![]() |
ja sobie zostawie na wystawe w domku :baby:
|
OMG bardzo wypasione ssy a nagroną było???:
-bohy -tower shield -10k -giant sword -stone skin amulet -stealt ring czy to były nagrody za qesta? jak tak to bardzo fajy qest 8o 8o 8o |
tak, to byla nagroda
|
Feri full wypas SS + Feri full wypas quest = Feri full wypas teat :D
Przydao by sie zrobic ten quescik dla BoH'ow :P |
hyh Ładny look tesh taki chce !!! :baby:
Yulgar 22 knihgt 64\63 4 m lvl axe fighter VALORIA!! |
Loot*
:D |
czy warlocki są 4 naraz czy po kolei.. pozatym co tu mówić więcej takich ss`ów
|
po 2 ...
|
@Randagast z isarki
Nie pamiętam :> Po więcej ssów na galerie mojej glidii zapraszam ;] ~preview~ http://www.deso.pl/turek/tibia/gallery/images/0285.jpg |
Suuuper loot extra screeny, tylko co wypada z banshee questu ? :D Bardzo fajnie wam to wyszlo :p tak trzymac
|
Tokozax bylo napisane. Osobiscie screeny sa ...... wyje**** w kosmos :).
P.S. Wiecej nie musze dodawac. |
Bardzo fajne SS'y :P
Wogóle loot z questa jest good:D Oby tak dalej, pozdrawiam. |
Wypasione zdątka szczegulnie to z warlockiem:P
super locik <chyba się wam wyprawa zwruciła:D> <ile na twojim swiecie bichy kosztujom rze za 50 bp uh idom:P |
W tej chwili 110-120k
|
Gratz wajne ss wyszly oby tak dalej :D :berkser:
|
powiem tylko że :notor jest mistrzem świata jak oglądam jego screeny to po prostu dech zapiera
:P |
nono
ale i takom ekipe zebrac to czas fajny loot narazie lvl mam maly ale niedlugo se pujdziemy |
@Melfcin
Ja dostałem godzine czasu na spakowanie, tak samo Mystic :] więc.. zebranie ekipy to nie problem, większym problemem było wyposarzenie, niektórzy runy przed samym wyjściem dokupywali :> @Owocowy Shejk Nie tylko Notor fotki strzelał... Fakt, są one pierwszej klasy, ale na Banshee quest fotki robił także Cite i Korni [ja je tylko pociołem i zamieściłem] Jeżeli mnie pamięć nie myli, to pierwsza seria jest od Korniego, LootPic zrobił Cite, a Notor ostatnią fotkę z Banshee ["Some Action."]. Chwaląć tylko Notora, zostawiasz reszte w cieniu... a nie uważam że ich ss'y są gorsze. ........... @Siweczek [down V] Niewidzialność, z tego co wiem trwa 3min.20sek., możesz podczas tego czasu robić co chcesz. Banshee z nutek zadają obrażenia w przedziale 150-300 [mniej więcej], więc są groźne :] |
Ja mam pytanie troche nie na temat. A chodzi o czar niewidzialnosci jak dlugo trwa czy jak kogos zaatakujesz czy juz przestaje dzialac czy jak ???
Jeszcze jedno co robia te nutki i czy naprawde Banshe sa takie silne jak mowia. |
leee to bym solo wziol xD
co to jest :D:D :P |
najbardziej podoba mi się nagroda :D
też tak chce ;( KNIGHT RULEZ :sword: |
mega spoko ss'y wlasnie powiedzcie jaki lvl trzeba miec na zrobienie jego 8)
|
Fajne Screeny :D Super Loot :D Poprostu GGRATZZZZZZ :D
|
Ja mam tylko jedno pytanko. Ile wydaliscie kasy na Sd UH i mf ??????:)
|
Nie wiem jak reszta... mi przez cały quest zszedł może bp uh : P
Mysticowi niosłem runy dodatkowe, później się okazało że niepotrzebnie, bo zużył może z 1/3 tego co przewidywał... |
wow.Nie wiem jak to inaczej okreslic a najbardziej podobaly mi sie bohy bo sama o nich marze :)
|
Ja tam mówię:
Gratuluję i proszę o duuuuuuuuuuuuuuuużo takich fotek! |
Gratzz. Ss lepsze niz film. Calmera ma ten plus ze to non-PvP i Ue ,Gfb,Explo sa szkodliwe tylko potworom ale gratzz. Fajny loot :D btw. to quest od 60 lvl tak?
|
hoho gz!
Gratz jeszcze 23lvle i też się wybiorę:):Pna tego questa nia trzeba pac to takie pocieszenie o ile się nie mylę
P.S:Mam dobry pomysł dla modków dajcie nowe zasady że można dawać sssy z questów ale one wogóle nie mogą podpowiadać jak zrobić quest:) |
Pozdrowienia z Trimery Cite Pamiętam jeszcze twojego 2 chara ''Ktos Po Cos''
Pozdro I gratz questa PS Wpadnij do nas czasem ;p |
To jest oczywiscie piekne wykonanie Qesta :D
Szkoda ze ja gram na Securze :( a nie na Calmerze :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |