![]() |
Wojna
Ja tam sie z wami nie zgodzę dzis byłem ogladac dzialania "wojenne" na pohu i co poprostu mala grupka ludzi z L&O siadzili w dziurze na pohu a n00bki z Twi staraly sie ich nie wypuscic gm wpadl zbanowal blokujacych noob charow i ...
nic to trwalo na tyle dlugo ze all z twi dalo loga zostal wladimix sanei i drasen osobiscie im powiedzialem ze juz powinni sobie zalozyc chary na tamtym nowym servie i dostalem hunta ;) lecz i tak uważam ze czas Twi sie skonczyl juz nie sa tacy swietni pvp jak kiedys poprostu upadaja a jak oni upadna to thoria bedzie lepsza bo i Niah i Bex'y I Kayantris oraz Pasha nie sa tak podli jak ci z twi L&O musi wygrac bo jak przegraja to nikt juz nie bedzie mial zadnych szans na ciekawa gre na tym servie a ty Karajakataka powinienes bardziej popierac Jariaza który dzisiaj sellal jak powiedzial 1 z pierwszych gsow na servie Dla mnei ta wojna jest skonczona Twi przegra bo wszyscy 50+ sie zbiora wkoncu i ich pokonaja oni sie chytaja juz "ostatnich desek ratunku" bo na wojnie przyszli z 20+ LVL wiec nie jest z nimi dobrze |
Kunkers'Thor
Thoria była jest i zawsze będzie światem na którym będą wojny. Na kolegów trzeba mieć wy****** tak jak na rl... Grałem tam miesiąc od pierwszego dnia, postać miałem w top 20-40 w expie zawsze i co z tego? nic głupi świat. Każdy postępuje tak jak uważa. Ty Karajakatako dla mnie zawsze będziesz zdrajcą tak samo Gorthard i Drasen. A co do najlepszych sorców z polaków to jest Cwanish... bez wątpienia.
|
Jariaz jest z Karlina, wiec sam sobie reszte dopowiedz:)
A nie obchodzi mnie co myslicie o mnie:) Kazdy z was na moim miejscu postapilby tak samo... |
Ostatni battle niestety wygralo Twi, dalismy piekny przyklad dezorganizacji, ale nie ma co sie lamac, moze nastpenym razem bedzie lepiej ;)
W dziale "filmy" umiescilem 2 filmiki z wojny ( autor: Megakila, niestety na pierwszym filmie padl :( ), tutaj macie linka: http://forum.tibia.pl/showthread.php...472#post706472 |
Cytuj:
Damer wczesniej chcial byc neutral i nie mial zamiaru dochodzic do zadnej z gildii - wiem, bo znam go bardzo dobrze. Nie chrzan, ze Damer wchodzi Wzyckom w dupe, bo z tego co wszyscy pamietamy po ostatniej wojnie Damer placil Wzyckom... |
Cytuj:
Aktualnie we fragach 19-11 dla Twi. |
War
Karajakataka (niedawno nauczylem sie tego nicka czytac :D) ja tam uwazam ze karlino jest wporzo bo jestesm z brd :P ale nie o to chodzi dla mnie najgorszymi h*jami byli drasen oraz wover no bo to oni nas opuscili nas polakow w trudnych chwilach kiedy cala reszta nas bije ciebie karajakataka (wez mi powiec wogule mco to za nick bo mnie to ciekawi) jescze zrozumiem
|
Moj nick to zagadka :)
Wover byl pierwszym h lvlem wyrzuconym z serwera ... Cale CS bralo udzial w jego unicestwieniu ... Drasen teraz nie mial wyjscia, bo tylko Feawyn chcial mu pomoc w odzyskaniu wolnosci ... Z tego wzgledu ja go rozumiem ... A co do wojny dzisiaj padl Leathal Bex i to Twi dzisiaj zdobywalo lvle ... Pozdro |
Yo! :)
Od niedawna gram na thorii i mam 12 lvl ? :P Chciałbym bardzo się czegoś dowiedzieć o tych wojnach, może mógłby mi ktoś powiedzieć jakiej narodowości są ci TWI(jak szwedzi to zatłuke :P ) I nie wiem, widziałem, ze tam ktos wczesniej pisal ze na wojne z 20+ przyszli, chętnie bym takiego delikwenta zatłukł ...z moja rodzinka ;p Moglby ktos dac mi jakies namiary na takiego typka ?? Aha i jaka jest gildia sprzymiezona z L&O taka co gdzies od 25-30+ lvlka przyjumja ??? |
ja tam mysle ze TWI wygra wojne poniweaż opracowywują wile taktyk na OTE-sie i to ma bardzo duze znaczenie w wojnie!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
a tacy polacy h-lvle jak np kajata... :P to są za L&O czy nie maja strony ???
Aha i znacie moze takiego typka jak toxic guard z rs'em biega i zabija 13-15 lvli teraz chce zebym mu placil bo mu ucieklem jak mnie lal :/ Moglibyście mi z nim pomóc ? |
Cytuj:
Cytuj:
pisales tez, ze szukasz gildi sprzmierzonej z lao, a ktora skupia nizsze lvl. proponuje taka zalozyc, a szybko poznasz odpowiedz na to pytanie. a tak powazniej, to odpowiem tylko na jedno pytanie. otoz obie gildie to miedzynarodowki, skupiajace takze polakow. zreszta tu od dawna jest taki galimatias jesli idzie o jakas przynaleznosc do gildii, ze radze sie nie doszukiwac zwiazkow narodowosciowych. poza tym mamy XXI w a nie pozne sredniowiecze. pozdrawiam |
[quote=Karajakataka]Moj nick to zagadka :)
pieprzenie! zrobie to dla spokoju tego forum i thorii. napisze jak sie powinno fonetycznie czytac nick "karajakataka". otoz fonetycznie brzmi on nastepujaco: KA RA TE KA, a dla kumpli polskie karate. teraz juz nikt nie moze nic powiedziec o tym nicku i radze go przyswoic rownie dobrze jak price liste. inaczej hunted. |
Doors posadzasz mnie o tyranie ?? :(
|
|
O niee ...
Tylko Ciebie tu brakowalo :cygaro: Zacznij cos grac B) |
Cytuj:
no i trzeba bronic praw udanych nickow do tego by ich inni nie profanowali zla wymowa.. |
tesknisz misiu? :P
niechce mi sie grac na tym servie... wzycki, nooby jak ty (xD) i wzycki :P msg me jak im skopiesz dupsko to wroce Btw... Kara. GoGo lvl 100 (masz blessy?) |
skopalby juz dawno, ale nie ma mu kto uhow robic. wiec wroc a twoje zyczenia sie spelni, i znowu bedziesz mial swojego misia na dluugie tibijskie noce :)
|
Spell przyznaj sie , ze brakuje Ci Eaglixa :P
I nie rob ze mnie kogos swojego pokroju, bo ludzie mnie tu maja za normalnego :) <pyk> |
co do Eaglixa to gadam z nim przez msn-a
a co do twojej normalnosci... lepiej bede cicho, sam nick juz pokazuje jakis normalny widze ze rozkreca sie tutaj kulturalna konwersacja. ale tak serio, brakuje ci tych uhow? :P jak bedziesz grzeczny w tym roku to mozesz pisac list do św. Mikołaja |
A calujesz sie z nim ?? :)
Nie zaprzecze, ze UHy by sie przydaly, ale juz doorsa UH providerow znam i przekabacam ich an swoja strone :) A moj nick sie wszystkim podoba :dance: |
Tak bardzo ci sie spieszy na setny lvl?
ty cos tam robisz na thori czy jak zwykle stoisz w depo i pilnujesz skrzynki zeby nikt nieukradl? no i marudzisz providerom zeby robili uhy bo masz tylko 40~~bp jak bym tu nadal gral bylbym jednym z lepszych druidow btw juz mam 39 lvl druida na moim servie :P |
Chwalisz sie czy zalisz ?? :)
|
długo myślałeś nad tą odpowiedzią heh?
dobra ide grac na moim servie bo ty zamulasz (jak zwykle) idz sie gruszyc w depo. Hail L&O |
Stoje w depo, lvle sie same nabijaja, zyc nie umierac :)
Idz na ten nowy serwer, Thoria juz nie potrzebje takich noobow ;) Pisalem Ci w grze dlaczego nie odpisywalem :P Pozdro |
Cytuj:
a co do wojny to Kayantrisowi mowilem o niespodziankach w tym tygodniu i poprzednim :) 1 z tych niespodzianek byla taka ze wraith wpadl i zaczol lac jariaza z nami chociaz byl W L&O i w next tygodniu doszli do nas znow Sikews Neilz i reszta ekipy co odeszla oprucz leszczy... |
Cwanish ...
Zapomniales o graczu o nicku Wover ?? :) Sytuacja z Gorthardemi Sikewsem byla troche bardziej zlozona, ale faktycznie potoczylo sie tak jak piszesz ... No i teraz nei wiem czy napisac, ze ta wojna dobiega konca ... Bo na Thorii jest wszystko mozliwe:) A co do tej piosenki:) To rozpierdziela mnie jedna czesc :) "Drasen, Cwan, Sanei ... Who is a most gay ??" Bez urazy, ale Draxler dobrze to wymyslil, zawsze padam przed kompem jak to slysze :) |
Thoria to po***any swiat. Spell~ ma racje, ze sie przeniosl. Ja zaluje, ze niezrobilem tego wczesniej. Wbilem tu 60 lvli i po raz drugi zostalem ubity przez highlvli PA (oczywiscie Polakow). Jak poprzednio przyszli, niezapyali i zabili... Ehhh... Mialem 60 lvl i sie z niego nie cieszylem dlugo. Teraz nawet chara niesprzedam bo duzo osob wali Thoria. Za duzo PA-n00bow etc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nieeee toxici to polacy a co do mojej rodzinki to all są 12-15 lvle :P:P dopiero jestesmy na poziomie zawładania thorią :P: P :P hmm a nop takie gildie tak inter nos?? (czy jakos tak) to one tez niemaja nic wspolnego z wojna, sa tylko taką o, gildia :P ? btw. sa jakies filmy o wojnie twi - l&o ( nie liczac tych co crazy onion juz zamiescil na forum robiac osobny topic)jesli tak to dajcie lineczki prosze :), alebo jakies inne filmy o thori |
EHh... ta Wojna
Ohhh pojawil sie kolejny zdrajcna pivope wycwaniles sie co nie :D i teraz zamiast walczyc z L&O a uwazam ze all powinni. Karajakataka wez mi powiec o co chodzi wez no tu kumpel z rla arstony twojego kumpla :p wez mnie poinformuj bo spac nie moge :p a tak wogule uwazam ze wkoncu natymservie nikt wporzo nie bedzie gral
|
Cytuj:
Hail Twi (Wzycieks):dance: |
Cytuj:
Cytuj:
Nie dziwie sie Cwanishowi ze do nich poszedl, w koncu kiedys zostal maksymalnie wy***any przez kumpli wiec co sie bedzie teraz bawil w sentymenty. Co do wojny to chyba moge z czystym sumieniem stwierdzic ze juz ja przegralismy, moze czesc osob bedzie jeszcze robic jakies mass logi ale przy tym zgraniu to i tak final bedzie zawsze ten sam ;) . PS. Cwanish: dalej mi wisisz za bp uhow ktory Ci dalem jak wracales B) |
hehehe :P dzis widzialem ze pasha sprzedal sova :) i ma 1.3kk :P tylko nieprzyda mu sie ta kasa ;]:(
|
A kto kupil ?? :confused:
|
Cytuj:
mam nadzieje ze thoria mu tego niezapomni, nawet jego najblizsi kumple. w koncu wszyscy juz wiedza co z niego za typ. wyglada na to ze l&o bylo zbyt pewne swojej przewagi i za bardzo sie ociagali. jak sie okazalo czas nie byl tutaj sprzymierzencem. a czy lyla podala jakis oficjalny powod wystapienia z l&o a ponizej przystapienia do wzyckow? juz przestala miec dosc PA feawyn i huntowania bylych hooligansow? no tak w lao tez ich kilku mozna znalezc wiec w sumie co za roznica po ktorej jest sie stronie. byle szanse zwyciestwa byly wieksze. a sikews jak zawsze dryfuje i spada na 4 lapy. a jelsi wolno mi cos prognozowac, to nawet po wygranej wojnie nie sadze zeby zywoty swietych:) tj ciebie cwanish i drasena byly zbyt kolorowe(chyba ze krwisto czerwone). nie mowie tego dlatego ze zycze wam zle, tylko z tego co co mi wiadomo ani lyla a szczegolnie sikews(ich pierwszoplanowwej pozycji na kyrze trudno zaprzeczyc) nie darza was szczegolna zyczliwoscia. no ale jesli z jariazem i reszta nie mozecie sie dogadac to moze nie macie alternatywy. choc jestem zdania ze troche zaufania do siebie i jeszcze te klocki mozna bylo by inaczej poukladac. na koniec tylko dodam ze nie zalezy mi na polskiej gildi, tylko doswiadczenie pokazuje ze sikews i wzycki beda trzymaly sie razem poki nie pozbeda sie "polskiej konkurencji" |
Cytuj:
a ja zamierzam grac, ba rzadzic:) w koncu ma sie leb na karku i nie od parady:) poki co wywalaja mnie z pohu - dzis wzycki - ale co tam. sa jeszcze roty na fibuli i trole na edron:) |
:)
Od jakiegos jush czasu czytam te wasze noobowskie posty i postanowilem ze zrobie se tu konto i uswiadomie wam jaka naprawde jest sytuacja na Thori bo jak widze narazie tylko Kara cos z tego pojmuje i proboje was olsnic.
Wiec moze zacznijmy od tego co mi lezy na sercu.Wiec placzecie ze teraz jestescie zabijani badz power abusowani i jaki to Drasen jest zly i okrotny.Ale gdzie ku*** byliscie kiedys?Kiedy to Wzycki i Sikews (Sebbe 2 owner) po nabiciu 100 lv zaczeli odp*** masakryczne Pa i huntowac wszystkich Polakow za to ze sa Polakami.Jedynie Ja z mala grupka zaufanych mi osob jak Karajakataka Jariaz czy Lenku postawilismy sie im i nie dalismy dymac w dupe.Od 75 lv bylem hunted 4ever jednak razem z moja ekipa (Hooligans Army) gdzie tylko ja mailem 75 lv i Jariaz 85 walczylismy o wolnosc dla Polakow.Bralismy kazdego kto byl zabijany przez Szwedow/Hiszpanow jednak wiekszosc z Polakow proszona o pomoc poprostu odwracala sie do mnie dupa (oczywiscie w strachu przed wrogiem :)) lub opuszczala server badz placila z dziecinna naiwnoscia ze jush jej wiecej nie zabija.Tak to wlasnie Polacy odwdzieczyli sie mi za to ze walczylem za ich wolnosc i oto powod dlatego nabralem do nich taka nienawisc a moze nie tyle nienawisc co poprostu tesh sie na nim wyj****em.Nie powiem ze bylo latwo bylismy mala grupka przeciwko np Fancie gdzie bylo jush wiele 80-90 lv w tym 100 Sikews.Nigdy nie zapomne namietnych masslogow o 6:00~ rano :). Wiec jak jush wyzej napisalem czego oczekujecie odemnie teraz?Ze gdy ja jush wywalczylem swoje to teraz bede was kochal i protectowal za to ze odwrociliscie sie do mnie plecami?Ci ktorzy byli lojalni wobec mnie i zostali ze mna do konca maja teraz l00z i mozna powiedziec ze ownuja Thorie.Ja wywalczylem swoje nigdy sie nie poddawalem i teraz widac tego efekty. Btw. Jesli wam sie nie podoba ze jestescie zabijani badz power abusowani opusccie Thorie i idzcie na non-pvp a obiecuje wam ze tam sie to nie przytrafi :D Jednak decydujac sie na gre na serverze Pvp musicie zdawac se z tego konsekwencje. Bardzo chetnie czekam na wasze komentarze mam nadzieje ze ten temat sie rozkreci chetnie was wyslucham. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |