Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mmmmaaaammmmyyyy Wwwaaassss.... :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60762)

Shinjix 09-01-2006 11:52

@Up

Taaaak, wkręcanie was, żeby wyciągnąć niektóre "brudy" i sie pośmiać to najlepsze wyjście :P
I nie szykuje się, żeby tibia.pl padła. Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija.

Matek 09-01-2006 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija.

Oj, z tym rozwijaniem to ogolnie ciezko.

A ja wiem jaka byla przyczyna sporu: Drom sie scwanil i uznal, ze wszystkie zyski ze sprzedarzy PACC po podzieleniu na wszystkich modow sa zdecydowanie za male (bo doszlo ich paru). Dlatego wlasnie chcial kilku z nich wywali, tak, zeby kazdy dostawal tyle ile przed nominowaniem nowych modow. Ale jeszcze scwanszy Scor sie obudzil, ze moze zostac odciety od doplywu gotowki i zaczal walke. Zagrozil sadem i Drom zmiekl, potem chcial naprostowac i stad tem pomysl z zartem.

Zartuje oczysicie

Shinjix 09-01-2006 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Oj, z tym rozwijaniem to ogolnie ciezko.

Jeżeli chodzi ci o aktualizacje to "pracujemy nad tym", hahaha...
A tak na serio: różdżki - są; mapa - w trakcie konstrukcji; czary - byłyby już jakiś czas temu, gdyby mi się coś nie popsuło i nie musiałbym robić od nowa :P - wkrótce będą.
Co do ogólnego rozwijania się strony/forum - tu się grubo mylisz. A hosting tibia.pl.com? A kupno pacc? A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas? A gadżety? A maile?
Gdybyś jeszcze wiedział co jest w planach...

Matek 09-01-2006 12:11

Cytuj:

A kupno pacc? (...) A gadżety? A maile?

To fakt;)

Cytuj:

A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas?
Jakie konkursy??;)

Walekifa 09-01-2006 13:35

Oh,jak to miło -.- Przynajmniej wam sie udało pośmiać,a ja chidzłem cały nerwowy.i zebrałem 3 punkty :p

Myślę pozatym że ten temat był wzkasówka dla modów co mogli by w sobie zmienić,i niektórym mogło by być przykro,np. Raulowi żel udzie tak po nim jadą :confused:

Ps.Wiszący wielbłądek też mi się podoba,ryba nawet w to uwierzył,i chyba dalej trzyma go w podpisie :D (nie tylko ryba :p)

Dejvo 09-01-2006 13:49

$vboptions[postminchars]

Baron Kaldrick 09-01-2006 13:52

Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p

Senseal 09-01-2006 13:54

O lol...ja to się nabrałem, ale jakoś mi tak nie pasowało, bo żeby modów wywalać...?

Ps.Fajny ten wielbłąd :):).

Ghost Nieudany 09-01-2006 13:57

ROTFL

Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P

I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D

OnlyM(PL) 09-01-2006 14:11

O.O! Sprtyne nawet ja sie dalem nabrac, gz. Ale jednak troche jest niedosciagniec ze strony modkow. Jakby nie ta klutnia miedzy Dromem a Oxy to bym juz dawno odgadl, kurcze ale jestescie evul =/

kaczi 09-01-2006 14:13

W sumie, napisałem co myślałem.

A tak btw.:
To kogo wkońcu wywalacie? Bo się już sam pogubiłem.

I kiedy ten konkurs na moda?

żart

Czarna_Mamba 09-01-2006 14:25

;)

@Up

To wszystko sciema była. ;))

Ale to było po prostu zawaliste ;))
Po prostu Gratulacje.
Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni ;)
Jeszcze raz: To było ekstra ;D
Mamy wreszcie modków z poczuciem humoru xD

Miłego Dnia.

Descartes 09-01-2006 14:35

A nie mówiłem?

Galarion 09-01-2006 14:39

No, ja tez wiedzialem ><. Wasze wypowiedzi byly troche za bardzo nakrecone: "Wielka gala wyrzucania modkow", ale zart fajny ^^. Za to na Hege dalem sie nabrac kiedys :(.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba
Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni

Uwaga, wy tu ksztaltujecie osobowosc uzytkownikow :).

Raynold 09-01-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
Cytuj:

A kupno pacc? (...) A gadżety? A maile?

To fakt;)

Cytuj:

A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas?
Jakie konkursy??;)

No i pięknie, wydało się, że znowu coś szykujemy dla userów ;)

Dark Sven 09-01-2006 14:51

yhhmmm..... na bank omader scykał bąka i udał ze to zart.NA bank

PUPISEM 09-01-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
ROTFL

Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P

I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D

Najpierw wykastrowac wielblady

Xagar 09-01-2006 15:13

Muahahahaha a ja bylem prawie pewien ze DrOma pierdzielnol piorun i chlopak zwariowal :D
Fajnie ze to zart, bo juz sie balem ze scorc odejdzie :) jak ja kocham jego komentarze do banow czy usunietych tematow :D

Teraz wszysy mowia ze sie nie dali wkrecic i tez udawali. WKRECILISCIE MNIE :p

MAMY CIE

Walekifa 09-01-2006 15:16

Taaaak,Teraz jest 'Koffam te wasze odzywki"

"hihi,fajny żarcik"

"dobrze że żaden mod nie odejdzie!"

A wtedy co było? -.-

Tylko bluzgi,obrażanie ich i kozaczenie,bo myśleliście że drom jest z wami.

ostry236 09-01-2006 15:21

Jakos nie specjalnie smieszne.

Dwimenor 09-01-2006 15:44

@ostry236
Zależy dla kogo;) Po niebieskiej stronie forum ubaw był po pachy:)

shae 09-01-2006 15:51

Heh. Ja bym im teraz nie ufał. Pewnie znów nas wkręcają, że to był tylko wkręt... Myślisz, że wszystko jest już po staremu, a tu figa! Nie z nami te numery, Bruner!

Rybzor 09-01-2006 15:51

Konkursy? To Drom nie wydal wkoncu tej kasy na swojego trabanta?;D

-=DanieL=- 09-01-2006 15:56

WIDZE ŻE zostałem z matkowem urzytkownikami miesiąca :[ :[ :[ :[

UWAGA:
jutro biore ekipe wsiadam w autokar i ide zabijać modów:[

Pierwszy kto padnie :

1.GANGREL666 < - - - przewidziane szczególne okrucieństwo
2.Raul <- - - przewidziane szczególne okrucieństwo oraz kastracja
3.Raynold
4.Dr.Omader

szykujcie się na drógim świecie nie będzie prima aprilis :[!!!!

spider-bialystok 09-01-2006 16:01

Hahaha >.<
Moze to i zart, ale okazalo sie jak uzytkownicy oceniaja prace niektorych moderatorow. Ja swoje zdanie utrzymuje dalej.

Xan Arcanist 09-01-2006 16:05

Niezła polewka była podczas czytania tamtego temetu :D

Walekifa 09-01-2006 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Konkursy? To Drom nie wydal wkoncu tej kasy na swojego trabanta?;D

Wydał na łańcuchy,żeby nie przejechać Oxy'iego :p

Ashlon 09-01-2006 16:08

Heh, 2 czy 3 dni istnienia tematu i 233 odpowiedzi :D Jak zobaczylem grafike oxego, prawie spadlem z krzesla :) Swietna :) Wypowiedzialem sie na 5 stronie bodajze, ale dalem sobie spokoj pozniej, bo spodziewalem sie, ze dromek nie zrobilby czegos takiego i to tylko jeden, wielki wkret ;)

DRoN 09-01-2006 16:08

... lol , ale ja głupi jestem , tyle osób wiedziało i nic prawie nie mówili o tym wkręcie , a ja wierzyłem w każdy post padający ze strony modków ... ale ciesze się , że to wkręt , bo miałem to forum za idealne (do czasu tego 'bullshitu') i dziś miałem wygłosić mowe pożegnalną (jaki to Drom jestes wredny , że te forum tak upadnie fastem itp.) ... ale teraz jestem happy , bo nic strasznego sie nie stało ...
PS. a jak z tymi 'pechowcami' co zaczęli ostro pogrywać i dostali tego dnia bana/warna ... będą cofnięte , czy to też było ukartowane ?? ...

Hieyan 09-01-2006 16:10

Uhm... Miałem małe podejrzenia, czy wy to naprwade robicicie, przecież ktoś mógł kogoś namawiąć by głosować na xxx i takim sposobem dany modek by wyleciał, a nic nie zrobił... :P
Więcej takich akcji plax0r111!!1``1`~

-=DanieL=- 09-01-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN
... lol , ale ja głupi jestem , tyle osób wiedziało i nic prawie nie mówili o tym wkręcie , a ja wierzyłem w każdy post padający ze strony modków ... ale ciesze się , że to wkręt , bo miałem to forum za idealne (do czasu tego 'bullshitu') i dziś miałem wygłosić mowe pożegnalną (jaki to Drom jestes wredny , że te forum tak upadnie fastem itp.) ... ale teraz jestem happy , bo nic strasznego sie nie stało ...
PS. a jak z tymi 'pechowcami' co zaczęli ostro pogrywać i dostali tego dnia bana/warna ... będą cofnięte , czy to też było ukartowane ?? ...

Własnie dostałem warna od tej złej tanatess czy jak jej tam :[ chcę krwi jakiegoś moderatora !! ;/ // // / /

Gufat III 09-01-2006 16:11

@Do Moderatorów
Macie w******* ;-)

Ale powiem szczerze: Dobry pomysł, teraz właśnie się śmieję: z własnej głupoty :D Ja - który zawsze uważał tibia.pl mod team za najbardziej idiotyczny*, najostrzejszy ale zarazem najskuteczniejszy i zgrany, dał się nabrać... Ehh szkoda gadać ;-)

*interpretuj to jako zbytnią ostrość w podejmowaniu decyzji

Xan Arcanist 09-01-2006 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hiey
Więcej takich akcji plax0r111!!1``1`~

Teraz taka akcja nie wypali bo wszyscy się będą spodziewać kolejnego wkrętu

Dr. Omader 09-01-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p

No... Czyli po staremu :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
chcę krwi jakiegoś moderatora !! ;/ // // / /

Nie podsiadamy takowej, oddalismy na cele charytatywne razem z sercami, w koncu i tak nam nie potrzebne byly ;)

I tak najlepszy byl Gewof jak sie dowiedzial, ze to wkret, a on biedny nie mogl spac po nocach, tak sie przejal ;)

-=DanieL=- 09-01-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
No... Czyli po staremu :p

Nie podsiadamy takowej, oddalismy na cele charytatywne razem z sercami, w koncu i tak nam nie potrzebne byly ;)

I tak najlepszy byl Gewof jak sie dowiedzial, ze to wkret, a on biedny nie mogl spac po nocach, tak sie przejal ;)

Drom pamiętaj że jesteś 4 na mojej liście śmierci moderatorów jutro o 14:00 ginie gangrel666 radze się nim nacieszyć w ostatnich chwilach jego życia :[! Ja się tyle namęczyłem nad tymi postami , żeby udowodnić jakie z was lenie a tu co jakiś joke ; [ [ [ [ [ [ [

DRoN 09-01-2006 16:50

... szkoda , że tak szybko zamkneliście tamten temat , bo mimo wszystko można było się pośmiać z 'walki' między górą i dołem ...

Zummer 09-01-2006 17:04

hahaha, to było dobre ;). Co prawda wczoraj ten temat zobaczyłem, a jestem na forum odniedawna, więc nie miałem rozeznania.
hahaha, mamy cię ;)

Tana 09-01-2006 17:07

Mnie najbardziej skosił obrazek dyndającego droma. Aż spadłam z krzeszła. Co najśmieszniejsze, obrazek nie był podstawiony tylko zrobiony w amoku zdesperowanego użyszkodnika ;)

A za gre na ircu powinni mi oskara przyznać. Nigdy tak nie psioczyłam na nikogo jak tym razem ;)

Str4t0s 09-01-2006 17:11

A wiec to joke?ARGHFMGOMG!Dobra przyznaje wkreciliscie mnie :).

B4k4 09-01-2006 17:21

IMO zalosne (:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23.