Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Murders Incorporated :( :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57639)

Dragonisek 05-12-2005 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hich
Niektorzy z MI to są hamy. Dzisiaj ide do depo w ab i jakis kolo loota ciagnie. Ja nic nie robie tylko ide dalej a ten tego loota kolomnie rzucil. Podbiega Majefi wrzuca loota do smietnika i teraz mam hunta od tego kolesia bo on mysli ze ja mu loota zabralem a to tek s****ysyn do kabana wrzucil
@dragonisek
Zevs mial racje ze sie poddal! I tam Mi przegra :evul: :evul:

Jak walczyc to do konca... nothing more

Zdzislaw Petara 05-12-2005 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragonisek
@Endino

I cos cieszysz sie ze hacka mieli ??? Super uczucie ,wygrac wojne przez jakiegos idiote ktory psuje kazdemu zabawae i hackuje ludzi ...

Jesli naprawde jestes z tego zadowolony to gratz dla Ciebie,tylko pytanie : Skad ty jestes ??:|

Zevs sie poddal i zaplacil...ehhh..szkoda myslalem ze on jest osoba ktorej najbardziej zalezy na tej wojnie :/

Jesli MI sie podniesie to maja szanse cos zdzialac ....Czesio wracaj do gry xD

Oni jeszcze tej wojny nie wygrali, wątpie żeby MI sie poddalo tak łatwo...

_/HAIL MI

Hich 05-12-2005 19:35

Cytuj:

Jak walczyc to do konca... nothing more

Ja na jego miejscu juz dawni bym odszedl B)
Szkoda kasy i itemow i lvla
Moze tyle razy zostal ubity to moze ma dosc wojny

Dragonisek 05-12-2005 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hich
Ja na jego miejscu juz dawni bym odszedl B)
Szkoda kasy i itemow i lvla
Moze tyle razy zostal ubity to moze ma dosc wojny

Ziomus ty wierzysz w to ze on juz nie padnie ???0.o

Jesli tak to naiwny jestes ...

A Gex myslisz dlaczego wrocila do wojny ???^.-

Raks Ninja 05-12-2005 21:08

@noob

tak zachwalasz Mi a pewnie polowy tej gildi nigdy na oczy nie widziales i kto tu mowi o lizaniu dupy?

@dragonisek

Aftermath nie zabije zevsa...

Endino 05-12-2005 21:59

Cytuj:

@Endino
I cos cieszysz sie ze hacka mieli ??? Super uczucie ,wygrac wojne przez jakiegos idiote ktory psuje kazdemu zabawae i hackuje ludzi ...

Jesli naprawde jestes z tego zadowolony to gratz dla Ciebie,tylko pytanie : Skad ty jestes ??:|

ciekawe czy by MI nie mialo by dobrego humoru jak by to rom dostal haka przez boty?

a MI tacy dobrzy koledzy? zevs padl 5x za MI a teraz na niego z ryjem bo wyszedl z wojny i chce miec troche spokoju?
HAIL MI _/

jak nie wiesz czemu Gex padl po tym jak zaplacil to STFU!

Master Mind 06-12-2005 11:52

hahaha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler
@up

A ty wlasnie pokazales jakim jestes idiota.

@topic

I bardzo dobrze, ze ich shackowali. Zaslozyli sobie~

Btw:
11:09 Fast'molt: strzez sie
11:26 Folari: jak juz kiedys mowilem wyjdziesz padniesz

Tak mowili wczoraj rano, ciekawe czy mi cos dzis powiedza. ;)

Oj biedny kidler ;<<<<<
Z tego co wiem bo tez grywam na aurerze to TY jestes idiota :>> Podkakujesz do wyższych leveli i wciskasz jakas bajke ze cie cale aftermath broni :>> nie martw sie doneq cie obroni przed fast'molem ;>>

Eny the Noob 06-12-2005 18:11

@Raks A ty widziales tych szwedow na oczy? :o Bo polowa od Was to chyba szwedzi -,.- Btw. Czy ja musze znac cale MI zeby miec zdanie na temat wojny oraz do wyrazania opinii na temat AM/czy Ninja Family?

MI sie nie podda i tak duzo osob z MI ma hunted forever lub tak wysokie paymenty ze praktycznie nic nie maja do stracenia :/

@Master Mind Niektorzy lubia zmyslac - tak zwalczaja kompleksy :/

@Hich Oczywiscie ze przegra ... Tak masz zupelna racje - gdyby tylko nie to, ze AM dostaje w dupe na kazdym battle i to MI expilo do hacka to pewnie by ta wojne przegrali ... MI sie podniesie i zobaczymy.

Dragonisek 06-12-2005 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endino
ciekawe czy by MI nie mialo by dobrego humoru jak by to rom dostal haka przez boty?

a MI tacy dobrzy koledzy? zevs padl 5x za MI a teraz na niego z ryjem bo wyszedl z wojny i chce miec troche spokoju?
HAIL MI _/

jak nie wiesz czemu Gex padl po tym jak zaplacil to STFU!

Uwiesz misq,ze Isaris albo Misima znajda jakis powod do tego zeby go zabic albo od niego jeszcze kase pociagnac...czy ty myslisz ze ja na tym servie nie gralem w ogole ??0.o wiem co nie co na temat naab'ow ze Szwecji i wiem ze maja kompleksy na swoim punkci co przenosza na Tibie (przyklad z poza after~ : Konikoza,chlopak mysli ze jest przystojny i najmadrzejszy co zreszta mi na privie pisal ,ze on ma takie miescie i "ohhh.." w ogole jest boski -.- jak to czytalem to myslalem ze padne ze smiechu ),a wiec nie mow mi ze Zevs nie padnie ,bo wiem ze padnie ^.-

Damq 07-12-2005 08:28

Oj Oj temat sie rozwinął a ja nic nie pisałem...
Znam życie Aurei jeszcze sprzed kilku miechów a na bieżąco utrzymuje się z własnych źródeł.
Absolutnie zgadzam się z Drago~ jeszcze będzie powód, żeby zabić Zevsa wiedzą, że jest naiwny więc trzeba to wykorzystać może Sting, Raks albo Endino go nie zabiją bo nie dadzą rady, ale jeszcze będzie powód.

@Kidler
Jeden z najwiekszych camperów venore ilekroć go widze to siedzi koło depo i zabija ludzi ze skullami na poziomie jego inteligencji (czyli coś koło 20lvl).
A najlepszy moment przypomniałem sobie. Stoje przed depo z Fast'Keffem i rozmawiamy sobie tak po ludzku jak kumpel z kumplem. Później poszłem po krzesełka i sobie na krzesełkach staliśmy, podchodzi Immortal of kidlex i mówi
Nie podlizuj się. My w brecht :)
Ale tak sobie stoimy i za moment pod depo wskakuje Doneq i Lagurus, Fast'Keff nawiał bo z MI, a Kidlex zaczął przy nich lać jakiegoś gościa z 20 lvl i mówił Pay or hunted forever, a Lisek i Doneq mu uśmieszki puszczali. I kto tu się podlizuje...?!

MI sie pozbiera zapewniam!!

Zdzislaw Petara 07-12-2005 11:33

Jak by MI mialo sie poddac to Fast'Molt i Majifefi nie wbili by lvl-u...:) Więc to nie jest koniec wojny napewno...:D

Raks Ninja 07-12-2005 12:57

@noob

chodzilo mi ze nigdy ich w grze nie widziales a nie w rlu..

Slait 07-12-2005 13:08

Ej a to Prawda ze Cats~ O***al Aftermath ?:D
btw. Wolalbym byc z wiekszascia polakow w guildi :)

Zdzislaw Petara 07-12-2005 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait
Ej a to Prawda ze Cats~ O***al Aftermath ?:D
btw. Wolalbym byc z wiekszascia polakow w guildi :)

Tak to prawda Cats~ w pewnym momencie opuscił Aft~ i poszedl do MI :D

Slait 07-12-2005 13:38

Dopry WYbor Hehe :D
Ale mi chodzi czy isch Okradl bo tak od kogos slyszlaem

Zdzislaw Petara 07-12-2005 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slait
Dopry WYbor Hehe :D
Ale mi chodzi czy isch Okradl bo tak od kogos slyszlaem

A tego to ja nie wiem

Eny the Noob 07-12-2005 15:50

Nom dzieki Cats~ Juli stracila eq :( Nie ladnie.

06 Dec 2005 +517,412 5 128 34,116,135 (erig.net - Fast'molt)
Juz sie pozbierali :p

@Reksiu W grze to widzialem nawet cale Aftermath -,.- Jesli umiesz to sformulowac to napisz to jakos po ludzku, bo ja jak piszesz "widziales na oczy" to odczytuje to jako widziec w rlu - jeszcze nie odwoluje sie w kazdym zdaniu do tibii. A w Tibii to widzialem i cale MI i cale Aftermath i wiele innych osob, chocby jak przebiegali przez Thais ;d

Endino 07-12-2005 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
Nom dzieki Cats~ Juli stracila eq :( Nie ladnie.

cats tak mi przykro ze koledzy z rl cie schakowali :(( mam nadzieje ze sie nacieszyles tym eq :))

max-draky 07-12-2005 20:10

Powiem wam jedno dzisiaj sie troszke zdenerwowałem bo pomagałem troszke w tej wojnie(przyznam) dla Liama dawałem filmiki od MI (których niepowinienem) dawałem mu czasem runki uhałem etc ale ****a jak dzisiaj przybiegł do mnie isaris i stało sie coś takiego :
20:37 You lose 28 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 11 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 7 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 33 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 8 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 23 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 25 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 18 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 34 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 35 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 26 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 31 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 37 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:37 You lose 5 hitpoints due to an attack by Isaris.
20:38 Maxflimon: WTF??!!
20:38 Isaris: Hunted by Aftermath.
20:38 Maxflimon: Why??
20:38 Isaris: Pay items from u house and u equip.
20:39 Isaris: And u Maybe free. Bye
----------------------------------------------------------------
I co ja mam ****a powiedzieć? wszyscy mówia ze Raks i Sting to
są PA. Raks i sting wpozo ziomki ale ****a co od***ało isarisowi?
Pod domkiem niemozna sobie stac? --.-- Endino też wpozo gość.
Co do haka to jest tak Thor arteva też chyba miał haka jeszcze
poza tymi czwora ale jak chodziłem po edron to w domku Joixa
dalej leży to co leżało więc chyba wszystko nie przepadło :P.
Pozdro i trzymajcie sie Aftermath no i cześć MI :P.

max-draky 07-12-2005 20:13

A tak BTW to Majifefi o***ał dzisiaj mojego kumpla na 170k :( szkoda. :/

Zdzislaw Petara 08-12-2005 07:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky

Hahaha odezwal sie ku**a a Ty sam co robiles co juz nie pamietasz jak przekreciles kolesia na pacca i co Ci dal on 100k czy tam wiecej, ale jakos Ci nie wyszlo bo potem musiales mu placic dsm za to ze thiefowales i Liam Ci jakos nie pomogl wiec na temat thiefow zamknij ryj bo sam nim jestes

Zdzislaw Petara 08-12-2005 07:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max-draky

Hahaha gadasz na Majifefiego a sam co ku**a robisz tylko ze Tobie nie wyszlo bo koles od Ciebie chcial kupic pacca dal Ci 100k a tego pacca nie widzial, Ty myslales, ze jestes niepokonany bo Liam Cie protektoruje tylko ze jakos musiales placic mu dsm i jeszcze cos tam kasy chyba i Liam Ci nie pomogl... wiec na temat Thiefow zamknij ryj bo sam nim jestes:)

Btw. sorry za dwa posty ale tamtego nie moglem zobaczyc i myslalem ze go nie wyslalo albo cos.

Eny the Noob 08-12-2005 15:59

@Maxfilimon Juz nie pamietam ale kiedys z kims pekowales na 30 levelu :) Szkoda tylko ze ten knight (byl female cos okolo 50 lvla) dostal hunted of Aftermath, pozniej padl i sie skonczylo :p

Btw. Jakby Liam go chronil to by cos takiego nie zaszlo. String to nie powerabuser bo nikt mu placic nie chce -,.-

Qarius 08-12-2005 19:29

Co do Zevsa to odszedł z Mi z 2 powodów ale nie bende ich wymieniał:P
No cóż skączyłem z tym servem czekam na nowy...

A tak po za tym to sądze że Mi sie podniesie i bendą walczyć nadal:)

Dragonisek 08-12-2005 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qarius
Co do Zevsa to odszedł z Mi z 2 powodów ale nie bende ich wymieniał:P
No cóż skączyłem z tym servem czekam na nowy...

A tak po za tym to sądze że Mi sie podniesie i bendą walczyć nadal:)

Napewno sie podniosa ,ale czy beda w stanie walczyc :/

Jesli nie chce pisac tutaj to napisz mi na pm powody odejscia zevsa xD

Slait 09-12-2005 12:30

Lol
Napewno benda zdolni do walki to tylko 1 osoba chociaz bula bo to Sorker 90 ;(
A QB wbil 100 lvl oraz Skull~ Fast~ juz 129
GoGoGo :D

Eny the Noob 10-12-2005 14:00

A Liam wbil 132, Valhiru 108, Cervik 97, Duwe 95, Endino 70, Gegrow 70, Pikapo 129, Sandersson 129, Butibof 130 ....

Dzisiaj sie koncza bany Nexoriu i Golden Raselowi. Zobaczymy jak MI to rozegra.

Zukikow 10-12-2005 14:16

:p

Powiem tylko jedno :P Liam go! go! go! :P >.<

Slait 10-12-2005 21:28

Ja tez powiem jedno ;))
GoGoGo Fast'molt
Hhaha :D

Eny the Noob 10-12-2005 22:18

Ja tez cos powiem. Butibof wyrasta na najwiekszego wozaka Aurery. Po jego poscie na forum o Qwenballu i jego siedzeniu z pz az mi go bylo zal -.^

Damq 11-12-2005 08:29

Buti zawsze sie woził n/c.

danio joker 11-12-2005 08:41

***ani hackerzy

Nie Shakowali Tego AfterMath Bo Wiem Lecz vAftermath powinno miec all gildia hacki poniewaz sie woza w hooy po aurea i robie Pa najwieksze w tibi chyba ! Endino SSij Mi pale !

Endino 11-12-2005 09:35

nie jestem twoja matka zeby ci cos sssac

Eny the Noob 11-12-2005 15:07

@Danio Endino moze nawet nie byc shackowany - on i tak gowno znaczy. AA! I oni nie robia najwiekszego PA, bo ta pozycja jest zarezerwowana dla Avis :P

Jedno co mnie dziwi to to, ze MI Wam pozwala expic podczas nieobecnosci Misimy i Rusikowa, a po odbanowaniu Nexoriu i Goldena. Aftermath nie ma prawie palkow (nie zaliczam takich Stinkow bo on i tak nigdy nie trafia - a MI ma SD power - Gex ,Gyxorio , Thor , Golden , Folari, Tooki etc.).

~Eny

Dragonisek 11-12-2005 17:45

@Zuki

Omfg...z kim ty trzymasz ???0.o

@Endino

Po Twoim poscie widze ze znizasz sie do poziomu nie ktorych n00bkow ^.- Twoja sprawa ..on Ci matki nie wyzwal,ale jak jestes lamus i tlyko po starych umiesz jezdzic do gl w rl life -.- Tylko ze kiedys Ci ktos za takie cos moze w********ic

Endino 11-12-2005 20:28

@Eny~ ty to dopiero jestes gowno ;>

moze MI pozwala nam expic bo nie maja sd? =>

@dragoniasek: no jak koles ktorego 1 raz widze mi tu wyskakuje z jakims ssaniem to musieli go tego w domu nauczyc? czy go ulica wychowuje?

Qarius 11-12-2005 23:42

Wojna może się jeszcze przechylić szale zwycięstwa na strone MI trzymam za was kciuki!!!
Ja i tak juz na ten server nie wróce:]

Eny the Noob 12-12-2005 13:31

@Endino ;> Trudno zeby mieli SDki :p Aaa I ja mialem na mysli wojne, w ktorej ja nie biore udzialu, a w rlu wiecej od Ciebie znacze, oj duzo wiecej ;>

@Dragonisek Liam protect MI pls ;> To sa noobki ktore mysla ze jak AM wygra to ich "wiernosc" zostanie doceniona ^.^ Endino go!go! Zabij MI !!!11!1

@Qarius To czemu trzymasz kciuki za MI? :o Chyba ze AM juz Cie tak wnerwia ze mimo opuszczenia servera zyczysz im wszystkiego najgorszego ;>

P.S To AM potrafi tylko gadac o ssaniu i czyichs starych -,.- Wiec takie komentarze zachowaj dla siebie ;d

Damq 13-12-2005 19:32

Endino myślisz, że taki jesteś ważny w AM. N/c jeszcze sie przekonasz, zapewniam i napewno pożałujesz, że Twój (rspct) wybór padł na AM.
Oj, poczekamy i sie przekonamy.

Zdzislaw Petara 13-12-2005 19:52

Ohhh
Sandersson die
Uh bot nie zadzialal cos mu ;/ moze ma od Butibofa TBI Black Ice?? :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30.