Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Rasism na serwie gildi rządzącej?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57783)

Garim 07-12-2005 12:09

Kiroy popieram Cie gralem na Arcanii i wiem co oznacza sila NG. Chlopaki ufaja sobie nawzajem, wiedza ze moga na sobie polegac i to jest ich sila.
Btw Rhargar chyba mial hacka :/
Btw2 turtle sux :D

Nazgool 07-12-2005 12:58

@all

@All choc nie gram tu od 2 miechow to moge wam powiedziec, ze Polacy moga wspolpracowac ze soba [np. Azu: Polacy mieli o wiele mniejsze lvl jednak sie zjednoczyli i rozgromili Swe w calorocznej wojne///btw teraz jest nowa wojna DOMOWA :D] ale na Azu szly 2 ekipy z Isy i Hiberny wiec to byl Big + bo juz sie czesc znala i wiedzieli, ze moga na siebie polegac. A tu kazdy na kazdego najezdza( jakby byl np. Xarabek w trapie to by go nasi nawet dobil,i to o co kaman??) Na Obsidii jest woja przeciwko PA a nie Pol VS Swe. Dolaczcie sie all do Lessy Soul Hunter pogadajcie na msn i Ventrilo, ustalcie taktyke etc. Ta gildia potrzebuje troche czasu na zgranie sie a nie jak
1 wiksa co lecielismy po Anticala : szlo chyba 20 osob a odziwo tlyko 7 bilo go (te 13 osob poszlo na kaweke najwidoczniej).
[ Kto chce filma ?? rheherehr ]

TAK WIEC MOWIE ZGADAJCIE SIE Z LESSA A MOC BEDZIE Z WAMI :D

PS..tamten temat musialem zamknac bo tylko sie na nim wyzywalismy. Mam nadzieje, ze tutaj bedzie panowala mila atmosfera BEZ WYZWISK :cup:

Kiroy Wind 07-12-2005 13:17

Garim :
To Rexsiego napewno pamietasz :) a jak ty sie nazywales ?? dzieki za mile slowa prawdy :)

Obsidia :
tu jest duzo osob co pierwszy raz maja lvl plus 60 :D wiec milej wojny chlopaki :) aha nie mowie o ludziach co sie dolaczalido kogos tylko o tych co pierwszy arz sami zrobili taki lvl :) hrhrhr btw nie wiem czemuale czemu ja zawsze ejst na pierwszej stronie an kazdym servie hmmm ??? na tym co gralem :D hrhrhr

Rondelman 07-12-2005 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez majk
NG robi PA bo sa najlepsi na servie i co sie dziwic kazdy z was by tez tak robi a ze nigdy niebylsicie najlepsi na servie to niewiecie co to znaczy.
Maja wladze wiec robia co chca i co sie dziwic

Ale głupoty gadasz, stary Arcnium Rządzi na iridii i niezabijamy nikogo z tego powodu ze ma wyzszy lvl, a co dopiero czlonka wlasnej gildii, to jest takie smieszne ze az zalosne,

Kiroy moim zdaniem tobie nic niegrozi, bo ty raczej nikogo z lvlem niewyprzedzisz wiec siedz sobie w NG poki sie im przydasz a potem PAPA, takie jest moje zdanie, a panowie z NG moga sie przejechac(tak jak na Azurze), wladza udeza ludziom do glowy i im sie pier**li ;)

Jeszcze bedzie czas ze bede biegal wolny po Obsidii:) hahahahah
mimo ze juz zaplacilem masakryczne 10k i zostalo mi jeszcze 10 to i tak bede z wami walczyl moim 41 lvlem huahuahuahuahuahu ;)

Signed Rondel

^Awolver^ 07-12-2005 17:42

Kiroy ale zes sie rozpisał xD do tamtej pierwszej wojny , chyba po to wszedlem do Raised Fist i po to od samego poczatku jako peirwszy bylem z raxilonem zeby pozniej "móc expic" jak juz wspomnailem erus i spolka dalej mnie huntowala wiec wyszlo na jedno :)

jezeli chdozi o nowe servery , to pacca bede mial w tym tygodniu, mam na dzieje ze na pcozqaktu przyszelgo tyggodnia pwostana i zacznie sie PG, jakby co ide na niemiecki pvp , hum a moze non? zobaczymy :D bynajmniej nazwa ktora jest blizej poczatka alfabetu ;) nom to chyba wszystko ;)

pzodro dla willqw, raxia , vixiego ^^ and....... Kiroyka rzecz jasna :*

Kabanosek 07-12-2005 20:18

Kiroy no naprawde rozpisales sie ale to nie zmienia faktu ze i tak jestes zdrajca xD Byles w grindersach i po tym jak zabili yunichego sam pisales chamsko zeby nas podpuscic (all grindersow) :***ac ng, idziemy ich roz***ac , robimy wojne i takie tam a stales kolo dorpaza i mu wszystko tlumaczyles (naprwde sprytny ku.as z ciebie) Po prostu dalismy sie zrobic w ciu.a ale mowi sie trudno . A jesli ci chodzi o to 10k to ja nawet nie dam zdechlego robaka tym palatnom z ng .
Cya

Vixi 07-12-2005 22:23

peero

kabaNOBEK nie to nie ale to ty zdechniesz;p
a co do peero myslalem ze jestes chociaz troche doroslym czlowiekiem ale mylilem sie. zachowujesz sie jak szczeniak ktoremu ktos ukradl foremki w piaskownicy...
wyzywac to sobie mozesz a i tak na to leje.
10:23 Peero: You advanced..."masturbacja".. co ta tibia z ciebie zrobila;p swiata bez niej nie widzisz(chlopie wez znajdz sobie jakas kobiete)
albo zamiast pacca skocz sobie raz na jakies panienki...poznasz co potrafi zrobic Prawdziwa kobieta.
btw. tak to jest ironiczna falsyfikacja przedstawiajaca dzien wyrwany z zycia Peero 8o

Konzbi 07-12-2005 23:05

Kto by wojny nie wygrał to i tak będzie źle.

Kto by wojny nie wygrał to i tak będzie źle. A przynajmniej tak podejrzewam jak wygra Ng to nic sie nie zmieni oprócz tego ze nie bedzie już najlepszych polaków na servie, a jak wygraja Polacy z pomoca innych wrogów Ng
to też znajdą sie takie osoby które bedą robić to samo co Ng byle nie odsunąć
się od władzy. Ja szczerze życze zwyciestwa POLAKOM ale co ma być to bedzie.
P.S
Szkoda że Polacy którzy są w Ng są tacy naiwni (moim zdaniem) i myslą
że ich nigdy nie zabiją, otóż myśle że nie ma takiej opcji prędzej czy później nie będziecie im potrzebni i bedziecie stanowic "potencjalne zagrożenie" i
bedą was eliminować. Ale nie życze wam tego.
POZDRAWIAM POLAKÓW (LOYAL POLAKOW)
Narazie all :]

Elder Nagan 08-12-2005 05:33

heh dzieki kiroy a wyroznienie ;*

nom duzo gadania..ciekawe jak to zrobicie wczoraj padl agafon bo banda noobkow zaczela mnie blokowac i niemoglem odsunac mannowa -.-

Kiroy bynajmniej umie grac...a co do NG to tepia wszytskich kotrzy moga im zaplacic za to byl juz xarabek oraz inni teraz Yunichi i Katmai(zyczylem ci tego zawsze ;P) ale niema co rebeliowac bo to i tak z góry przegrane ale jak juz zaczniecie to duchem bede z wami(SD niemam to tylko duchem pomoge;P)

Garim 08-12-2005 06:14

Heh Kiroy nie ma sprawy. Ja bylem nic nie znaczacym 43 palkiem :PP Z Maxo Tagim czesto latalem.
Erio

Kiroy Wind 08-12-2005 06:38

juz pisalem to na tibia.com ale powtorze ... :

gram z NG juz dwa lata gralismy razem jzu an 7 serverach inie raz mialem lepszy lvl od Mannowa itd :) a mimo wszystko nigdy mnie nie zaatakowlai :) nigdysie nie poklocilismytak naprawde :) zawsze razem co by sie nie dzialo :) i komenty w stylu ze i tak nas zabija to jzu slyszalem milion razy :) iskoro wyzakladacie ze oni nas zabija ze sa swe i taka ich natura to ja nie wiem kto tu ten rasizm widzi wy czy oni :P bo oni nie zakladaja ze kazdy polak jest falszywy :P no w kazdym arzie juz 2 lata jestem szwedzkim psem itd ale nie zmienialo to nigdy faotku ze to szwedzkipies zawszew wygrywal wojny z NG a nie ci lojalni polacy :) i sytuacja z obsidiia sie powtarza juz poraz kolejny :) nic nie znaczacy polacy placza :) i oczekuja lojalnosci jakbysy byli ziomalami ohoho :P wyjatkiem jest arcania gzie BR wygralo owjne bo zhaczylo anszych 4 MS najlepszych :( ale dla mnie to Tylko dowod ze zebynas pokonac trzeba sie stosowac do czarnych sztuczek bo inaczejsie nie da :P i polacy juz to stosuja milion linkow na podobienstwo tibii.com itd zwala ;)

Pozdrawiam Wilki Awolverka Elderka Garima :) :cup:

^Awolver^ 08-12-2005 07:08

@kabanosek
coz vixi mi dal linka i i widzialem jego byla dziewczyna jak to powiedzial :D
@kiroy
juz nie dlugo rpzestaniesz mnie pozdrawiac ... cos czuje ze przed zmiana serva trzeba dac o sobie znac na obsidii ;)

Rondelman 08-12-2005 11:42

Krucjata przeciwko NG zaczela sie od lord erusa, i widze ze na nasza strone przechodzi coraz wiecej graczy, wiec mam nadzieje ze to bedzie koniec NG ;)

Signed Rondel

Garim 08-12-2005 12:45

to Rondelman :To nie liczba osob w gildi przesadza o wygranej tylko PvP czlonkow oraz ich doswiadczenie zgranie i zaufanie, a NG zawsze moze na sobie polegac, na Arcanii nigdy nie zabili czlonka swojej gildii ktory byl wobec nich lojalny.Teraz po hackach na Arcanii na Obsidie zap[ewne przyjdzie reszta starego dobrego NG. Piss
Tez Cie pozdrawiam Kiroy :P

Nazgool 08-12-2005 12:47

Ludzie o co kaman. Jestem w Boom pytam sie jaka komunikacja: msn, ventrilo czy cos tam i slysze, ze GC { LOL?? } Jak chce Boom wygrac? jezeli ta gildia sklada sie z "odpadkow po tyrani NG". Przemyslcie TO!!.

Katmai musisz jako Nasz Lider zorganizowac i zrzeszyc Nas :D bo inaczej slabo to widze.
BTW wiem, ze nie bedzie gorzej jak na ostaniej wyprawie na D-lair :D
Moze by kazdy sobie skombinowal microfon i sciagnal taki latwy w obslodze programik o nazwie VENTRILO ?? 8o

Elder Nagan 08-12-2005 13:07

Tak potraficie gadac...a ciekawe kto z was ruszy dupe zeby walczyc z ng?Katmai?!nie badz smieszny jak bedzie mial okazje to sie wykupi..mowilem mu ze znow hunta dostanie :D:D i prosze oto rezultaty...Yuniego mi szkoda chociaz raz mnie za***al...Ta Kiroy uwazaj bo sie na ciebei rzuci stado dzikich noobkow i zrokuja cie :D:P

Katmai 08-12-2005 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool
Ludzie o co kaman. Jestem w Boom pytam sie jaka komunikacja: msn, ventrilo czy cos tam i slysze, ze GC { LOL?? } Jak chce Boom wygrac? jezeli ta gildia sklada sie z "odpadkow po tyrani NG". Przemyslcie TO!!.

Katmai musisz jako Nasz Lider zorganizowac i zrzeszyc Nas :D bo inaczej slabo to widze.
BTW wiem, ze nie bedzie gorzej jak na ostaniej wyprawie na D-lair :D
Moze by kazdy sobie skombinowal microfon i sciagnal taki latwy w obslodze programik o nazwie VENTRILO ?? 8o

A ja to calkiem niezle widze i nie pisz co pisza na gc :) Do wojny potrzeba troche cierpliwosci...xD
@kiroy masz u mnie ignore permanently wiec nie trudz sie i nie pisz juz do mnie nic
@elder jestem hunted forever wiec sie nie wykupie :) wtedy zaplacilem zeby zrobic troche wiecej lvl i miec wiecej kasy/run. Placilem malo bo co to jest 20k jak sie ma w depo xxx k++ xD Teraz sa wieksze szanse na pokonanie ich niz jak mialem 68lvl ;o Bedzie dobrze latwo nie beda mieli xD

Signed,
//Katmai

Slyth 09-12-2005 06:32

Ale mnie do***aliscie
hahahaha
Raxilon i Tartarro Wind w boom przeciez to takie same psy jak kiroy.... :P beda tylko sypac dla ng :D :D
a ten tar~~ to chyba mc druid kiroya
bueheheh ;p;p;p;p;p

anyway
powodzenia chlopaki ;)

Kiroy Wind 09-12-2005 07:34

Slyth :
psem to ty mzoesz matke nazywac :) nie ebde sie znizal do twojego poziomu na tym forum :) bo jak umiesz czytac nazgool apelowal o zachowanie spokoju i kultury widac w wąchocku tego nie znają ...

Katmai :
no spoko juz nie bede staral sie isc wam na reke to byla tylko nasza dobra wola :) ale spoko rozumiem ze open battle to wy bedziecie chcieli jak wy bedziecie wszyscy online a nas dwoch ?? :D i potem ebdzie ze NG to tchorze bo wy chcieliscie a my nie ?? :) dobry plan na wojne :)

a co do Tarrtaro to co wy z tym spayem :P no ludzie :)

btw jak zwykle cyrk wujka Kiroya kreci sie dalej :D i mamy wiele niespodzianek dla anszych przyjaciol z BOOM :)

Pozdrawiam Wolfy :) Awolverka i GArima :) i Elderka :) :cup:

Kiroy Wind 09-12-2005 07:40

aha i co do wojny ... opuscilisice pz juz ?? mzoe dgzies and ranem ?? wygrywacie ta wojne choc to my se expimy robimy co chcemy :)
zreszta my mzoemy se tam te open battle przegrac :) mamy wiele innych sprawdzonych taktyk :) a wojen na arcani prowadizmy jzu z pol roku wiec tu tez przez najblizsze pol roku ludzie moga sie przygotowac na nie poexpienie sobie jak zolwie :) takze dla nas im dluzej ttym lepiej ebdzie ciekawa zabawa :) choc osobiscie wuazam ze liczylem ze ta wojna to ebdzie z prawdziwego zdarzenia jak kiedys starzy Herosi walczyli na danubii Hibernie Elysii ...a tu nic skonczysie pewnie an paru trapach na statka ( pozdrawiam koelgow od sprzedawania sd ) no pewnie paru akcjach zaczepnych BOOM :)
no nic ide dalej spac boz nudow to misie nie cche logowac nawet :) :cup:

pitt6ull 09-12-2005 09:23

Wiesz kiroy , nie chce sie wtracac ale juz od dluzszego czasu statki to PZ ;] :)

Kiroy Wind 09-12-2005 09:58

pitt ja wiem o tym :) to byla tylko mala dygresja dla przeciwnikow :) :cup:

Garim 09-12-2005 10:24

hehehe Kiroy oni chyab nie wiedza co oznacza wojna :P sadze ze po miesiacu siedzenia w pz znudzi im sie i zaczna placic :p tak odbiegajac od tematu czy na arcanii beda takie akcja jak kiedys robilo stare dobre Ng??
Pozdrawiam Kiroya :]

Makawita 09-12-2005 10:44

@ Kiroy

Wielki szacunek dla Ciebie , robisz wspaniałą robote dla NG.
Napiszesz post lub dwa i odrazu sytuacja się rozluźnia.
Wyjatkowo dobrze wpływają Twoje "złote mysli" na reszte serwa.
Wystarczy ze napiszesz że tego nie skrzywdzisz , tamtego pozdrowisz
, że zabicie nie miało żadnego zwiazku z zazdrością Kogos o coś i już
wkradaja się watpliwości w serduszka Polakow (czy jednak warto , czy sie opłaca , a co mi do tego ). Postraszysz potęgą NG i robi się powolutku cisza.
Jeśli bym mógł to spokojnie nadałbym Ci tytuł "Genialnego Rzecznika Prasowego NG"
Ja gram tu chwilke i o waszej wojnie "gówno" wiem ale moge już
powiedzieć - Tej wojny nie moze wygrac nikt prócz NG.

---
wszyscy się pozdawiają ? to ja też :D
Pozdro dla Wilków , Katmai (uczciwie płacisz za runy) , Yunichi - jesteś , byłeś , będziesz wielki (przynajmniej w mojej pamięci)

----

Nazgool 09-12-2005 12:02

@All nie wyzywajcie sie grrrrrr po co zamykac 3 temat ??

@Katmai: Ja nie moge siediec 24h na Obsidi i czytac GC wolabym siedziec na azu i gadac o wojnie na msn ZROZUM!!. Wiara jak jest retired od wielu tygodni to siedza se na starych serwach lub cos to wyobraz sobie, ze nam sie nie chce kitrac na GC 100 lat az padnie haslo : LECIMY wft??
Wiec badz tak mily i nadaj temat zeby wiara se zalozyla MSN i ventrilo.

@Slyth wejz juz sie tak nie podniecaj :PP i nie wyzywaj jak szczeniak. <szacuka>

B)

Kiroy Wind 09-12-2005 12:48

Garimku :)

nie wiem po hacku 4 naszych ludzikow nie wiem co to ebdzie :) fosfik ejst z siebie dumny dzis z nim gadalem ale to ejst zalosne ze aby nas pokoanc trzeba nas zhaczyc :) dla mnie to wielki honor skoro tak jest :)

Makavita :

Ja poprostu jestem szczery i denerwuje mnie jak 14 latki czy tam Bóg wie kto sie pluja wyzywaja itd bo traca chary itd :) wiesz dorosli wuazaj inaczej niz troche mlodsi :) wszystkie dzieci ansze sa :) ale nie am mna mysli nikogo konkretnego :) tylko mowie ogolnie zeby nie bylo :) wiesz pkt widzena zalezy od pkt siedzenia :) zalozmy ze Boom zrobilo by swoj plan i zabilo by mannowa wtedy taka akcja byla by ok ale ze NG zrobilo to pierwsze to sa bebe :) taaa ja sie juz przyzwyczailem do wyzwisk gram z ng poand dwa lata nigdy mnie nie zawiedli wiec po co te dywaagcje na temat ze mnie zabija :) jak nie arz to ja bylem najlepszych z nich :)

a poza tym jak juz mowilem kto by nie dolaczyl do BOMM czy DA czy Fosils gildia my mamy czas juz udowodnilismy ze aby zrobic massloga mozemy czekac 6 h w nocy aby akcja sie udala ciekawe czy nasi przeciwnicy maja taka organizacje :D co tu duzo mowic staram sie tlumaczyc ludziom ze to nie ejst wojna o rasizm :) tylko owjna o wrogow NG :) Grinders gildia miala byc wolna ale Peero wybral sam wojne jego wybor i problem terz nie moj :)

niech wszystko sie rozstrzygnie na polu walki i tyle :)

Pozdrawiam Makavitke Garimka Awolverka i moje kochane Wilckzi :) :cup:

p.s sorki za literowki nowa klawiaturka jest w drodze od Mikołaja :) 8o

kuglarz 09-12-2005 13:36

Z ostatniej chwili

tylko fakty, zero propagandy:

- Mannow zbanowany (permanently because of invalid payment) - o 17.30 odbanowano go.

- Diviliona poza NG - też juz nieaktualne, po 17.00 weszla z powrotem do gildii

- Właśnie w Carlin jakaś zadyma się szykuje :P
Padl niejaki Lord Kathana z rąk Dare Drixa, ponieważ miał nie odpowiedni outfit w nieodpowiednim miejscu i czasie (podobno dzielnie się bronił :P)
Padł pierwszy frag <Beljulji Killed at Level 49 by Praoler the mage>

Wiecej relacji wieczorem

Pozdrawiam myślących i Makawite (masz ode mnie zimnego i oszronionego Henia 8o )

Yours

Borgo

Slyth 09-12-2005 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool

@Slyth wejz juz sie tak nie podniecaj :PP i nie wyzywaj jak szczeniak. <szacuka>

B)

nom masz racje :P

ale tutaj kiroy taki i owaki, grzeczny i bez kłopotliwy, a na tibii całkiem inaczej :P

Kabanosek 09-12-2005 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Katmai
A ja to calkiem niezle widze i nie pisz co pisza na gc :) Do wojny potrzeba troche cierpliwosci...xD
@kiroy masz u mnie ignore permanently wiec nie trudz sie i nie pisz juz do mnie nic
@elder jestem hunted forever wiec sie nie wykupie :) wtedy zaplacilem zeby zrobic troche wiecej lvl i miec wiecej kasy/run. Placilem malo bo co to jest 20k jak sie ma w depo xxx k++ xD Teraz sa wieksze szanse na pokonanie ich niz jak mialem 68lvl ;o Bedzie dobrze latwo nie beda mieli xD

Signed,
//Katmai

I ja cie popieram Boom rosnie w sily macie tam takie gwiazdy jak:Yunichi,Peero,Anty Speed,alkar taur,sir randstand,tartaroo wind,itd.
a co do kiroya to jest debil lol haha
POzdro da Boom
i jeszcze jedno ja nie jestem Peero :D:)

majk 09-12-2005 21:00

Kiroy debil?
haha wez ty sie zastanow co ty wygadujesz :D najpierw spojz na siebie ty wygadujesz jak debil bezmozgi debil to wlasnie ty
Kiroy gra 100 razy lepiej niz ty wiec siedz cicho

Sol 09-12-2005 21:12

kto to jest!!!!!!

sry ale jak juz sie tak wszyscy ypowiadaja na temat tej glupiej wojny moze by sie przedstawili kim sa na tym serverze. chyba ze sie boicie przyznac.. bo nie macie sie nawet czym chwalic o.O

^Awolver^ 09-12-2005 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kabanosek
I ja cie popieram Boom rosnie w sily macie tam takie gwiazdy jak:Yunichi,Peero,Anty Speed,alkar taur,sir randstand,tartaroo wind,itd.
a co do kiroya to jest debil lol haha
POzdro da Boom
i jeszcze jedno ja nie jestem Peero :D:)

zapomnaiels o ldierze gildii katmai, raxilonie i gal'axim ;)

Xeltix 09-12-2005 22:26

Dec 09 2005, 20:41:15 CET Killed at Level 96 by Yunichi

dokonałem niemozliwego ~

^Awolver^ 09-12-2005 22:51

a jak to mówią "nigdy nie mów nigdy" ;)
tak P.S. ciezk osie jest dostac do boom :) gdyz jest to bardzo silna gildia ale komuniakcja w porowanniu z ng jest zalosna. Aczkowleik wynik koncowy obstawialbym na nas (znacyz sie ejszcze nie nas , tylko na boom)

Nazgool 09-12-2005 23:57

Ja od poczatku z Dark Dranzor i Lessa. milo ze coraz wiecej osob jest w TYM :D
Yunek Gz za zabicie mannowa [ masz tibiacam?? bo to cos pieknego :D ]

jeszcze raz apel : MOZE BYSMY POGADALI NA MSN I VENTRILO A NIE KITRALI CALY DZIEN NA GC ??????????????????????????? jak wszyscy z Boom siedza online na obsidi to raczej ..........

A tam ide spac. jutro tez jest dzien :D

Nazgool 10-12-2005 00:35

Dec 10 2005, 01:17:59 CET Killed at Level 37 by Kiroy Wind
Uhalem Dark Dranzora[trap] ale mi to tito i tak zaraz se kupie 2 taki bp co mialem i znow sie pobawimy :D. 37 lvl retired od 3 miechow to nei strata:F
Ale bylo smiesznie przyznam rhehreherherhre

Kiroy Wind 10-12-2005 00:46

@ Boom

Owned. :D

Garim 10-12-2005 06:53

ehh Kiroy fajnie tam masz na tej Obsidii przynajmniej sie nie nudzisz :p
Sadze ze ta wojna dlugo nie potrwa poniewaz NG jest lepiej zorganizowane. Jest to jedna z lepiej zorganizowanych gildi na tibi.
pozdrawiam Kiroyka :p

Kiroy Wind 10-12-2005 21:06

no co tu powiedziec :) wynik brzmi 12-5 o ile sie nie myle jesli sie myle prosze mnie poprawic :) nie licze dedow ludzi co byli poza gildiami jak padli :) a open battle zakonczylo sie wynikiem 12 - 3 dla NG a dzis Boom zlapaloda fragi ...

w miare uplywu czasu postaram sie pisac co tam sie dzieje :) pozdrawiam wszystkich :) :cup:

Raxilon 10-12-2005 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garim
ehh Kiroy fajnie tam masz na tej Obsidii przynajmniej sie nie nudzisz :p
Sadze ze ta wojna dlugo nie potrwa poniewaz NG jest lepiej zorganizowane. Jest to jedna z lepiej zorganizowanych gildi na tibi.
pozdrawiam Kiroyka :p

Jeszcze napisz z 10 postow jakie to Ng jest super zorganizowane? Jak Cie to tak podnieca to idz do kibla.

Kiroy potrafi tylko gadac i wpiepszac ludziom glupoty na tym forum, wierzcie lub nie, kij mnie to boli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56.