![]() |
Lool !
8o8o8o8o8o NAJLEPSZE JEST : NIKOGO NIE INTERESUJE ZE KASIA JEST HOMO :D AHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D8o8o8o8o8o8o
|
Mozna jakiś link z tibia CAM bo ten w 1 poście nie chodzi ;/X(
|
Dzieki za poradnik:) a ostatnio sie zastanawialem jak sie robi filmy;) teraz juz wiem i jest git
|
moze ktos powiedziec jak nakrecic film?
Bo kiedy biore tworze se plik banshe.rec i biore wybierz w tibicam to mi tylko lista postaci sie wczytuje a jak juz wybiore postac o tibia stoi ?;/ |
Cytuj:
Poradnik bardzo dobry dzięki temu wiem, że nie mogę robić QS. |
Jak nagrać i zmontowac?
Jakim programem moge montowac filmiki z Tibicam? Widows Move Maker nie odczytuje plików .rec
|
nono
o to sie bardzo przyda nie jednemu graczowi :)
|
lol
Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją a film sie nie nagrał ;/
Why? Już mam ;D |
Proszę o pomoc w zrobieniu filmu z mojego ani :( Wszystko mi się wali.
|
Cytuj:
|
Dobry poradnik ;)
|
Ok fajne wszystko wiem ale moze mi ktos powiedzieć jak się podkłada dżwięk piosenkę czy coś???;(
|
@ TOPIC
Questy Najczęstszym błędem jaki się robi podczas tego typu filmów to QS czyli nagrywając film z wykonywania questów NIE MOŻNA(!) pokazywać drogi, którą się przebyło idąc na quest. Mam pytanie. Nie rozumiem czemu nie można, przecież wystarczy wejść na tibia.pl -> Questy, i tam masz mapkę i wszytsko więc proszę o wyjaśnienie mnie tego. Z góry dzięki, pozdrawiam - Marcin. P.S. -> Jak się zobaczy dojście do questu na filmiku to chyba lepiej niż podążać na mapie z tibia.pl |
Cytuj:
|
super poradniczek może się przydać wieeeeelu osobą 10/10 ;d
|
PORADNIK pierwsza klasa!! :cup:
bravo po prostu bravo mi się bardzo przydał |
Cytuj:
|
o jaką Kasie ci chodzi?? :/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/ ??????????????X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( ????????????????????
|
Dobre filmy ;]
Polecam wejść na stronę www.swiattibia.dbv.pl
POLECAM:evul: Wejść w artykuły poczytać, i do filmów pooglądać ps:to moja strona pps:zalogujcie sie ppps:zobaczcie tabele doświadzeniowom pppps:lubię pisać ps. :) |
dobry poradnik jak każdy inny
|
Dobry Poradnik
|
chujowy jak eRotic. za*******aj do szkoly husahusa a ja sie pobycze.
|
Cytuj:
|
Jeszcze powinno być że low levele nie mogą dawać filmików na tibia.pl bo taki to może dać tylko: rat hunt , troll hunt , zlootowanie zajebistego knifa , ubicie prze cudownego dwarfa [ zal ]
a co do huntów to nie są monotonne np jak ja dałem filmik z hero huntu [ 200 min xD ] to ludzie byli zadowoleni może dlatego że loot dopisał ale im sie podobało :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
erotic : < a tobie nie dziala gg hahah
|
I co? Nie odpiszesz? Zdisowac cie kurewko? Albo zdisujemy Bartosza ktory stoi przy szlaku i sprzedaje wielblady.
|
Im Pro
A tam wiadomo ze hypercam jest najlepszy a nie tam jakies rolki papieru do odbytu przeciez niemusi byc tyle tych duperelow hyper cam 2 muza questy , pk , lub hunty mocnych stworkow i to wlasnie wszyscy to wiedza 8o
|
Troche Denne
Troche denne ponieważ powiedziałeś by nie pokazywać drogi :confused:
jeżeli nie chcesz krok po kroku pokazywać drogi można zmienić to w movie makerze poszyprzyć kiedy idziemy drogą i dać jakąś wolniejszą muzyke gdy będziemy w pomieszczeniu gdzie sie akcja rozgrywa możemy walnąć coś ostrzejeszego ;) tylko nie pop,rap itp raczej coś z metalu,rocku np masz potwora hmm powiedzmy [MONSTER]Demon[/MONSTER] i wtedy walisz muzyke :) dziękuje Sysek :) |
Cytuj:
|
Fajny poradnik ;]
Ja mam ściągać TibieCam i kręcić filmik z kolegą ;] |
Nawet nawet ten poradnik ;)
|
Niezły ten poradnik.Ja używam Hyper Cam co lepsze ??? Hyper cam czy tibiacam ??
|
Cytuj:
http://*********/tibiacams8.11 <-- link do najnowszej wersji :P :cup::cup::cup: |
zastosowac sie do poradnika, ale zgrac na wmv i wstawic w youtube al link podac w temacie, co zmniejszy ryzyko wirusow i hackow :d
|
kozacki program do tworzenia filmikow z tibia
Dostępny jest na tej stronie osobiscie czesto go używam xd http://www.***********.com/888258471.html
|
spoko poradnik 9/10 dodam ze jeszcze zeby udoskonalic film trza go obrobic. W tym kiedys siedzialem i najlepsze efekty i napisy :D Sony Vegas. Best programik :p
|
Przydatne, wreszcie nie bedzie takich noobowskich filmow :cup:
|
:browar::gazeta::blush::wasacz::lolo::fool::angry: :geek::fuck::creature::oks:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |