdaniem powinno byc kilka nowych czarow dla palla :D
"mini sd" takie cos pomiedzy hmm a sd lecz blizek sd;]
no i moze ja mam byc teraz ze rozdzki dla sorka i druta to moze strzay ktore wala magia i atakuja normalnie nie strzaly magiczne bo takie juz sa ale np rzucam czar i przez niewiem kilka minut moge walic normalnie jak wale ze strzal i dodatkowa za pomoca magi wieksze obrazenia :D

Pozdro for all :baby:

Cadonis 05-12-2005 14:28

Lyssy'ego traktujcie z dystansem, skoro to wyczytał na tibia.org.pl...

@topic: Skoro ma być zmniejszona użyteczność run, a zwiększona spontanów, to nie wiem jak sorce będą expić biorąc pod uwagę że aktualnie z runami prawie nic się nie opłaca... najzabawniej będzie jeśli runy zrobią bezużyteczne, a podstawą walki będzie exori vis (oczywiście nie wysilą się na tyle aby wprowadzić nowy czar)... Jeee, w melee na DLe! ;)

Aivya Zego 05-12-2005 20:14

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elusive
OMG. Czy ty wogóle skillowałeś ??. Na 20 lvl mieć takie skille to grzech. Tak jak np ja na 12 lvl mam 56/56 i 70 % do 4mlvl. Widać że nie umiesz grać knightem. 12 lvl jest w stanie cie zabić.

Co do tego to sie nie zgodze. Cos mi sie wydaje ze ty tak naprawde gowno o knightcie wiesz dla twojej wiadomosci to 12lvl nie ma szans zeby zabic 21lvla z skilami chocby takimi jak ma ten poprzednik co sie przed nim tak zasadziles a zaloze sie ze ty umiesz grac knightem tak jak moj kumpel wbic skile i stac pod dp do znudzenia hehe a tak wogole to wydaje mi sie ze lvl robi wiecej niz skile bo sam mam tragiczne skile a zlvla na lvla widac ze hity poprawiaja sie zauwazalnie..

Regaster 05-12-2005 20:42

A wg mnie Najslabsza profesja do pvp to knight a nie magowie, ale akurat dobże że sorc bedzie lebszy bo zamierzam nim grać
@edit
Drogi cadonisie! :)
Przecierz na tibia.org.pl też napewno ktoś jest (no np tutorem) nieprawdaż? A choć niejestem zwolennikiem innych stron poza tibia.pl i tibia.com to i tak jest wg. mnie 90% nato że tibia.org.pl pisze prawde ;)

tnt master 05-12-2005 20:47

na tibia.org.pl(konkurecja :)) jest to co bedzie na ubgradzie nie wiem czy to prawda.jest tam jakie rozdzki beda jaki hiti jaki lvl itp

Lyssy 06-12-2005 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cadonis
Lyssy'ego traktujcie z dystansem, skoro to wyczytał na tibia.org.pl...

@topic: Skoro ma być zmniejszona użyteczność run, a zwiększona spontanów, to nie wiem jak sorce będą expić biorąc pod uwagę że aktualnie z runami prawie nic się nie opłaca... najzabawniej będzie jeśli runy zrobią bezużyteczne, a podstawą walki będzie exori vis (oczywiście nie wysilą się na tyle aby wprowadzić nowy czar)... Jeee, w melee na DLe! ;)

Czlowieq najpierw moze popatrzysz to co ja wnioslem do tego forum i od jakiego czasu z niego korzystam a potem porownaj to ze swoimi postami... jak widac po twoich bezsensownych postach umiesz tylko nabijac a nic na forum nie wnosisz.. probojesz teraz sprzeciwic innych urzytkownikow przeciwko mnie temu ze korzystam z informacji ktore wziolem z innej strony? jak niepotrafisz niczego wniesc na forum tylko umiesz krytykowac TO SIEDZ CICHO bo nikt niechce sluchac nabijacza postow -.-'

Tomcio Pall 06-12-2005 16:11

Może to mnie zmusi żebym z tibią został hyh. Amoże dzięki temu wruce do mojego palla lub knighta!!

Ashlon 06-12-2005 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lyssy
Czlowieq najpierw moze popatrzysz to co ja wnioslem do tego forum i od jakiego czasu z niego korzystam a potem porownaj to ze swoimi postami... jak widac po twoich bezsensownych postach umiesz tylko nabijac a nic na forum nie wnosisz.. probojesz teraz sprzeciwic innych urzytkownikow przeciwko mnie temu ze korzystam z informacji ktore wziolem z innej strony? jak niepotrafisz niczego wniesc na forum tylko umiesz krytykowac TO SIEDZ CICHO bo nikt niechce sluchac nabijacza postow -.-'

Co jak co, CIPsoft probuje utrzymac informacje dot. update'ow w tajemnicy, ale znajda sie rozni ludzie godni zaufania, ktorzy rozniosa informacje. A ty te wiadomosci bierzesz z nielegalnego zrodla (kazdy tutor, ktory wbija na testa zobowiazuje sie do trzymania informacji w tajemnicy), wiec tez nie masz sie czym chwalic.

Taziom 06-12-2005 18:18

:#

Ja tam z SD chodze :) to wymiata w pvp ,ale jak napadnie cie 3 wojów to tylko uciekac 8o

Szczepan 07-12-2005 07:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aivya Zego
Co do tego to sie nie zgodze. Cos mi sie wydaje ze ty tak naprawde gowno o knightcie wiesz dla twojej wiadomosci to 12lvl nie ma szans zeby zabic 21lvla z skilami chocby takimi jak ma ten poprzednik co sie przed nim tak zasadziles a zaloze sie ze ty umiesz grac knightem tak jak moj kumpel wbic skile i stac pod dp do znudzenia hehe a tak wogole to wydaje mi sie ze lvl robi wiecej niz skile bo sam mam tragiczne skile a zlvla na lvla widac ze hity poprawiaja sie zauwazalnie..

A robiles kiedys duele? Zaloze sie ze taki 12 lvl ze skilami po 60 bedzie lepszy od 20 lvla ze skilami po 40-50, chyba ze ten 20 lvl ucieknie bo jest szybszy. Sam mialem najta na 16 lvlu ze skilami po 70/67, potem w 2 dni wyexpilem 20 lvl (jakies 3-4 h na zamku :P), dzieki skilom szybciej wbija sie lvl, a nie dzieki wysokiemu lvlowi (chociasz czasem i lvl sie przyda np. na dragach itp.).

Odnoscie update to na tibia.org.pl pisza prawde, znam 2 senior tutorow i oni mowia to samo (Bo identyko lista dostali), i na tsie juz widzieli, ale im pg w glowie wiec zaduzo na tsie nie posiedzieli :<.

Jako ze mana szybciej bedzie rosnac, 20 many urosnie w jakies 6 sekund, wiec exori vis to nie glupi pomysl (sila tego jest jak hmm a hmm mimo ze 5 ladunkow kosztowal bedzie 280 many), z drugiej strony różdzki które maja amunicje na mane zrekompensuja braki w runach, gdyż najsilniejsze walic beda z sila porownywalna do hmmow, a pochlaniac beda 13 many, wiec jeszcze lepiej niz z exori vis.

Ci co mowia ze update sux to poprostu jacys dziwni ludzie, bojący sie zmian, najlepiej niech se znajda inna mniej stresującą gre, bo cipy probója zmieniac Tibie na lepsze, a to ze im nie wychodzi to juz inny temat... teraz wydaje mi sie ze upek bedzie najlepszy ze wszystkich (tzn najmniej spieprza rzeczy).

Pawik Skejt 07-12-2005 08:59

Sd

;( :cup: Ja słyczałem że po update trzebabedzie miec 25 zwykły lvl żeby muc robic SD.

Eragon2 07-12-2005 09:02

Z tym 25lvl to bym sie nie zgodzil bo to niemozliwe. wprawdzie nic na ten temat nie slyszalem ale sadze ze to plotki. choc moge sie mylic.

Lyssy 07-12-2005 15:55

bueheheh :)

do 2 panow nade mna:

na sd runke po up-dacie trzeba bedzie zuzyc az 880 many, czyli wymagany poziom na sd to 36, a dlatego ze mana bedzie sie odnawiac 4x szybciej wiec wymagana mana na wszystkie runy bedzie zwiekszona 4x.

Regaster 07-12-2005 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziom
Ja tam z SD chodze :) to wymiata w pvp ,ale jak napadnie cie 3 wojów to tylko uciekac 8o

Fajnie że se chodzisz z SD ale co nas to obchodzi a pozatym co do opisu niemasz 21 lvla ani niemiałeś :confused: precz z kłamstwem X(

Regaster 07-12-2005 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziom

@Edit Chodzi mi o ten opis typu : 21 lvl skille xx/xx mlvl :xx itp
@Edit 2 Ee...chyba nacisnołem 2 razy wyślij, przepraszam ;(

Popo Mielec 08-12-2005 12:47

Fajnie by bylo gdyby czary typu exori mort byly bez Pacc bo niektorym osobom nieoplaca sie kupowac Pacc na 20 lvl -.- :) :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35.