![]() |
Dzieki za kazda pomoc jakiej udzielono mi w tym temacie. Hg hg i jeszcze raz hg. Moge pokaza jak wejsc ale filmik bedzie trwal 10 godzin. Poniewaz bede szukal wyjscia. :) Na hg sie znam tyle co szedlem na paradoxa. Ale postaram sie znalezc. Banshee bardzo zadki potwor w sensie huntow. Nie wiem co u niej slychac po update wiec wole nie ryzykowac :). Co do questow znacie odpowiedz: NIE.spoling zakazany na tym forum by nie psoc zabawy w robieniu questow. Jak sie cos nie podoba to idzcie na www.tibia.xx.pl tam zezwalaja na spoling
|
Ja zamawiam filmik z knightem na 100lvl + jak expi na dragach albo na guardach dzieki z gory i jak byscie mogli to wysylajcie na maila te filmiki moj mail to [email protected] czekam
|
Sorcerer
Proszę o filmik z sorciem gdzie można znaleźć cyce i jak je zabijać.
PoZdRo! (możecie także wysłać go na mój e-mail: [email protected]) |
Ja poprosilbym filmik z (cut) quest(jesli taki istnieje :tongue: :tongue: ) i (cut) quest(ale zeby bylo rowniez pokazano droga np. z thais czy venore).
THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX ------ Edit by Gremlin ... |
Tyle jest tu tych "zlecen" na filmiki ale i tak ich nikt tu nie zamiszcza ;/
Moze jakis pan z wysokim lv by nagral pare jak by mu sie nudzilo:D. A teraz moje prosby na filmiki :Banshee, Demony, Behe |
niechce nic mówić :/
NIe no czytam pokolei wszytkie posty kazdy coś prosi a widziałem zaledwie 2 filmy jeden z dragiem drugi o arkanum jakiś pak :/ A ten temat ma 5 stron i tylko 2 filmiki no troche to ejst smieszne ja bym cos dał ale za niski level mam żeby robić jakieś duże hunty :p
|
Znudzilo mi sie juz ogladanie zabijania demonow, dl, bk i innych takich :( ale chetnie zobaczylbym jakis film zrobiony na/w ghostland'zie. Moze w nim wystepowac ktokolwiek chce zobaczyc jak wygladaja tam tunele i jakie obrazenia sa w stanie zadac duchy i inne takie co sie tam znajduja :]
|
No właśnie
No właśnie, nikt nie zamieszcza filmików a każdy o nie prosi. Ludzie sprężcie się, przecież moja prośba o cyce nie jest dla lvl 60.
(jeszcze raz ją powtórze) Proszę o filmik,(sorciem) w którym pokażecie mi gdzie można chodzić na cyce i jak je zabijać bez strat na hp. Mój e-mail: [email protected] (sorry za błedy interpunkcyjne, ale mam z tym problemy :P) PoZdRo! |
Mam skromną prośbę: proszę o filmiki z huntów na dragony(solo lub z ekipą) najlepiej knighta, oraz hunty palka na lvl <25 solo( jeżeli koniecznie musicie to z ekipą :) ).
Jeżeli nie możecie/ nie chcecie zamieścić linka to wysyłać na maila: [email protected] Z góry dziękuje. |
A ja bym prosil o filmik z nowym BK. Podobno teraz uzywa exori. Chetnie bym to zobaczyl :D
|
A ja mam prosbe natury technicznej :) jezeli ktos zrobi/znajdzie dany filmik niech go nie wysyla tylko zamiesci tutaj ok?
|
Jak narazie nie widze żadnego filmu ... :/
a banshee bym sobie zobaczył :> |
Ja chcialbym dle na nowa wersje najlepiej knight ale z innych bede tez zadowolony ;] ty z gory
|
Cześć wam !!!!!!!
Prezten nowy update nie mam zadnych filmów prosił bym cos z pk , ;) moze jakies hunty z dlami , i jeszcze najlepiej by bylo elf fortes za wszystko thx prosze o speeda narqa |
A ja prosze o Pk'wanko w wykonaniu master sorca albo elder drud z gury Thx :D
|
Ja prosiłbym rozwalanke demona skeletona na niskim lvlu plx !!!
|
Knight 15 lvl na:
- cyclopie - ghoulu - minotaurze guardzie - orku warriorze |
Cytuj:
|
ja też prosze o HG, banshee i o dragi palem solo :)
|
ja bym chciał zobaczyć filmik jak 1 osoba lub kilka rozwala demona.ale żeby był filmik na wersje 7.3 czyli na nowy update albo jak kto woli na najnowszą tibiaCAM
|
Hell Gate
Posłuchajcie!!! Specjalnie dla was wspaniałych oglądaczy filmowych dziś (24/08/04) Nakrecilem swietny filmik pokazujacy najlepsze expiska w Hell Gate!!! mam tylko maly problem... poniewaz nie umiem wrzucac naserverki plikow ani nie mam zadnego servera wiec jak by ktos mogl mi pomoc to prosilbym napisac na GG 3111858 JEZELI TO WLASNIE TY POTRZEBUJESZ OPISU HELL GATE DAJ MI + REPUTACJI!!!! XDXDXD!!!!!!
|
Jest juz siedem stron zamowien a moze cztery filmy :(
PS. Tez prosilbym o Hell Gate ;] |
Dragon Lord
Jutro wybieram się na DL hunt i chciałbym zobaczyć jak to wygląda na DL tower. |
ciekawe miejsca
ja bym chętnie obejrzał filmy z ciekawymi miejscami w Tibii ;)
moja propozycja to wieza z BK na południu POHu |
Grrrrrrrr
wy sie nieznacie kto widzial filmik z warlockiem (chyba malo) I z banshee(czy jak to sie tam pisz :P)
|
ja poprosze mintwallin i dl hunt
|
Test server w wykonaniu jakiegos duzego lvla plx :]
|
Tia ja byłbym bardzo wdzięczny za filmik z dokładym opisem drogi z Hell Gate do Draconii.
|
1. Przypominam ze na Forum Tibia.pl obowiazuje zakaz quest spoilingu, dotyczy to rowniez zamieszczania filmow pokazujacych rozwiazanie (wyjatek stanowia ciekawe finalne pokoje ex Anihilator, Demon quest, itp.)
2. WIEMY ze chcecie filmy z PK, pisanie tego poraz 32632632 nie ma sensu. |
Hi ja to bym chcial filmik z ofolnego expienia knighta na 14-16 lev wiem ze to przejedzony temat ale plz ;) z gory dziekuje.
|
Dwarven quest
Prosibym o zamieszczenie na forum filmiq z questem w kopalniach na war hamca i dwarven axa ! Jezeli to mozliwe.
Nie chodzi mi o dojscie tem bo znam droge, ale chcialbym wiedziec jak to wyglada z bliska :D ( zadnych rarow, tylko rec. ) |
Rook
Ponawiam moją prośbę o zamieszczenie filu ze strefy PACC na Rooku(wiem, wiem był już taki, ale...). Prosił bym o szczególne uwzględnienie tego mnicha co się królików boi, może krótka konwersacja?
|
Filmik
prosil bym o filmik a anihilatora zrobionego na securze przez sorcow (jesli to mozliwe) z gory dziekuje
------ Edit by Gremlin Nie mowiles ze maja byc udane? http://members.ams.chello.nl/a.rublek/de/ (na samym dole linki 2, 3, 4) Link zamieszczony na forum tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=464147 |
Ja prosiłbym o jakiś hunt z warlockami w roli głównej.:)(albo przynajmiej wyślijcie mi wiadomość prywatną z linkiem.-Najlepiej żeby to był pall, bo zamierzam się wybrać na taki hunt(a jak na niego pujde to nakręce filmik), ale narazie sam chciałbym go obejrzeć.
Z góry dzięki!! |
Ja to bym poprosił o filmik z vampami tylko zeby byl dlugi i nie w tym samym miejscu ciagle. Z góry THX !!! xD
|
Rook pacc arena. Film robilem na szybko bo lece spac. to musi wam wystarczyc.
Oto link: http://www.members.lycos.co.uk/seren...tibia/rook.rec EDIT: O Questy nie pytac (chyba ze o takie na ktore pozwalaja Moderatorzy czyli np. Anihilator) Quest spoling jest zakazany. EDIT2: Jutro postaram sie o filmik 2 w jednym czyli ktos prosil o glebiny dwarfow wybieram sie tam a inny gdzie mozna expic na niskim lvl w sumie mam po drodze ;) do jutra. P.S szkole koncze po 14 czyli okolo 17-18 spodziewajcie sie filmika. EDIT3: Sorki ale nie moglem wejsc i nagrywac filmika full wiary wszedzie. Postaram sie to wynagrodzic |
Jeśli można to bardzo prosiłbym o następujące filmiki:
Bright Sword quest, Black Knight house, Crown armor quest i demon helmet quest. Wiem że te filmiki są trudno dostępne ale... nigdy nie mów nigdy :) |
A ja proszę o film z huntu z Banshee, Warlock, demony (nie annihilator) oraz film z pkowania na wyskoim lvl (od 50 lvl najlepiej knight)
|
Drag
Ja bardzo prosze o filmik z rycem na jak najnizszym levelu zabijajacym draga samemu i w grupie :-)
|
[/b]Ja bym poprosiła o filmik z desert questa ... z gory dzięki
------ Edit by Gremlin Ja juz normalnie nie moge (czytac co ostatnio tutaj pisalem). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |