![]() |
Cytuj:
|
Jestem pallkiem ale niedlugo to sie zmieni ,<royal>
|
Gram...
Gram palkiem, na nowym serwie tez bede nim gral, po dojsciu na 20 lvl, i jak bede mial koase <20k> na tytul royal, bedzie wypas:D Ludzie, czy wy nie widzicie, pallki maja cos z knighta<walka> i z sorca<magia runiczna>, a nawet druida <ma vite>;p. Sadze ze nowym haslem bedzie pally rulezzz:D
U$3r |
Mam wszystkie profesje ale moją ulubiona jest knight, więc oddaje głos na... 8) Knight'a :D
|
Sorcerer
|
Ja mam dwie profesje
Wiec nie moge glosowac dwa razy :D ale zaglosuje na sorca :D
|
Kim jesteś
Ja to osobiscie gram sorcem, jednak na początku to się zdeka nudzi(mam dopiero 13 lv). Ale tera palkiem będe grał
|
Grałem Sorcem, teraz jestem Paladynem.
|
P R SSami się domyslcie
|
Ja gram teraz palkiem ale mam wszystkie profesje.
|
PALEK RULEZ!!!
|
Ehehe, fajny temat ktoś odkopał. No więc ja jestem sobą !! :P Nie no dobra: moją pierwszą postacią był druid, bo wyczytałem na tibia.pl, że może UHy robić i na tym sie zarabia. Teraz mam tylko no vocation na 14lvl i tego stareeego druidka. No... ale już nie gram w tibię ;).
|
Pr=pally rulez
|
Ja gram palkiem i bardzo mi sie to podoba.
|
Ja mam Master Sorka i za nic na nic bym go nie zamieniła :)
Żeby tylko ktoś nauczył mnie kaskę tą postacią zarabiać, bo ja nie umiem. Ile bym nie zarobiła to i tak więcej muszę wydać. lol Zresztą w końcu nie na darmo kobietą jestem :) |
Heh... Narazie nie mam profesji (mam 6 level) :/.
Zamierzam być Knight'em. Jeżeli ktoś chce, może mi przesłać jakieś porady. :] Pozdrawiam. |
Grałem już wszystkimi profesjami. Obecnie jestem Master Sorcererem i przy tej profesji już zostanę.
|
Ja jestem knightem i jestem z niego zadowolony szybko skille rosną na początku zarabia wmiare jak na 8-10lvl duże sumki 8)
|
PATRZ NA PODPIS*********************** ************************************* |
Ja zawsze grałem knightem, a teraz przeżuciłem się na maga (strasznie ciężko na początku :P). Moją ulubioną profesją jest knight, ale oddałem swój głos na sorka bo aktulnie nim gram - może wkońcu się rozkręci :D Już niedługo master sorcerer :D
|
Ja jestem Knightem i raczej nie chcial bym tego zmienic :)chyba ze na Elite Knight :D
Gralem juz wszystkimi postaciami ale knight najbardziej mi pasuje :] |
Jako 10 w tej sadzie jestem master sorciem ale kusi mnie do powrotu do starych dobrych czasów jak grałem pallem tylko ze tera był by to royal pall :D
Ale i tak master sorc i royal pall rox! |
Ja sie narazie wstrzymuje, potem oddam glos na master sorca :P (brakuje mi sianka i lvla, pacca mam :P)
Btw: wietek nie waz mi sie grac od nowa ty c i p o :P ale bys byl... BTW: za co wiet ma upomnienie? |
Gram ryckiem -Szczypawka-25 level.Knight jest super!Myślę,że każda postać jest fajna i zamierzam sobie pograc innymi profesjami również,ale rycerz 1-miejsce!
:D :P |
Każda postać jest sobie równa. Gdyby tak nie było to wszyscy w tibii rali by tylko jednym "zawodem". Zależy od tego jaki ma się typ łącza i co się lubi. Ja osobiście najbardziej lubie palla i maga.
|
Sorcerer
Wcześniej grałem knightem, fajny voc, duzo hp ale jeszcze wiecej trenowania
Moje byłe postacie (knight) Blood-Rain - lunara - 74/70 Monk - hibernia - 71/69 A teraz sorc Kamikazze - narazie tylko 36 magic ale gram niecałe 3 tygodnie :D |
Grałem już każdą profesją. Każda ma swoje plusy i minusy. Aktualnie gram sorcererem.
|
Gralem wszystkimi profesjami myslalem ze knight jest najlepszy ale dalem glos na Palladyna :P
Paladyni Zadza w swiecie tibi! :D 8) |
Knight --->19 level --->Titania :rolleyes: :miecz:
|
ja tam knightem jestem i dobrze mi z tym...
|
...po 8 miesiącach przerwy
playin' sorc now la~ 8o |
Gralem wszystkimi profesjami, oto co sadze o nich:
Knight - nim gralem jako pierwsza postacia. Bylem przyzwyczajony do Knighta jako czolgu, ktory wszystko rozwala z innych gier rpg. Pomylilem sie. Szybko znudzila mi sie ta profesja. Paladyn - byl jako drugi. Z poczatku fajny, moze i gralbym nim dalej, gdyby nie coraz czestsze lagi. Driud/mag - z dwojga wole maga. Ma lepsze czary, a i tak na sdkach zarabia sie wiele, tylko troszke mniej niz na uhach. Podoba mi sie, ze pisze cos na kompie i jednoczesnie sobie trenuje m lvl. Poki, wyznaczylem sobie cel, aby miec stuff typu c-helm, k-set, fs, drag shield (c-shielda kupilem :)), i wyliczylem... ze aby dojsc do tego bede musial zrobic 17 bp sd 8o. Juz 5 bp mniej do zrobienia :). Aktulanie gram master sorciem. |
heh ja wszystkie profesje mialem po 2 razy tyle ze zrobilem nowego palladyna wiec na niego glos oddalem ma juz 11 lvl ^^
|
ja mam wszystkie profesje
Mag i Druid -> Eternia (w stanie spoczynku) Rycerz -> Isara Palladyn -> Hibernia (najwięcej nim teraz gram) |
Ja wybralem druida. Latwy zarobek na poczatku gry. Trche sie nim trudno expi ale im dalej tym jest latwiej.
P.S. niedlugo kupie pacca to bede elder^.- |
Ja gram sorkiem i jestem z niego zadowolony
a masterem nie jestem bo nie mam PAC :( |
Ja mam wszystkie profesje ale nie na paccu
|
Ja zaznaczyłem Palka :]
I jestem z niego dumny 8) Palladyn według mnie jest najlepszą profesją w Tibi poniewać już na niskim levelu można solować potwory które Knight może bezpiecznie solować na wiele wysszym levelu :)) ************************************* Ludzie myślą czasem jak zabić czas, a to czas ich zabija. A ja wole tak: Ludzie czasem myślą jak zabić Tibie, a to Tibia ich zabija. ************************************* Predator of libera-Palladin-lvl 17 i cały czas rośnie |
Głosuję na druida.
Najpierw miałem knighta, ale gdy po jakimś czasie odkryłem jaki jestem niemocny bez magii zrobiłem sobie druida, by robić sobie IH. Ale druid tak mi się spodobał, że teraz nim gram. |
Oddałem głos jak osoba wyżej...
Uwarzam, że droid jest najlepszy bo... -Nie uśmiechało mi sie podnoszenie zapałek do jakiego zmusza mnie nizko levelowy pal... -Wogóle nie nawala z dystansu więc nie może sobie pozwolić na walki z silniejszymi potworami(oczywiście na nizkim lvl-u) -a sorc jest taki blee(super wytłumaszenie co??:D) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |