![]() |
85 lvl 80/80 conajmniej, 10 bp uh
|
LOl,Vil przejrzyj sobie wczesniejsze posty i zobacze ze wszyscy pisza (i ja sie z tym zgadzam) ze na of ok.60 lvla 80/80 skille mozna zaczac expic....Ja kurde tez bym na twoim lvlu nie zarabial na zerkach z takimi skillami i lvlem....Dlatego pierw pomysl o swoim lvlu.....Ja na 70 lvlu z zerkow mam zyski i z liderow....A moj kumpel na 40 lvlu z fuksem czasem mu sie zwraca...Pozatym na orkach jest szansa na mile itemy typu:p.arm,halabarda,warior helmet,sword ring itp..Wystarczy ze wypadnie kilka halberd ,plate armorow lub sword ringow i kasa jest zwrocona.A co do elfow to ci powiem ze to poprostu jest waste oplaca sie tam expic tylko dlatego ze malo ludzi tam jest.Bo powiem ci ze na long swordach nie zarobisz :P Zalozmy ze zbierasz arrowsy+bp bow i 2 bp long swordow na 2 h.To wyjdzie ci 4-5 k.A zuzyjesz sporo uhow na twoim lvlu...A ja sobie zrobie w 2 h 2 bp chain armorow + 2 bp sabre + kilka halberd i plate armow.I to wyjdzie kolo 7 k a do tego lepszy exp.I nie mow mi ku**a ze ci na elfach lepiej idzie ,bo to wiem ale chodzi o to ze w tym temacie juz jest napisane ZE NA OF SIE EXPI OD 60 + LVLA....jakbym ja moim 70 knightem expil ciagle na elfach tez by mi sie zwracalo i to lepiej niz tobie......Ja na ef expilem od 35 do 50 lvla ale czesciej w innych miejscach....Na twoim lvlu jest to dosc dobre,natomiast na moim 70 nie.....Bo mi sie nie oplaca biegac za 5 scoutami wole zamiast tego zabic 1 lidera a na full spawnie w of w 1 h potrafie wbic 80 k exp jak jestem sam i zazwyczaj uhy sie zwracaja.Dotego jak chodze ze sword ringiem to mi sie tez zwraca bo wypada z lidera...2 razy zlotowalem tez warior helmeta.Czy ty kiedys expiles na of???Znasz chociaz dobrze teren??Bo ja znam dobrze...A co do mino to dla mnie mozesz nawet se i na 100 lvlu zabijac mino lol....Tylko ze to nie jest dobry ani szybki exp na zwyklych minosach jak opowiadasz...Moze przejdz sie na trolle tez nie schodza uhy.....A wogole to noob jestes i widac ze na of nie byles.
|
Dlaczego o expieniu na OFie wypowiadaja się osoby które nigdy tego nie robiły? Najlepiej było by gdyby wypowiedział sie na ten temat ktos 100+ zamieścił fimik i było by wszystko wyjasnione.
|
Moze powiem cos o swoich doświadczeniach z OF.
Expie tam na 62 lvlu z skillami 82/81. Zazwyczaj zabieram 5 bp uh i bp gfb + 4 parcele. Loot sie zwraca gdy sie robi lootbaga z halberd, chain armorow, battle axe i innych rzeczy ktore leca z potworkow na OF. Osobiscie sam po calym OFie nie biegam, staram sie bic same zerki i Warriory i niekiedy lidery (najczesniej z sword ringiem) Expa wbijam tam 20-30k/h zalezy ile jest ludzi. To tyle odemnie. Pozdrawiam. |
Na Of trzeba troche wpakować kasy w runy (gfb,o uhach nie mówie bo to oczywiste)skrzynka jest jest miejsce gdzie nie ma resetu podłogi.Mam skille 87/84 i sov ale na razie nie planuje biegać po of,może po 90 lvlu się skuszę.Na orcach na edron tez jest ciekawie,sporo zerków i liderów,a jak sie komus nudzi to jest nawet gs :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Exp... sam nie wiem. między moim a Twoim lvl jest ogromna róznica, nie mniej mi 13k expa na godzine wystarcza na moim levelu, a przy tym loot bardzo dobry. No i właściwie zero strat, jedynie food. Cytuj:
|
Omg.13 k exp/h na 28 lvlu??Ja na nowym serwie na tiquandzie,bez uzywania uh robie 26 k exp/h loot moze nie duzy,ale trudno.A jesli chodzi o loot to mozna isc np.na mino na darashii.A lota na senji nie masz takiej samej wartosci....Moze masz wiecej oz,tylko ze halabardy,s.ringi,p.army sa warte 400 + gp...A ja tyle co ty moge zarobic bez robienia lootbaga zbierajac plate army,halberdy i ringi z fuksem malym :p Nie swiec tak bo nie masz czym.Taki lvl jak ty to ja robie w tydzien niecaly :D A na elfach nie expie,wiec nie mam dokladnych info o locie.
|
Cytuj:
i sorry, ale nie porównuj, expienia na senji, a na tiquandzie. może na dworcach, bym więcej wyciągał, nie wiem- nie mam PACCa. A senja słózy mi i do expa [który mi w zupełności wystarcza] i do loota [który mi sie wręcz podoba]. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Aff.Jak taki ,,miszcz" jestes to czemu masz tylko 41 lvl?Po 2 jak nie masz pacca skad masz wiedziec jakie loty wyciagam na mino tower?W 3-4 dni po 20 h?Sorry nie jestem maniakiem.
@Arcyme~ zbieralem bo to darmowa kasa.Lootbagi tez umiem o wiele szybciej robic.Chocby np.na tombie.Mozna tez na soldach.BO wole miec swoje 4 halberdy ktore mi zajma 350 + capa i dadza 1,6 k kasy niz bp twoich brass helmetow :p |
Cytuj:
28 lev na larvach do zrobienia w mniej niz 30 godzin. W 3 dni po 20h da rade to zrobic nawet noob na trollach. Wasza dyskusja jest bezcelowa, wiadomo ze silniejszy moze wiecej i szybciej wiec po co sie klocic kto zrobi wiekszego loota w takim samym czasie ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |