Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dlaczego gracie w Tibie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59817)

Premm 01-01-2006 16:59

Gram bo lubię, :)
Lubię bo gram :)

@offtopic:
Każdy ma swoje upodobanie co do tej gry...

Jednemu się może podobać, zaś drugiemu nie. Także upokażanie danej osoby nie jest na miejscu... On wie co jest dla niego najlepsze...

Thero 01-01-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eraiva
Ciekawi mnie dlaczego gracie w Tibie, skad sie o niej dowiedzieliscie, co sprawia, ze nie mozecie sie od niej oderwac? :):P

Nudzi się wam tam po drugiej stronie kabla? Idź się schlaj jak z tobą aż tak niedobrze, ja mam w dupie widzieć efekty twojej nudy. Rozbierz się i ubrania pilnuj, grrrr...

@Topic
Gram żeby tępić takich jak wy.

Eraiva 01-01-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Nudzi się wam tam po drugiej stronie kabla? Idź się schlaj jak z tobą aż tak niedobrze, ja mam w dupie widzieć efekty twojej nudy. Rozbierz się i ubrania pilnuj, grrrr...

Nic Cie koles nie rozumiem... Mozna po polsku?? :confused:

Grzehoo 02-01-2006 06:56

Gram bo lubię, ot co. Od czasu do czasu muszę się oderwać od konsolowych gier, a że na wysłużonym blaszaku mało która gra ruszy, wybór padł na Tibię.

Thomas 02-01-2006 08:10

Cytuj:

Nic Cie koles nie rozumiem... Mozna po polsku?? :confused:

chodzi mu o zakładanie bezsensownych tematów:]

Oerta 02-01-2006 09:08

Grałem bo mnie kolega wciągnął potem wciągnołem innych potem po ćwiartce roku sie oderwałem i znowu ćwiartke roku tworzyłem OTS'y(miałem jednego dobrego,ale sie rozpadł),a po OTS'ach uznałem,że tibia to wielkie gówno,Niektórzy z mojego otoczenia też przestali,ale niektórzy wciąż grają(a dokładnie 2)i jeden mnie ciągle męczy na gg(Tak to Crowal xD).

P.S.:współczuje wszystkim maniakom z tibii

Pozimka 02-01-2006 10:43

J grałem w Tibię, poniważ 3 kolegów wciągneło mnie i reszte (pozdro dla all:D)
A w Ttibię już nie gram, ponieważ komp mi się psuje i dziękuje za to Bogu,
ponieważ wyrwałem się z nałogu... 8o

@Edit@:
A króliczek już zawłladnoł mną 8o:p

Eraiva 02-01-2006 18:51

Thero skoro ci sie nie podoba ten temat to po co wlazles tutaj? Czego sie ty spodziewales? Inni jakos nie narzekaja :baby:

Thero 02-01-2006 19:15

Cytuj:

Thero skoro ci sie nie podoba ten temat to po co wlazles tutaj? Czego sie ty spodziewales? Inni jakos nie narzekaja :baby:

Fajerwerków dziecko, fajerwerków. Ja nie jestem "inni".

Thorin-Debowa Tarcza 02-01-2006 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthus Drag'Tail
Wam doradzam to samo. Konczcie z tym gownem..

Bez sensowne jest namawianie nalogowca do rzocenia ow nalogu wiec nie trudz sie :D

Dewazar 02-01-2006 20:10

A ja nigdy w nałóg nie zapadne.
Chociaż Tibia wciągneła mnie w kłopoty bo przegadałem cale Jasełka szkolne o Tibi z koleżanką, którą wciągnołem i za to dostalem -10 punktów zachowania razem z nią. :D
A poza tym gram w Tibie bo nie mam co robić w domu i na dworze.

Thorin-Debowa Tarcza 02-01-2006 20:35

Moze odpowiem na odwrót "Czemu nie gram w tibie" ;)

Uwazam ze za duzo noobów zaczelo grac w tibie, nie mozna spokojnie poexpic i rozkoszowac sie grą.Zabijają potwory na kazdym kroku, prawie nie ma szans zrobic loota zeby ci nie ukradli, na kazdym kroku kantuja,klamia i kradna....Takie czasy nastaly. Ale jest tez techniczna strona powodu czemu nie gram w tibie, wg mnie za maly poziom expa jest, oraz za te po update'owe ilosci many wymagane na runy to skandal jest, z kazdym update'm tibia sie cofa..Dlatego wlasnien nie gram w tibie ;)

Walekifa 03-01-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorin-Debowa Tarcza
Moze odpowiem na odwrót "Czemu nie gram w tibie" ;)

Uwazam ze za duzo noobów zaczelo grac w tibie, nie mozna spokojnie poexpic i rozkoszowac sie grą.Zabijają potwory na kazdym kroku, prawie nie ma szans zrobic loota zeby ci nie ukradli, na kazdym kroku kantuja,klamia i kradna....Takie czasy nastaly. Ale jest tez techniczna strona powodu czemu nie gram w tibie, wg mnie za maly poziom expa jest, oraz za te po update'owe ilosci many wymagane na runy to skandal jest, z kazdym update'm tibia sie cofa..Dlatego wlasnien nie gram w tibie ;)

Dla pacców jest jeszcze sznasa grać na Premii,Albo chodzić po miastach tylko dla pacc.Jedyne rozwiązanie facca to tępić noobów,ale niestety system red skulli i banów na to nie pozwala.....

Duke Dran 03-01-2006 14:56

kumple graja to ja też :D

Master of Adek 04-01-2006 13:48

Tibia wcioga czlowieka w zly sweiat. Niszczy go poprostu.Sam nie moge sie oderwac od niej. Niestety.

Maly Wizak 04-01-2006 14:40

Po co gramy w tibie ??
Fajny temat
Zaczynamy od początku. Tybie polecili mi koledzy z rl, poprostu znajomi.
Gdy ja zaczołem grac oni juz byli na mainlandzie. Więc pomyslalem ze trzeba sie wziaść, gralem gralem (poznawalem nowe terenki) i powitalem sie z mainlandem. Tam zaczolem gre, poznawało sie fajnych kumpli, lepszy exp itp.
Kiedy koledzy powiedzieli mi, że istnieje takie cos jak Premmy accont.
Hmmm...... postanowilem ze kupie wiec kupilem. I tak jak teraz gram juz lvl wyższy od 150 nie mowie dokladnie. Teraz mam nowego Chara ale bedz pacc bo to inne, konto a pozaym wydatek tez siega wysoko.
Moj ogólny swiat Aldora (HHAIILL)
Nom ale teraz gram na Celescie <-------- :D

Dark Qiron 04-01-2006 14:53

ja dowiedzialem sie od kolegi najpierw gralem gral nie moglem sie oderwac dostalem kare na 1 mies po mies mowilem ze jesty glupia i wogule kolega chcial zebym mu postac potrenil to potrenilem i znowu mnie wciagnelo :b

Eraiva 04-01-2006 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly Wizak
Fajny temat

Przynajmniej jedna osoba mnie docenila ;):P

Vermyn 04-01-2006 16:28

Jak nie mam z kim isc na piwo, to sie zaloguje i poexpie, poza tym gram, że porozmawiać z ludzmi..

Lukaszek1-11 04-01-2006 18:24

Gram bo podoba mi sie ta gra.NIE jestem jakis uzalezniony gram jak mi sie che neikeidy po kilka godzin bo nei mam co robic w domu.Pogram sobie pozniej na dwor pojde czy do kumpla i tak sie tego tzrymam nei rozumeim ludzi ktorzy siedza od 6 rano do 24..to tylko jest gra

MsAdO II 04-01-2006 18:42

Bo Tibia jest rox... :D :D :D

Eraiva 06-01-2006 15:16

Tia... Tibia wymiata :)
Ale przyznam sie z ostatnio jakos nie chce mi sie w nia grac :( :confused:

Black Palladin 15-08-2006 10:40

ja gram w tibie poniewaz to wcionga i nieda sie bez tego jakos zyc ;p a tak na marginesie nie grajcie w ten szajs bo was wciongnie i od kompa nieodejdziecie :/ to jest jak papierosy raz sprobujesz i juz wpadasz w nalug :/ a ja sprobowalem tak jak inni i gram w to g***o j****e tylko czas sie traci !!! prosze was!!! niegrajcie w to!!!!!!!!!!

BMP 15-08-2006 11:22

Up: Chlopie idz do psychologa albo zalatw sobie bana za nie prawdilowo kupinego pacc. Moja mama kase wycofala jak kupilem pacc przez jej karte i nie gram od marca. Dopiero tydzien temu zamowilem pacc zebym mogl powrucic do gry i teraz czekam az Dr. Omader mi wysle tego pacca

Marco the Swordmaster 15-08-2006 22:40

Mi się podoba to, że można trapować ludzi na rooku, dlatego też z nudów sobie zabijam ;p
to skriny z dzisejszej zabawy jakby ktoś mi nie wierzył xD
http://img359.imageshack.us/img359/6830/dedtw8.jpg

http://img359.imageshack.us/img359/3224/niezlemt6.jpg

http://img359.imageshack.us/img359/3...opotworxh5.jpg

Celoz 15-08-2006 22:42

bo chce czasami poskillowac krzesło fighting :evul:

Pan'Druid 15-08-2006 23:26

Ja sie dowiedzialem o Tibi od kumpla przyszedłem do niego a ten gra w jakąs gre z głupią grafiką. Chcial mi zrobich chara ale ja powiedzialem ze nie podoba mi sie ta gra i nie bede w nią grał. Po paru dniach postanowiłem, że zaczne grać. Moja 1 postać była na Valorii, mialem 58 palla i zacząłem eksperymentować z różnego rodzaju botami typu TBI itp. zakończylo sie to tym że postac shakowali i zrokowali. Przez rok postanowilem ze nie bede gral ale teraz jak widac nie moglem wytrzymac bez tibi. Gram na okrągło.

Keel 17-08-2006 00:46

Ja gram w Tibie z powodu pieknej grafiki.

Boys 17-08-2006 00:53

Gram w Tibie ... bo pada

Kajusz931 17-08-2006 21:27

lol

kiedys gralem nalogowo ale tera tylko czasami poskilowac knightcikiem :p
gram troche w counter-strike troche w diablo II i troche w tibie :P

Wendaren 01-05-2007 21:04

Wszyscy mówią, że tibia to pożeracz czasu, ale w nią grają :)
Ja też xD

Skociuz 01-05-2007 21:13

Gram w tibie bo lubie (a raczej jestem uzalezniony) a jak zaczelem to sam nie wiem :]

-Mixawik- 01-05-2007 23:07

Nie gram w to chujostwo -.-

zoliax 02-05-2007 09:15

Gramy, bo "Wszyscy mamy źle w głowach, przeżyjemy, hej, hej, na na na na, hej, hej, hej..." (Elektryczne Gitary) :P
A tak na serio, to grałem, bo przypadła mi do gustu ta grafika i prostota... a teraz to mnie jakoś przymula. :d

rezydent 02-05-2007 09:58

gram (grałem) bo żygam już tymi badziewiami w stylu kal online...
mało zajmuje gra, łatwo qmpli znaleźć

AdiDet 02-05-2007 10:32

Gram dla takich rzeczy jak:
1. Mozna poznac wielu fajnych ludzi, nawet niekoniecznie z zagranicy, ale rowniez ciekawych Polakow z ktorymi mozna pogac, pohuncic wspolnie, porobic runki pod domkiem, poskilowac, itp.
2. Wbicie 60+ lvla i huncenie troche lepszych potworkow, lotowanie dobrych itemkow i ozdabianie nimi domku :)

Teraz tibia wyglada inaczej, ze nie ma takich ludzi fajnych do poznania, ale jak sie wspomina gre w tibi sprzed 2-3 lat to wtedy to byly dopiero czasy.

A uzalezniony mysle ze nie jestem, jak przyjdzie kolega zebym wyszedl na pilke to ide, jak mam sprawdzian z histori to pierw sie ucze lub EW. robie runy na afk i sie ucze ( zawsze mam 5 :P ) itp.
Pozatym od wrzesnia do teraz nie gralem na zadnym swiecie na powaznie, czasem wszedlem na 1 lvl, mniej wiecej raz na 2 tygodnie, a teraz czekam na nowy servik i sobie zagram, pozatym sa wakacje wiec obowiazkow zadnych :).

Zenir 02-05-2007 10:49

Ja gram dlatego że w domu są takie nudy a na dodatek niemam innych gier i mieszkam w takiejej małej wśi i tam prawie pół tej wśi gra w tibie więc ja nie niemoge rzucić tej gry bo do kogo niepujde to każdy w to gra.
Ja gram dla przyjemnośći i dla kontaktu z innymi osobami a czasami jak mnie coś wnerwi to kupie bp sd w tibi i rozwalam all dokoła i wtedy można się wyładować X(

Vevo 02-05-2007 16:32

Ja gram w tibie bo mi sie nudzi chce byc najlepszym knightem w tibi i to all i pochwlaic sie przed kumplami :d

Baklazan 02-05-2007 22:19

No to moze ja napisze jak było ze mną ; D :
Pewnego dnia gdy grałem z kumpalmi i kuzynem na oGame, jeden kumpel i kuzyn powiedzieli , że grają w Tibie i przestają z oGame.Ja sobie pomyślałem 'Ku*** co to za gra?!' I namawiałem by dalej grali na oGame niestety próby były marne (może i stety) i po pewnym czasie sam zacząłem grać w tibie i razem z kuzynem byliśmy wielkimi noobami.Na podwórku cały czas miały miejscie takie dialogi:
-No to pójdziemy na raty!
-Jak ty będziesz żółty to ja wkrocze
<lol2>
I tak ciągle była taka sytuacja , że mój kuzyn sprzedał Nooble Arm za 400 gp ;o.
A teraz czemu gram w tibie? Odpowiedź prosta - Bo lubie :p

Maxiv 02-05-2007 23:04

Ekhm...No moze teraz ja cos powiem x]
Dzieki kumplowi zaczalem grac w ta gre i to juz beda chyba 3 lata ale niedawno troche przystopowalem (zaczalem w inna xD) ale i tak wchodze czasami by pogadac z kumplami ;p(niedlugo zaczne znowu grac x]).Gram poniewaz nie mam innych gier (jest jeszcze jedna ale w ta gram z kuzynem ;p). Dosc mocno mnie wciagnela ale gdyby nie kumple nie gralbym w nia w ogole wiec gram tylko dla nich x]

Friends For Ever !!!! \.../_ ';..;' _\.../

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07.