![]() |
Jak dla mnie wszystkie klasy postaci mają równo, no może sorce mają troszkę lepiej (manafluidy staniały o połowę i leczą 2x więcej - więc są teraz właściwie jak pół uh'a)
Rycerz: + Dużo cap'a, a zatem: + Dużo kasy. + Nie wydaje kasy na amunicję. - Wydaje dużo na uh'y (poza tym leczą go one słapbiej niż inne klasy - mniejszy mlevel daje o sobie znać) - Dostaje mało expa (gdy blokuje) - Wali dość słabo Paladyn: + Mało mu się obrywa (zużywa mniej uh'ów) + Może walić i z bolców, i z magii + Magic shield (ze wspomnianą zmianą w mana fluidach jest teraz przydatniejsza niż dawniej) - Mniej cap'a niż rycerz - Słabszy w magii od magów - Kupa kasy idzie na amunicję Mag (sorcerer/druid) + Duży zarobek na runach (jak grasz normalnie zamiast stać pod depo to soule nie przeszkadzają) + Mało obrywa (a jak się uhnie, to pożądnie :D) + Różdżki + Dużo czarów + Summony - Soule (niektórym strasznie przeszkadzają) - Baaaardzo mało capa - Mało życia - Dużo kasy idzie na runy Jak widać, każda profesja jest równie dobra. (to, że znalazłem najwięcej +'ów u maga to znaczy tylko tyle, że jestem nim w Tibii ;)) Penie do każdej profesji znalazło by się jeszcze kilka plusów jak i minusów, ale wybrałem te moim zdaniem najważeniejsze. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Paladyn: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ja jestem daleki od pisania wad i zalet czy jakiegos porownywania bo o sile profesji decyduja umiejetnosci gracza i tylko tyle |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
tibia była spoko wtedy jak jeszcze ni było souli i spearów, każda profesja była spoko.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |