![]() |
Cytuj:
no i nic za to oczywscie nie dostane.......... |
...
No ja na szczęście (dla mnie) nic nie straciłem, bo nie grałem w ogóle 12 grudnia, ale domyślam się, co mogą czuć ci co stracili przez cofkę kasę, skille, itp. i ci co zyskali, bo deady im się skasowały :p . Ale najgorzej mają (jak już ktoś powiedział) h-lvl, którzy stracili jakieś rare itemy :( . Reasumując: CipSoft sux, bo oni zawsze coś spieprzą :evul: !
|
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Popieram !! :d |
Ja ruwnież i to w 100% hehehehe :D
|
Ponawiam pytanie bo się już doczekać nowych serwów nie moge : niewiecie czy i kiedy wyjdą ? może ktoś ma już przecieki na ten temat :)
|
o włąśnie wie ktoś kiedy będą nowe serwery :p
NIEMOGE SIE ICH DOCZEKAĆ 8o |
:/
;( Bajer 2 levele w plecy... ;(
|
Mi tam cofka była obojetna, bo odziwo (jak to zwykle bywa po update) nie zacząłem expić. W ten sposób nie straciłem prawie nic. Trzeglądłem tylko jak wyglądają moje ulubione expowisk. Musze przyznac że jest całkiem całkiem :)
Z drugiej strony serdecznie współczuje tym krórzy tak wiele. Mam nadzieje że nie bedzie juz takich wpadek i wszystko bedzie działać dobrze. Dobra to ja ide dalej skilować bo tzreba osiagnąć upragniona granice 80 skila :] jeszcze troche i w końcu zobacze napis You advenced in... |
****a Cip sux X( X( miałem różdżkę za 10k, Broad Sword, C Legsy, G Armor i Tower Shield od kolegi i mi wy***ało to przez res i tego nie mam z powrotem CipSoft sux X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( CipSoft jest na poziomie :baby: :baby: Pozdro dla Tibia.pl team
|
Arcania offline
Od kilku min serwer Arcania jest offline. Ciekawe co się znowu cipa stało :((
My chcemy nowe serwy :D |
Cytuj:
ja nic niestracilem bo sie domyślilem ze tak bedzie i niegralem jeszcze przez jeden dzien JAK KTOŚ JEST NIEWYŻYTY U TYLKO BY GRAL I GRAL TO SIE BOTEM BULWERSUJE BO COS TRACI i sie nieczepiajcie CIPsoftu |
zalosne bezsensowne przeprosiny -.-
tak 1 dzien pacca wiecej!!!! fu Chociaz knightem sie fajniej gra z ta mana ;) |
piii cipsoft qr... stracilem 500 rybek bo po update se lowilem
przy czym takrze skile bo se trenilem z kumplem ubilem kolesia bo mniewkozal i wypadly c legi a tu qr.. pierd.... restart fu.. cipsoft X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( a po za tym zje... tego udate |
przez ten p...any reset stracilem snowballe od mikolaja i dostalem tylko 15 jablek.
|
Z deczka się wkurzyłem bo expiłem 3 h przed resetem, ale cóż trzeba grać dalej :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |