Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Rookstayer ....czy on ma honor?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58748)

Falcon Wings 03-10-2007 12:12

Hmm.. Zawsze widziałem rookstayera w roli osoby pomagającym nowym playerom .I wiecie co ? Nadal to tak widzę. Chociaż wiekszosc rookstayerow jest na rooku tylko poto zeby pokazac swoj lvl wbity cave bot'em, popisac sie iloscia gp wylootowanych z newbie (nowych playerow) oraz czyms tam innym, ja - tak jak pozostale 1-2 % rookstayerow - bede pomagac nowym, pokazywac wszystko, tlumaczyc i robic z nimi questy. Niestety czasy sie zmienily, kiedys kazdy Rookstayer myslal tak jak np. ja, ale teraz liczy sie juz tylko lvl i kasa.
Z jednej strony to moze i troche wina noobow, ktore biegaja za toba i prosza o free items, albo bija twoje potworki, kradna lootbagi itd. Ale watpie zeby zabicie takiego osobnika na rooku cos dalo. Niech sobie nabije ten 14 lvl po 4 miesiacach, niech ukradnie komus loot albo zabije potworka, padnie raz i rzuci "tom pieprzonom gre !!1". Wtedy bedziemy mieli jednego nooba mniej.Czyz nie ?

Krizz 03-10-2007 14:38

- czyścimy.

<.< 03-10-2007 15:15

Jedni mają honor, inni to tacy 'sanrajs łonabi'.

Jazonik 03-10-2007 17:33

:p

Hero bierzesz to za bardzo na poważnie.To tylko gra w którą się gra tylko żeby sie nie nudzić w wolnym czasie.Więc po co tu mówić o honorze?

Evative 03-10-2007 18:01

Nie mają kultury :).

Ruki 04-10-2007 00:24

NIe wszyscy nie mają kultury, chociaż jest większość osób które zaczyna grać i nie ma szacunku dla drugiej osoby, wyjść z rooka nie mogą gra się staje zbyt skąplikowana trudna do zrouzmienia i dają sobie spokój, ale jest trochę osób które nie są noobami i bawi ich gra na rooku... to nic zlego ze im sie podba coś innego niż nam :PP

Ameriov 04-10-2007 00:40

Ofc, trapowalem, to moj glowny "grzech". Osiagnalem liczbe 666 (mam nawet na ktoryms dp charze scrolle z imionami strapowanych) fragow i mi wystarczy. Coz, wraz z czasem ludzie sie zmieniaja... Teraz trapuje tylko wybrane osoby, lub caveboty, a krasc paru gpiakow nie mam po co, duzo wiecej wywalilem na "fri itanz plex" niz kiedys komus moze(nie przypominam sobie) wzialem. Sadze ze ci noobstayerzy, thiefy itd etc wkoncu tez sie zmienia.

piotrek26111 05-10-2007 10:08

Cytuj:

Ja trapuje i co jestem nie honorowy ?? Wg. mnie to tylko gra i niemozna tu mówic o honorze jezeli nie lamie sie zasad.
Ty sugerujesz ze boterzy to ludzie niehonorowi??? Wiekszej glupoty w zyciu nie widzialem. Prawdziwy boter prawdziwego botera nigdy nie zdradzi.

Fpitolony w sprawe 05-10-2007 10:28

I wrocilo to... A zycie bylo takie piekne ;(

piotrek26111 05-10-2007 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1680333)
I wrocilo to... A zycie bylo takie piekne ;(

Szkoda ze powstala partia opozycyjna co nie?

Fpitolony w sprawe 05-10-2007 18:09

I co ma niby piernik do wiatraka? Znowu bedziesz tu wysuwal swoje super argumenty? I moze jeszcze bez takich, jak ty "prawdziwych boterow" Tibia nie moglaby istniec?

Nie zamierzam offtopowac, wiec jak chcesz - chodz na PW.

piotrek26111 05-10-2007 18:21

Teoretycznie mogłaby istnieć, tak samo jak kaczory jako jedyna partia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25.