![]() |
Życzę wszystkim wesołych i pogodnych świąt, wesołego karpia i miłych chwil spędzanych z rodziną (nawet jesli i tak niebeda miłe :P ).
|
ja wam drogie dziadki zycze bogatego gwiazdora(;]), milych i spokojnych Swiat w gronie rodzinnym oraz udanego sylwestra i szczesliwego Nowego Roku:]
|
Śniegu po pachy :zimno:
smacznej kiełbachy :P prezentów kupe :cup: ruzgi na dupe ;( oraz szczęśliwego nowego roku 8o 8o |
Ja wam wszystkim życzę spełnienia marzeń ( nie tylko tych w Tibi ) oraz pomyślnych świąt :)
Btw. wysłałem kase na pacca i ani go nie otrzymałem, ani nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem wtf? |
Zycze wszystkiego najlepszego zespołu tibia.pl i czego sobie sami zyczycie:p
Nie zapominam takrze o użytkownikach forum którym tez życze wesołych i radosnych świąt spędzonych z rodzinom. Hail GalAnA Wesołych Świąt Życzy Lord pepuska! |
taa dzieki
Dzieki all i nawzajem!
...a pro po na mikolaja chcialbym dostac pacca na calutki roczek :> 8o 8o 8o przydalby mi sie ;P PS: mozna by na mikolaja zrobic w tibi takie jajco jak prezenty pod choinka stojaca w dp kazdego miasta i kazdy wyciagnie spod choinki 1 prezent... z niespodzianka :p :p :p |
Ho ho ho ho! Merry Christmas!
Czego tylko sobie zapragniecie. |
Wszyskiego naj naj for tibia.pl
Btw. Żeby mi poprawiło humor po tych kolejkach na rooku to bym musiał swoją rodzine z całej polski |
Wesołych :)
Szczęśliwych :D Pogodnych B) Zdrowych :blazen: Śnieżnych :zimno: Bogatych w Prezenty :king: :D Świąt Bożego Narodzenia :D |
Zycze ci pogody ducha bys bez wiagry w swieta ruch**<sex>, niech kobieta czuje w kroku, ze mikolaj jest raz w roku.
Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Swiętowania Nowego Roku w dobrej formie, zyczy... Qras |
Oblęzenie
Thais jest oblegane przez orcow!!! Zginelo juz ponad 350 osob!!! Najlepiej uciekajcie do depo albo poza miasto.
|
Cytuj:
Wesołego kinder prezentu ! |
... życzę wszystkim NAPRAWDĘ Wesołych Świąt i szczęśliwego CAŁEGO nowego roku , a nie tylko święta "Nowy Rok" ... duże looty , mało noobów , duże zyski i pomyślne hunty dla Tibijczyków ...
PS. niech każdy zmieni się na lepsze , pokona słabości i pokaże ile jest wart ..."zrozum Człowieku jak wiele znaczysz"... |
A ja świąt wesołych nie mam :(... czemu? bo prezentu brak...
|
xD
A ja wam zycze bogatego loota. I dzieki ;)
|
Ja jestem szczesliwy bo wlasnie v shielda wylootowalem:D:D
|
WesoŁych ŚwiĄt I SzczĘŚliwego Nowego Roku
|
WesoŁych ŚwiĄt I SzczĘŚliwego Nowego Roku
|
Zyczem wam 200 lvl jak najwiecej rarow i bp wypelnionych crystal coinsami.
Ja tam nie bede mial fajnych swiat-pojde se podciac zyly moze mi ulzy :( |
Życzenia
Na Święta Bożego Narodzenia
śle Wam najmilsze życzenia: śniegu białego, drzewka pięknego, szczęścia w kochaniu, snu spokojnego, kolęd wesołych, karpia bez ości, niech w Waszych sercach pokój zagości... Jednak nad wszystko pragnę Wam życzyć miłości i szczęścia, że trudno zliczyć. Życzę adminowi i moderatorom a także wszystkim użytkownikom forum.tibia.pl cudownych i radosnych Świąt. Aby w tym czasie w Tibi zapanował upragniony spokój :) |
Cytuj:
|
konkretnego sylwestra życzę i żebyście rzucili w cholerę tą idiotyczną tibię
|
Niejestem Tibijczykiem !
|
Cytuj:
|
Wesołych Świąt!!!
I Szczęśliwego nowego Roku! |
:)
Ja życze Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku :)
|
Wesołych Pogodnych Świąt, Smacznej Wigili i tego co sami sobie życzycie. ;)
|
@drakon: właśnie dlatego idiotyczną. mówi się dlaczego, nie 'czego'
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tibijczyków :) .Smacznego jajka :D
:balwanek: :balwanek: :balwanek: |
:] i nawzajem dla calego teamu tibia.pl i innych uzytkownikow forum
|
moje życzenia
Ja bym chciał wam życzyć dużych lvl w tibi dobrych skilli dużych lootbagów dużo kasy i szczęścia. :)
|
wszystkiego co dobre zeyczy kayek xD
P.s zostawmy tibie w spokoju chociaz na te kilka godzin i podzielmy sie oplatkami ;) |
Najlepszego ;d
|
=))
yhym... a wiec zaczynam :D moze zaczne od pozdrowien dla Tibia.pl i wszystkich userow tej jakze wspanialej strony :D pogody ducha,szczescia,zdrowia,pomyslnosci,i all co sobie zapragniecie.
A teraz moze cos dla lasek jezelito czytaja :D zycze walm takiego faceta jak ja :D:D xDDD |
Racja
Macie racje i nawzajem z życzeniami :)
|
Życze all Zdrowych i wesołych świąt :) Oraz dużego lvl :) PSSS. Dzis są moje urodzinki :)
Pozdro |
Ja życze wszyskim wesołych świąt, więcej kasy na P ACC'a (a jeśli ktoś nie ma to życze mu go pod choinkę ;))
Co wy dostaliście ?? |
Wsyztskim graczom Tibi życzę: jak najwiecej chęci do gry, mało nOObów, duzego lootu, bark laaagów, dużo szczęścia i PACC oczywiście :D
A dla zespołu Tibia.pl aby nadal mieli cheć do tworzenia tej strony, która jest nam niezbedna :P, cierpliwość do moderowania forum i coraz wiecej odwiedzających. Pozdr for all |
Szczęścia, Zdrowia, powodzenia
w dniu bożego narodzenia! Beczkę piwa,Wiadra wódki by odognił wszystkei smutki! 100 całusów na dostatek by smaczniejszy był opłatek!!! WESOLYCH SWIAT!!! |
Sniegu po nerki, wesołej pasterki, prezentow moc, se..u co noc, pysznego bigosu, gwiazdki z kosmosu i udanego wskoku do 2006 roku !!! zyczy Duke
(naj dla Uliego) : ) : ) : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |