|  | 
| 
 Życzę wszystkim wesołych i pogodnych świąt, wesołego karpia i miłych chwil spędzanych z rodziną (nawet jesli i tak niebeda miłe :P ). | 
| 
 ja wam drogie dziadki zycze bogatego gwiazdora(;]), milych i spokojnych Swiat w gronie rodzinnym oraz udanego sylwestra i szczesliwego Nowego Roku:] | 
| 
 Śniegu po pachy  :zimno:  smacznej kiełbachy :P prezentów kupe :cup: ruzgi na dupe ;( oraz szczęśliwego nowego roku 8o 8o | 
| 
 Ja wam wszystkim życzę spełnienia marzeń ( nie tylko tych w Tibi ) oraz pomyślnych świąt :) Btw. wysłałem kase na pacca i ani go nie otrzymałem, ani nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem wtf? | 
| 
 Zycze wszystkiego najlepszego zespołu tibia.pl i czego sobie sami zyczycie:p Nie zapominam takrze o użytkownikach forum którym tez życze wesołych i radosnych świąt spędzonych z rodzinom. Hail GalAnA Wesołych Świąt Życzy Lord pepuska! | 
| 
 taa dzieki Dzieki all i nawzajem! ...a pro po na mikolaja chcialbym dostac pacca na calutki roczek :> 8o 8o 8o przydalby mi sie ;P PS: mozna by na mikolaja zrobic w tibi takie jajco jak prezenty pod choinka stojaca w dp kazdego miasta i kazdy wyciagnie spod choinki 1 prezent... z niespodzianka :p :p :p | 
| 
 Ho ho ho ho! Merry Christmas!  Czego tylko sobie zapragniecie. | 
| 
 Wszyskiego naj naj for tibia.pl Btw. Żeby mi poprawiło humor po tych kolejkach na rooku to bym musiał swoją rodzine z całej polski | 
| 
 Wesołych  :)   Szczęśliwych :D Pogodnych B) Zdrowych :blazen: Śnieżnych :zimno: Bogatych w Prezenty :king: :D Świąt Bożego Narodzenia :D | 
| 
 Zycze ci pogody ducha bys bez wiagry w swieta ruch**<sex>, niech kobieta czuje w kroku, ze mikolaj jest raz w roku. Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Swiętowania Nowego Roku w dobrej formie, zyczy... Qras | 
| 
 Oblęzenie Thais jest oblegane przez orcow!!! Zginelo juz ponad 350 osob!!! Najlepiej uciekajcie do depo albo poza miasto. | 
| 
 Cytuj: 
 Wesołego kinder prezentu ! | 
| 
 ... życzę wszystkim NAPRAWDĘ Wesołych Świąt i szczęśliwego CAŁEGO nowego roku , a nie tylko święta "Nowy Rok" ... duże looty , mało noobów , duże zyski i pomyślne hunty dla Tibijczyków ... PS. niech każdy zmieni się na lepsze , pokona słabości i pokaże ile jest wart ..."zrozum Człowieku jak wiele znaczysz"... | 
| 
 A ja świąt wesołych nie mam :(... czemu? bo prezentu brak... | 
| 
 xD A ja wam zycze bogatego loota. I dzieki ;) | 
| 
 Ja jestem szczesliwy bo wlasnie v shielda wylootowalem:D:D | 
| 
 WesoŁych ŚwiĄt I SzczĘŚliwego Nowego Roku | 
| 
 WesoŁych ŚwiĄt I SzczĘŚliwego Nowego Roku | 
| 
 Zyczem wam 200 lvl jak najwiecej rarow i bp wypelnionych crystal coinsami. Ja tam nie bede mial fajnych swiat-pojde se podciac zyly moze mi ulzy :( | 
| 
 Życzenia Na Święta Bożego Narodzenia śle Wam najmilsze życzenia: śniegu białego, drzewka pięknego, szczęścia w kochaniu, snu spokojnego, kolęd wesołych, karpia bez ości, niech w Waszych sercach pokój zagości... Jednak nad wszystko pragnę Wam życzyć miłości i szczęścia, że trudno zliczyć. Życzę adminowi i moderatorom a także wszystkim użytkownikom forum.tibia.pl cudownych i radosnych Świąt. Aby w tym czasie w Tibi zapanował upragniony spokój :) | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 konkretnego sylwestra życzę i żebyście rzucili w cholerę tą idiotyczną tibię | 
| 
 Niejestem Tibijczykiem ! | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Wesołych Świąt!!! I Szczęśliwego nowego Roku! | 
| 
 :) Ja życze Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku :) | 
| 
 Wesołych Pogodnych Świąt, Smacznej Wigili i tego co sami sobie życzycie. ;) | 
| 
 @drakon: właśnie dlatego idiotyczną. mówi się dlaczego, nie 'czego' | 
| 
 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tibijczyków :) .Smacznego jajka :D  :balwanek: :balwanek: :balwanek: | 
| 
 :] i nawzajem dla calego teamu tibia.pl i innych uzytkownikow forum | 
| 
 moje życzenia Ja bym chciał wam życzyć dużych lvl w tibi dobrych skilli dużych lootbagów dużo kasy i szczęścia.  :) | 
| 
 wszystkiego co dobre zeyczy kayek xD P.s zostawmy tibie w spokoju chociaz na te kilka godzin i podzielmy sie oplatkami ;) | 
| 
 Najlepszego ;d | 
| 
 =)) yhym... a wiec zaczynam :D moze zaczne od pozdrowien dla Tibia.pl i wszystkich  userow tej jakze wspanialej strony :D pogody ducha,szczescia,zdrowia,pomyslnosci,i all co sobie zapragniecie. A teraz moze cos dla lasek jezelito czytaja :D zycze walm takiego faceta jak ja :D:D xDDD | 
| 
 Racja Macie racje i nawzajem z życzeniami  :) | 
| 
 Życze all Zdrowych i wesołych świąt :) Oraz dużego lvl :)   PSSS. Dzis są moje urodzinki :)  Pozdro | 
| 
 Ja życze wszyskim wesołych świąt, więcej kasy na P ACC'a (a jeśli ktoś nie ma to życze mu go pod choinkę ;)) Co wy dostaliście ?? | 
| 
 Wsyztskim graczom Tibi życzę: jak najwiecej chęci do gry, mało nOObów, duzego lootu, bark laaagów, dużo szczęścia i PACC oczywiście :D A dla zespołu Tibia.pl aby nadal mieli cheć do tworzenia tej strony, która jest nam niezbedna :P, cierpliwość do moderowania forum i coraz wiecej odwiedzających. Pozdr for all | 
| 
 Szczęścia, Zdrowia, powodzenia w dniu bożego narodzenia! Beczkę piwa,Wiadra wódki by odognił wszystkei smutki! 100 całusów na dostatek by smaczniejszy był opłatek!!! WESOLYCH SWIAT!!! | 
| 
 Sniegu po nerki, wesołej pasterki, prezentow moc, se..u co noc, pysznego bigosu, gwiazdki z kosmosu i udanego wskoku do 2006 roku !!! zyczy Duke (naj dla Uliego) : ) : ) : ) | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |