![]() |
Ale walkon z tego "kozaka" ciekawe czy on wie jak tibia wygląda?:D
A co do tego niby "konkursu" to zart. Ludzie uspokujcie sie on z was sie brecha i wali biedrone!!!!!!!!!X( |
Nick: Kamien i Patyczek
Level: Nie wiem Miasto: Film mi sie urwal i nie wiem gdzie jestem Aktywność w Tibi : zerowa NIE BIERZ MNIE DO GILDI PLEASE |
Modki pewno tez se brechtaja xD
Ciekawa jak bylaby srednia lvl w tej gildi gdyby jednak powstala :D |
ściema
To jest jakas sciema z tym przyjęciem do gildi napisalem i nic !!!
|
HAUHAUAHAUAHAUH
Temat roX! Tak samo jak ta "gildia", która by powstała. @pawel27pl Małe pytanko. Dlaczego nie czytałeś postów innych?? Człowieku on nawet świata nie podał BHUAHUAHAUH Przecież od 2 strony było wiadomo, że to ściema... Niektóre posty, mnie tak rozbawiły, że lałem przez 5 minut xD |
Cytuj:
no dobra no to ponawiam: Nick: Stonealian Zawalaris Level: 9 Miasto w którym przebywasz: Thais Aktywność w Tibii: jak przedtem Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)? miesiąc (? na pewno?) Co lubisz najbardziej?? JEŚĆ i SIEKAĆ GOŚCI W TIBII xD!!! Co chciałbyś napisać jeszcze? eee gram na Zanerze |
Nick: Gawron
Level: 13 (lat) Miasto w którym przebywasz: Stary Sącz Aktywność w Tibii: Żadko wychodzę na miasto, wolę siedzieć w domu Ile grasz w Tibię: 13 + 9 miesiecy Co lubisz najbardziej: Jedzenie i szkołe Co chciałbyś napisać jeszcze: Czy muszę mieć skończone studia Tutaj wpisz dodatkowe prośby: 20k zł miesięcznie Roftl, Hahahahah Boskie |
Nick:Zdzichu Pomiatacz
Level:113 Miasto w którym przebywasz:Venore Aktywność w Tibii:Zawsze Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)?6miesiecy Co lubisz najbardziej??Miec Red Skulla Co chciałbyś napisać jeszcze?Wezcie mnie do gildi bo ja bidak i niemam zadej gildi nikt mnie nie chce plax br tez mnie niecha ;/;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
tez juz nie moge sie doczekac wynikow konkursy ale trzymajmy kciuki a co do modow to prosze aby dali temu tematowi jeszcze kilka dni bo wszystkim sie podoba 8o |
wszyscy popier.... jestescie, i ci co to pisza i ci co sie z tego smieja, nie mozna sie smiac - trzeba plakac
|
Nick:Creatir Pear
Level:8 Miasto w którym przebywasz:Rookgard Aktywność w Tibii:Średnie Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)?Pół Miesiaca Co lubisz najbardziej??sprzedawac,skilowac. Co chciałbyś napisać jeszcze?nic:) ;) :p :( B) :] :D :o :cup: :evul: [CHAR][/CHAR] |
Cytuj:
zapisuje sie Nick:Creatir Pear Level:8 Miasto w którym przebywasz:Rookgaard Aktywność w Tibii:Średnie Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)?Pół miesiaca Co lubisz najbardziej??Sprzedawac,skilowac i kupowac. Co chciałbyś napisać jeszcze?nic:) |
Cytuj:
zapisuje sie Nick:Creatir Pear Level:8 Miasto w którym przebywasz:Rookgaard Aktywność w Tibii:Średnie Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)?Pół miesiaca Co lubisz najbardziej??Sprzedawac,skilowac i kupowac. Co chciałbyś napisać jeszcze?nic:) [CHAR][/CHAR] |
Nick:Tommy Speed
Level:16 Miasto w którym przebywasz:Thais Aktywność w Tibii:taka sobie ale jest! Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)? 7 miechów Co lubisz najbardziej?? Hmmm duzo Co chciałbyś napisać jeszcze? prosze pisac na GG Tutaj wpisz dodatkowe prośby: |
Up: Ale ty fajny. A teraz okulary na nos i poczytaj datę tematu.
|
Podanie
Nick:Trekor Morira
Level:10 Miasto w którym przebywasz:Thais Aktywność w Tibii:Codziennie Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)? 4 miesiące Co lubisz najbardziej?? Expic Co chciałbyś napisać jeszcze? Jestem w serverze Refugia |
hehehe nazwa good
|
owned <tysiac znaków>
pompuja z was |
zajebista guildia ale i tak nie wejde :<
|
HEhe
"Data dołączenia: 20 07 2006" "Data dołączenia: 22 07 2006" "Data dołączenia: 24 07 2006" "Data dołączenia: 27 07 2006" Z 1 strony Z drugiej strony najwięcej osób założyło konto w Lutym 2007 ;D Dziwne nie?xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gildia
Jak bym znał świat Gildii to bym z miło checio sie zapisał:):)
Astera jest najlebsza:baby::baby: |
Moja postac i moja wypowiedz.
Nick:Druidzki Smok Harmonii.
Level:15. Miasto w kturym przebywasz:Carlin. Aktywnośc w tibi:Słaba-Średnia. Ile grasz w tibie?(rok,miesiąc):rok ale pul roku mi sie nudziło i nie gralem. Co lubisz robic najbardziej??:Handlowac,Pomagac(czasem),expic i robic qesty. Co chciałbyś napisac jeszcze?:Jestem na serverze Harmonia i niewiem czy to gildia akurat tam ale prosze o przyjecie do gildii. [MONSTER]Bardzo proszę was[/MONSTER] |
Nazwa Druidzki Smok Harmonii
............niechce mi sie wierzyc!!......................................... .......................
muj serv to serv Harmonia.......................................... ............................... |
[quote=domasek_mistrz;683811]Szukasz gildii? Nikt nie chce cię przyjąć bo "masz za mały level"?? Natychmiast się zgłoś do mnie! Tutaj nie ma starszych i młodzych, większych czy mniejszych level'owców!! Składania proszę składać pod taką tabelka!\:
Nick:drraacceennaa Level:7 Miasto w którym przebywasz:venore Aktywność w Tibii:codziennie Ile grasz w Tibię?(rok,mięsiąc)?5 miesiency Co lubisz najbardziej??handel i pekowanie Co chciałbyś napisać jeszcze? Tutaj wpisz dodatkowe prośby::)plis przyjmijcie mnie do gidli |
Szukam Gildi
Nick: Gad-Ziomal
Lvl: 20 Profesja: druid Skille: 15/20/15lvl magiczny Status konta: facc Staż gry: ok 1roku Aktywność: różnie czasami wiecej czasami mniej:) Coś o postaci:kilka dedów przez pk i potwory Coś o sobie:lubie techno mam 16 lat Informacje dodatkowe: Szukam gildi (czesto aktywnej) GRAM NA ŚWIECIE JAMERA |
Nick: na huj ci wiedziec
Lvl: na huj ci wiedziec Profesja:na huj ci wiedziec Miasto:na huj ci wiedziec Świat: na huj ci wiedziec Skille: na huj ci wiedziec Zainteresowania: hujowe Co lubie: na huj ci wiedziec Co nie lubie: huji Chce dolaczyc do tej gildii bo nie mam co robic |
szukam gildi
Nick:Gad-Ziomal
Level:20 Miasto w którym przebywasz:Carlin Aktywność w Tibii:Rożnie Ile grasz w Tibię: 1 rok Co lubisz najbardziej??Exić:) Co chciałbyś napisać jeszcze?Nic |
@up
Czy twoja postac instnieje? Co do tematu to respect dla autora. For Sure. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |