![]() |
Cytuj:
Jak walczyc to do konca... nothing more |
Cytuj:
Oni jeszcze tej wojny nie wygrali, wątpie żeby MI sie poddalo tak łatwo... _/HAIL MI |
Cytuj:
Szkoda kasy i itemow i lvla Moze tyle razy zostal ubity to moze ma dosc wojny |
Cytuj:
Ziomus ty wierzysz w to ze on juz nie padnie ???0.o Jesli tak to naiwny jestes ... A Gex myslisz dlaczego wrocila do wojny ???^.- |
@noob
tak zachwalasz Mi a pewnie polowy tej gildi nigdy na oczy nie widziales i kto tu mowi o lizaniu dupy? @dragonisek Aftermath nie zabije zevsa... |
Cytuj:
a MI tacy dobrzy koledzy? zevs padl 5x za MI a teraz na niego z ryjem bo wyszedl z wojny i chce miec troche spokoju? HAIL MI _/ jak nie wiesz czemu Gex padl po tym jak zaplacil to STFU! |
hahaha
Cytuj:
Z tego co wiem bo tez grywam na aurerze to TY jestes idiota :>> Podkakujesz do wyższych leveli i wciskasz jakas bajke ze cie cale aftermath broni :>> nie martw sie doneq cie obroni przed fast'molem ;>> |
@Raks A ty widziales tych szwedow na oczy? :o Bo polowa od Was to chyba szwedzi -,.- Btw. Czy ja musze znac cale MI zeby miec zdanie na temat wojny oraz do wyrazania opinii na temat AM/czy Ninja Family?
MI sie nie podda i tak duzo osob z MI ma hunted forever lub tak wysokie paymenty ze praktycznie nic nie maja do stracenia :/ @Master Mind Niektorzy lubia zmyslac - tak zwalczaja kompleksy :/ @Hich Oczywiscie ze przegra ... Tak masz zupelna racje - gdyby tylko nie to, ze AM dostaje w dupe na kazdym battle i to MI expilo do hacka to pewnie by ta wojne przegrali ... MI sie podniesie i zobaczymy. |
Cytuj:
Uwiesz misq,ze Isaris albo Misima znajda jakis powod do tego zeby go zabic albo od niego jeszcze kase pociagnac...czy ty myslisz ze ja na tym servie nie gralem w ogole ??0.o wiem co nie co na temat naab'ow ze Szwecji i wiem ze maja kompleksy na swoim punkci co przenosza na Tibie (przyklad z poza after~ : Konikoza,chlopak mysli ze jest przystojny i najmadrzejszy co zreszta mi na privie pisal ,ze on ma takie miescie i "ohhh.." w ogole jest boski -.- jak to czytalem to myslalem ze padne ze smiechu ),a wiec nie mow mi ze Zevs nie padnie ,bo wiem ze padnie ^.- |
Oj Oj temat sie rozwinął a ja nic nie pisałem...
Znam życie Aurei jeszcze sprzed kilku miechów a na bieżąco utrzymuje się z własnych źródeł. Absolutnie zgadzam się z Drago~ jeszcze będzie powód, żeby zabić Zevsa wiedzą, że jest naiwny więc trzeba to wykorzystać może Sting, Raks albo Endino go nie zabiją bo nie dadzą rady, ale jeszcze będzie powód. @Kidler Jeden z najwiekszych camperów venore ilekroć go widze to siedzi koło depo i zabija ludzi ze skullami na poziomie jego inteligencji (czyli coś koło 20lvl). A najlepszy moment przypomniałem sobie. Stoje przed depo z Fast'Keffem i rozmawiamy sobie tak po ludzku jak kumpel z kumplem. Później poszłem po krzesełka i sobie na krzesełkach staliśmy, podchodzi Immortal of kidlex i mówi Nie podlizuj się. My w brecht :) Ale tak sobie stoimy i za moment pod depo wskakuje Doneq i Lagurus, Fast'Keff nawiał bo z MI, a Kidlex zaczął przy nich lać jakiegoś gościa z 20 lvl i mówił Pay or hunted forever, a Lisek i Doneq mu uśmieszki puszczali. I kto tu się podlizuje...?! MI sie pozbiera zapewniam!! |
Jak by MI mialo sie poddac to Fast'Molt i Majifefi nie wbili by lvl-u...:) Więc to nie jest koniec wojny napewno...:D
|
@noob
chodzilo mi ze nigdy ich w grze nie widziales a nie w rlu.. |
Ej a to Prawda ze Cats~ O***al Aftermath ?:D
btw. Wolalbym byc z wiekszascia polakow w guildi :) |
Cytuj:
|
Dopry WYbor Hehe :D
Ale mi chodzi czy isch Okradl bo tak od kogos slyszlaem |
Cytuj:
|
Nom dzieki Cats~ Juli stracila eq :( Nie ladnie.
06 Dec 2005 +517,412 5 128 34,116,135 (erig.net - Fast'molt) Juz sie pozbierali :p @Reksiu W grze to widzialem nawet cale Aftermath -,.- Jesli umiesz to sformulowac to napisz to jakos po ludzku, bo ja jak piszesz "widziales na oczy" to odczytuje to jako widziec w rlu - jeszcze nie odwoluje sie w kazdym zdaniu do tibii. A w Tibii to widzialem i cale MI i cale Aftermath i wiele innych osob, chocby jak przebiegali przez Thais ;d |
Cytuj:
|
Powiem wam jedno dzisiaj sie troszke zdenerwowałem bo pomagałem troszke w tej wojnie(przyznam) dla Liama dawałem filmiki od MI (których niepowinienem) dawałem mu czasem runki uhałem etc ale ****a jak dzisiaj przybiegł do mnie isaris i stało sie coś takiego :
20:37 You lose 28 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 11 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 7 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 33 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 8 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 23 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 25 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 18 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 34 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 35 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 26 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 31 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 27 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 37 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:37 You lose 5 hitpoints due to an attack by Isaris. 20:38 Maxflimon: WTF??!! 20:38 Isaris: Hunted by Aftermath. 20:38 Maxflimon: Why?? 20:38 Isaris: Pay items from u house and u equip. 20:39 Isaris: And u Maybe free. Bye ---------------------------------------------------------------- I co ja mam ****a powiedzieć? wszyscy mówia ze Raks i Sting to są PA. Raks i sting wpozo ziomki ale ****a co od***ało isarisowi? Pod domkiem niemozna sobie stac? --.-- Endino też wpozo gość. Co do haka to jest tak Thor arteva też chyba miał haka jeszcze poza tymi czwora ale jak chodziłem po edron to w domku Joixa dalej leży to co leżało więc chyba wszystko nie przepadło :P. Pozdro i trzymajcie sie Aftermath no i cześć MI :P. |
A tak BTW to Majifefi o***ał dzisiaj mojego kumpla na 170k :( szkoda. :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. sorry za dwa posty ale tamtego nie moglem zobaczyc i myslalem ze go nie wyslalo albo cos. |
@Maxfilimon Juz nie pamietam ale kiedys z kims pekowales na 30 levelu :) Szkoda tylko ze ten knight (byl female cos okolo 50 lvla) dostal hunted of Aftermath, pozniej padl i sie skonczylo :p
Btw. Jakby Liam go chronil to by cos takiego nie zaszlo. String to nie powerabuser bo nikt mu placic nie chce -,.- |
Co do Zevsa to odszedł z Mi z 2 powodów ale nie bende ich wymieniał:P
No cóż skączyłem z tym servem czekam na nowy... A tak po za tym to sądze że Mi sie podniesie i bendą walczyć nadal:) |
Cytuj:
Napewno sie podniosa ,ale czy beda w stanie walczyc :/ Jesli nie chce pisac tutaj to napisz mi na pm powody odejscia zevsa xD |
Lol
Napewno benda zdolni do walki to tylko 1 osoba chociaz bula bo to Sorker 90 ;( A QB wbil 100 lvl oraz Skull~ Fast~ juz 129 GoGoGo :D |
A Liam wbil 132, Valhiru 108, Cervik 97, Duwe 95, Endino 70, Gegrow 70, Pikapo 129, Sandersson 129, Butibof 130 ....
Dzisiaj sie koncza bany Nexoriu i Golden Raselowi. Zobaczymy jak MI to rozegra. |
:p
Powiem tylko jedno :P Liam go! go! go! :P >.<
|
Ja tez powiem jedno ;))
GoGoGo Fast'molt Hhaha :D |
Ja tez cos powiem. Butibof wyrasta na najwiekszego wozaka Aurery. Po jego poscie na forum o Qwenballu i jego siedzeniu z pz az mi go bylo zal -.^
|
Buti zawsze sie woził n/c.
|
***ani hackerzy
Nie Shakowali Tego AfterMath Bo Wiem Lecz vAftermath powinno miec all gildia hacki poniewaz sie woza w hooy po aurea i robie Pa najwieksze w tibi chyba ! Endino SSij Mi pale !
|
nie jestem twoja matka zeby ci cos sssac
|
@Danio Endino moze nawet nie byc shackowany - on i tak gowno znaczy. AA! I oni nie robia najwiekszego PA, bo ta pozycja jest zarezerwowana dla Avis :P
Jedno co mnie dziwi to to, ze MI Wam pozwala expic podczas nieobecnosci Misimy i Rusikowa, a po odbanowaniu Nexoriu i Goldena. Aftermath nie ma prawie palkow (nie zaliczam takich Stinkow bo on i tak nigdy nie trafia - a MI ma SD power - Gex ,Gyxorio , Thor , Golden , Folari, Tooki etc.). ~Eny |
@Zuki
Omfg...z kim ty trzymasz ???0.o @Endino Po Twoim poscie widze ze znizasz sie do poziomu nie ktorych n00bkow ^.- Twoja sprawa ..on Ci matki nie wyzwal,ale jak jestes lamus i tlyko po starych umiesz jezdzic do gl w rl life -.- Tylko ze kiedys Ci ktos za takie cos moze w********ic |
@Eny~ ty to dopiero jestes gowno ;>
moze MI pozwala nam expic bo nie maja sd? => @dragoniasek: no jak koles ktorego 1 raz widze mi tu wyskakuje z jakims ssaniem to musieli go tego w domu nauczyc? czy go ulica wychowuje? |
Wojna może się jeszcze przechylić szale zwycięstwa na strone MI trzymam za was kciuki!!!
Ja i tak juz na ten server nie wróce:] |
@Endino ;> Trudno zeby mieli SDki :p Aaa I ja mialem na mysli wojne, w ktorej ja nie biore udzialu, a w rlu wiecej od Ciebie znacze, oj duzo wiecej ;>
@Dragonisek Liam protect MI pls ;> To sa noobki ktore mysla ze jak AM wygra to ich "wiernosc" zostanie doceniona ^.^ Endino go!go! Zabij MI !!!11!1 @Qarius To czemu trzymasz kciuki za MI? :o Chyba ze AM juz Cie tak wnerwia ze mimo opuszczenia servera zyczysz im wszystkiego najgorszego ;> P.S To AM potrafi tylko gadac o ssaniu i czyichs starych -,.- Wiec takie komentarze zachowaj dla siebie ;d |
Endino myślisz, że taki jesteś ważny w AM. N/c jeszcze sie przekonasz, zapewniam i napewno pożałujesz, że Twój (rspct) wybór padł na AM.
Oj, poczekamy i sie przekonamy. |
Ohhh
Sandersson die Uh bot nie zadzialal cos mu ;/ moze ma od Butibofa TBI Black Ice?? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |