![]() |
@ lol
na temat dzielenia konta masz up... a moj rl live to moj i sie nim nie powinienes interesowac to moje zycie i bede robil co bede chcial ;] i od******* sie odemnie
|
Dzielenie konta tak sie konczy, tetro otym dobrze juz wie, wiec nei dzieli, mwoisz coto za problem powiedziec kumpla co maja mowic, po pierwsze komu by sie chcailo mowic wyszstko co mowili gmowi, i wszystko oco i kiedy gm pytal -.- lecz duzym problemem jest miec to samo ip z paroma osobami, Konda zrobil 5 mln expa w jeden dzien!! ostatnio zrobil prawie 3mln, a wy przezywacie ze tetro robil na pcozatku 100K + dziennie, podejzewacie go o sharing.
kilka razy up n/c ludzie tyle czasu miec ten sam lvl, bac sie pojsc na wojne -.- jeszcze w dodatku na takim lvlu ;/ ehh szkoda gadac, tym bardziej ze osoby biorace udzial w tej wojnie mialy podobny lvl do twojego, moze ty mu zazroscisz ze zrobil tak szybko taki lvl, teraz sorkowie maja latwiej niz kiedys, od samego poczatku moze siedziec na rotach i expic, wiec coto za problem zroibc duzo 'k' na malym lvlu. |
heh
zazdrosza i tyle tak to by sie nie przy*******ali co by ich to obchodzilo nie moga sie pogodzic z tym ze tak lvl wbilem :)
bo go zal w dupe sciska ze tyle arcania trwa i ma niecaly 90 lvl heh ;p jak bym mial dostac bana juz bym go dostal tak jak inni dostali a mnie duzo wiecej razy sprawdzali bo najwiekszy lvl.... |
10:06 Tetro Aurelius: po *** do mnie wogukle
10:06 Tetro Aurelius: piszesz idz na swoja 10:06 Tetro Aurelius: arcanie ***ana 10:06 Tetro Aurelius: i zamknij dupe 10:06 Tetro Aurelius: wygrales wojne to sie ciesz 10:07 Tetro Aurelius: i s*******aj tam 10:07 Kyra Shady: lognolem sie pogadac z kolesiami 10:07 Kyra Shady: a ze cie ciagle vidze online to nie moja wina 10:07 Kyra Shady: -.- 10:07 Tetro Aurelius: ciagle onlone lol 10:07 Tetro Aurelius: haha 10:08 Tetro Aurelius: spalem 9h 10:08 Tetro Aurelius: off bylem 10:08 Tetro Aurelius: 9h 10:08 Tetro Aurelius: i znowu przyszlem se poexpic 10:08 Kyra Shady: logowalem sie 4 w nocy 10:08 Kyra Shady: byles oline 10:08 Kyra Shady: teraz patrze dalej online 10:08 Kyra Shady: 0,0 10:08 Kyra Shady: jak mogles spac 9h jak Last login: Feb 08 2006, 01:37:47 CET 10:09 Kyra Shady: zmiana nocna -.- czy 10 letni brat siedzial 10:09 Kyra Shady: ?? 10:09 Tetro Aurelius: wczoraj 10:09 Tetro Aurelius: od 18 spalem Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. ( o 20 sie logowalem na kyre pogdac i byles online ;) ) a nawet jak spales od 18 to ktos musial wbijac ten lvl do konca , co ?? o 4 w nocy tez byles online. koles znowu sie gubisz w tym co mowisz. 10:09 Tetro Aurelius: do 24 10:09 Tetro Aurelius: do 1 10:09 Tetro Aurelius: ty jestes 10:09 Tetro Aurelius: tepy po *** sie we mnie w*******asz 10:09 Tetro Aurelius: i *******siz ghlupoty |
Cytuj:
widać, że szkoła Cię nie obchodzi tylko tibia-wystarczy spojrzeć na ortografię, tworzenie zdań oraz w każdym poście obraźliwe słowa -.- jesteś już uzależniony-bronisz się wymówkami tylko dlatego, żeby zachować dobrą opinię swojej osoby ja Ci nie zazdroszczę-każda godzina gry w jakiś sposób jest zmarnowana (Ty je marnujesz "masowo") więć graj jak Ci się podoba-mnie to nie obchodzi, tylko wyraziłem swoją opinię na temat twojego zachowania |
Cytuj:
Buehahaha i co Tetro ? Co powiesz na to?To ze sharujesz i tak wyjdzie na jaw, tak jak mialo to miejsce na Arcanii.Albo masz 10 lat(twoja ortografia) nie mowie ze ja jestem super dobry ale robisz podstawowe bledy (moj 9 letni sasiad lepiej pisze).Duzo osob z Kyry wie ze sharujesz... ale wola siedziec cicho i lizac ci dupe zeby miec protekta.Dopisek w guild prt by Tetro i juz im wszystko wolno np:lurowac hydry aa i ostatnio jakis nub swe z waszej guild Next Generation of Noobs mnie zabil.Mial 30 lvl przewagi i mnie ubic nie umial jeje mastah pvp.A za co padlem?Za to ze po kilku deadach nie poddalem sie i caly czas odrabialem i expilem duzo na + i? zagrozenie dla best druida?Ktory robi 1 lvl na tydzien... Edit:A tak wyglada twoje stanowisko pracy http://www.smsnet.pl/~maniek/workstation.jpg buhuehue |
A on expił na ratach?
|
hahah.. czego tu gratulowac?:D
nie sharuje? gowno prawda!:D sharer jak ja *******e...(ssry za wyrazenie), osobiscie znalem na guardi kolesia ktory nabil 100 lvl w neicale 2 miechy.. wszyscy mu gratulowali - sorc tak szybkoi lvluje... rozwiazanie bylo bardzo proste, koles mial w gildi dopisek MPM - co rozszyfrowywalo sie jako: Michał Paweł Mateusz ;) jedno ip 3ech ownerow :] |
tetro sharuje account , w 40 dni 100lvl nie mozeliwe grałem tam i widziałem i gadałem z nim kiedys to pisał ze mnie nie zna, raz pisał ze mnie zna a raz pisał ze mam hunted a wczesniej gadałem z nim normalnie :D. Gratulacje ze cie zabił 40 lvl , i huntuj dalej sobie necrosy noobie :P
|
Widze, mój arcyważny post i temat rozwinął się, btw Szaring czy nie Polak ma rekord, w Szwecji radowali się że Sampzor zrobił rekord gral w 2 osoby, wiem bo grałem na Beryli, do jego rekordu.
|
niewiem co sie wy tak o tym sharingu powiedzieć boicie, co druga osoba sharuje, nawet 40~ lvle sharują, znam z 20 osób które sharują...
niewiem kto mówi prawde ale znam Tetru paru twoich znajomuch i przynajmniej wdg nich twoją postacią grają conajmniej 2 osoby, ale co z tego jak na kyrze 50% serva jedzie na 2+ ownerach i i tak masz najlepszy lvl, i co z tego jak masa ludzi robiła 100 lvl na 2+ ownerach, i tak zrobiłeś najszybciej. co do bana za sharing. zwróć uwagę że na 'nowych servach' zazwyczaj dają bany na 100-120 lvl |
Cytuj:
gz lvl ziom ; |
Cytuj:
|
hmm dawaj valais fote chce se zobaczyc a nie bedziesz tu pier**** ze nie chce ci sie =] albo daj album swoj (photobucket itp) =]]
|
Gz 100 lvla. Jeśli nie grasz w kilka osób, to zadziwia mnie stopień Twojego uzależnienia. Jeśli sharujesz, to wiedz, że w końcu szczęście Cię opuści i wyłapiesz bana.
|
Z czego sie tu cieszyc, sharing acc - ale i na takich przyjdzie pora.:D
|
POLACK LVL 100 !! JO! ŁALE KUFA SIEM CIESZE !!
Pathetic..... Tetro to polaczenie uzaleznienia idiotyzmu i kompleksow kilku graczy x). Cieszcie sie dalej z jego zmarnowanego rl life. |
Czytam niektóre wypowiedzi to wydaje mi się że niektórzy mu zazdroszczą (nabijania tak szybko lvl przez jedną osobe albo sharowania i nabijania szybkiego lvl). Jego sprawa jak gra więc po co się trzepiacie człowieka ;) Jak jest nałogowcem to też jego sprawa.Nie znam kolesia więc przypuszczam że real life ma z***any przez tibie ;) Pozdro
|
Jak dla mnie nie możliwe tak szybko zrobić 100, mimo to gratuluję i życzę dalszych sukcesów.
|
Juz 101 lvl :P a on dalej gra lol, kiedy on pobije ilosc expa w jeden dzien :P (okolo 5 mln jest teraz). Bij pan szybciej ten 200 lvl :P
|
heh gratz !
ale podobno gram tam "jejihev" znany nam z Galany , jesli to prawda to dlugo nie bedziecie sie cieszyc "panowaniem polakow" na tym servie ;( Jeji~~ rox Powodzonka / papa B) |
Gratuluje wam <tetrosi>
Gratulacje dla all ounerów z Braniewa:p :D a jeśli o bana za acc sharing.. to przeciez jeśli macie siećmiedzy sobarozciągnieta to macie 1 wyjściowe ip... to jak mają sie dojhebać do twojego ipSharuj se dalej to nikomu nie przeszkadza ...ale nie waltekstów typu "Przyżekam, nie sharuje" bo jestes żałosny
|
[quote=Hellraiser]18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne,QUOTE] nom nudne bo i tak kazdy o tym wie:D |
Cytuj:
ad 1) myslisz, ze on taki religijny :) ad 1 i 2) kurcze, przez ciebie popadam w kompleksy. dotad myslem, ze jestem najzabawniejszy( w tym pozytywnym sensie), teraz mam watpliwosci:). moje uznanie. odnosnie tematu(niby powinno byc na pierwszym miejscu): mam nadzieje ze tetro jeszcze chetniej bedzie wypowiadal sie w najnowszym teamcie(jeszcze go wprawdzie nie ma, ale jestem fanem bena jonsona i licze ze bedzie:) ) "top lvl bannished - tetro stroy(nie mylic z toy story)". a teraz garsc luznych dygresji: nawet jelli, jak mowi, ma neostrade to tu tez mozna lacze podzielic. jesli nas wszystkich zaprasza, to czy ze sprzedazy aluminium(puszki po coca coli - szukajcie zdjecia z jego miejsca pracy'jest w tym temacie) wystarczy kasy na uzadzenie biby dla nas? czy tetro zbanowany bedzie tym samym tetrem? moze poprawi sie w polskim.. czy odbierze mu sie wtedy tytul rekordzisty, tak samo jak benowi? czy powinienem pisac o nim w licznie pojedynczej? bo mi narzuca sie mnoga. jelsi tetro nie szaruje, to podziwiam jego organizacje czasu. jelsi gra 9 h dziennie, 9 h dziennie(czasmi tez w nocy) ponoc spi(ja na jewgo miejscu mowilbym ze cierpie na bezsennosc, to sie przeciez zdarza szczegolnie w patalogicznych rodzinach, a to nie wyklucza z gry) a szkole ma srednio 6 h dziennie to jak ma na imie jego dziewczyna?:) - nie pytajcie kiedy sie z nia widuje, bo fakt ze pamieta jej imie juz jest godnym uwagi. chyba, ze piszac ze ma dziewczyne, mowil o jego milosci miss "tibii". a ze milosc nie wybiera - tak mowia - to nie miejcie pretensji, ze on ja znalazl w grze. dajmy na to, ze tetro nie szaruje, to kto powinien mu wyplacac rente? jak dla mnie cipy sa temu winne:) ja do jego renty sie nie chce dokladac tak samo jak on chce wyzyskiwac slabszych...czyli bardzo. kiedy juz tetro zostanie zbanowany to mrugnie tylko okiem i zalozy nowa postac i w 16 h zrobi 17 lvl mastera(odnosze sie do jego slow, szukaj w wywiad z tetro)? jesli nie szaruje to co z nim bedzie kiedy ktos mu zabierze tibe sila? albo sam stwierdzi, ze juz jej nie kocha? odejdzie od komputera i pomysli "to jest rl life?:...i co ja robie tu uuu a kto pomyslal jaki on daje przyklad swojemu 10 letniemu bratu? "tomek co dzis robimy? expimy na necro czy idzimy na demony? a w wakacje pojedziemy na darashie na piszczyste tamtejsze plaze?" mlodzszy brat patrzy na starszego, szczegolnie jest mam do czytania z tak duza roznica wieku, jak na boga, wyobrazacie sobie co z niego moze wyrosnac? 100 lvl w 100 h? nie warto zadzierac z tomikiem na forum i w realu, on na was sie odegra w tibi. swoja droga z nim zaczyna byc jak z chuckiem norrisem. nikt nie wie dlaczego sie o nim mowi, ale wszyscy sie z niego smieja a tylko nieliczny funklub wierzy w to wszytsko. zastanawiam sie jak wygladaja rozmowy tomka z cipami, o ktrych pisal. moze by jakas nam tu wkleil. to brzmi naprawde interesujaco. jelsi to rzeczywiscie jest jeden ze sposobow cipow na wykrycie czy ktos szaruje to jak dla mnie bardzo zalosny. i powiem, ze bylbym zawiedziony jesli tym sposobem zostalby tetro zbanowany, bo wydaje mi sie to rownie malo uczciwy sposob jak tomek genialny. tak nudzilem sie teraz i nie mialem nic lepszego do roboty. wlasnie w tej chwili moja postacia expi moja przyszla corka, a ja spalem juz jutro wiec postanowilem sobie wydziergac czapeczke. i sorry za kilka nonsensow ale chcialem sie bardziej z wami zzyc chlopaki i byc swoj chlop. no dobra i nie bierzcie tego do siebie, jeszcze raz podkresle ze sie nudzilem. nawet ty tomek sie nie przejmuj. cena slawy, rozumiesz? a jezeli ktos ci mowi ze tibia jest wazniejsza niz rl, to po porstu spytaj skad on to wie i czy ma jakies dowody:) inteligencjie tez trudno zmierzyc(mensa to zbior snobow z prenumerata najnowszych testow iq), wartosci i cnoty tez trudno zdefiniowac, a ty nawet blony nie masz i nie miales wiec pal lich to wszystko. robisz co lubisz i jak zechcesz to nawet mozesz wyobrazic sobie ze masz dziewczyne, a taka wyobrazona zwykle nie ma wad wiec tez jestes do przodu. jak ktos ci powie ze jestes sadysta, to odpowiedz mu zeby sie cieszyl ze tylko w grze sobie robisz dobrze..ups, jak to dwuznacznie zabrzmialo. i pewnie ze inni ci zazdroszcza(choc nie przesadzajmy znowu, gdyby to bylo marzenie to latwo je zrezlizowac - wystarczy kupic sobie postac). fajnie miec taki lvl zwlaszcza na takim etapie gry. juz jestes w jednych zdania z del toro wymieniany. dosc anonimowe ale zawsze to jakies uznanie. koledzy poki razem z toba graja w tibie to jest gitara, jak przestana to beda mowic, ze jestes uzalezniiony i generalnie beda sie smiac. wtedy tylko pamietaj "oni zazdroszcza". niestety ludzie sa starsznie dwulicowi i zycza drugim by mieli gorzej niz oni sami. a skro ludzi tacy zli, tym bardziej mozna ich wykorzystwywac. grunt zebys mial dobre samopoczucie i zyl w zgodzie z soba - tak sie teraz mowi. wystarczy, ze to co robisz ty oceniasz jako dobre i juz mozesz spac spokojnie...tzn jelsi znajdziesz na to czas. |
Ciekawe...
Cytuj:
|
hoho :o
I tak niedługo dostanie deleta za to że pare osób posysa passy więc sie nie podniecajcie tak huhu
Osobiście uważam że im szybciej tym lepiej... KU PRAWDZIE! |
Gz ale..
Ja mysle ze wszyscu ktorzy chca sie wybic maja swojich pomocnikow bo przecie sami mowicie polak potrafi ale takrze potrafi oszukiwac ;]
Pomyslcie jaka Polska byla by bez zlodzieji itd. Daltego mysle ze on terz oszukiwal. Jak Sampzor gral jeszcze na Beryli to bylo fajnie a teraz sie po***alo ze h.. GIPo zaczelo szalec z serwera odzeszla Aga przez hacka i 2 ded'y. Tak samo bedzie z naszym polakiem! Niech tylko przyjdzie mu cos glupiego do glowy (pk, wyzywanie gm, itp.) a jak go hackna to hyba sie przed kompem powiesi ;/ |
no niby gz tak czy siak szybko sie uwinol
mam pytanie dla wtajemniczonych czy to prawda ze tetrem gra ktos nie z Polski? bo takie plotki chodza ;] |
Jak ****a nie wiecie to nie plotkujcie Sammy-Sampzor,Luringen,Cruth grał na 100% sam zobaczcie jakie chary ma to jeden z najlepszych typów w tibi a Tetro?
Niech już sobie sam na to odpowie mi to lotto dla mnie to kozak frajer;] |
No gratz, już z ocery cie niedogonią bo 3 najlepszych tam graczy ma bana(na) a 4 retired xD
|
@up
A na server wkracza D 8o Tak wiec kto wyjdzie z tego calo NG, ktore pod koniec wojny z LI wdupialo na fragi? Czy DT, ktorzy beda mieli 40 lvl? |
Cytuj:
zapomniales o czyms xD |
huhu
gratz dla tetro:P btw ktos powiedzial "gratz dla braniewa" nastepny bedzie koscian:D |
Ja To Nie Wiem Jak Mozna Tak Szybko Nabic Lvl,SAM PRZEZ 2 MIESIACE NABIJALEM 16LVL :(
|
@up
n/c jestes albo newbie albo mega noob ^.^ albo... expisz na ratach |
Cytuj:
|
ConGratz.
Jedni zazdroszczą jedni nie, jedni podziwiają a jedni siedzą i smieją sie.
Wątpliwości nie podlega ze Tetro jest prawie caly czas online, sprawa prosta ze jest ich 2 lub więcej, wiadomo także ze juz dość nieźle sie gubi w swoich sciemach ;) Tetro pamientaj ze ludzie cie sprawdzają i nic niekomu nie wmówisz :] czy spales 9 godzin czy 2 albo wcale. Co innego Sampzor troszke dluzej wbijał 100 lvl ale wbił go sam. Jest takie powiedzenie " Soon or Leater " i tak bedzie Banned or Delete. A doskonałym przykładem ze jest on do zabicia jest to : Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq |
Cytuj:
Prawda... Porownajce exp Taifuna a Tetro... jesli Tetro ma 3 ownerow to ile ma Taifun? 30?... |
No wieć To wiadomo że Tertro~ Sharuje ma conajmniej 3 ownerów jest online po 23h ma przerwe tylko wiec ja k jest s serva....
ALe to nic nie sobie sharuje (wie ze tak mozna bo mam neostrade i jak podzieli sie transfer ip itak sie zmienia wiec jest nie do wylapania lub też kablówka) Wkońcu szykuje sie na Ciebie połowa NG i innych ludzi a ze w pvp jests ty lub któryś z twoich ownerów marny wreczn nuub. (Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq ubił Cie jak szmate) narazie wszyscy liza ci dupe ale poczkeaj jeszcze z 1-2 miechy zrobi wtedy dostaniesz hunta i nikt ci nie pomoze na kyrze jest dużo bardzo dobrych graczy którzy tylko maża by przejąć server więc predzej czy pozniej dostaniesz kasacje postaci lub Hunta i tyle z mojej strony to jest moje zdanie... |
buhehehe:D znam tetro i niewiem ile tam jest dokladnie ownerow ale gadam z dwoma:D i czemu tetro padl od 40 sorca? jechal na cave bocie:P sam mi powiedzial:D i jak zobaczyl ze go bija to juz nie zdazyl nic zrobic:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |