![]() |
@kagar
Bawisz mnie czlowieku !! xDDDDDDDDDDDDDDDD |
@Kagar
Ty tu mowisz ze portugalskim obracasz a w polskim takie bledy walisz ze pala siada :D .. Btw to nie znajomosc portulaskiego pana Mr.DjQ Kagarq tylko jego dobra kolezanka Juks Sorcer ktora co chwile pada jego charem xD a on tlumaczy dedy na tibi com .Kagar Funny nup? :P Funny Funny :D Hey Mr Dj! :D xDDDDD @Sprawa osmieszenia -.- Kagar lolq do mnie reca mial gosc z rla i wywijac nice numer pozbwail mnie eq i z***al reputacje ale co ja sie tam tlumaczyl bede gayu :D |
Hmmmmm...... Juks Sorcer?? xD chyba zapomiałeś chyba o Hosis i o Commanderze...... :P
|
Make peace, don't war....
|
@up
dokladnie =] |
Cytuj:
|
Wiem tylko tyle że tibia zje***a Acientowi mózg ,jeśli go wogóle mial=.=
Wszedłem znim pogadać i na wejście dostałem ignore!<huehe> jaki noob Kilka razy sie przekonałem ze sharing! Zresztą wisi mi to :D Hmm wracając do szkoły to ponoc to Acient zawalił xDD Nie bronie Kagara bo cos wiem o nim ale to juz zostanie miedzy nami :) Dajcie sobie spokój z ta TIBIA xD To by było na tyle :) Hail Guardia! |
:]
n/c wszyscy pokojowi nagle -.-
|
Spoko jak na 1 raz :), gratuluje lvla
|
o jacie ale sie kluca :P
a myslalem ze kagar i anci sie lubia i beda razem anni robic ale sie mylilem:/:/ fajnie jak byscie sie pogodzili i razem poszli na DhQ i nakrecili filmik :) @topic film jest w porownaniu do innych na ktorych pokazano expienie zajefajny GZ! advenca przedewszystkim i powodzenia w dalszej grze GUARDIA ROX !! xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |