Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Porozmawiaj z innymi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60726)

Szkut 08-01-2006 18:37

wiecej adminow kanalu i bedzie ok ;)

Celmir 08-01-2006 19:16

Czy da rade wlasny channel zalozyc??

Po 1:To nie jest jak skype,poniewaz nie zjada tak lacza
Po 2:To jest tak ze jak jest zalozmy 5 osob na kanale to slyszymy wszystkich
Po 3:Jezeli ktos chce wiedziec jak skonfigurowac itp. to pisac na moj gg(5651885)
Po 4: Pytanie do adminow:Czy jest mozliwosc zalozenia wlasnego chanellu chronionego haslem.Wydaje mi sie ze tak bo juz jest jakis kanal. :]

Elmer 08-01-2006 19:18

Super programik. Dzięki niemu wygraliśmy wojne na Nebuli :P

Xetasi 08-01-2006 19:48

O ja cie BOMBA

BOmba ale nie będe z tego korzystał wole grac bez gadania hehe :baby:

Harry zoni 08-01-2006 20:05

Dajcie Chimere Plz

Rohen 08-01-2006 20:06

Sam używam TSA do sparingów w Americas Army... przydatna rzecz ;)

Xogih 08-01-2006 20:20

Nowy Channel

Nie wiem czy tutaj pisać ale napisze :]

Poprosze o channel "Samera" bo takowego nie ma :D

Bosky 08-01-2006 20:30

Wyłączenie GADAJĄCEJ BABY

wchodzimy w Setting>Options>Sound Not..>Disable All Sound

I Babka wyłączona.

lordvatt 08-01-2006 20:43

Poza tym najlepiej zrobic binda ze nie bendzie slychac jak mama wchodzi do pokoju tylko na numerycznej dac jakis przycisk zeby w momencie trzymania przycisku bylo nas slychac ^^
Mozna na pewno robic swoje kanaly :D nawet wybiera sie jakosc dzwieku ilosc osob i hasla poza tym trzeba miec zahaczony taki bajer jak ANONYMOUS :p
mam nadzieje ze podziela to na kanaly osobne bo jak nie to bendzie lipa i chaos

PS. Ja tez znam TS z americas army a dokladnie Rangers School ^^

PolskiPolak 08-01-2006 23:00

Jak ja mam sie tam połączyc bo jakies errory..wyskakują;p jak wejsc na kanał swojego świata- Antica:>

Simsung 09-01-2006 00:01

Ehhh noobki sie nie odważą pokazac swojego głosu to kurna włączają windowsowy syntezator i głupoty pieprzą ;//

DrOOzeR 09-01-2006 05:12

ban

A ja dostalem bana na samym poczatku TS :D

Ps . nie latajcie po kanalach:P

Sailoreq 09-01-2006 05:29

Wole Skype...... :p

Great Sorcerer 09-01-2006 05:45

programik fajny, ale sie chcialem zapytac co z tymi nwymi sieciami??? Samemu mozna zalozyc, czy to na zamowienie do miska czyjak????????

Darth_Ziutek 09-01-2006 06:24

Qrde, co za wiocha, niema Fortery X( !!!

Adasiuniek 09-01-2006 06:35

Witam , ja z Ts'em (team speak) mam do czynienia już ponad 2 lata i jeśli jakiś z modków chce moge zrobić bardzo szczegułowy poradnik :)
http://i7.photobucket.com/albums/y273/kwaban/ts.jpg
Ale wtedy wystarczy wysłać do mnie przywatną wiadomość lub zagadać na gg (mam w, profilu :) )
Więc mówię Możecie na mnie liczyć ja sam używam Ts'a do gry w :
-Medal of Honor:Allied Assalut
-Call Of Duty
-Tibia (of corssss, chodź już niegram w nią)
-No i tak ogólnie jak gadam:)

Danrahses 09-01-2006 07:25

X( czemu niema Celesty X(
Niema z kim pogadać pusto ;(
@ DrOOzer
ja też dostałem za to bana :p
PS. Zero lagów ;)

Grajper 09-01-2006 08:19

ja również tak jak adasiuniek mam do cyznieniea z TSem jakieś 3~lata, pomomi iż pisaliście że poradnik niedługo wyjdzie (czyt. jtorś juz go tworzy papewne) chętnie właczył bym się w ten pomysł. (btw należałoby dodać pare światów m.in. azure). a co do głosów o ventrilo - też uzywam do sparów w klanie między narodowym i gra się również za***iście jednak jest to stosunkowo nowy program i napewno mniej przyjazny od TSa. Btw: ilu jest adminów serwa ?? bo coś jezcze żadnego nie widziałem...:/ przydałoby się zrobić na stronie głównej regulamin no i może te passwordowane channele po uwcześniejszym dogadaniu się z adminem były by również dobre - np guild chaty, na huncika, czy coś takiego.
co do błędów
prosze kliknac na wybrany kanał 2x! na kanale TeamSpeak u Miska. WIęcej nie zauważyłem bo tekstu więcej nie ma raczej...

Grabunia 09-01-2006 08:20

:)

ja też korzystam z ts'a ponad 2 latka :) właściwie wiem wszystko i spotkalem sie juz nie z jednym problemem dotyczacym tego programu ;) ale pytania prosze zadawac na pm jak cos:) moze jak mi sie bedzie chcialo to zrobie jakis poradniczek ;p ale wątpie w to szczeże :) pozdrawiam!

exodus style 09-01-2006 08:22

moglby ktos to zrehostowac?? bo niechce sie u mnie sciagac...

Grabunia 09-01-2006 08:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grajper
ja również tak jak adasiuniek mam do cyznieniea z TSem jakieś 3~lata, pomomi iż pisaliście że poradnik niedługo wyjdzie (czyt. jtorś juz go tworzy papewne) chętnie właczył bym się w ten pomysł. (btw należałoby dodać pare światów m.in. azure). a co do głosów o ventrilo - też uzywam do sparów w klanie między narodowym i gra się również za***iście jednak jest to stosunkowo nowy program i napewno mniej przyjazny od TSa. Btw: ilu jest adminów serwa ?? bo coś jezcze żadnego nie widziałem...:/ przydałoby się zrobić na stronie głównej regulamin no i może te passwordowane channele po uwcześniejszym dogadaniu się z adminem były by również dobre - np guild chaty, na huncika, czy coś takiego.
co do błędów
prosze kliknac na wybrany kanał 2x! na kanale TeamSpeak u Miska. WIęcej nie zauważyłem bo tekstu więcej nie ma raczej...

co ty czlowieku mówisz jak vt to jest nowy program :cup: hahaha vt jest bardziej zaawansowany i tyle.. wg. mnie vt powstalo wczesniej niz ts.. ts miał być łatwiejszy w obsłudze dla zwyklego uzyszkodnika.. i tak sie stalo! btw. nie kłóc sie jestem w klanie pierwszej 10 w cb

Myrod 09-01-2006 11:11

:d

Cb to teraz gowno jest szczegolnie polskie :) jak chcesz o tym pogadac do irc #wia.et :)
btw ts jest latwiutki w obsludze wpisujesz poprostu ip serwera i jak ma to pass i swoj nick:O
Ja mysle ze bedzie moze zakladac nowe kanaly, bo to by bylo bez sensu kilkadziesiat osob na jednym

Golberg 09-01-2006 12:18

1 serwer Ts-a to za malo! Kazdy serwer w tibii pownien miec przypisane conajmniej 3 serwy ts-a ! Przynajmniej w polsce !

Walekifa 09-01-2006 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123
Lol , a czemu możesz ściągać tylko legalne programy ? :D
Jeśli chodzi o ten program , nie potrzebny mi. Pisze na tyle szybko że nie muszę używać czegoś takiego. :evul:

A jakbyś robił Anni,to jkak byś powiedział np. knightowi żeby się przeżucił na Ise Rapiery?Albo jakc ieę trapują,to jednocześnie potrafił byś się uhać,i wezwać pomoc? :]

Laleczka voodo 09-01-2006 12:57

wreszcie powiem tym all nooba co o nich sadze ;d

SZ_YM_ON 09-01-2006 12:59

:)

TS.. tiaa :] Poza wyzwiskami typu "na PVP/Non-PVP same cioty grają" i "chyba matka Cię nie kocha" a także wyzywaniem się od różnych części ciała i zawodu kobiecego to sama nuda 8o Aaa.. na jednym z kanałów, ktoś bardzo ładnie śpiewał :D (bodajże na Calmerze) :]

Quarvir 09-01-2006 14:11

Fajny ten program! Ale z chęcią bym pogadał z kumplami na własnym kanale :/

Satola 09-01-2006 14:42

Jaka BZDURA!!

Dostałem kicka za nic i teraz co??...

[15:31:21] Connecting to tethys.piasta.pl:8002
[15:31:21] Bad Login (name and/or password wrong)

nie no normalnie SUPER -.-

Simsung 09-01-2006 14:51

Nie tylko ty ;]
Chyba zakładają hasła do poszczególnych kanałów...

Torarnos 09-01-2006 15:06

Halp

Czy Sie Da WŁasny Kanal ZaŁozyĆ Albo CoŚ??
Czy Sie Da WyŁaczyĆ Te Dzwieki New Player Etc Prosze O Szybka Odp.

Stryk~~ 09-01-2006 16:14

wkońcu ktos o tym pomyslał ;)
Teamspeak sie przyda przeciwko walce z ludzmi którzy mają lan house ;)
Prostu w obsłudze, lepszy nawet od skype :P
polacem wszystkim którzy prowadzą wojny!

szak_ 09-01-2006 16:17

O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torarnos
Czy Sie Da WŁasny Kanal ZaŁozyĆ Albo CoŚ??
Czy Sie Da WyŁaczyĆ Te Dzwieki New Player Etc Prosze O Szybka Odp.

1. Narazie z tego co widze powstają kanały wyłącznie swiątów Tibii (które robi ą oczywiście Administratorzy)
2. Pewnie że sie da : Settings => Options => 2 zakładka czyli Sound Notifications => szukasz opcji "Disable all sounds" i zaznaczasz ją ;)

YeaP 09-01-2006 16:23

Najgłupszy news: 0 testów, pełno noobów, mało ludu, totalny chaos. :(

szak_ 09-01-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YeaP
Najgłupszy news: 0 testów, pełno noobów, mało ludu, totalny chaos. :(

Przykre ale masz racje :(

Maniex 09-01-2006 17:53

Wszystko niby jest OK ale czesto za nic dostaje kicka :( (z tego co zauwazylem to nie tylko ja :) )

Garbaty John 09-01-2006 19:32

Wole skype

Jak ja chce z kims pogadac podczas gry to przez skype. Prosty bez lagow
B) __
\ \
\ \
\ \
( ) ( )

szymon287 09-01-2006 20:52

ludzie pomuzcie =( na poczatku sciaglem z kolega i poszlismy na kanal w ktorym bylismy sami byla to je***na pandoria :[ i co chce isc inny kanal ciagle mnie przezuca na pandorie nie wiem juz co robic -.- jak nawet myszka nie ruszam po jakis 5sec pandoria -.-"

koniok 09-01-2006 21:24

No abrdzo dobry pomysl... Uzywalem TS2 do Lineage 2... bardzo dobrze sie sprawdza... tylko jedno ale
1 ale: Bedzie tam rozpierducha.... bo kazdy bedzie gadal i nikt nikogo nie ebdzie rozumial...no ale coz... zeby ze wsyztskich stron bylo doskonale to raczej nie mozliwe... ale sie ceszymy ze mamy takie cos!! :cup:

Arrasekt 10-01-2006 01:23

Powinno się ustawić możliwość robienia swoich, tymczasowych kanałów przez niezarejestrowanych. Dzięki temu będzie można uniknąć chaosu na innych kanałach ;)

Adasiuniek 10-01-2006 06:29

Tak da sie wyłonczyć te dźwięki ,, New a player" , ,,Player a left" bo to bardzo wkurzające jest i sam to mam wyłonczone ale spoxik robie poradnik o TS'ie i tam bedzie wszystkoopisane :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22.